✋
انتخابات ۱۴۰۰، حماسه مردم بود
🔺 رهبر انقلاب؛ امروز:
🔹این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند.
🔹تلاشهایی انجام میگیرد، نامه مینویسند، در فضای مجازی حرف میزنند، که عظمت این انتخابات را انکار کنند اما فایدهای ندارد. این تلاش بیهوده است.
🔹 تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتفاقی افتاد. در کجای دنیا معمول است و دیده میشود که همهی دستگاههای تبلیغاتی مخالف، فعال و مؤثر به کار بیفتند برای اینکه به مردم نهیب بزنند که در انتخابات شرکت نکنید.
🔹رادیوهای آمریکا، رادیوهای انگلیس، رادیوهای بعضی از کشورهای مرتجع و روسیاه به کار بیفتند، عناصری از خودشان، عناصر خائنی هم از ایرانیهایی که زیر پرچم آمریکا و انگلیس زندگی میکنند و از آنها ارتزاق میکنند، اینها شروع کنند از مدتها پیش در رادیو، در تلویزیون، در ماهواره، در فضای مجازی به خصوص، نه یکی دو تا، صدها بلکه هزاران شبکه و کار و مسیر برای اینکه مردم را از انتخابات دور کنند.
✋
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه
🔹 منافقین در مثل امروزی -هفتم تیر- جنایت بزرگی کردند در حق ملت ایران که این شخصیت برجستهی با عظمت ممتاز را با حدود هفتاد نفر شخصیتهای دیگر از این کشور گرفتند و این قاتلها، قاتلهایی که خودشان اعتراف کردند به این جنایت و به این حرکت فجیع به این معنا که اعترافاتشان در دسترس است، امروز در همین کشورهای مدعی حقوق بشر آزادانه دارند رفت و آمد میکنند، زندگی میکنند، در فرانسه و کشورهای دیگر اروپا و دولتهای اروپایی، دولت فرانسه و دیگران خجالت نمیکشند که با بودن اینها و با حمایت از اینها و با تریبون دادن به اینها حتی در مجالس ملیشان، در عین حال ادعای حقوق بشر میکنند. یعنی واقعاً وقاحت این غربیها یک چیز فوقالعاده و عجیبی است.
شهید بهشتی پایهگذار دادگستری اسلامی است
🔹 شهید بهشتی یک حق بزرگی بر گردن کشور و ملت دارند و آن پایهگذاری دادگستری اسلامی است. کار، کار آسانی نبود و کار دشواری بود. ایشان یک حرکت جدیدی را برای قوهی قضائیه شروع کرده بود.
🔹 ایشان یک عالم متفکر بود، نظریهپرداز بود.مرحوم آقای بهشتی حقاً شخصیت برجسته و ممتازی بود. انقلابی بود. واقعاً انقلابی بود. پرتلاش بود. از بن دندان معتقد به مبانی انقلاب بود ایشان. مرحوم شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه پایبند به مبانی انقلاب و مبانی امام رضوان اللّه علیه بود و پرهیزگار هم بود، مرد مؤمن و متشرعی بود.
🔹بنده با ایشان زیاد معاشر بودم. خیلی متشرع بود، خیلی پرهیزگار بود، خیلی در حرکت در جهت دین و مسائل دینی جدی بود. علاوه بر اینها ایشان از ارکان تدوین قانون اساسی است. یعنی حق این بزرگوار بایستی شناخته بشود و گذارده بشود. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
🔺🔺🔺
🔰استاد آیت الله فرحانی:
🔹در مورد ولایت فقیه بحث شده است که آیا مرجعیت هم لازم است یا اجتهاد مطلق کافیست؟
حضرت امام اعتقاد داشته اند مجتهد وقتی عادل و شجاع باشد کفایت می کند و مرجعیت شرط آن نمی باشد.
🔸رهبر انقلاب تعبیری دارند که مهم تر از علم و تقوا و حتی شجاعت تشخیص وظیفه است.
📌طلبه دین باید در هر برهه ایی از زمان وظیفه خودش را تشخیص بدهد و به آن عمل کند و اگر وظیفه تشخیص داده نشود آن علم و تقوا و شجاعت به جا مصرف نمی شود و کاری را که انجام می دهد خراب می شود.
👈لذا یکی از ضرورتها برای حوزه علیمه و طلاب آشنایی با شبهات و پاسخ به آنهاست.
🔺باید توجه داشت در زمان فعلی شناخت شبهه و جواب به آنها بسیار مهم است و یکی از نقصانهایی که وجود دارد این می باشد که بعضی ها جواب شبهه را نمی دانند و حتی بعضی اصلا وجود شبهه را متوجه نیستند و همین که این را نمی دانند ناخواسته تقی زاده عصر ما می شوند و چیزهایی را تکرار می کنند که نفعی در آنها نیست بلکه ضرر هم در آنها هست.
