🔴 رئیسی صدرنشین نظرسنجی در جمع مخاطبان اصلاحطلب؛ همتی دوم!
نتیجه نظرسنجی انتخاباتی سایت عصر ایران با جامعه مخاطب اصلاحطلبی و با بیش از ۴۶ هزار شرکت کننده به شرح زیر است؛
۱-سید ابراهیم رئیسی؛ ۱۹/۸۹
۲-عبدالناصر همتی؛ ۱۰/۶۴
۳-سعید جلیلی؛ ۳/۵۶
۴-محسن رضایی؛ ۲/۶
۵-محسن مهرعلیزاده؛ ۱
۶-قاضی زاده هاشمی؛ ۰/۵۶
۷-علیرضا زاکانی؛ ۰/۴۶
۶۱/۲۹ درصد افراد هم تصمیم خود را تا کنون نگرفتهاند.
🔴 رقابت نامزدها برای بالا کشیدن یارانهها!
روزهای ابتدایی تبلیغات انتخاباتی، برخی نامزدها در شعارهای خود که قاعدتاً متأثر از شرایط اقتصادی حاکم بر کشور است، با وعده گشایشهای اقتصادی آغاز کردند. یکی گفت: یارانه را ده برابر میکند و مبنای علمی برای آن آورد، دیگری در مقام نقد برآمد و آن را پوپولیستی خواند که با توجه به منابع دولت شدنی نیست. نامزد دیگری وعده یارانه ۲۵۰ هزار تومانی داد و یکی دیگر وعده تک رقمی شدن نرخ تورم داد. کسان دیگری به مالباختگان بورس امیدواری دادند و نامزدهای دیگری هم هستند که محتاطانه با اعداد و ارقام برخورد میکنند و ترجیح میدهند حل مشکلات اقتصادی را با اصلاح ساختارهای فسادزا که ریشه در دستگاههای اجرایی دارد، جستوجو میکنند. نکته طنز ماجرا، اما جایی است که منتقدان دیروز افزایش یارانهها اکنون که روز هفتم تبلیغات سپری شده، وعده یارانه یک میلیونی میدهند!
🔴 رضایی چگونه به خانهداران حقوق میدهد؟
محسن رضایی با بیان اینکه خانهداری در دولتش شغل محسوب خواهد شد، میگوید: «به زنان خانهدار حقوق میدهیم. در کسبوکارهای کشور، تجارت و در کسبوکارهای خانگی، به بانوان امکانات لازم را میدهیم تا توان تولید و کسب درآمد داشته باشند. بار معیشت خانه را کاهش داده و رفاه بیشتری داشته باشند.» این وعده مانند وعدههای دیگر محسن رضایی سروته ندارد و بدون برنامه عنوان شده است. وام دادن به زنان خانهدار بابت چه فعالیتی؟ دولت از آنها چه مزیتی میخواهد که در قبالش حقوقی بدهد؟ منبع تامین وامها و حقوق زنان خانهدار چه خواهد بود؟ به نظر میرسد این کلیگوییها مشکلی از زنان ایرانی را حل نخواهد کرد و جامعه هم چندان این مساله را جدی نخواهد گرفت.
🔴 حسام الدین آشنا: همینجوری قول قطعی می دهید؟
حسامالدین آشنا در حساب توئیتر خود نوشت: درخواست؛ نامزدهای محترم مشخص کنند کدامیک از برنامههای آنان بدون قانونگذاری جدید و تصویب مجلس قابل اجراست. در صورتی که تمام برنامههای اجرایی آنان نیازمند تصویب مجلس است، چگونه میتوانند بدون اطمینان از نظر مجلس و شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام به مردم قول قطعی بدهند؟
🔴 پست کدام نامزدها بیشتر مورد توجه کاربران قرار گرفته است؟
11خرداد رئیسی که بیشترین تولید محتوا انتخاباتی در هر سه بستر پیرامون وی بوده در صدر لایک اینستاگرام و توییتر و بازدید تلگرام قرار دارد. با وجود اینکه همتی تولید محتوای کمتری از جلیلی در اینستاگرام دارد، اما میزان لایک بیشتری از جلیلی دریافت کرده است. در توییتر نیز جلیلی پس از رئیسی بیشترین لایک را دریافت کرده است.
🔴 نگذاشتم دلار به 60 هزار تومان برسد!
