فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ پاسخ دقیق آقای خوش چشم کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقه به کسانی که میگویند ما با آمریکا مذاکره میکنیم همانطور که امام حسین با عمر بن سعد مذاکره کرد
💥انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شما 👇
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
🔰 دیوهای تحریف فرشتههای حقیقت!(۱)
👤 #جعفر_بلوری
🔸با شروع ایام مبارک دهه فجر، شبههافکنیها نیز مثل هر سال، با حجم حیرتانگیزی شروع شده است. برخی حتی به تجزیه تحلیل خط به خط سرودها و اشعار ایام انقلاب مشغولند تا ضمن «مقایسه» دو دوره قبل و بعد از انقلاب نتیجه بگیرند، انقلاب اسلامی ایران، شکست خورده و دوران قبل از انقلاب اوضاع بهتر بوده است! برخی با انتشار مثلا یک عکس از یکی از میادین شهر تهران (پایتخت) در سالهای قبل از وقوع انقلاب اسلامی و گذاشتن آن عکس کنار عکسی در مثلا یکی از روستاهای دورافتاده کشور (که غالبا پس از بررسی متوجه میشوی اصلا عکس نیست) تلاش میکنند، «مقایسه»ای در ذهن مخاطب ایجاد کرده و چنین القا کنند که، با وقوع انقلاب، کشور عقبگرد داشته است. برخی نیز اصلا نیاز به مقایسه نمیبینند و با انتشار تصاویر و گزارشهای کذب و ساختگی، به این انقلاب و کشور و مردمانش، حمله و شبههافکنی میکنند. (برای آشنایی کامل با این روشها، مطالعه «تعمیم افراطی» یا Overgeneralization که یک خطای شناختی است و دکتر «آرون بک»، روانشناس آمریکایی از آن در کتابش استفاده کرده است، بهشدت توصیه میشود.) همه این شبههافکنیها و «کجروایتها» نیز با تکیه بر شرایط نه چندان مساعد اقتصادی، صورت میگیرند تا محتوای تولیدیشان، قدرت «اقناعسازی» مخاطب را داشته باشد. از آنجایی که استفاده از «تکنیک مقایسه» بین این طیف بسیار برجسته و پُرطرفدار است، در این یادداشت قصد داریم ضمن تایید وجود مشکلات اقتصادی در کشور به بررسی روش پُرکار بُرد این تکنیک در رسانه پرداخته و به این سؤالها پاسخی منطقی و علمی دهیم که ۱- «آیا با وقوع انقلاب اسلامی در ایران، واقعا اوضاع کشور بدتر شده است؟» و ۲- «جمهوری اسلامی ایران را دقیقا با کدام دوران درخشان مقایسه میکنند؟»
🔸برای فهم دقیقتر «تکنیک مقایسه» در رسانه، بد نیست ابتدا با یک اصطلاح مهم جامعهشناسیِ مرتبط، یعنی «محرومیت نسبی» (Relative Deprivation) آشنا شویم. از جمله جامعهشناسان مطرحی که در این حوزه خوب کار کرده است، «پیتر تاونزند» (Peter Townsend) انگلیسی است که در کتاب مهم خود «فقر در بریتانیا»، به جای تمرکز صرف روی کمبود درآمد، بر مفهوم «محرومیت نسبی» تاکید کرده است.
