هدایت شده از یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
✨🌼🍃الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیر المومنین علیه السلام🍃🌼✨
🌹🍃 #مشارکت_مالی دربرگزاری مراسم غدیریه #هیئت_عاشقان_حضرت_فاطمه_زهرا🚩 (سلام الله علیها)
💐 باپرداخت حتی1000تومان #بانی مجلس شادی اهل بیت(علیهم السلام)شوید😍👏👇
`6037997389455784` 💳 به نام «سیدنعیم نیک جعاوله» شماره کیف پول ایتا 90900378 🌺راهنمایی و ارسال رسید واریز به👇 🕹 @Alimadd 🕹 @Alimadd 📣 برای دیدن تصاویرمراسم کلیک کنید 😍
دوستان یه یا علی بگید و در حد توانتون واریز بفرمایید🌷🌷
اجرتون با امیر المومنین علیه السلام ♥️
به نیت تعجیل در فرج امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف 💚
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_استیک
مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله 400 گرم
پیاز 1 عدد
خامه صبحانه 1 قاشق غذا خوری
قارچ 200 گرم
نمک و فلفل سیاه
اویشن نوک قاشق چای خوری
پول بیبر نوک قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا 100 گرم
کره 10 گرم
سیر 1 حبه
@honar_zan
#حلوا_عماني 🥠 😋
🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی
ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و 45 دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم
♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه
@honar_zan
#آنچیلادای_مرغ 🫔 😋
▫️6 عدد تورتیلا
▫️450 گرم سینه مرغ
▫️1/2فلفل قرمز
▫️ 1/2فلفل زرد
▫️1/2فلفل سبز
▫️1/2فلفل نارنجی
▫️1عدد پیاز
▫️ 2 قاشق غذاخوری روغن
▫️ 1 شیشه سالسا (315گرم)
▫️کاری 1 قاشق چایخوری
▫️پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
▫️7 قاشق غذاخوری خامه
▫️پنیرچدار و موزارلا رنده شده
🔸مرغ و فلفل و پیاز را به صورت نواری برش دهید.، روغن را گرم کنید و سپس مرغ ، فلفل و پیاز را اضافه کنید. چند دقیقه در تابه را بگذارید. در یک قابلمه سس سالسا را بریزید و ادویه ها را اضافه کنید: کاری ، فلفل قرمز. نمک و سپس خوب مخلوط کنید. بگذارید ده دقیقه بجوشد. 2 قاشق غذاخوری خامه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس مواد مرغی را به سس اضافه کنید. روی هر نان تورتیلا را با مرغ پر کنید و پنیر چدار را اضافه کنید. آنها را رول کرده و در ظرف فر قرار دهید ، که قبلا آن را کره زده اید. قسمت روی رولها را بقیه خامه را بمالید و سپس با پنیر چدار و موزارلا رنده شده بپوشانید.. در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد حدود 20 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود
@honar_zan
#ژله_مداد_رنگی 🍭 😋
🔸برای بدنه مداد : ژله با طعم دلخواهتونو انتخاب میکنین، با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر مخلوط میکنید. اونها رو تو قالب استوانه ای شکل (من از نمکدون استفاده کردم) میریزید و میزارید یخچال که ببنده.
برای قسمت سر مداد : برای نوک رنگی مداد کمی از ژله رو تو قالب مخروطی شکل میریزید میزارید یخچال، نیم بند که شد ژله هلو رو با آب جوش و شیر آماده میکنید و برای قسمت چوبش میریزید داخل قالب.