عبدالناصر همتی بعد از جریانسازیهای بسیار درباره فیلم مستندش، بالاخره در فضای مجازی آن را انتشار داد. در حالی که مخاطبان به دنبال حرفهای خاصی در این مستند بودند، اما همتی در جای جای ان تلاش کرده تا خود را یکی از ناجیان کشور از بدتر شدن شرایط نشان دهد. وی در جایی از مستند عنوان می کند در حالی که تورم می رفت به 3هزار درصد یا دلار به عدد 60 هزار تومان برسد، او با برنامه هایش از این اتفاقات جلوگیری کرده است. گفتنی است قبل از انتشار مستند همتی در فضای مجازی، بسیاری از مخاطبان با انتشار تصاویر نمودار بورس در روزهای قرمز، آن را مهمترین بخش عملکرد همتی دانسته و به طعنه می نوشتند: این بخش مهمی از مستند پخش نشده همتی است. این در حالی است که او در مستندش تلاش کرده خود را صدای سوم در جامعه ایرانی اعلام کند
🔴 وکیلی: اگر از تاجزاده تا پزشکیان هم تایید صلاحیت میشدند باز نتیجه محتمل انتخابات فرق نمیکرد
شورای نگهبان بزرگترین خدمت را به ما کرد. ما (اصلاحطلبان) پایگاه رأیمان را از دست دادهایم با کارنامه آقای روحانی؛ این را با چه زبانی بگوییم؟ حرفهای تاجزاده خریدار بسیار کمی دارد. ثبتنام تاجزاده یعنی حرفهای قبلیام همه کشک!
🔹انتقام ۱۳ دی را ۲۸ خرداد میگیریم
🔸جوهر انگشت ما / خون علمدار ماست
#ما_منتظر_انتخاباتیم
💠 *انتخابات؛ یکی از بزرگترین واجبات دینی*
*امروز شرکت درانتخابات ریاست جمهوری نه فقط یک وظیفه اجتماعی و ملی است،بلکه یک وظیفه شرعی اسلامی و الهی است که شکست در آن، شکست جمهوری اسلامی است، که حفظ آن بر جمیع مردم از بزرگترین واجبات و فرائض است و وسوسه در آن از شیطان بلکه عمال شیطان بزرگ است.*
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📖 صحیفه امام، جلد15، صفحه250
👈 پیام امام خمینی(ره) در آستانه انتخابات ریاست جمهوری
📆 مورخ:1360/07/02
🛑 آقای قرائتی ، مطلب زیبایی فرمودند:
🔸 خانه ای که غبار گرفته است را
خراب نمی کنند ، تمیز می کنند.
🔸 ممکنه بی تدبیری برخی مسئولان
چهره انقلاب رو غبارآلود کرده باشه ،
اما علاجش، رأی ندادن و
تخریب انقلاب نیست،
علاجش رأی دادن و
رأی صحیح دادن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 موقع مریضی خدا سه تا چیز بهت میده
عصر امروز محفل بنیاد باران برای اجماع بر روی یکی از دو نامزد اصلاحطلبان به اجماع نرسید.
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺
در این جمع ۳۰ نفره ، سید محمد امام به نمایندگی از آقای خاتمی صحبت کرد وگفت : هرچند بنای آقای خاتمی بر ورود در این دور انتخابات نبود ولی به اصرار شما ایشان حاضر شدند که در جمع شما حاضر شوند تا هر تصمیمی گرفتید حمایت کنند.
در این جلسه افراد نقطه نظرات متفاوتی داشتند وسرانجام جلسه بدون تصمیم پایان یافت.
آقای خاتمی زمان کوتاهی در جلسه حاضر شد ودرسخنانی گفت : این دوره نمی شود روی رای مردم به ما حساب باز کرد ، ایراد هم از خود ماست ، اوضاع اقتصادی مردم خیلی خراب است عملکرد آقای روحانی جای دفاع نگذاشته وکار را بر ما سخت کرده ،
🔴خود معاون اول آقای جهان گیری اولین نفری بود که از اوضاع فعلی اعلام برائت کرد ، یعنی چه ؟ ، که ایشون گفت ؛من اختیاری نداشتم نمی تونستم منشی خودم را عوض کنم ، وچی...
پس چرا ماندی کنار نکشیدی.
🔴روزنامه آرمان ملی ما هم وقتی آقای جهانگیری کاندید شد تیتر زد یار کمکی روحانی در دور قبل امروز به عنوان کاندید اصلی اصلاحات وارد انتخابات شده این کارها چه معنی داشت ، کدام اصلاحات این تیتر با هماهنگی کی بود ؟.... هماهنگی نداریم .... هر کس به اسم اصلاحات یک کار سبکی می کند.
