هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🎙 پویش بزرگ #۳۰ویس
🔻 طبق نظرسنجیها هنوز ۳۰درصد مردم مردّدند!
و رای سه نفر اول هم بسیار به هم نزدیک است.
🔰 این یعنی «کوچکترین کار من و شما» هم «اثرهای خیلی بزرگ» دارد و میتوانیم تعیینکننده نتیجه انتخابات باشیم.
‼️ چه کنیم؟
✅ بپیوندید به پویش#۳۰ویس
⏳ همین الان مخاطبین #خاکستری گوشی خود را نگاه کنید:
🎒۳تا دوست 💼۳تا همکار
👨🏻۳تا فامیلدور 👨🏻🔧۳تا مکانیک!
🔰 و... تا برسد به ۳۰ نفر.
🔻 برای هریک از این ۳۰نفر یک ویس ساده ضبط کنید و دعوتش کنید به حضور در انتخابات، نفی امتداد روحانی و رای دادن به کاندیدای انقلابی.
🎙 @Sivoice
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
حسن روحانی رسما از پزشکیان اعلام حمایت کرد.
از روحانی ممنونیم که به ملت یادآوری کرد قرار است ادامه بدبختی ها و مصائب آن ۸ سال مثل ۱۰ برابر شدن نرخ ارز، ۹ برابر شدن قیمت مسکن و خودرو، ۳ برابر شدن یک شبه قیمت بنزین، نابودی بسیاری از زیرساختهای کشور و... در دولت پزشکیان نیز ادامه پیدا کند.
عکسی که باید برای پیدا کردنش زحمات زیادی میکشیدیم را خود دوستان رایگان تقدیم مان کردند؛ خداقوت!
@Sabeti ✅
هدایت شده از دکتر رضا منتظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶ دقیقه متفاوت سعید جلیلی که تسلط و اقتدارش را ثابت کرد؛
هیچ برنامه ای برای اداره کشور ندارید و همین پریشب به خود من گفتید برنامه هایت را بده!
همانهایی که میگفتند تحریمها را لغو میکنیم با برجام دلار ۳ هزار تومانی را ۳۰ هزار تومان کردند و ۸۰۰ تحریم را به ۱۵۰۰ تحریم تبدیل کردند
همان موقع ظریف گفت تحریمها لغو میشود و من گفتم نمیشود؛ امروز بگویید شد یا نشد؟
امروز رسما از پرونده فساد کرسنت دفاع میکنید؟
سیاست خارجی باید سرمایه های ملت را ارتقا دهد نه اینکه به باد دهد
با برجام تحریمها بیشتر شد، سردار سلیمانی را هم شهید کردند و بعد گفتند به جایش کلپ اخلاق را گرفتیم!
@Sabeti ✅
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻پزشکیان بهمثابه مترسکِ بیتحرّک:
فضیلتِ فقدان!
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. نگاشتن دربارۀ پزشکیان، دشوار است؛ چون مانند این است که آدمی بخواهد اوصاف «هیچ» را بگوید و به شرح «عدم» بپردازد. هرچه در گفتههای وی در دورۀ تبلیغات انتخاباتی تأمّل کردم، بیشتروبیشتر مأیوس و سرخورده شدم و دریافتم که گویا وی درکی از مسائل کلان و ملّی ندارد و در «قوارۀ ریاستجمهوری» نیست. همۀ گفتههای وی در این دوره، این قبیل گزارهها بود: «سیاستهای کلّی وجود دارد»، «برنامۀ هفتم نوشته شده»، «نباید با یکدیگر دعوا کنیم»، «برجام، خوب است»، «باید با دنیا رابطه داشته باشیم» و «من نمیفهمم و کارشناسان میفهمند» ... . بهواقع، کسیکه میخواهد جامۀ ریاستجمهوری به تن کند، میتواند اینقدر دچار فقر ایده و فکر و راهکار باشد؟! این کلّیّات تکراری و بیخاصیّت، حتی ارزش یک گفتگوی رسانهای نیز ندارند؛ چه رسد به نشستن بر کرسی ریاستجمهوری. و تأسفبرانگیزتر اینکه با وجود آشکارشدن این ضعف، تلاش نمیکند که آن را برطرف نماید، بلکه با «ارجاعدهی به کارشناسان»، میگریزد و به مسألهها پاسخ نمیدهد. مخاطب از خود میپرسد که پس او به چه سبب خود را نامزد ریاستجمهوری کرده است؟! او در خود چه دیده است؟! چه فضیلتی در وی وجود دارد که باید بر اساس آن به وی رأی داد؟! مگر با این گزارههای کلّی و خطابی و تکراری میتوان ایران را مدیریت کرد؟!