🔸«محرومیت نسبی» به زبان ساده، به «احساس نارضایتی» و «کمبود»ی اشاره دارد که فرد هنگام مقایسه با دیگران با آن مواجه میشود. این احساسِ نارضایتی، نه لزوما بر اساس کمبود، بلکه بر اساس مقایسه با دیگران شکل میگیرد. به عبارت دیگر، فرد ممکن است به اندازه کافی داشته باشد، اما به دلیل مقایسه با کسانی که «بیشتر» یا «بهتر»ش را دارند، احساس محرومیت و نارضایتی کند. نکته کلیدی در این اصطلاح مهم جامعهشناختی، میزان «داشتههای من» نیست، مهم این است که، «داشتههای طرف مورد مقایسه» بیشتر یا بهتر است. به این نکته هم باید توجه داشت که انسان، به طور ذاتی، اهل مقایسه است. با آمدن فضای مجازی و به نمایش گذاشته شدن زندگیهای شخصی در آن، محرومیت نسبی بیش از گذشته، حس میشود! «تکنیک مقایسه» اما یک اصطلاح رسانهای است که بیارتباط با «محرومیت نسبی» مورد بحث ما نیست. به این مثالها توجه کنید:
🔻وقتی خودروی سمند در اوج محبوبیت بود، یکی از شبکههای برونمرزی فارسی زبان(که بسیاری از آنها با آمدن ترامپ بودجهشان قطع شده است) سمند ایرانی را کنار آخرین مدل بنز آلمانی گذاشت و شروع به مقایسه آنها با هم کرد! نتیجه معلوم بود. رسانهای دیگر، ناو جماران را کنار ناو هواپیمابر «یو اس اس جرالد آر. فورد»، بزرگترین ناو جهان گذاشت! و با ادبیات طنز، به مقایسه این دو پرداخت بدون این که اشاره کند، جمهوری اسلامی ایران فقط ۴۰ سال است که از یوغ همین آمریکا خارج شده و به تنها تولیدکننده ناو در منطقه تبدیل شده است و اینکه، «پیش از انقلاب، ایران تحت چمبره آمریکا، توان - یا اجازه - تولید چه چیزی را داشت؟» ضمن اینکه مقایسه هم اگر صورت میگیرد باید با کشورهای منطقه و اطراف صورت بگیرد که بسیاری از آنها از بدو تولد، تحت امر همین آمریکا بودهاند و حالا قادر نیستند بدون حمایت قدرتها، یک پیچ تولید کنند؟! کشورهایی که همه چیزشان - از کارشناس و خلبان و مهندس تا فیلمساز و فوتبالیستشان - همه و همه وارداتی است.
🔻ادامه دارد...
#جنگرسانه
#خودتحقیرنباشیم
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
🔰 دیوهای تحریف فرشتههای حقیقت!(۲)
👤 #جعفر_بلوری
🔸سؤال مهم دیگری که از این طیف باید پرسید این است که، وقتی از مقایسه و تکنیکهای رسانهای استفاده میکنند، «ایران بعد از انقلاب اسلامی» را دقیقا با کدام دورانِ ایرانِ قبل از انقلاب مقایسه میکنند تا نتیجه بگیرند اوضاع بدتر شده است؟! با ایرانی که هم در جنگ جهانی اول و هم در جنگ جهانی دوم اشغال شد، مقایسه میکنند؟ یا با ایرانِ سالهای ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ مقایسه میکنند که بر اساس برآوردهای مختلف، فقط بر اثر قحطی و گرسنگی حاصل از اشغالگری بیش از ۴ میلیون و به روایتی تا ۱۰ میلیون نفر جان باختند؟! یا با ایرانبعد از اشغال در سال ۱۳۲۰ مقایسه میکنند که تا ۵۰۰ هزار نفر از مردم کشورمان از بیماری، گرسنگی و... جان باختند؟! این حجم از تلفات، جدای از کشته شدگان در جنگ و هرجومرج و درگیریهای پس از اشغال است. شاید هم با دوران پهلوی و سال ۱۳۴۱ مقایسه میکنند که وزیر کشاورزی وقت گفت: «۸۰ درصد مردم گرسنه یا نیمه گرسنه اند»؟!
🔸(روزنامه اطلاعات ۲۱ تیر ماه ۱۳۴۱ شماره ۱۰۸۴۶) ممکن است گفته شود، با پیش از این سالها مقایسه میکنند. مثلا با سال ۱۲۰۷ شمسی و دوران جنگ ایران و روسیه که با عهدنامه ترکمنچای مناطق وسیعی از کشورمان یعنی ایروان، نخجوان و تالش جدا شد! با ایامی که کوههای آرارات و جمهوری فعلی آذربایجان را از دست دادیم هم میتوانند مقایسه کرده باشند!
