💠 تاریخ معاصر ایران شاهد گویایی بر حضور همهجانبه و فعالانه زنان مسلمان ایرانی در صحنههای گوناگون دفاعی، رزمی، سیاسی و اجتماعی بوده است؛ زنانی که در راه آرمان و عقیده خویش حاضرند از عواطف و احساسات خود چشم پوشی کنند. آنان در دفاع مقدس، نقشی ریشهدار و ارزشمند داشتهاند و با پیروی از مکتب عاشورا حماسههای فراموش نشدنی آفریدند. همانطور که امام خمینی(ره) درباره نقش آنان در دفاع مقدس می فرمایند: پیروز و سرافراز باد نهضت اسلامی زنان معظم ایران، افتخار بر این قشر عظیمیکه با حضور ارزشمند و شجاعانه خود در صحنه دفاع، میهن اسلامی و قرآنکریم و انقلاب را به پیروزی رسانده و اکنون در جبهه و پشت جبهه در حال فعالیت و آماده فداکاری هستند.
بنابراین با توجه به نقش غیرمستقیم زنان در جنگ تحمیلی هنوز آنچنانکه شایسته است از فداکاری، مقاومت و ایثار آنان سخن به میان نیامده است. در حالیکه آنان در پشت صحنه نقش عظیمی ایفا میکردند که هیچ دوربینی نتوانسته است این نقش را سزاوارانه به تصویر بکشاند.
(*خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ایرنا)
#زنان_در_صحنه_پیروزی
@dghjkb
🌱چه زیباست
که تو تنها نیاز من باشی
🌱چه عاشقانه است
که تو تنها آرزویم باشی
🌱چه رؤیایی است
این لحظه های ناب عاشقی
من همه زیبایی عاشقانه و رؤیایی را فقط با تو حس می کنم
فقط با تو
ای زیباترین واژه ی قلبم
🌼🌼🌼🌼 مادر 🌼🌼🌼🌼
@dghjkb
1611477812361.mp3
7.72M
🌸 همه بهشته زیر قدمای مادر...
#سیدمهدی_میرداماد
@dghjkb
💠 جملات کلیدی رهبر انقلاب، با موضوع "دهه فجر و ۲۲بهمن":
از هنگام ورود امام تا وقتی که بهکلّی کمر طاغوت به دست این مردم شکست، این ملت روزهای پُرشکوه و پرحماسهای را گذراند. دهه فجر، مظهر آن شکوه و عظمت و فداکاری ملت ایران است. عزّت ایران و ایرانی، بلکه عزّت اسلام و مسلمین، در این دهه، بهدست ملت مقاوم و شجاع و قهرمان ایران پایهگذاری شد. با شروع دهه فجر، خاطرات این ملت تکرار میشود و چقدر خوب است که این خاطرات و این حوادث، بهوسیله آگاهان، موبهمو به نسل جدید منعکسشود. ۱۳۷۸/۱۱/۱۳
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#دهه_فجر
#بیست_دوم_بهمن
@dghjkb
⭕️ امام چگونه از 12 تا 22 بهمن انقلاب را مدیریت کرد؟
پیروزی انقلاب اسلامی در شرایطی که محمدرضاشاه از پشتوانه2500ساله شاهنشاهی در ایران بهره می برد و به جدیدترین ابزارآلات نظامی مجهز بود و همه ابرقدرت ها نیز به حمایت از حکومت وی برخاسته بودند و ایران را مهد ثبات در منطقه به شمار می آوردند [1]، برای بسیاری از متفکران داخلی و خارجی هنوز هم مایه بهت و حیرت است. چنانکه ناظران خارجی و داخلی از تحلیل آن به شگفتی آمده و معتقدند که انقلاب اسلامی ایران انقلابی متفاوت از سایر انقلاب های جهان و انقلابی به نام خدا بود. [2] انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در شرایطی به پیروزی رسید که متفکران جهان، دین را افیون توده ها و مساله ای کاملا جدا از اجتماعیات به حساب میآوردند. اما در کمال ناباوری و بهت مردم جهان انقلاب به رنگ و بوی دین و خدا به وقوع پیوست و اساس همه ی نظریات انقلاب را به هم ریخت.
بی شک و به تصریح همه ی تحلیل گران انقلاب اسلامی در داخل و خارج، نقش رهبری امام خمینی به ویژه در حضور ایشان در ایران، موثرترین عامل پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می رفت. لذا تحلیل محتوای بیانات ایشان در آن روزها(12بهمن تا 22بهمن) می تواند گوشه ای از مدیریت بی نظیر این شخصیت بزرگ تاریخی را برای نسل جوان روشن کند.