🔴حالا کار به جایی رسیده آقای همتی رئیس بانک مرکزی ِ ما هم از دولت آقای روحانی اعلام برائت می کند ، پس مسئولیت این وضع با کیه ؟ مردم دارند فحش می دهند ...شما انتظار دارید کسی به شما رای بدهد؟ این وضع قابل دفاع است؟
خودتان از وضعی که بوجود آوردید از تورم وگرانی وبیکاری[راضی هستین] ..... با چه پشتوانه ای می خواهید به مردم بگویید به ما رای بدید؟
بهتره... قید این دوره را بزنید .
در عین حال من حرفی ندارم شما به اجماع برسید که کاندید ما کی هست ؟ ، آقای مهرعلیزاده یا آقای همتی من هم اطلاعیه می دم و هم صحبت می کنم.
ولی به نظر من این دفعه همان بهتر که ساکت باشیم ، حالا به قول آقای شیخ عطار ببینیم این دو نفر در مناظرات چیکار می کنند ؟ آیا گرایشی به آنها ، یا یکی از آنها پیدا میشه ، بعد بیایم حمایت کنیم ، بعید می دانم کسی اصلا" به حرفهای آقای همتی گوش بدهد.وقتی دلار ۲۵۰۰۰ تومانه آقای همتی چه حرفی برای گفتن دارد؟!
بحث زنان وحجاب و آزادی و فیلم و ماهواره هم که مطرح کرد [خنده ی جمع حاضر ] مضحک بود .
اینا دیگه بحث مردم نیست، قدیمی شد ، نون ندارند بخورند، اونم که کارخانه داره بدهکاره، خواب نداره ،....
بهتره خودتون را مسخره ی عام وخاص نکنین ، شکست آقایون راهم به نام اصلاحات نزنید.
آقای محمدجواد حق شناس که به علت سروصدای جلسه سخنانش را قطع کرد ،
گفت : اگر پای کار باشید همین دفعه هم می شود پیروز شد . سروصدا باعث شد آقای حقشناس سخنش را تمام کند وکناری بنشیند.
حضار جلسه ساعت ۸ متفرق شدند واز بنیاد بیرون رفتند.
🔴 اطلاعیه روابط عمومی شورای نگهبان درباره سوء استفاده از عناوین مرتبط با این شورا
برخی افراد با "جعل عناوین مرتبط با نهاد شورای نگهبان" اقدام به سخنرانی در برخی اجتماعات کردهاند که قویاً انتساب این افراد به شورای نگهبان تکذیب میشود. شورای نگهبان حق شکایت و پیگیری قضایی از سوءاستفادهکنندگان را برای خود محفوظ میداند.
🔴 سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات ریاست جمهوری ردصلاحیت ندارد، فقط احرازصلاحیت دارد
ما در شورای نگهبان همواره اعلام کردهایم که انتخابات مجلس و یا حتی خبرگان رهبری، با انتخابات ریاست جمهوری تفاوت اساسی دارد. در انتخابات ریاست جمهوری، فقط بحث احراز صلاحیت مطرح است یعنی کسانی که ثبت نام میکنند باید صلاحیتشان احراز شود. در انتخابات ریاست جمهوری اصلاً ردصلاحیت نداریم و این مسئله را برای نامزدهای ریاست جمهوری هم تبیین کردهایم. اما در انتخاباتهای مجلس و خبرگان رهبری، قانون اعلام میکند که ردصلاحیت و احراز صلاحیت داشته باشیم.
🔴 رقابت تنگاتنگ بین رئیسی و بی پاسخها / درجا زدن همتی با همه جنجالهای چند روز اخیر!
طبق آخرین نظرسنجی ایسپا (۱۱خرداد) ۵۹% شرکتکنندگان در انتخابات گزینه خود را مشخص کرده که نسبت به موج قبلی ۱۲% رشد داشته و حدود ۴۱% آرا سرگردان وجود دارد. از میان مشارکتکنندگان، ۴۸.۶% رئیسی را برگزیدند که نسبت به موج قبلی آرا او رشد ۴.۵% داشته. بعد از او ۳.۱% رضایی، ۱.۶% جلیلی، ۱.۳%همتی، ۰.۸% قاضیزاده هاشمی، ۰.۳% زاکانی و ۰.۱% مهرعلیزاده را برگزیدهاند.همچنین ۷۸% کسانی که رایشان مشخص است، گفتهاند نظر خود را تا روز انتخابات تغییر نمیدهند. همچنین از میان ۴۱% آرا سرگردان که اعلام کردهاند حتما در انتخابات شرکت میکنند، پرسیده شده "اگر امروز انتخابات باشد به چه کسی رای میدهید؟"، بیش از ۵۰% آنها رئیسی را نام بردهاند. در مجموع میزان رای رئیسی نسبت به موج قبلی افزایش و سبد رای همتی که در یک هفته گذشته پالسهای حمایتی از سوی اصلاحطلبان دریافت و سعی کرده در …
🔴 کارهای مهم تر از پاسخگویی به هجمه ها داریم
سخنگوی شورای نگهبان: هجمه ها به شورای نگهبان آنقدر زیاد است که اگر بخواهیم به همهی آنها پاسخ بدهیم، کل کارمان را باید تعطیل کرده و به هجمهها پاسخ بدهیم.