🔸از این مقایسهها باز هم میتوان کرد. آن هم نه فقط در حوزههای سیاسی و نظامی که، در حوزههای علمی و تکنولوژیکی. میتوان دوران بعد از انقلابِ درگیر در انواع جنگها و توطئهها را با دوران پیش از انقلابِ دوستی با آمریکا و غرب، در حوزههای زیادی مقایسه کرد. مثلا در حوزه پزشکی و درمان میتوان دورانی را که به پزشکهای بنگلادشی و هندی محتاج بودیم را با دورانی مقایسه کنیم که بیش از ۲ میلیون نفر فقط در چارچوب صنعت
«توریسمدرمانی» از کشورهای مختلف جهان به کشورمان میآیند تا از خدمات ارزان، با کیفیت و کمنظیر متخصصان کشورمان استفاده کنند. مقایسه شاخص مرگ و میر نوزادان هم بد نیست. اینکه پیش از انقلاب شاخص مرگ و میر نوزادان ۱۵۰ نفر در هر هزار نفر بود و اکنون این شاخص رسیده است به ۹ نفر در هر هزار نفر. این شاخص در مرگومیر مادران هم از ۲۵۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر در پیش از انقلاب رسیده است به ۲۳ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر پس از وقوع انقلاب.
🔻بیایید یک مقایسهای هم در حوزه «آموزش زنان» داشته باشیم: کاهش شکاف جنسیتی در آموزش به ۳درصد، افزایش سهم زنان در جمعیت دانشجویان به بیش از ۵۲ درصد و رشد حضور زنان در رشتههای علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات که همگی از جمله دستاوردهای مهم ایرانِ پس از انقلاب است. و اما در حوزه اشتغال زنان باید گفت اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، ۴۱درصد از شغلهای ایجاد شده، ۳۰درصد از مجوزهای مشاغل و ۸۰درصد از مجوزهای مشاغل خانگی به زنان اختصاص یافته است. همچنین بیش از ۴هزار شرکت از ۱۰هزار شرکت دانشبنیان کشور توسط زنان مدیریت یا هدایت میشود. انتصاب زنان در مشاغل مدیریتی نیز به بیش از ۴۰هزار نفر در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است.
🔸همچنین انتصاب زنان به عنوان وزیر، معاون رئیسجمهور، سخنگوی دولت و دیگر مناصب کلیدی به بیش از ۷۰ نفر رسیده است. اینکه «اعداد و ارقام» این حوزهها در پیش از انقلاب را نمیآوریم به این دلیل است که، عدد و رقمها، اصلا قابل مقایسه با پس از انقلاب نیست...
#جنگرسانه
#خودتحقیرنباشیم
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
✅ مقایسه انقلاب اسلامی ایران با انقلاب روسیه و فرانسه
#نقشـمردم
#دهه_فجر
🇮🇷انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شما 🇮🇷
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
27 بهمن 1402 - چند دقیقه برای تفکر _ شبکه 4 - ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۲.mp3
20.02M
#انقلاب_اسلامی
#دهه_فجر
🔰کجا بودیم؟ کجا هستیم؟ (قصه انقلاب و خطر آلزایمر در حافظه تاریخی نسل)
سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی _ دهه فجر ۹۵
چند دقیقه برای تفکر
شبکه_چهار
📅 پخش: ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
استاد #رحیم_پور
#دههفجر🇮🇷🇮🇷
🇮🇷انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شما 🇮🇷
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
ادامه به مهم ترین تحولات روز سیزدهم بهمن 1357 اشاره می شود.
شاپور بختیار در واکنش به استقبال عمومی مردم از ورود امام، پیدرپی با انجام مصاحبه و صحبت در مورد برنامههای آتی خویش سعی در عادی جلوهدادن اوضاع دارد. مردم امام، چشم و گوش به مدرسهی علوی دوختهاند. جمعیت مشتاق به دیدار، اما آنقدر زیاد هستند که کوچههای اطراف مدرسهی علوی مملو از آدم شده است. مردم پارچههای دستنویسی روی دیوارها نصب کردهاند که رویشان نوشتهشده: «زیارت قبول، با یک بار زیارت امام این توفیق را به دیگران هم بدهید»
#دههفجر🌹🇮🇷
#بهمنماهخونوقیام
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
05 Baharan Khojasteh Bad.mp3
3.75M
🔊#سروده_انقلابی
هوا دلپذیر شد و گل از خاک بردمید ⚘
#دههفجر🌹🇮🇷
#بهمنماهخونوقیام
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
#صلوات_شعبانیه
#التماس_دعا
امام سجاد(علیهالسلام) این صلوات (صلوات شعبانیه) را هر روز ماه مبارک شعبان، هنگام زوال (اذان ظهر) و نیز در شب نیمه شعبان میخواندند.