[1] اشاره به سیاست دوستونی نیکسون-کیسینجر در منطقه خلیج فارس
[2] اشاره دارد به عنوان کتابی که دو روزنامه نگار فرانسوی درباره انقلاب اسلامی ایران به رشته تحریر درآورده اند.
(*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز)
@dghjkb
1_337545862.mp3
4.78M
🌾 مناجات با امام زمان(عج)....
#میثم_مطیعی
@dghjkb
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌱امام سجاد علیه السلام:
ای أبا خالد! مردمان زمان غیبت امام زمان عجل الله فرجه، اگر به امامتش اعتقاد، و برای ظهورش انتظار برند، از مردم همه دورانها برترند.
بحارالانوار، جلد ۳۶، صفحه ۳۸۷
#امام_سجاد علیهالسلام
@dghjkb
🍃پروردگارا....
🍃پروردگارا! ببخش مرا که فکر و دلم از تو عزلت گزید و از گناه نه.
🍃پروردگارا! ببخش مرا که هر چه با من مدارا کردی، من بر تو خیره سری کردم.
🍃پروردگارا! ببخش مرا که آن قدر که بر بی منزلی و بی کاری و... گریستم، بر غم فراق از تو گریه نکردم.
🍃پروردگارا! ببخش مرا که با رفتار زشتم، دیگران را به دین بدبین کردم.
🍃پروردگارا! ببخش مرا که در مجادله با این و آن فهمیدم که حق با من نیست؛ ولی به رو نیاوردم.
🍃پروردگارا! ببخش مرا که برای نظرات دیگران، آن گونه که حق شان بود، ارزش قائل نشدم.
🍃پروردگارا! ببخش مرا که موقع تعریف و تمجید دیگران، باورم شد که راستی راستی کسی هستم!
🍃پروردگارا به ما کمک کن تا مانند خودت باشیم ،
زندگی را دوست داشته باشیم ،
زندگی باشیم ،
عاشق باشیم .
به ما کمک کن تا مانند خودت دوست بداریم ،
بی قید و شرط ، بی چشمداشت ، بی اجبار و بی قضاوت ....
@dghjkb
💠امام چگونه از 12 تا 22 بهمن انقلاب را مدیریت کرد؟
*پیروزی هنوز ناتمام است:
حضرت امام در بدو ورود به ایران با تشکر از ملت قهرمان و خانواده های شهدا و ایثارگران و همه ی طبقات کشور از روحانی و دانشجو و بازرگان و کسبه و کارمند و کارگر و...[3] به همه ی ملت گوشزد می کند که هرچند قدم های خوبی در راستای نابودی حکومت پهلوی برداشته شده است اما هنوز مبارزه ادامه دارد و مردم باید تا انتها در صحنه بمانند و خیابان ها را خالی نکنند. دلیل این تاکید امام بر ادامه ی حضور مردمی آن است که بعضی درصدد شبهه افکنی هستند که شاه بماند و سلطنت بکند اما حکومت نکند و قصد دارند با این شعار، بین مردم تفرقه افکنی کرده و آنها را متفرق کنند. اما امام مقتدارنه می ایستد و می فرماید:
«این کارها و این چیزهایی که اخیراً واقع میشود و دست و پا میزنند .... رژیم سلطنتی را حفظ کنند، این مطلب را باید بدانند که گذشته است مطلب؛ و اینطور مسائلی که شما پیش میآورید دست و پایی بیش نیست و اگر تسلیم ملت نشوید، ملت شما را به جای خودش مینشاند.»[4]
*وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران:
با بررسی دقیق بیانات حضرت امام در طول این ده روز متوجه می شویم که ایشان بیشترین تاکیدشان بر حفظ وحدت کلمه و دوری از تفرقه و انشعاب ملت است. ایشان اساسا رمز پیروزی انقلاب اسلامی را در اتحاد کلمه همه ی آحاد ملت و همه ی طبقات از پیر و جوان و کوچک و بزرگ و به ویژه اتحاد دانشگاهی و حوزوی می دانند:
«من بزرگترین پیروزی را آشتی بین دانشگاه و مدارس علمی [حوزههای علمی] میدانم. اگر ما هیچ پیروزی پیدا نکرده بودیم الّا همین معنا که بین دانشگاه و طبقه روحانی نزدیک کردیم و تفاهم حاصل شد و این دست خیانتی که سالهای طولانی جدایی انداخته بود بین این دو طبقه قطع شد و بحمد اللَّه، هم روحانی فهمید که دانشگاهی آنچه اجانب گفتهاند نبود و هم طبقه جوان و دانشگاهی فهمیدند که روحانی آنطور که برای اینها توصیف کرده بودند نبود. آنها میخواستند که ملت را از هم جدا کنند و تمام هستی ملت را ببرند، و خود ملت [را] باز به هم ریزند .... شما ملت ایران ثابت کردید که با وحدت کلمه، یدِ اجانب، دست آنها را قطع کردید؛ دست این شاه ظالم، دست این محمدرضای ظالم را که میخواست تمام هستی ما را به باد فنا بدهد قطع کردید.»[5]