بعد از اینکه ژله هامون بست هر دو رو از قالب خارج میکنیم، کمی سر استوانه رو خیس میکنیم و هر دو ژله رو به هم میچسبونیم
@honar_zan
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وافل
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
1.5 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پنس نمک
1.5 لیوان آرد
بستنی
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید سپس شکر و شیر و آرد و روغن و بکینگ پودر و وانیل را افزوده و ترکیب کنید ، دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز را گرم کرده با اسپری یا کره چرب کنید و با ملاقه مواد رو ریخته صبرکنید بپزد سپس خارج کرده و تزیین کنید (موز ، توت فرنگی ،شکلات خورد شده ، نوتلا ، پسته و فندق....به دلخواه)
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_اسفناج
خمیر یوفکا : 1 بسته
اسفناج : 400 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سیر : 2 حبه
پنیر خامه ای لبنه : 1 بسته
پودر گردو : 4 قغ
زرده تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 2 قغ
کره : به مقدار لازم
@honar_zan
#_شیرینی_مکزیکی
موادلازم:
بادام، گردو يا فندق تست شده 65 گرم( 2/3پيمانه)
كره نرم شده 227 گرم (يك پيمانه)
پودرقند 30 گرم (1/4پيمانه)
وانيل نصف قاشق چايخوري
آرد 260 گرم (دو پيمانه)
نمك 1/4 قاشق چايخوري
✍️ طرز تهيه:
بادام يا هر مغزي كه انتخاب كردهايد را به همراه 25 گرم آرد داخل غذاساز ريخته تا پودر شود. پودرقند و كره را با همزن برقي بزنيد تا حجم بگيرد وانيل را اضافه كرده مخلوط كنيد. باقي آرد را به همراه نمك الك كرده و به كرم اضافه كنيد. پس از مخلوط كردن، مغز را افزوده و بهم بزنيد تا خمير به دست بيايد. روي خمير را پوشانده و آن را يك ساعت در يخچال استراحت دهيد. فر را با حرارت 175 درجه سانتيگراد روشن كنيد. از خمير گلولههاي كوچك درست كرده و در سيني فر بچينيد و به مدت 12 الي 15 دقيقه در فر بپزيد تا كمي شيرينيها طلايي شوند. شيريني را از فر خارج كرده و پس از پنج دقيقه روي آنها پودرقند بپاشيد.
@honar_zan
#رب_غوره 🍇 😋
🔸غوره را شسته و به اندازه دلخواه روی آن نمک میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پس از آن درب ظرف را میگذاریم تا غورهها بهطور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آنها را از صافی رد میکنیم. درصورتیکه رقیق بود، کمی دیگر آن را میجوشانیم تا غلظت آن به اندازهی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم
@honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ایی_باکدوسبز
😍مواد لازم:
3 عدد کدو سبز
گوشت گاو کم چرب 200 گرم( می تونید گوشت مرغ رو جایگزین کنید)
1عدد پیاز رنده شده
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
نصف قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری زیره سبز 🍴😋
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
نصف کاسه پودر سوخاری
2عدد تخم مرغ
نمک
روغن سرخ کردنی
کدو سبز را بشویید و حلقه ای خرد کنید. وسط آنرا با یک چاقو یا حلقه بردارید. با گوشت چرخ شده پر کنید ابتدا آن را در تخم مرغ زده شده فرو کنید، سپس در پودر سوخاری . آنرا برای 3-4 دقیقه صبر کنید و سپس دوباره تکرار کنید. و در مقدار زیادی روغن سرخ کنید.
@honar_zan
#محلبی 🍹 😋
▫️شیر 6 لیوان
▫️نشاسته 3 ق غذا خوری
▫️خامه صبحانه 2 ق غ خوری
▫️آرد برنج 5 ق غذا خوری سر پُر
▫️شکر 5 ق غذا خوری
▫️گلاب 2 قاشق غذاخوری
🔸شیر و شکر و ارد برنج رو ریختم تو قابلمه و نشاسته رو تو یه ظرف کوچیک با کمی از همون شیر داخل قابلمه حل کردم و از صافی رد کردم و ریختم تو قابلمه. رو شعله یه بند هم زدم قبل سفت شدن بهش خامه صبحانه و گلاب اضافه کردم زیاد نزارین سفت بشه چون تو یخچال بازم سفت میشه و مواد رو این بار دو قسمت کردم به یه قسمتش چند قاشق شربت آلبالو زدم . میتونین داخل مواد از مغزیجات یا بیسکوییت بریزین. میتونین به جای شربت آلبالو از زعفران و کاکائوو ، یا پوره توت فرنگی استفاده کنید.
@honar_zan