هدایت شده از رحمت الله معظمی
.
🔴سـتـاد خـوشنـامهـا
➖حمایت پدر شهید سیدروحالله عجمیان، از دکتر سعید جلیلی در کرج
#ستاد_مردم
#گفتمان_اصلح
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
چند کلمه درباره مناظره اول از منظر اقتصادی
در مناظره اول زاکانی و جلیلی گل کاشتند. صحنه، صحنه تقابل دو گفتمان اقتصاد مقاومتی و اقتصاد لیبرال، تقابل درونزایی و برونزایی، وابستگی و استقلال.
پزشکیان که تکلیفش معلوم است اما بازنده اصلی پورمحمدی بود که در لباس روحانیت لیبرالترین حرفها را زد مثل بازار آزاد.
جای این کلمات هم به شدت خالی بود:
جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزی، خودکفایی، تولید کوچک مقیاس، اَنفال و ثروتهای عمومی، اصل ۴۳ و ۴۵ قانون اساسی، اقتصاد مقاومتی، لیبرالیسم.
راستی، چرا باید رئیس اتاق بازرگانی تهران و امثال علی مروی کارشناسان صداوسیما باشند؟
ضمنا همیشه و حتی در بحبوحه مناظرات انتخاباتی، باز هم مسئله اول جهان، فلسطین و طوفان الاقصی است.
🖌سید محمدرضا رضی بهابادی
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
هدایت شده از مهندس امیدرضاستاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️در ایران انتخابات معنا نداره، گزینه ها از قبل توسط رهبری مشخص شدن🤔
https://eitaa.com/omidreza_sattari
https://rubika.ir/Omidreza_sattari
#جلیلی #انتخابات #رئیسی
هدایت شده از رصد گفتمانی 🇵🇸🇮🇷
مهمتر از مناظرات، روایت و تحلیل آنهاست...
🔸 به نظر میرسد مهمتر از خود مناظرات، تحلیل و تفسیر آنها است که بلافاصله بعد از تمام شدن مناظرات و حتی در خلال آن، توسط افراد و فعالین شروع میشود.
دقیقا شبیه مسابقه فوتبال که بعد از تمام شدن آن، یک فضایی شکل میگیرد که فلانی خیلی خوب بود و فلانی بد و کم کم در اذهان جا می افتند. در حالیکه ابتدا تحلیل خود فرد کاملا متفاوت بود، اما تحت تاثیر فضای ایجاد شده، تغییر پیدا میکند.
🔸مناظرات هم همینگونه است. ممکن است یک نامزد خیلی بد ظاهر شود ولی تیم رسانه ای او فضایی ایجاد کنند که قهرمان جلوه کند. مخصوصا اگر افراد موجه و زیادی روی این مسئله مانور دهند. راه اندازی اتاق های پژواک، یکی از تکنیک های عملیات روانی است که با هدف تاثیر گذاری بر مخاطب از طریق ایجاد فضای فکری یک طرفه حاصل میشود و سعی میکند واقعیت را تحریف کند.
🔸نکته ای که حائز اهمیت است این است که باتوجه به زمان طولانی مناظرات و بعضا ردوبدل شدن مباحث تخصصی، برخی مردم وقت یا حوصله تماشای کامل مناظرات را ندارند و ترجیح میدهند به تحلیل ها و تفسیرهای منتشر شده بعد از مناظرات رجوع کنند و در نتیجه تحت تاثیر فضاهای ایجادشده قرار میگیرند. لذا اهمیت این تحلیل ها و روایت ها از مناظرات دوچندان میشود.
از این روی میبینیم در خلال یا بلافاصله بعد از مناظرات، افراد تحت هشتک هایی همچون #مناظره و... شروع به روایت و تحلیل مناظرات میکنند و یا در فضاهایی مثل کلاب هاوس، اسپیس تویتر، تلگرام و ... اتاق های گفتگوی صوتی و تحلیل مناظرات شکل میگیرد و افراد و تحلیلگران سعی میکنند روایت خود را از مناظرات به دیگران عرضه کنند.
