مداحی_آنلاین_این_روزا_روزای_خوبی_ندارم_جواد_مقدم.mp3
8.46M
⏯ #واحد احساسی #امام_زمان(عج)
🍃این روزا روزای خوبی ندارم
🍃روزگارم بی تو داره میگذره
#جواد_مقدم
🌷 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@dghjkb
🍃خداوند تبارک و تعالی میفرماید:
🔹 يا مُطْلَقاً فِي وِصٰالِنا، اِرْجِع؛ وَ يا مُحلفا عَلِيِّ هجرنا، كَفَر؛ أَنَّما ابعَدنا اِبْليس لِانَه لَمْ يَسْجُدُ لَكَ، فَواعَجَبا كَيْفَ صَالَحَتْه وَ هَجَرتَنا
🌼 ای كسی كه وصال ما را ترك كردهای، برگرد.
🌸 و ای كسی كه بر جدايی از ما سوگند خوردهای، سوگند خود را بشكن.
🌼 ما ابليس را برای اين از خود رانديم كه بر تو سجده نكرد،
🌸 پس چقدر عجیب است كه تو او را دوست خود گرفتهای و ما را ترك كردهای...
📚بحرألمعارف، جلد 2، فصل 62
#حدیث_قدسی
@dghjkb
🌺 #سلام_امام_زمانم 🌺
🍀 السَّلاَمُ عَلَى الْمَهْدِيِّ الَّذِي وَعَدَ اللَّهُ بِهِ الْأُمَمَ...
🌱سلام بر آن مولایی که نام و یادش مرهم زخم های مومنان هر امّت در طول تاریخ بوده است.
سلام بر او و بر روزی که همه ستم دیدگان، آمدنش را جشن خواهند گرفت.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت پنجم حضرت بقیة الله
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
@dghjkb
🌱آسیدمرتضی میگفت
جان امانتیست که باید به
جانان رِساند . !✨
✨اگر خود ندهی ؛میستانند . !
فاصلهی هلاکت . .
و شهـادت . .
همین خیانت در امانت است🌿
#شهید_مرتضی_آوینی
@dghjkb
4_5895298614732786643.mp3
12.76M
#شرح_دعای_ندبه ۳۲ ✨
▪️امروز و در شرایط حساس آخرالزمانی،
وظایف اصلی منتظر در دو امر مهم خلاصه می شود؛
- مشارکت در تمدن سازی
- مشارکت در زمینه سازی ظهور
▪️ فردی میتواند برنده آزمون بندگی باشد که میزان مشارکت او در این دو گام بیشتر باشد.
چگونه میتوانیم میزان مشارکتمان را افزایش دهیم؟
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
@dghjkb
🌷صد وصیتنامه شهدا
وصيت نامه شهيد كريم گلدوزي
مكتبي كه شهادت دارد اسارت ندارد. به خانواده هاي معظم شهدا و ايثارگران سرزده و از آنها دلجويي كنيد. مساجد را خالي نگذاريد و در مراسم عبادي- سياسي نمازجمعه فعالانه شركت نماييد. اي جوانان برومند هوشيار باشيد و امام و رهبري را تنها نگذاريد و براي حفظ اسلام و قرآن به ياري برادران مسلمان خود بشتابيد.
*پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران"نویدشاهد"
#وصیتنامه_شهدا ۸
#شهید_کریم_گلدوزی
#صد_وصیت_شهدا
@dghjkb
🌻چند دانشجو در دفاع مقدس شهید شدند؟
شهدای دانشجو و دانشگاهی برگهای زرین دانشگاهها در دفاع مقدس هستند. برگزیدگانی که از سنگر علم و دانش در جبهههای نبرد حق علیه باطل، از کیان دانشگاه دفاع کردند.
به گزارش ایسنا، «کیهان» در ادامه نوشت: گرامیداشت دفاع مقدس بهانهای برای نگاه دوباره به جانفشانیها و ایثارگری جوانان برومند این سرزمین است که در روزهایی که دشمن کیان میهن را نشانه گرفته بود، از همه چیز خود و از همه مهمتر از جان خود گذشتند تا آیندگان بتوانند در امن و آرام زندگی بگذرانند.
در زمانی که قبولی در دانشگاه و نشستن سر کلاس دانشگاههای تراز اول کشور آرزوی هر جوانی بود حدود ۴ هزار جوان، دانشگاهی که به سختی در بهترین رشتههای آن قبول شده بودند را رها کردند و به جبهههای نبرد حق علیه باطل شتافتند.