🔴 توییتهای سازمانیافته برای تحریم انتخابات در حال غلاف کردن، سازمانی های جلیلی در حال ترند کردن
بررسی صد هشتگ ترند شده توییتر فارسی در ۱۱خرداد ماه نشان میدهد که هشتگهای حمایتی همچون رای میدهم، ما منتظر انتخاباتیم و من رای میدهم توسط ۶ هزار کاربر در ۶۲ هزار توییت استفاده شده است. تلاشهای سازمانیافته برای تحریم انتخابات نسبت به روزهای قبل روند کاهشی داشته و از برجستگی هشتگهای تحریمی کاسته شده است. کاربران توییتری همچنین با ترند کردن هشتگ رای من جلیلی به حمایت سازمانیافته نسبت به جلیلی پرداختهاند.
🔴 داوری، احمدی نژاد را تهدید کرد
عبدالرضا داوری، مشاور سابق محمود احمدینژاد در فضای مجازی، او را تهدید کرد که اگر به اعتراضاتش ادامه دهد پرونده قتل دکتر سامی را که اطلاعات آن به تازگی به دستش رسیده بازخوانی خواهد کرد!
🔴 جوسازی سیاسی علیه شورای نگهبان
سید حمیدرضا کاظمی رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراها : در همه کشورهای جهان، نهادی جهت نظارت بر فرآیند انتخابات وجود دارد و همه باید از تصمیمات آن نهاد تبعیت کنند. در کشور ما هم شورای نگهبان ناظر بر فرآیند انتخابات است و همچنین بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری بر عهده این نهاد است و همه باید نسبت به تصمیمات این نهاد تبعیت کنند. شورای نگهبان درباره انتخابات ریاست جمهوری فصل الخطاب است و هر تصمیمی که بگیرد، باید مورد تبعیت قرار گیرد. طبق قانون، تصمیم گیری درباره فرآیند انتخاب ریاست جمهوری بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است و ما باید شورای نگهبان را مرجع اصلی درباره انتخابات ریاست جمهوری بدانیم. کسانی که این روزها علیه شورای نگهبان به جهت عدم احراز صلاحیت برخی از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری هجمه وارد می کنند، قطعاً با جوسازی و اغراض سیاسی خود چنین مباحثی را طرح میکنند و باید در دیدگاه خود تجدید نظر کنند.
❌ ماجرای ۴۰۰ میلیون پیامک به مقام معظم رهبری، چیست؟
✅ اخیراً در فضای مجازی کلیپی از آقای رئیسی پخش میشود با این مضمون که ایشان گفته در زمان بیماری مقام معظم رهبری ۴۰۰ میلیون پیامک برای ایشان فرستاده شده است. واقعیت ماجرا چیست؟
🔹ماجرا از این قرار است که وزیر ارتباطات وقت در گزارش بیان داشته که در طول دوره بیماری حضرت آیت الله خامنهای، مردم کشور ۴۰۰ میلیون پیامک رد و بدل کردهاند. واضح است که منظور این نیست که به شخص مقام معظم رهبری پیامک زدهاند، بلکه علاقمندان به رهبری در اقصی نقاط کشور و جهان با ارسال پیامک به یکدیگر، برای سلامتی آقا دعا کرده یا سفارش به دعا کردهاند.
لازم به ذکر است که این آمار، غیر از دهها میلیون نظر و کامنتی است که در صفحههای شبکههای اجتماعی رهبری و به زبانهای مختلف در کل دنیا در همان دوره ارسال شده است.
▫️ پینوشت
تقطیع فیلم، نوشتن زیرنویس (کپشن) نامربوط و تفسیر و تحلیل انحرافی از رایجترین شیوههای دروغپردازی و شایعهافکنی است .
‼️نصب تصویر امام و شهدا در مسجد
🔷س 5485: نصب تصویر امام خمینى(ره) و شهداى انقلاب اسلامى در مساجد، با توجه به اینکه خود حضرت امام(ره) عدم تمایل خود را نسبت به نصب عکسشان در مساجد ابراز کرده و راجع به کراهت آن هم مطالبى وجود دارد، چه حکمى دارد؟
✅ج: اشکال ندارد لکن اگر در شبستان باشد بهتر است هنگام نماز، به طریقى روى آن پوشانده شود
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
ضربه سنگین وزارت اطلاعات به باند بزرگ قاچاق مواد مخدر و سلاح و مهمات
با رصد اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج)، یک باند بزرگ قاچاق مواد مخدر و سلاح و مهمات در آذربایجان غربی شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. در این عملیات بیش از یک هزار و صد کیلوگرم هروئین در شهرستانهای ارومیه، ماکو و پیرانشهر کشف و ضبط گردید.