🔸راهکار درست این است که مردم به ادله افراد در تحلیل و تفسیر مناظرات نگاه کنند نه گوینده آن. یعنی اگر شخصی میگوید فلان نامزد در مناظره خیلی خوب بود، از او دلیل بخواهند و حتی در صورت لزوم خودشان اصل مناظره را در آن بخش مشاهده کنند تا تحت تاثیر فضاهای ایجاد شده قرار نگیرند
🔹باید مراقب بود که برخی نامزدها، ضعف خود را در مناظرات و گفتگوهای دوطرفه، با تیم سایبری و تحلیلی جبران نکنند و بازی باخته را به برد تبدیل نکنند
_________
@rasadsyberi | 🇮🇷 رصدگفتمانی
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢خدمت شایسته و منتکشانه
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸امام خمینی (ره) در یکی از وصایای عرفانی خود به فرزندش سیداحمد خمینی چنین توصیه میکند:
«پسرم! ما که عاجز از شکر او و نعمتهای بیمنتهای اوییم، پس چه بهتر که از خدمت به بندگان او غفلت نکنیم که خدمت به آنان خدمت به حق است؛ چه که همه از اویند.
هیچ گاه در خدمت به خلق اللَّه خود را طلبکار مدان که آنان به حقّ منّت بر ما دارند، که وسیله خدمت به او- جلّ و علا- هستند. و در خدمت به آنان دنبال کسب شهرت و محبوبیت مباش که این خود حیله شیطان است که ما را در کام خود فرو برد. و در خدمت به بندگان خدا آنچه برای آنان پرنفعتر است انتخاب کن، نه آنچه برای خود یا دوستان خود؛ که این علامت صدق به پیشگاه مقدس او- جلّ و علا- است» (صحیفه، ج۲۰، ص۱۵۸)
#امام_خمینی
#خدمت
#شکر
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
همسایه ها یاری کنند..!
🔹"همسایه ها یاری کنید، تا من شوهر داری کنم". این ضرب المثل، درباره عروسی است که مهارتی ندارد و قرار است مسئولیت خود را کلا برون سپاری (!) کند و دیگران، زحمت کارهای او را به دوش بکشند.
♦️بله، رسم است که مادر و خواهر و خویشاوندان، به کمک تازه عروس می روند و برای برگزاری یک مهمانی به او کمک می کنند. اما این که او از عهده مسئولیت های خود برای همیشه بر نیاید و حتی انجام مسپولیت های روزمره او هم متوقف به نقش آفرینی همسایگان باشد، نوبر است.
🔹نامزدهای انتخابات قرار نیست متخصص همه امور باشند، اما قرار هم نیست که از هیچ حوزه ای مطلقا سر در نیاورند و افرادی که به اسم مشاور در هر برنامه گفت و گویی با خود یدک می کنند، از نظر سخن گفتن یا شهرت، نواقص اساسی در نامزد محترم را پر کنند.
♦️هر نامزدی، بالقوه رئیس جمهور است و باید آن قدر مهارت شخصی و قدرت تحلیل و تشخیص داشته باشد که راسا بتواند دولت را با همه سنگینی مسئولیت هایش مدیریت کند نه این که به این و آن واگذار کند.
🔹این که یک روز، دو فعال اقتصادی متناقض (یکی مدعی عدالتخواهی و چپ گرایی، و دیگری انبوه ساز متهم به ایجاد نابسامانی در بازار مسکن و قائل به کاپیتالیسم) همراه نامزد شوند تا به جای او حرف بزنند، و روز دیگر، فلان مدیر سابق دیپلماسی همراه شود تا مثلا شهرت او، نامزد را شارژ کند، نامش هر چه باشد، از نا آمادگی قطعی جناب نامزد حکایت می کند و نشان می دهد که او هنوز خیلی کار دارد تا به خانه بخت برود!
♦️وانگهی، اگر فلان دیپلمات سابق محبوبیتی داشت و رای ساز بود، همان سه سال قبل که از فلان نامزد همسو حمایت کرد و تصویرش بر صفحات روزنامه ها نقش بست، او را بالا می برد تا در در زیر سقف ۲/۵ میلیون رای در جا نزند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خیانت چند باره ظریف
🔹آقای ظریف در یک خلاف گویی آشکار که دست طرف آمریکایی را پر می کند، ادعا کرد افزایش فروش نفت ایران، به خاطر شل کردن پیچ تحریم ها توسط دولت بایدن بوده و نه تلاش ایران!