به تازگی پرتال جامع شهدای دانشجو تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راهاندازی شده است و تصویری جامع از شهدای دانشجو را ارائه کرده است. در این پرتال رشتههای تحصیلی دانشجویان شهید، محل شهادت و دانشگاه محل تحصیل این ایثارگران مشخص شده است. البته همانند هر کار نوینی کاستیها و مشکلاتی هم دارد که به نظر میرسد نیازمند رفع باشد. به طور نمونه در برخی از آمارها محل تحصیل، یا رشته تحصیلی یا مقطع تحصیلی به طور مشخص اعلام نشده است.
در این گزارش به بررسی آمار شهدای دانشجو ویژه دفاع مقدس پرداختهایم. از میان شهدای دانشجو که اطلاعات آن در «پرتال جامع شهدای دانشجو» منتشر شده است، تعداد ۳ هزار و ۹۷ نفر از دانشجویان در جمع شهدای دفاع مقدس حضور دارند.
از میان ۳ هزار و ۹۷ نفر شهدای دانشجوی دفاع مقدس ۵ دانشجو خانم هستند که در بمباران هوایی به شهادت رسیدند و یک دانشجوی خانم در حین امدادرسانی به مجروحین به فیض شهادت رسیده است. این بانوان شهید در کارشناسی پرستاری، کارشناسی ادبیات عرب دانشگاه اصفهان، کاردانی تربیت بدنی مرکز تربیت معلم نسیبه، پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان، کارشناسی زبان فرانسه تربیت معلم تهران و کارشناسی ریاضیدانشگاه جندیشاپور اهواز (شهید چمران اهواز) دانشجو بودهاند.
همچنین در میان دانشجویان شهید رتبههای برتر کنکور هم حضور داشتند. «محسن حاجی بابا» رتبه ۴ پزشکی دانشگاه تهران، «محسن وزوایی» رتبه ۱ کنکور سراسری ۱۳۵۵ و دانشجوی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، «محمود شهبازی دستجردی» رتبه ۱۷ کنکور سراسری ۱۳۵۶ و دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه تهران، «احمدرضا احدی» رتبه ۱ کنکور سراسری ۱۳۶۴ دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، «محمدحسین اوحدی» رتبه ۳ کنکور سراسری دانشجوی مهندسی ساختمان دانشگاه تهران و «مهران بلورچی» رتبه ۵ کنکور سراسری ۱۳۶۳ دانشجوی مهندسی الکترونیک دانشگاه تهران، شهدای نمونه این دریای بیکران هستند.
همچنین از میان حدود ۴ هزار دانشجو، تعداد ۹۴ نفر با وجود سنی میان ۲۰ تا ۲۷ سال فرماندهی گردان، دسته و لشگر را برعهده داشتند. از میان شهدای دانشجوی دفاع مقدس که فرمانده بودهاند و در رشتههای مختلف تحصیل میکردهاند، ۱۱ نفر از آنها در مقطع دکتری و عمده آنها در مقطع کارشناسی دانشجو بودهاند.
نمونههایی از این دانشجویان فرمانده شهید میتوان به «احمد آبانی آرانی» دانشجوی کارشناسی زمینشناسی دانشگاه کرمان فرمانده گروهان با ۲۳ سال سن، «احمد آتشدست» دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فرمانده پدافند دشت فکه با ۲۲ سال سن، «منصور آخرت دوست» دانشجوی کارشناسی زیست شناسی دانشگاه ارومیه فرمانده گردان ثارالله با ۲۴ سال سن، «مسعود آخوندی» دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان فرمانده گردان با ۲۳ سال سن، «مصطفی آزادگان» دانشجوی مهندسی شیمی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر فرمانده دسته و گروهان با ۲۰ سال سناشاره کرد.
همچنین از میان این دانشجویان شهید میتوان به دو دانشجوی هنرمند نیزاشاره کرد. «امیرابوالفضل سپهری» دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مسئول دسته گردان ۱۵۴ که در عملیات والفجر پنج به شهادت رسید، عاشقی شاعر مسلک بود.