🌹به دوستان هدیه کنید تا بعد از نمازها بخوانند
#ماهشعبان
#التماسدعا🙏
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
آیتالله میرباقری .mp3
5.42M
با سخنرانی
آیتالله میرباقری
فاقد تاریخ
با موضوع
فرصت ماه شعبان
حجم تقریباً ۵ مگابایت
#آیت_الله_میر_باقری
#ماه_شعبان
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠وصیّت به دفن قرآن همراه میّت
💬اگر شخصى وصیّت کند قرآنی که مدّتها آن را خوانده است با او در قبر بگذارند، آیا این کار درست است؟
🔹دفن قرآن شخصی فرد طبق وصیت او در قبر چه حکمی دارد؟
🔹با توجه به اینکه بعد از مدتی بدن میّت متلاشی می شود، دفن قرآن همراه او، باعث نجس شدن قرآن نمی شود؟
💠 #استاد_محمدی_شیخشبانی
#احکام
📚 انتشار محتوا در راستای جهاد تبیین با شما 👇
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود و شرف بر مردان و مذهب شیعه ، شما شیعیان چه مردمانی هستید ؟؟
من یک فلسطینی هستم !
حمله کردند به ما که ایران و ایرانی شدید؛شیعه شدید!
چون به شیعیانی که کنار ما با خون با دل با رزمنده و با پول فداکاری کردند گفتیم، تشکر!
میگن شیعیان شما را کافر میدونن از شما فلسطینیان متنفر اند همه ما رو ملامت کردند چرا از شیعه تشکر میکنید؟!
باشه، نظرتون در مورد نتانیاهو چیه؟؟
از مصر و اردن و عربستان و امارات تشکر ویژه کرد !
پس میتونم بگم شما همدست نتانیاهو هستید ، میتونم شما رو کافر بدونم اسرائیلی خطاب کنم ؟
مصر السیسی ، باید هم نتانیاهو ازتون تشکر کنه چون شما از جنگنده تا لباس و شیر برای سربازان اسرائیلی کم نگذاشتید، اقلام شما رو در زباله دان های سربازان صهیونیستی در شمال غزه دیدیم و از ذلت وخذلان شما سوختیم.
اردن ، از پدافند هوایی که جلوی موشکهای ایران رو گرفته ، تا گوجه فرنگی که برای جبهه اسرائیل فرستادید.
امارات ، بنزین جنگنده های اسرائیلی که بچه های غزه رو تکه تکه کرده زحمتش رو کشیده ..
عربستان ، نیازی به گفتن دیگه نداره ، نگم بهتره ..
باید هم نتانیاهو ازشون تشکر ویژه بکنه ، مگه کم همکاری کردند !
آنوقت میایین به ما ایراد میگیرید که شیعه شدید، ایرانی شدید!
دورد و شرف بر مردان و مذهب شیعه ، شما شیعیان چه مردمانی هستید ؟؟ چقدر باید توصیف کنم که حق تون را ادا کنم ؟ الان میفهمم چرا همه به شما حمله میکنن چرا با شما مشکل دارن ! چون مرد میدان و عمل هستید .
خاک بر دشمنان شما چقدر نافهم و نادان هستن...
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg
♨️ «مقاومت سوریه» آغاز عملیات علیه اشغالگران صهیونیست را اعلام کرد
🔹عملیات مقاومت در جنوب سوریه علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی به دنبال حمله مسلحانه به نظامیان این رژیم در حومه قنیطره آغاز شد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
#جوانانغیورسوری
#بهسویظهور
#بهسویظهور
https://eitaa.com/dghjbbhg