🔹اما واقعیت خلاف این است:
🔻سناتور تد کروز: چرا فروش نفت آنها از روزی ۳۰۰ هزار بشکه به ۲/۰۰۰/۰۰۰ بشکه در روز رسیده؟
🔻بلینکن: چون سخت تلاش می کنند. ۶۰۰ تحریم وضع شد، اما آنها مصمماند و برای دور زدن تحریم ها هر کاری که می توانند انجام می دهند.
🔹آیا ظریف، همراه پزشکیان آمده بود تا از او دفاع کند، یا سوء مدیریت تیم روحانی را بپوشاند و بدتر، عصا زیر بغل دولت خبیث آمریکا بگذارد و موفقیت ایران را برای دولت درمانده آمریکا فاکتور کند؟!
🔹وقتی پزشکیان و تیم چنبره زده به دور او ادعا کنند ایران، بیچاره تحریم هاست و ناچار است با طرف عهدشکن دوباره مذاکره کند، آیا چیزی هم برای چانه زنی باقی می ماند؟!
🔹ظریف پس از مذاکره در گوشی با محمد البرادعی و سپس آن سخنرانی التماسی در شورای روابط خارجی آمریکا، سومین بار است که ظاهرا پالس انتخاباتی می فرستد، اما در واقع پالس ضعف به دشمن مخابره می کند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
اینستکس تون خوب شد؟!
🔹این گونه که آقای ظریف، روند اجرای برجام را تحریف می کند و دوباره در باغ سبز نشان می دهد؛
🔻احتمالا ایشان نبوده و کس دیگری بود که می گفت بعد از ۲۰ ماه نمی توانیم حتی یک حساب بانکی در انگلیس افتتاح کنیم؛
🔻فرد دیگری بود که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ دعوت شد، اما در بازگشت، به هواپیمای او به بهانه تحریم، بنزین ندادند و بالاخره به هر مکافاتی بود، با ورود وزارت دفاع آلمان، یک باک بنزین به هواپیمای حامل او دادند تا بتواند به تهران برگردد؛
🔻احتمالا دولت دیگری غیر از روحانی در اوج ماه عسل برجام بود که معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور را نامزد نمایندگی ایران در سازمان ملل کردند، اما دولت اوباما او را با برچسب تروریسم مورد توهین قرار داد و حاضر نشد ویزا بدهد. (بدین ترتیب احترام پاسپورت ایرانی هم برگشت!)
🔻احتمالا در دوره مدیریت دولت و وزیر خارجه دیگری بود که تحریم های ویزا (تهدید بازرگانان سفر کننده به ایران)، سیسادا و آیسا را در دوره اجرای برجام و در دولت اوباما، به ناف شان بستند؛ اما آن دولت و وزیر خارجه، به جای مطالبه حقوق برجامی ایران، حاضر شد بر سر بسته های توهین آمیز موسوم به اس پی وی و اینستکس (فروش محدود نفت به طرف سوم، در ازای دریافت غذا و دارو از اروپا!) مذاکره کند و با این حال، طرف اروپایی همان تعهد را هم نپذیرد.
🔻این در حالی است که حتی درباره کشورهای مورد تحریم که مذاکره نمی کنند و تسلیم زیاده خواهی غرب نمی شوند، غذا و دارو داتا از تحریم ها مستثناست.
🔻احتمالا دولت دیگری بود که وزیر نفت و رئیس سازمان برنامه اش می گفتند (با وجود برجام) حتی یک قطره نفت هم نمی توانند فروشند.