[3] صحیفه امام، ج6، ص8
[4] همان، ص9
[5] همان، ص21
(*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز)
@dghjkb
💠امام چگونه از 12 تا 22 بهمن انقلاب را مدیریت کرد؟
*غیرقانونی بودن سلطنت، دولت و مجلس:
حضرت امام اساس سلطنت را غیرعقلانی[6]، غیرقانونی و غیرملی و خلاف حقوق بشر[7] خواندند. زیرا حکومت رضاشاه با زورسرنیزه و کودتا بر سرکار آمد و مجلس موسسان بر خلاف قانون اساسی، حکومت پهلوی را به رسمیت شمارد و محمدرضا نیز توسط انگلیس روی کار آمد و با کودتای 28مرداد توانست حکومتش را با زور ارتش و ساواک بر مردم ادامه دهد. اما امام به انتقاد از اساس سلطنت اکتفا نمی کرد و دولتها و مجالسی که در دوران پهلوی شکل گرفته اند را نیز غیرقانونی و نامشروع می دانست:
«حالا میآییم سراغ دولتهایی که ناشی شده از سلطنت محمدرضا و مجلسهایی که ما داریم. در تمام طول مشروطیت- الّا بعض از زمانها آن هم نسبت به بعض از وکلا- مردم دخالت نداشتند در تعیین وکلا! شما الآن اطلاع دارید که در این مجلسی که حالا هست- چه مجلس شورا و چه مجلس سنا- و شما ملت ایران هستید، شما ملتی هستید که در تهران سکنی دارید، من از شما مردم تهران سؤال میکنم که آیا این وکلایی که در مجلس هستند- چه در مجلس سنا و چه در مجلس شورا- شما اطلاع داشتید که اینها را خودتان تعیین کنید؟ اکثر این مردم میشناسند این افرادی را که به عنوان وکیل مجلس سنا یا مجلس شورا در مجلس هستند یا این هم با زور تعیین شده بدون اطلاع مردم؟ مجلسی که بدون اطلاع مردم است و بدون رضایت مردم است، این مجلس مجلسِ غیرقانونی است.....اما دولتی که ناشی میشود از یک شاهی که خودش و پدرش غیرقانونی است، خودش علاوه بر او غیرقانونی است، وکلایی که تعیین کرده است غیرقانونی است، دولتی که از همچو مجلسی و همچو سلطانی انشا بشود، این دولت غیرقانونی است.»[8]
[6] صحیفه امام، ص56
[7] همان، ص11
[8] همان، صص13و12
(*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز)
@dghjkb
*کمیل کیست؟:
کمیل بن زیاد بن نهیک نخعی از قبیله نخع، از تابعین اصحاب رسول خدا (ص) و از یاران خاص امام علی (ع) و امام حسن (ع) است.
وی ۱۸ سال از عمر خود را در دوران رسول خدا (ص) سپری کرد.
وی از جمله شیعیانی است که در روزهای اول خلافت حضرت علی (ع) با او بیعت کرد و در جنگهای امام علی (ع)، از جمله صفین حضور داشت. او را صاحب سرّ امیرالمومنین (ع) نیز میدانند.
کمیل از جمله ده نفری است که در زمان عثمان از کوفه به شام تبعید شدند.
کمیل در سال ۸۲ق به دستور حجاج بن یوسف ثقفی کشته شد.
*منبع دعای کمیل:
منبع دعای کمیل کتاب مصباح المتهجد شیخ طوسی است.
شیخ طوسی این دعا را به نام دعای خضر در ضمن اعمال ماه شعبان آورده است. وی میگوید: «روایت شده که کمیل بن زیاد نخعی امیرالمؤمنین (ع) را دید که در شب نیمه ماه شعبان در حال سجده این دعا را میخواند» سپس دعای مشهور کمیل را نقل میکند. سید بن طاووس در اقبال الاعمال، علامه مجلسی در زاد المعاد و کفعمی در ضمن اعمال نیمه شعبان این دعا را آوردهاند. شیخ عباس قمی نیز در مفاتیح الجنان دعای کمیل را به نقل از مصباح المتهجد آورده است. علامه مجلسی دعای کمیل را بهترین دعا معرفی کرده است.
(*باشگاه خبرنگاران)
#دعای_کمیل
@dghjkb