🔺رهبر انقلاب: ممکن است با بعضی نظرات شورای نگهبان موافق نباشم اما طبق قانون و وظیفه عمل کردند
🔹دستگاه تبلیغاتی دشمن برای کاهش مشارکت به مشکل معیشتی مردم امید بسته بود؛ بعضی از حوادثی که بعداً اتفاق افتاد مثلاً بحث احراز صلاحیت یا عدم احراز صلاحیتها، اینها را هم بهانه میکنند.
🔹حالا بنده ممکن است با بعضی از این نظرات شورای محترم نگهبان موافق هم نباشم، اما شورای نگهبان بر طبق وظیفهی دینی عمل میکند، بر طبق قانون عمل میکند. اینها مردمان متشرع و پرهیزگاری هستند و مقید به وظیفهی دینی هستند، طبق وظیفهی دینی عمل میکنند. حالا ممکن است بنده مثلاً با یک مورد، دو مورد یا کمتر یا بیشترش موافق هم نباشم اما اعتقادم بر این است که آنها [طبق وظیفهی دینی عمل میکنند].
🔹یکی از بهانهها این [بحث احراز صلاحیتها] بود، یکی از بهانهها مسائل معیشتی بود و شروع کردند یقهدرانی کردن برای اینکه مردم را از پای صندوقها منصرف کنند و امیدشان هم این بود که مشارکت مردم حدود بیست درصد مثلاً یا بیست و پنج درصد در انتخابات باشد.
🔹خب با یک چنین وضعی مردم اینجور میآیند شرکت میکنند، با وجود کرونا که حالا محاسباتی که کردند آدمهای کارشناس میگویند لااقل ده درصد از عدم شرکتها مربوط به کرونا است که اگر چنانچه آن را محاسبه کنیم نزدیک به شصت درصد شرکت است، مشارکت است که چیز خوبی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رژه تاریخی حشدالشعبی در پایگاه سابق گروهک منافقین در عراق با حضور نخست وزیر این کشور و علیرغم تلاشهای چند هفتهای آمریکایی برای لغو این رژه
پ.ن: فرزندان حاج قاسم و سربازان اسلام
✅ سؤالاتی که باعث هدایت جوانان شیعه شد‼️
🔴 #شبهه
♻️ «اجماع» از ديدگاه شيعيان حجت نيست و فقط زماني ميتواند حجت باشد كه معصوم وجود داشته باشد؛ بايد گفت كه سخنشان بيمعناست؛ زيرا طبق گفته آنها وقتي #معصوم باشد دیگر نيازي به اجماع نيست.
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🌷#پاسخ به #شبهه
اگر حكم خداوند در قرآن روشن باشد حجت است و اگر حكم روشن نباشد، بايد به معصوم مراجعه كرد و فرمايش معصوم حجت است. اگر حكم معصوم هم روشن نباشد و ما از اجماع گروهي فهميديم و كشف نموديم كه حكم معصوم، با قول اجماعكنندگان يكي است، اين اجماعِ كاشف از قول معصوم، حجت است. مثلاً اگر بعضي انصار در سقيفه با سه نفر از مهاجرين يك اميري انتخاب كردند، اين امارت ابوبكر حكم الهي نيست. اما اگر حضرت رسول اكرم -صلی الله علیه و آله- بفرمايد علي مولاي مؤمنان است حرفش حجت است، يا اجماعي از ياران پيامبر اگرچه تعداد آنها كم باشد، كه بفهميم كاشف قول معصوم است، حجت است. دليل عقلي اين امر واضح است. اگر صدها نفر صحابه با هم جمع شوند، نميتوانند حق را درك نمايند؛ زيرا عملشان ناقص و محدود است و شناخت حق فقط با خدا و رسول خداست نه مردم عادي؛ اگر چه تعداد این مردم زياد هم باشد.
📚برگرفته از کتاب #پاسخ
📌نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود
✍🏻حامد وفسی
✋
شلاقهای تهمت بر پیکر شهید بهشتی
🔺 شهید بهشتی یکی از چهرههای اثرگذار انقلاب بود که ظلمهای زیادی در حق او شد و به تعبیر امام راحل «آقای بهشتی در این مملکت مظلوم زیست.» (صحیفه امام، ج 14، ص 515)
♻️ شعارهای تندی چون «بهشتی، بهشتی، طالقانی را تو کشتی»همچنین القابی چون فئودال زاده، سرمایه دار، متخصص زدوبند با آمریکا، طرفدار چماقداری و... تنها کلماتی از کتاب قطور تهمت علیه شهید مظلوم انقلاب است.