🔻سناتور تد کروز، احتمالا درباره کشور دیگری پرسید که چگونه توانسته فروش نفت را از ۳۰۰ هزار بشکه به ۲/۰۰۰/۰۰۰ بشکه افزایش دهد و وزیر خارجه آمریکا هم درباره کشور دیگری پاسخ داد: آنها سخت تلاش می کنند. ۶۰۰ تحریم جدید وضع شد، اما آنها مصمماند و برای دور زدن تحریم ها هر کاری که می توانند، انجام می دهند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۱
🔹رفتار انتخاباتی رای دهندگان، یکنواخت نیست. برخی رای خود را بسیار گرانبها می شمارند و برخی دیگر، کم بها می انگارند؛ چه در رای دادن و چه رای ندادن.
🔻برخی باور دارند که انتخابات، آینده آنها را شکل می دهد و مهم است که در شکل دهی به سرنوشت خود نقش آفرین باشند؛ برخی دیگر تصور می کنند انتخابات بی فایده است و بنابراین، با رای ندادن، میدان را به دیگرانی واگذار می کنند که رای می دهند
🔹برخی از سر هیجان های زودگذر رای می دهند و برخی با سنجش، محاسبه و عقلانیت، مبنی بر این که رای آنها چه تاثیری در ساختن آینده دارد.
🔻اجمالا می توان گفت که هر انتخابی -مناسب یا نامناسب- به زندگی عمومی ما شکل می دهد. در طول این سال ها، هیاهو و بمباران تبلیغاتی برای نا معتبر ساختن انتخابات و انداختن آن از چشم مردم ما، همواره در جریان بوده است؛
🔹اما واقعیت این است که از بنی صدر تا رجایی، از آیت الله خامنه ای تا مرحوم هاشمی، از خاتمی تا احمدی نژاد، و از حسن روحانی تا سید ابراهیم رئیسی، تفاوت های چشمگیری بسیاری وجود دارد.
🔻قطعا رئیس جمهور به واسطه کیفیت دولتی که تشکیل می دهد، در هر یک از این دوره ها، در صورت بندی وضعیت عمومی کشور، نقشی تعیین کننده ایفا کرده است.
🔹اکنون در حالی که مناظره نامزد ها آغاز شده، یک شاخص مهم که باید در ارزیابی یکایک نامزدهای محترم مورد توجه قرار بگیرد، این است که آیا صرفا در خلاء حرف می زنند، یا گفتار و تحلیل شان، ناظر به واقعیت های میدان و روی زمین است؟
🔻انتقاد از وضعیت عمومی اقتصاد ، طبیعت رقابت های انتخاباتی -نه فقط در کشور ما بلکه در نوع انتخابات کشورهای مختلف- است. عیبی هم ندارد که نامزدها انگشت تاکید روی مشکلات عادی زندگی مردم بگذارند و نقد کنند.
🔹اما نامزدها برای صِرف غُر زدن و بد گفتن و نالیدن و تخطئه دیگران نامزد نشده اند. ادبیات این چنینی را می شود در تاکسی و اتوبوس و گعده های خانوادگی هم داشت. جایی که حرف زدن، کنتور نمی اندازد و معمولا گوینده، نسبت به گفته خود، کمتر احساس مسئولیت می کند.
🔻نامزدها باید در کنار انتقاد، کلی گویی را کنار بگذارند و بگویند که برنامه کلان و جزء به جزء (به هم پیوسته و مرحله بندی شده) آنها برای رفع یا کاهش هر یک از مشکلات اقتصادی چیست؟
🔹نامزد هایی که بخواهند با ادبیات کلیشه ای و قالبی، پاسخ هر سوالی را صرفا به روابط خارجی و تحریم ها و مذاکره با آمریکا و برجام حوالت دهند، پیداست نه مطالعه ای دارند و نه از دهه سپری شده عبرتی اندوخته اند؛
🔻ضمن این که کشور را نیازمند و ناچار از توافق دوباره با طرف پیمان شکن برجام نشان دادن، نابودی قدرت مذاکره و چانه زنی است؛ همان اشتباه گرانی که مرحوم هاشمی و آقایان روحانی و ظریف در سال ۱۳۹۲ مرتکب شدند.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۲
🔻نکته دوم، ناظر به نامزدهایی است که یک قدم از مرحله انتقاد و بدگویی و تخطئه فراتر می روند و ادعا می کنند برنامه دارند.