🔵 فرح پهلوی، جهنمی شد
شنیده ها حاکی از آن است فرح پهلوی در تاریخ 11 خرداد 1400 مرده است. خبری در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود که فرح پهلوی همسر محمدرضا پهلوی، شاه مخلوع ایران روز گذشته فوت شده است. تا این لحظه هیچ خبری مبنی بر چگونگی و جزئیات مرگ فرح پهلوی منتشر نشده است.
صحت و سقم این خبر تائید نمیشود...
🔵 واکنش ظریف به معلق شدن حق رأی ایران در سازمان ملل
در دنیایی که سیاه، سفید است سازمان ملل ایران را به دلیل بدهی، از حق رأی در مجمع عمومی سازمان ملل محروم کرد. آنچه در نظر گرفته نشد این است: تروریسم اقتصادی به ایران اجازه پرداخت بابت غذا نمیدهد چه برسد به بدهیهای سازمان ملل. این نامه من به گوترش است. سازمان ملل میتواند این پول را از محل ۱۱۰ میلیون دلاری که آمریکا در دزدی دریایی اخیر به سرقت برد نیز به دست بیاورد. دبیرکل سازمان ملل دیروز تهدید کرده که پنج کشور از جمله ایران در خطر از دست دادن حق رای خود در مجمع عمومی این سازمان هستند.
📝 مطالعه بیشتر | آشنایی با موضوع «امام خمینی(ره)» در بیانات رهبر انقلاب
بهمناسبت فرارسیدن سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR مجموعه فیشهایِ موضوع «امام خمینی(ره)» را در اختیار مخاطبین عزیز قرار میدهد.
در بخش «موضوعی»، بیانات رهبر انقلاب دربارهی ابعاد مختلف موضوعِ مدنظر و در بخش «جملات برگزیده» هم جملات طلایی و ناب حضرت آیتالله خامنهای استخراج شده است.
⏪ «جامعیتِ محتواییِ مناسب» از جمله ویژگیهای این مجموعه است.
⏪ مجموعه فیشهای بخش موضوعی افزون بر ۹۵ هزار کلمه و مجموعه جملات طلایی بیش از ۷۲ هزار کلمه است.
🔸این محتوای استخراجی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای علاوه بر کارکردهای عمومی و مطالعاتی و... میتواند بهصورت خاص از سوی تحلیلگران، فعالین فرهنگی و رسانهای و پژوهشگران مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
دسترسی: ↙️↙️
فیشهای موضوعی امام خمینی(ره):
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1504&npt=12#92397
فیشهای جملات برگزیدهی امام خمینی(ره):
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1504&npt=2#94758
✋
رونمایی از یاران دهگانه همتی
🔺این روزها جناب آقای همتی که به جای «گزارش عملکرد» خود و دولت متبوع خویش و«اعلام برنامه»، مشغول بهره گیری ازتکنیک های گسترده عملیات روانی آشنا است، با« مظلوم نمایی» از گزاره «پنج در برابر یک عادلانه نیست» در مصاحبه های تبلیغاتی و هشتک های توییتری خود با فراوانی زیاد استفاده می کند. بدین معنا که در ایام کارزار انتخاباتی من یکه و تنها هستم در حالی که رقیب من پنج نفرند.
البته دولت 8 سال فرصت داشته که با عملکرد و برنامه های خود نظر مردم را به خود جلب کند و صرفاً با شعبده بازی و حرّافی در ایام انتخابات مردم را فریب ندهد . در عین حال همین ادعا نیز بی اساس است.
در اینجا در دو بخش به بررسی صحت و سقم این ادعا می پردازیم :
🔴الف :تساوی در رقابت انتخاباتی
این ادعا بطور واضح و روشن یک دروغ تبلیغاتی است چرا که از بین 7 کاندیدای تأیید صلاحیت شده، قطعاً سه نفر( همتی، مهرعلیزاده و محسن رضایی) در یک تیم و جریان فکری دسته بندی می شوند و همراه و همفکر و پشتیبان آقای همتی هستند.