♻️ اگر چه شلاقهای تهمتی که دشمنان انقلاب بر پیکر شهید بهشتی مینواختند، ایشان را میآزرد؛ اما نیش کلام انقلابیون به ویژه قشر روحانیت که محکمتر از ضدانقلابها بر طبل تهمت و افتراء علیه او میکوبیدند، برایش آزاردهندهتر بود.
♻️ یکی از روحانیون منصوب به بیت منتظری در نشریه پیام شهید لقب «آیت الله راسپوتین» به او میدهد. راسپوتین از کشیشهای دربار تزار روسیه بود که علاوه بر داشتن فساد اخلاقی، تاثیر زیادی در عزل و نصبها داشت
♻️ القای نقش مافیایی علیه شهید بهشتی انقدر زیاد شده بود که بعضی دانشجویان در دانشگاه از باب تمسخر و تحقیر او را «اسقف بهشتی» خطاب میکردند و وقتی خبرنگار آلمانی از او میپرسد آیا شما از این عنوان ناراحت میشوید؟ ایشان مکث کرد و گفت خودش هم شنیده اما: «خیلی غیرمنصفانه است.»
✋
سیلاب در خانه اصلاحطلبان
🔹شاید بتوان گفت دعوای درونی اصلاحطلبان، پس از شکست در انتخابات مجلس یازدهم شکل علنی به خود گرفت.
🔹غلامحسین کرباسچی، آن روزها در گفتوگویی گفته بود «کار سیاسی که رودربایستی ندارد. درباره بقیه بزرگان هم همینطور است. حتی دیگر کسانی که شاید برای ما کاریزما بوده و شخصیت مورد علاقه ما باشند. حالا آقای خاتمی یا هر کدام از رفقا. اگر به خاطر شخصیت های بزرگوار و خصلتهای قابل تحسینی که دارند، به خاطر اینکه نمیتوانند به هیچکسی نه بگویند و… نباید تعارف داشته باشیم».
🔹اظهار نظری که با واکنش آذر منصوری عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان مواجه و در گفتگویی کارگزاران را به قدرت طلبی به هر قیمت متهم کرده بود.
🔹این، اما پایان داستان نیست، محمد علی وکیلی نامزد اصلاحطلب و عضو لیست امید در مجلس دهم با نگاه دیگری به صحنه جریان اصلاحطلبی نگریسته است. او شکست اصلاحطلبان را متوجه هر دو سوی این جبهه معارض یعنی اصلاحطلبان افراطی و کارگزاران سازندگی میداند.
🔹وکیلی با اشاره به آنکه افراطیهای اصلاحطلب بخشی از جبهه اصلاحات را که رأی دادهاند سرزنش میکنند، گفت: این جماعت تندرو با براندازان همنوا شدهاند؛ اصلاحطلبان باید تعریف کنند در جمهوری اسلامی هستند یا بر آن! در حال حاضر متأسفانه مشخص نیست که متولی اصلاحات چه کسی است، آیا اصلاحطلبانی را که خودشان را در نظام تعریف میکنند باید صاحب این جریان دانست یا امثال تاجزاده و حجاریان را که در جبهه براندازان قراردارند
✋
ریختوپاش عجیب دولت روحانی
🔻 افزایش ۹ برابری هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری
🔸پیشنهاد میکنیم دولت رئیسی حقوق دریافتی مقامات نهاد ریاست جمهوری در دولت روحانی را منتشر کند.
⛔️ دولت حسن روحانی با ریختوپاش در نهاد ریاست جمهوری سبب افزایش ۹ برابری هزینههای جاری آن نسبت به سال ۱۳۹۲ شد. در بودجه سال ۱۳۹۲ که دولت دهم تدوین کرده بود، هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری حدود ۵۰میلیارد تومان تعیین شد اما در دولت روحانی با ریختوپاشهای گسترده، هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری سال به سال بیشتر شد به طوری که برای امسال ۴۶۹ میلیارد تومان هزینه جاری برای نهاد ریاست جمهوری تصویب شده است که بیش از ۹ برابر آخرین مصوبه دولت دهم برای هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری است.
🔹 به نظر میرسد ادعای روحانی درباره کسری بودجه و کاهش درآمدها، فقط برای مردم است.
🔻 به دولت جدید پیشنهاد میشود در اولین روزهای کاری خود، حقوق دریافتی مقامات نهاد ریاست جمهوری در دولت روحانی را منتشر کرده تا مشخص شود هزینههای چند صد میلیارد تومانی نهاد ریاست جمهوری به جیب چه کسانی رفته است؟