🔹برنامه، دو گونه است: برنامه ای که صرفا روی کاغذ و ناظر به آرزو اندیشی و بی توجه به چالش ها و موانع کاهنده شتاب حرکت است؛ و برنامه ناظر به واقعیت ها و فرصت ها و موانع موجود.
🔻کشور ما به واسطه آشوب افکنی نیابتی سال ۱۳۸۸، و سپس تحریم های گسترده آمریکا (با گرای برخی عناصر داخلی)، به مدت ۱۵ سال، در گیر جنگی ترکیبی بوده که اتاق فرماندهی آن در سازمان سیا و وزارت خزانه داری آمریکا قرار دارد و ناتوی اطلاعاتی/ فرهنگی هم کارگزار میدانی است.
🔹تحریم ها در این جنگ تحمیلی، نقش مهمی ایفا کرده، تا دشمن بتواند از این طریق، رفتار سیاسی ملت ایران را باز مهندسی کند: مهار ظرفیت بسیج عمومی ملت ایران (پیشران حرکت انقلاب اسلامی)؛ و یا مهندسی معکوس و تبدیل این ظرفیت، به سرعت گیر در مقابل پویش عمومی پیشرفت.
🔻اکنون دو تجربه پر هزینه و گران سنگ، پس از ۱۳ سال پیش روی ماست. تجربه ساده انگاری و پناه بردن از فشار دشمن به خود او با دیپلماسی منفعلانه، که نه تنها تحریم ها را لغو نکرد بلکه شمار آن را ظرف ۸ سال به بیش از دو برابر رساند و بدترین دوره را از نظر شاخص های منفی اقتصادی رقم زد؛
🔹و دوره ۳ ساله ای که بر مبنای تجربه و عبرت قبلی، از فرصت سوزی و امید بستن به دشمن منصرف شدیم و همت کردیم ضمن تنوع بخشی به طرف های تعامل در سیاست خارجی، قابلیت های مغفول داخلی را تدریجا پای کار بیاوریم و شاهد بهبود نسبی شاخص ها (در مقایسه با قبل) باشیم.
🔻نامزدها، مناظره و نقد می کنند، درباره اهمیت رسیدگی به زندگی اقشار مختلف حرف می زنند، روی عواطف دست می گذارند و...، اما ورای همه اینها، باید دقت کرد که برآیند رویکرد کدام یک از آنها (و ستاد شان) آهنگ عقبگرد و تکرار عبرت های گذشته را دارد؛ و کدام، خبر از حرکت رو به جلو می دهد؟
🔹کدام نامزد در کنار وعده و تعهد دادن، حواسش به تجارب این ۵- ۶ سال اخیر هست و سعی می کند موانع و چالش ها ر ا ببیند، واقع گرایانه تر حرف بزند، و آرزو فروشی و رویا فروشی نکند.
🔻دقت نامزدها در سخن گفتن، ولو این که موجب شود وعده کمتری بدهند، بسیار ارزشمند و تعیین کننده است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
بکُش و دوباره به خط کن!
🔻شب انتخابات، دست فرمان را به کلی تغییر داده و از مخاطبان می خواهد که از تردید دست بکشند و برای شرکت در انتخابات، بر اساس درایت تصمیم بگیرند، نه کینه و نفرت.
🔹آقای عبدی البته، مجسمه تحریف و ترور شخصیت و سیاه نمایی، و الهه منفی بافی، نفرت پراکنی و مایوس سازی مردم در طول سالهای گذشته بوده است.
🔻چگونه خیال می کنند که می توانند امید و انگیزه در مردم را با بی مسئولیتی، خلاف گویی و نفرت پراکنی بکُشند؛ و در عین حال هر وقت هم اراده کردند، به همان مایوس شدگان دستور به صف شدن در خدمت فلان ستاد انتخاباتی را بدهد؟!
🔹مردم بازیچه نیستند که هر وقت خواستند با نامردی تمام، سرخورده و نا امید شان کنند و هر وقت هم اقتضای منافع شان بود، امریه صادر فرمایند که خط شوید!