در جناح مقابل نیز دقیقا سه نفر(رئیسی، جلیلی و زاکانی) در یک طیف قرار می گیرند ولی قاضی زاده هاشمی(علی رغم تظاهر به انقلابیگری) یک نیروی خنثی و با جهت گیری و شعارهای نامشخص و متزلزل است (دولت سلامت) که می توان آن را ممتنع قلمداد کرد.
پس تا اینجا معلوم شد برخلاف دروغ های همتی، «یک به پنج» نیست بلکه «سه به سه» است .
🔴ب : تکرار جنگ احزاب
علاوه بر یاران مستقیم در کارزار رقابت انتخاباتی، احزاب و جریانات سیاسی حامی آقای همتی، قابل مقایسه با حامیان جریان انقلاب نیست. چنان که با رصد صحنه رقابت می توان گفت این دوره از انتخابات، بیشتر به «جنگ احزاب» شبیه است. بطوری که همه احزاب، گروه ها و دولت مستقر، پشت سر یک کاندیدای خاص صف بسته اند و با تمام توان در صدد تداوم حاکمیت جریان لیبرال بر قوه مجریه هستند .
1️⃣ حمایت دولت مستقر
دولت روحانی با همه ظرفیت رسانه ای ، سیاسی، مالی و اجرایی خود تمام قد پشت سر و همراه همتی است و باعزل نمایشی ایشان، هم زمینه و فرصت کافی را برای تبلیغات انتخاباتی وی فراهم ساخته و هم تلاش کرده همتی را از ذهنیت منفی مردم نسبت به دولت روحانی تبرئه کند.
2️⃣ تیم کارگزاران
همتی از جوانی همواره در کنار مرحوم هاشمی رفسنجانی پله های رشد و ترقی خود را طی کرده و تفکراتش منطبق با هاشمی و کارگزاران است. از این رو پس ازحذف محسن هاشمی از گردونه رقابت، آقای کرباسچی دبیر کل حزب سازندگی، بطور رسمی ازهمتی حمایت کرده است.
3️⃣ اصلاح طلبان
اصلاح طلبان که با غفلت از کادرسازی و عدم جلوگیری از تخلفات نیروهایش، دستشان از نیروی توانمند خالی است، باگذراز کاندیدای اصالتاً اصلاح طلب خود(مهرعلیزاده)، با قدرتِ تمام پشت سر همتی ایستاده ونیروی های انسانی و تیم پر قدرت رسانه ای خود را برای تهییج افکارعمومی به حمایت از همتی بسیج کرده اند.
4️⃣ تیم لاریجانی
آقای آشنا که با اجرای سناریوی کثیف لو دادن مصاحبه ظریف، جاده را برای ریاست لاریجانی فراهم کرده بود پس ازعدم تایید ایشان، با همه توش و توان به حمایت ازهمتی برخاسته است. از این رو ستاد تبلیغات و تیم رسانه ای لاریجانی و حامیان گسترده وی در بدنه اجرایی و تقنینی کشور، در بست در اختیار همتی قرار داده است
🔴 همتی و جلیلی در جایگاههای دوم بسترها؛ رییسی همچنان صدرنشین
گزارش روزانه دیتاک حول بیش از ۷۶ میلیون بیگدیتای شبکههای اجتماعی در تاریخ ۱۲ خردادماه، حکایت از حضور همتی در جایگاه سوم امتیاز توجه کل بسترها و جایگاه دوم توجهات روزانه تلگرام دارد.جلیلی نیز همچنان جایگاه دوم توییتر و اینستاگرام و مجموع امتیاز توجه را حفظ کرده است. صعود یک پلهای همتی به جایگاه سوم منجر به افت جایگاه رضایی به رتبه چهارم لیست شد. مهرعلیزاده نیز با افزایش توجهات فضای مجازی توانست بار دیگر به جایگاه پنجم توجهات تطبیقی صعود کرده و زاکانی را در جایگاه ششم لیست قرار دهد. در نهایت قاضیزاده با وجود تبلیغات ویدیویی پرحاشیهای که اخیرا منتشر کرد، موفق به تغییر جایگاه خود نشده و در انتهای لیست دیده میشود.
🔴 امام جمعه اهل سنت بندرعباس: به ندای رهبر انقلاب برای مشارکت حداکثری لبیک می گوییم
شیخ عبدالباعث قتالی امام جمعه و جماعات اهل سنت بندرعباس اظهار داشت: انتخابات ریاست جمهوری از مهم ترین انتخابات کشور است و مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید مردم در آن مشارکت حداکثری داشته باشند.
