#گشنیز_پلو 🍛 😋
🔸یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه. سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم. حالا توی یک قابلمه 3 پیمانه برنج بعلاوه 5 پیمانه آب 500 گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه
@honar_zan
#قرابیه_براونی_ترک_دار 🍪 😋
▫️2 عدد تخممرغ
▫️نصف لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغنمایع
▫️3 ق غ پودرکاکائو
▫️ وانیل شکری نوک ق چ
▫️بکینگپودر 2.5 ق چ
▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد
▫️برای روی قرابیه پودرقند
🔸تخممرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغنمایع، وانیل، بکینگپودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفتتر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را میگیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکههایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت میشود وقتی ترک خورد یعنی آماده اس
@honar_zan
#دلمه_کلم 🥬 😋
🔸برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن
@honar_zan
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ و بامیه
دستور تهیه :
یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم . یه استکان اب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان اب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت بیست دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام
خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید
برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که آبش رفت بسته بندی و فریز کنید
@honar_zan
#کیک_هویج_گردو_و_دارچین
✍مواد لازم
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️آرد یک لیوان و نیم
▫️شیر نصف لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️روغن مایع نصف فنجان
▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
▫️هویج رنده شده ریز یک فنجان
▫️گردو خورد شده نصف فنجان
▫️دارچین یک قاشق چایخوری
▫️وانیل مقداری
♨️طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. در آخر هویج و گردو را اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با پودر قند تزیین کردم.
اندازه ی تابه 20 بود.
منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه
چون مایه من برای تابه ای که انتخاب کردم زیاد شد بخاطر همین بقیه ی مواد رو در تابه ی دیگه ریختم.
@honar_zan
#کیک_شکلاتی_گردویی 🥮 😋
تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید 1.5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو 1 ق غ
گردو خرد شده 2 ق غ
چیپس شکلاتی 2 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق چ
وانیل نوک ق چ
🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کمکم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
@honar_zan
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته نخود
2 لیوان نخود پخته
1 عدد پیاز کوچک
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
1 و نیم قاشق چای خوری نمک
1 مشت جعفری
1 مشت شوید
7 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه:
ابتدا نخود پخته شده را داخل غذاساز خرد کنید. پیاز ، جعفری ، شوید نمک و ادویه ها را داخل غذاساز بریزید و مجدد هم بزنید. تخم مرغ و آرد را اضافه کنید و با دست ورز بدید.(تمام آرد را یکجا نریزید تا خیلی خشک نشود) سپس از مواد تکه هایی به اندازه گردو بردارید و شکل بدید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و کوفته ها را با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید. نوش جان
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #ماهی_شکم_پر🧑🏻🍳
ماست، 1 پیمانه
پیاز، 1 عدد
زنجبیل، 50 گرم
زعفران دمگرفته، 2 قاشق غذاخوری
نمک، 1 قاشق چایخوری
فلفل، ⅓ قاشق چایخوری
سبزی معطر (گشنیز، جعفری)، 100 گرم
سیر، به دلخواه
گردو (بلغور شده)، ⅓ پیمانه
زرشک، به دلخواه
رب انار (تمر هندی)، 1 پیمانه
ماهی (سفید، کپور، قزلآلا)، 1 عدد
لیمو ترش، 1 عدد
پسته، ⅕ پیمانه
آلوی هستهگیریشده، 4-5 عدد
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
@honar_zan
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی 1پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده 1پیمانه
▫️خرمابدون هسته 1/2پیمانه
▫️پکینگ پودر 1 ق غ
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️روغن مایع 1/2پیمانه
▫️شیر 1/2پیمانه
▫️آب 1/4پیمانه
▫️وانیل 1/4ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و20الی 30دقیقه در فر 180 سانتی گراد میزاریم
@honar_zan
شیر یک لیوان
شکر سه چهارم پ
نشاسته ذرت سه ق غ
خامه صبحانه دویست گرم
پنیر لبنه صد گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ژله موز یک بسته
پودر ژلاتین سه ق غ
آب یک سوم پ
موز دو عدد
بیسکوئیت پتی پور خرد شده صد گرم گردو خرد شده دلخواه نصف پ
کمی وانیل
ابتدا ژلاتین رو با آب به روش بنماری حل میکنیم.
ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل میکنیم، نصف ژله رو میریزیم داخل قالب و میذاریم توییخچال تا یکم بگیره خودشو. میاریم بیرون روش موز میچینیم و مقداری ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده
بعد میاریم بیرون مابقی ژله رو میریزیم و میذاریم تو یخچال و میریم سراغ مرحله بعد .
در این مرحله شیر و نشاسته ذرت و شکر رو روی حرارت میگذاریم، یه کم که گرم شد زرپه تخم مرغ را با وانیل کمی با چنکال هم میزنیم و میریزیم تو مواد. شعله رو کم میکنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی بشه.
وقتی آماده شد ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و کمی که سرد شد بهش مخلوط خامه و پنیر خامه ایی رو اضافه میکنیم و بعد موز خرد شده و بیسکویت خرد شده و گردو را اضافه میکنیم و میریزیم روی ژله موز.
برای چند ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده بعد از قالب جدا میکنیم.
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#فینگر_فود_دونات_مرغ👩🏻🍳
مرغ 250 گرم
پیازچه 20 گرم
پیاز 50 گرم
سیبزمینی پخته 120 گرم
پودر سوخاری 20 گرم
نمک و فلفل
برای دیپ با سس:
کره50 گرم
سیر 1 قچ
مایونز 2 قغ
شیر 7 قغ
پنیر ورقهای پارمزان 3 عدد.
برای سوخاری کردن:
نشاسته ذرت
تخممرغ
پودر سوخاری رنگی (من از عطاری خریدم)
@honar_zan