🔻محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، قبلا از خاتمی و روحانی، بر مبنای ماموریت ایجاد دو قطبی و القای حاکمیت دوگانه، حمایت کرد و در میانه راه خواستار استعفا، یا عبور از آنها شده و ادعا کرد "رئیس جمهور اختیارات ندارد"؛ تا پاسخکوی سوء مدیریت مدعیان اعتدال و اصلاحات نباشند.
🔹اما حالا که بوی غنیمت به مشام شان خورده -بی آن که پاسخگوی خسارات هشت ساله دولت مدعی تدبیر و امید باشند- دوباره هوس فعالیت در خدمت ستاد انتخاباتی ذی ربط به سرشان زده است.
♦️تصاویر را نگاه کنید. قطار کانال های اجاره ای به هم سنجاق شده، فقط از هم کپی می کنند؛ چه زمانی که امید و اعتماد مردم را ناجوانمردانه به رگبار بستند؛ و چه هنگامی که به اجاره ستاد های انتخاباتی در می آیند. فقط حق العمل کارند، بدون مسئولیت پذیری.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌🏼 آموزش کار با کانال
🔸 بانک محتوای انتخابات
🔗 @Aslah_hamyan
🔸 کانال جامع حامیان اصلح
🔗 @Entkhab_mhtva
#جلیلی
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
دو کانال ویژه و منحصر به فرد برای انتخابات
هم برای مشارکت حداکثری محتواهای ویژهای آماده شده
هم برای انتخاب اصلح و ویژگیهای اون
لطفا نشر حداکثری داده بشه
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌🏼 آموزش کار با کانال
🔸 بانک محتوای انتخابات
🔗 @Aslah_hamyan
🔸 کانال جامع حامیان اصلح
🔗 @Entkhab_mhtva
#جلیلی
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
🔹 اندازۀ دولت: رخنۀ لیبرالیسم افراطی در بدنه کارشناسی دولتها
غلط مصطلحی که بین سیاستمداران و دانشگاهیان رایج شده است و اخیراً در میزگرد اقتصادی نامزدهای انتخاباتی از زبان یکی از کارشناسان اقتصادی کشور که سابقه وزارت هم در کارنامه خود دارد مطرح شد، مغالطۀ دولت بزرگ است!
نسبت هزینههای دولت به تولید ناخالص داخلی (G/GDP)، اصلیترین شاخص اندازۀ دولت در اقتصاد است که مطابق دادههای بانک جهانی و در پی اجرای نسخههای ریاضتی و انقباضی و خصوصیسازی بیضابطه و توصیههای نابخردانه اقتصاد بازار آزاد و اقتصاددانان لیبرال و... این نسبت در ایران از حدود ۲۰ درصد در ابتدای انقلاب، به ۱۲ درصد در سال ٢٠٢٢ رسیده است! این نسبت ایران را از جهت کوچکبودن اندازۀ دولت، در میان کشورهای جهان، در رتبۀ ششم و در کنار کشورهایی مانند ترکمنستان، هائیتی، ونزوئلا و سودان قرار داده است.
لذا برخلاف تصور غلط در اذهان اغلب کارشناسان، کوچک بودن دولت در ایران و فاصله ایجاد شده با کشورهای مدعی اقتصاد لیبرال، حتی در نگاه لیبرالترین اقتصاددانان غربی هشداری جدی است. برای مثال، نسبت مذکور در کشورهای فرانسه ۵٨ درصد، آلمان ۴٩ درصد، ژاپن ۴۴ درصد و آمریکا ٣٨ درصد است نشان از نقش مهم دولت در تولیدناخالصداخلی این کشورها دارد.
داشتن دولت قوی و مقتدر با وجود نسخههای انقباضی و رساندن اندازه دولت به کوچکترین دولتها (طبق آمارهای IMF) تنها یک سراب است.