«آیتالله سیفی» نیز دانشجوی فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی بود که در ۲۹ سالگی در شلمچه به شهادت رسید. این دانشجو در طول تحصیل در دانشگاه همواره دانشجویی ممتاز بود و دستی در هنر داشت. شهید آیت سیفی در ۲۶ دی ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ و در جزیره بوارین و حین فیلمبرداری مستند ۳۵ میلی متری «کربلای پنج» به فیض رفیع شهادت نائل آمد و این فیلم مستند در ششمین جشنواره فیلم فجر عنوان بهترین مستند و لوح زرین این جشنواره را از آن خود کرد.
*خبرگزاری دانشجویان ایران"ایسنا"
#روز_دانشجو
#دانشجویان_شهید_جنگ_تحمیلی
#دفاع_مقدس
@dghjkb
۲۲ نفر این دانشجویان شهید مشغول به تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور بودند که شوق دفاع از میهن و کیان کشور آنان را بر آن داشت که به کشور بازگردند و به فیض شهادت برسند.
این دانشجویان در کشورهای آلمان، انگلستان، آمریکا، ژاپن و ایتالیا و کانادا و در رشتههایی از جمله مهندسی تأسیسات، مهندسی مخابرات، زیست شناسی، مهندسی سیستم آنالیز، زبان انگلیسی، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، مهندسی الکترونیک، پزشکی، مهندسی پتروشیمی، دندانپزشکی، جامعهشناسی، مهندسی کشاورزی تحصیل میکردهاند.
اما سهم دانشگاههای کشور از جمع تقریباً ۴ هزار دانشجوی شهید بسیار متفاوت است. در دهه ۶۰، نظام آموزش عالی به تازگی در حال شکل گرفتن بود و دانشگاههای بزرگ، دانشسرای معلمی و آموزشکدهها سهم مهمی در نظام آموزش عالی داشتند. دانشگاه آزاد اسلامی در اوایل شکل گیری بود و از همین رو تنوع دانشگاههای محل تحصیل این شهدای گرانقدر مبین همین موضوع است.
از جمع ۳ هزار و ۹۷ نفر شهدای دانشجو تعداد ۷۵ نفر در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل میکردند. ۷۸۰ نفر از میان این شهدای گرانقدر دانشجوی دانشسراها و مراکز تربیت معلم بودند. از میان این جمع ۱۳۲ شهید بزرگوار نیز دانشجوی مراکز فنی، دانشکدههای فنی و آموزشکدههای فنی و ۲۶ نفر مدرسههای عالی بودند.
بیشترین سهم دانشجوی شهید از آن دانشگاه تهران با ۱۹۷ شهید گرانقدر است. البته در این آمار دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران در مجموع در نظر گرفته شدهاند.
دانشگاه تبریز با ۱۱۶ شهید، دانشگاه اصفهان با ۱۱۴ شهید، دانشگاه صنعتی اصفهان با ۱۱۰ شهید، دانشگاه شیراز با ۹۷ شهید، دانشگاه صنعتی شریف با ۹۰ شهید، دانشگاه شهید بهشتی با ۷۷ شهید، دانشگاه علم و صنعت ایران با ۶۶ شهید، دانشگاه فردوسی مشهد با ۳۷ شهید و دانشگاه صنعت نفت با ۲۱ شهید از مراکز آموزش عالی هستند که بیشترین برگهای زرین شهدا را به خود اختصاص دادهاند.
از جمع شهدای دانشجو، دانشگاههای علوم پزشکی ۱۴۴ شهید تقدیم دفاع مقدس کردهاند که این دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی مشهد، تهران، ایران، اهواز، شهید بهشتی، اصفهان، تبریز، شیراز، همدان، فسا، بابل، گیلان، ارومیه، کرمان تحصیل کردهاند.
در میان مقاطع تحصیلی وضعیت مقطع تحصیلی برای ۳۱۳ شهید دانشجو در دفاع مقدس نامشخص است. ۱۶۰ نفر در مقطع دکتری تحصیل میکردند که عمدتاً در گروه پزشکی بودهاند ۱۲۴ نفر در رشته پزشکی، ۱۱ نفر در رشته داروسازی، ۹ نفر در رشته دندانپزشکی و سایر افراد فیزیوتراپی، علوم آزمایشگاهی، بهداشت کار دهان و دندان و پرستاری بودهاند.
۲۷ نفر در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل میکردهاند که از این گروه ۱۵ نفر در گروه علوم انسانی، ۸ نفر در گروه فنی و مهندسی، دو نفر در گروههای علوم پایه و زبان تحصیل میکردهاند.