عالم اهل سنت هرمزگان گفت: جامعه اهل سنت همواره گوش به فرمان رهبری بوده و به ندای ایشان مبنی بر حضور حداکثری همواره لبیک گفته ایم و این بار نیز تلاش خواهیم کرد میزان مشارکت عمومی بالا برود. وی بیان داشت: از رئیس جمهور آینده می خواهیم به همه اقوام و اقشار کشور نگاه یکسانی داشته باشند و همه را به چشم شهروند درجه یک ببینند، ما از رئیس جمهور آینده انتظار داریم نخبگان اهل سنت را ببینند و از آنها در مناصب مدیریتی نیز بهره ببرند.
🔴 بازی اصلاح طلبان با الفاظ!
در حالی که مشخص شده است کاندید مورد حمایت اصلاح طلبان کیست، ولی آنها بدلیل ترس از باخت در انتخابات بازی با الفاظ و کلمات را شروع کرده اند. در همین رابطه «جواد امام»، عضو جبهه اصلاحات ایران، در رابطه با اعلام تصمیم اصلاح طلبان برای حمایت از کاندیدای اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اصلاح طلبی به صورت شفاف اعلام کرده نامزدی نداریم. این مساله مبهم نیست اما اینکه مردم به چه کسی رای بدهند مساله بسیار روشنی است اینکه ما کاندیدایی نداشته باشیم چرا باید به آقای ایکس و ایگرگ رای بدهیم؟ مردم خودشان می توانند تصمیم بگیرند. هم آقای همتی و هم آقای مهرعلیزاده هر دو نفر درخواست جلسه داشتند ولی هنوز جبهه نپذیرفته و نتیجه را اعلام نکرده است و هر زمان نتیجه مشخص شود، اعلام خواهد شد.
🔴 رجل سیاسی بودن به مقاله نوشتن نیست!
عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با کیهان گفت:
یکی از اشکالات ما در ادوار گذشته همین بود. برخی از افراد ثبت نام می کردند و خودشان را در معرض دید عموم قرار می دادند، ولی از جهت قانونی و شرایطی که در قانون اساسی هست، آن شرایط اوّلیه را نداشتند و جزو رجال سیاسی- مذهبی محسوب نمی شدند. وقتی رجال گفته می شود، یک تلقی عمومی و عرفی نسبت به آن است؛ یعنی اشخاص مهمی که توانمندی اداره کلان کشور را در همه حوزه ها دارند. من قصد جسارت به نمایندگان محترم یا دیگران را ندارم، ولی کسی که فقط چند دوره نماینده مجلس یا عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده، آیا در آن چهارچوبی است که قانون اساسی ما انتظار دارد که مدیر و مدبّر و رجال سیاسی- مذهبی باشد؟ آیا این افراد در این رده خودشان را می توانند ارزیابی کنند؟ انتظار عرفی مردم این طور نیست؛ یعنی در ذهن مردم کوچه و بازار ویژگی ها و شاخص هایی شکل می گیرد که این کار، یک کار کلانی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس آمریکایی:
📍با ایران، یکی از طولانیترین تمدن های ماندگار دنیا مواجه شدهایم...!
✋
اصلاحطلبان در سه راهی همتی، مهرعلیزاده و یا هیچکدام!
🔺روزنامه آرمان نوشته است:
🔹شنیدهها حاکی از آن است که بنیاد باران برای اجماع روی همتی و مهرعلیزاده جلسه داشته اما به نتیجه نرسیده است.
🔹از قرار که خاتمی نیز سخنان تندی را علیه وضع موجود و اصلاحطلبان و البته نامزدهایی که خواسته شده از آنها حمایت صورت بگیرد، مطرح کرده است، اما در نهایت تلویحا موافقت خود را با اینکه هر نتیجهای در این محفل گرفته شود، میپذیرد و براساس تصمیم جمع، بیانیه میدهد و از یک نامزد حمایت میکند را اعلام کرده است.
🔹اگرچه در ظاهر با این کار؛ یعنی حمایت اصلاحطلبان از کاندیدایی خاص در این انتخابات مخالف است. تلاش دو کاندیدا برای جلبنظر جریان اصلاحطلب البته به نحوی است که بسیاری معتقدند حمایت جریان اصلاحطلب از آنها با توجه به رایآور نبودن این کاندیداها و نیز عدممشارکت بخش قابلتوجهی از پایگاههای رای اصلاحطلبان در این انتخابات عملا یک خودزنی تمامعیار است.
🔹با این حال از قرار نه این دو کاندیدا قصدکوتاه آمدن از تلاششان و انصراف از نامزدی دارند و نه اصلاحطلبان میتوانند به تصمیم واحدی برای عدمحمایت یا حمایت از آنها برسند.