متاسفانه افراط در استفاده از نسخههای غربی کاری کرده که از پاپ هم کاتولیکتر شدیم و باز دیشب در مناظرات بارها به غلط تکرار شد
________
📚@reza_afshar
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دولت جلیلی دولت فراجناحی نخبگانی که دیده نمیشوند
نظر کارشناس و نخبه اصلاحطلب
سرکار خانم دکتر اعظم خوش خلق سیما در مورد دکتر جلیلی:
"کسانی که صاحب فکر و اندیشه باشند پیش ایشان جایگاه و مقام دارند
در یک جمله آقای سعید جلیلی سیاست را وارد علم نمیکند"
(منظور اینکه نگاه جناحی و سیاست زده به علم و نخبگان ندارد)
کشور پر است از ظرفیت نخبگانی که چون با جناحهای سیاسی ارتباط ندارند و اهل زد و بند و باند بازی نیستند، از طریق این جناحها معرفی و بکارگیری نمیشوند و ان شاءالله جلیلی بازی قدرت را بهم خواهد زد
لطفا انتشار دهید تا دولت متخصص فراجناحی را بسازیم
________________
📚@reza_afshar
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ فرهیختهی عزیز! هر اطلاعاتی که توی انتخابات نیاز داشته باشی اینجا هست:
🔗 @Entkhab_mhtva
🔗 @Aslah_hamyan
💥 یه نگاه به «فـهرسـت۱» و «فهرست۲» بنداز تا از نظم منحصر بهفرد این کانالها شگفتزده بشی.
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌🏼 آموزش کار با کانال
🔸 بانک محتوای انتخابات
🔗 @Aslah_hamyan
🔸 کانال جامع حامیان اصلح
🔗 @Entkhab_mhtva
#جلیلی
هدایت شده از حامیم | رضاافشار
دو کانال ویژه و منحصر به فرد برای انتخابات
هم برای مشارکت حداکثری محتواهای ویژهای آماده شده
هم برای انتخاب اصلح و ویژگیهای اون
لطفا نشر حداکثری داده بشه
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔹 رکورددار خدمت، قسمت چهارم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
4⃣ بالاترین سرعت ساخت نیروگاه برق
🔸 در شهریور سال ۱۴۰۱ نصاب سنکرون واحدهای نیروگاهی به عددی جدیدی در طول یک ماه رسید، بر این مبنا فقط در طول ۳۱ روز شهریور سال ۱۴۰۱، تعداد ۶ نیروگاه، زاهدان-۱، عسلویه، فردوسی، زاهدان-۲، تربت حیدریه و دو کوهه به مرحله اتصال به شبکه سراسر برق رسید.
🔸 این ۶ واحد نیروگاهی مجموعاً ظرفیت ۸۷۳ مگاوات تولید برق را بر عهده دارند و به مرحله سکنرونسازی با شبکه سراسری تولید برق کشور رسیدهاند. این رکورد درحالی ثبت شد سنکرون سازی ۶ واحد تولید برق در یک ماه دستاوردی ارزشمند به حساب میآید.
_________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
📚 برگرفته از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب» اثر اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری آقای روح الله رشیدی، نماینده جلیلی در مناظره دانشگاه هنر تبریز در سوال یکی از حضار در مورد گشت ارشاد و فیلترینگ؛
در دهه ۷۰ آقای ربیعی که در دولت روحانی و الان کنار آقای پزشکیان هستند در اتاق های امنیتی در مورد گشت ارشاد تصمیم می گرفتند و بعد از تصمیم به ایجاد گشت ارشاد برای خود دست زدند آقای جلیلی آدم سطحی نیست که گشت ارشاد ایجاد کند او میگوید امنیتی نباید باشد،
فیلترینگ را کسانی آوردند که ۲۰۰ نفر انسان را در آبان ۹۸ کشتند.
@makshufatEita
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نخستین واکنش جلیلی به اظهارات امروز ظریف
🔸شنیدم امروز فردی گفته است بایدن خودش اجازه داد تا ما نفت بفروشیم؛
🔹عجب! چرا بایدن آن ۹ ماه که شما روی کار بودید اجازه نداد؟!
🔸 خود دشمن می گوید راهبرد فشار ما شکست فاحش خورد؛ وزیر خارجهشان در سنا گفت ایرانی ها توانسته اند اما این فرد باز می گوید ما نتوانسته ایم!
@MakshufatEita