یک هزار و ۷۷۳ نفر در مقطع کارشناسی تحصیل میکردهاند. ۲۱ نفر در گروه نامشخص، ۷۶ نفر در گروه علوم پزشکی، ۷۳۷ نفر در گروه فنی و مهندسی، ۴۴۰ نفر در گروه علوم انسانی، ۲۳۳ نفر در گروه علوم پایه، ۳۴ نفر در گروههای تربیت بدنی، زبان و هنر، ۱۶۱ نفر در گروه معلمی، ۷ نفر در گروه نظامی تحصیل میکردهاند.
۶۲۲ نفر نیز در مقطع کاردانی مشغول به تحصیل بودهاند. ۱۴ نفر در گروه نامشخص، ۱۱ نفر در گروه علوم پزشکی، ۱۲۰ نفر در گروه فنی و مهندسی، ۸۸ نفر در گروه علوم انسانی، ۱۸ نفر در گروه علوم پایه، ۹ نفر در گروههای تربیت بدنی، زبان و هنر، ۳۳۲ نفر در گروه معلمی، ۲ نفر در گروه نظامی تحصیل میکردهاند.
بررسی وضعیت رشتههای تحصیلی هم نشان میدهد که تنوع رشتهای در آن دهه بسیار متفاوت با امروز بوده و در بسیاری موارد رشتههایی که اکنون وجود ندارند به عنوان رشته تحصیلی در دانشگاه وجود داشته است. با این وجود ۱۷۴ شهید بزرگوار در رشته «آموزش ابتدایی» و ۷۰ شهید در رشتههای «دبیری» تحصیل میکردهاند که نشان از اهمیت شغل معلمی در آن دوره داشته است.
۹۳۴ نفر در رشتههای فنی و مهندسی، ۶۰۹ نفر در رشتههای علوم انسانی، ۲۷۳ نفر در رشتههای علوم پزشکی، ۲۷۲ نفر در رشتههای علوم پایه، ۷۰۳ نفر در رشتههای هنر، نظامی، معلمی، تربیت بدنی دانشجو بودهاند رشتههای ۸۳ نفر نیز نامشخص است.
در پایان گفتنی است، شهدای دفاع مقدس همچون برگهای زرینی بر تارک دانشگاهها میدرخشند و با وجود گذشت چهل سال از دفاع مقدس همچنان نوری درخشان فضای علم و دانش کشور را منور کردهاند. این نوشتار بخش کوچکی از دریای بیکران دفاع مقدس بود.
*خبرگزاری دانشجویان ایران"ایسنا
#روز_دانشجو
#دفاع_مقدس
#دانشجویان_شهید_جنگ_تحمیلی
@dghjkb
✅هدف اصلی پیامبران
🔹انسان سازی
هدف اصلی پیغمبر یک چیز است، هدف اصلی و اولی پیغمبران الهی، عموما در چند کلمه قابل خلاصه کردن است، پیغمبران به این جهان می آیند تا انسان را به سر منزل تعالی و تکامل مقدرش برسانند... یعنی اگر بخواهیم ما یکی یکی آدم ها را درست کنیم، شب می شود و عمر می گذرد،بلکه جامعه لازم است، نظامی لازم است باید در منگنه ی یک نظام، انسان ها به شکل دلخواه ساخته بشوند فقط همین است و بس.
🔸محتوای کارشده توسط کانال نقشه راه
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معنوی
#پست_پانزدهم
@dghjkb
هر روز قرآن بخوانید و به #امام_زمان علیه السلام هدیه دهید
و اما مزد و پاداش این عمل :
آیت الله العظمی وحید خراسانی
🍁 *همه تان از امروز تصمیم بگیرید: هر روز به قدری که برایتان میسّر است قرآن بخوانید، اما به این کیفیت، یعنی از اول که شروع می کنید نصف جزء، یک جزء، هر چه توانستید. نیت کنید این قرآن را برای امام زمان،بخوانید و این هر روز ترک نشود، خلاصه خودتان اهل فهمید، اگر دوره سال هر روز، آن هم قرآن را چون عزیزتر از قرآن پیش امام زمان گوهری نیست، این قرآن را که کلام الله است، تلاوت کنید، آن هم هدیه به او کنید، اینها همه در دفتر شما ثبت می شود،.
@dghjkb