🔹همه اینها در حالی است که هر روز اتفاق جدیدی نیز به مجموعه اتفاقات و مشکلات این دو نامزد مستقل اضافه میشود؛ اتفاقاتی که نشان میدهد حتی به این دو نامزد نیز اجازه داده نمیشود که در رقابتی برابر بااصولگرایان باشد
✋
آخرین وضعیت نامزدهای در شبکه های اجتماعی دوهفته مانده به انتخابات
🔺مرکز پژوهشی بتا با داده کاوی 7/3 میلیون پست در فضای مجازی در 12 خرداد 1400 با رصد و بررسی پستهای شبکههای اجتماعی پیرامون انتخابات_1400 به نامزدهای این دوره از انتخابات پرداخته است.
🔹12 خرداد دادههای پیرامون رئیسی در هر سه بستر بیش از سایر نامزدها بوده است و نام وی در صدر محتوای انتخاباتی هر سه بستر قرار گرفته است.
🔹در این روز حامیان رضایی با ایجاد موج اینستاگرامی سبب افزایش تولید محتوای وی در این بستر شدند. به این ترتیب بیشترین داده انتخاباتی در اینستاگرام با اختلاف کمی پس از رئیسی به رضایی اختصاص پیدا کرد.
🔹بیشترین تولید محتوای انتخاباتی تلگرام پس از رئیسی پیرامون همتی بوده است.
🔹جلیلی و همتی با میزان محتوای نزدیک هم به ترتیب در جایگاه دوم و سوم توییتر قرار دارند.
✋
جای خالی برنامه اقناع کننده در تبلیغات نامزدها
🔹بنابر نظرسنجیهای انتخاباتی انجام شده اولویت گروههای مختلف اجتماعی در کشور، موضوعات مرتبط با اقتصاد اعم از معیشت، اشتغال، ارزش پول ملی، تورم و... است.
🔹ضعف و ناکارآمدی ساختارها و فرآیندهای مدیریتی داخلی در کنار فشارهای خارجی شرایط بسیار سختی را برای اقشار با درآمد ثابت ایجاد کرده که گذر از آن را در راس مطالبات مردم از دولت آینده قرار داده است.
🔹اگرچه در طول یک سال گذشته نامزدهای بالقوه انتخابات با استفاده از تریبونهای مختلف بر تنور مطالبات اقتصادی عمدتا به حق جامعه دمیدهاند لیکن تاکنون کمتر برنامهای که مبین شناخت دقیق آنها از مشکلات موجود و چگونگی رفع آن باشد ارائه نشده است.
🔹آنچه که تا این تاریخ از سوی کاندیداهای تایید صلاحیت شده ارائه شده، همچنان بیان مشکلات اقتصادی و معیشتی موجود و حواله دادن ریشه بروز تنگناهای فعلی به عوامل داخلی و خارجی با رویکرد عمدتا سیاسی بوده است.
🔹موضوع بسیار مهم و تعیین کنندهای که این روزها کمتر مورد توجه کاندیداها و هواداران آنها قرار دارد، ضرورت اقناع افکار عمومی است که میتواند با افزایش شور و شعور در جامعه، مشارکت حداکثری را رقم بزند.
🔹رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند: «اگر نامزدهایی که امروز در صحنهاند بتوانند بیان کنند و به مردم نشان بدهند که دارای این کارآمدی هستند، مردم پای صندوقها هم میروند و مشارکت بالایی هم خواهد بود انشاءالله به توفیق الهی. مهم این است که نامزدها بتوانند مردم را قانع کنند...»
🔹چنانچه گفته شد شرایط کنونی کشور به گونهای است که اولویتهای جامعه بر مدار مطالبات اقتصادی میچرخد و حتی مجادلات سیاسی داخلی و گرایشهای مختلف حوزه سیاست خارجی نیز که بعضا در مقاطعی در ردیف اولویت پیگیری افکار عمومی قرار گرفته به دلیل گرده خوردن آن با مسئله معیشت آنان بوده است.
🔹دولت آینده در شرایط ورود به گام دوم انقلاب باید بتواند موفقیت پارادایمهای مبتنی بر تفکر انقلابی و ملی را بر سیاستهای دنبال شده در گذشته که به نوعی از مسیر روابط خارجی به دنبال بهبود وضعیت اقتصادی بوده را در عمل نشان دهد و کشور را به ریل تحریمناپذیری هدایت کند.
🔹مردم فارغ از دعواها و جناحبندیهای سیاسی اگر در عرصه انتخابات با برنامهای دقیق و عملیاتی و تیمی مجرب و کاربلد که کارنامهای مشخص و قابل قبول دارد مواجه شوند حتما چون گذشته با مشارکت فعال در انتخابات، اراده خود برای شکلدهی به آینده بهتر را از مسیر صندوقهای رای به ثمر مینشاندند.