[دوّم]. بهنظرم پزشکیان، شخصیت درهمریخته و شلختهای دارد و بهطور طبیعی، نمیتواند با مسألهها، مواجهۀ منضبط و منطقی داشته باشد. ذهن او، مسأله را ساده میکند و یک روایت علیل و مخدوش از آن ارائه میکند که گویا در این میان، خودِ مسأله دچار انهدام و فروپاشی میشود. گفتارهایش، هیچ هندسۀ مشخصی ندارند و سخت، گرفتار آشفتگی هستند؛ تکهتکه و نچسب و گسسته. نقطۀ مرکزی ندارد و از یک خاستگاه برنمیخیزد. نمیتواند به ذهنیّت خویش، نظم و سامان بدهد و برای خود، چهارچوبهای منطقی تعریف کند. این امر بدان دلیل است که هم اشراف و احاطه ندارد و هم حس مسئولیّت. کسی که مسأله را نمیشناسد و درک بهشدّت سطحی و بیمایه از آن دارد، به بدیهیات میرسد و یا به بیراههها. همیشه سرگردان و پریشان است و یا به اصول کلّی و واضح دعوت میکند. وقتی خودکار به با دقتی به دست میگیرد و پس از نوشتن، آن را با بیاعتنایی روی کاغذ میاندازد و یا پوشهای که در دست دارد را به روی زمین پرتاب میکند، میتوان فهمید که این رفتارهای شلخته و بینظم و درهمریخته، حاکی از یک ذهنیّت مشوّش و متلاطم است.
[سوّم]. پزشکیان نمیتواند سخنش را بسط بدهد و توضیحهای جدیدی از آنچه که در ذهن دارد ارائه نماید. پس از «یک ساعت»، همۀ داشتهها و اندوختههایش به «پایان» میرسد و به «تکرار» میرسد. بیش از این نباید از او انتظار داشت. ذخایر فکری او، بهشدّت اندک و ناچیز هستند و گفتگوی با او به سرعت به مرحلۀ خستهکننده و ملالتبار میرسد. او فقط یکبار به مسأله فکر میکند و سپس همان را برای بارها، تکرار میکند و از تکرار نیز، حس شرمندگی و خجلت ندارد. برای خودِ او، چنین منطقِ رسوایی، عادی شده است. تصوّر وی از سیاستمداری این است که کار به عهدۀ دیگران است و او تنها باید در صدر بنشیند و اجماع ایجاد کند؛ همین و بس. او درکی از پیچیدگیهای عالَم سیاست ندارد و نمیداند که نقش رئیسجمهور، بسیار بیشتر و بزرگتر از تصوّرات خام اوست. چگونه نخبگان میتوانند کسی را که فهمی از مسألهها ندارد، بهعنوان مدار اجماع و کانون توافق بپذیرند و به حکمیّت و ریاست او گردن بنهند؟! در ذهن هر یک از آنها، این پرسش چالشبرانگیز و آزاردهنده، بازیگری میکند که کسی همچون پزشکیان، چه فضیلتی نسبت به ما دارد، جز آنکه به پشتوانۀ نیروها و جریانهای سیاسی، آرائی را به دست آورده است؟! دراینحال، رئیسجمهور به یک «مترسکِ بیتحرّک» تبدیل خواهد شد که اقتدار پوشالی و ظاهری دارد، اما مسأله این است که اطرافیان او، «گنجشک» نیستند که از وی بهراسند؛ بلکه در لحظههای بحرانی، تصمیم مستقلِ خود را میگیرند و بازی سیاسی را خراب میکنند؛ همان کاری که محمد فاضلی در میزگرد فرهنگی انجام داد و بیاعتنا به نظر پزشکیان، صحنه را ترک کرد. وی بیاقتدار است و تمثیل مترسکِ بیتحرّک، میتواند واقعیّت ریاستجمهوری او را نشان بدهد. در این میان، پزشکیان باید به یک «نظارهگر» تقلیل یابد که ارادۀ مؤثّر و بازدارندهای ندارد و دولتش، بیصاحب و در نوسان و پُرتنش است. آنچه که این روزها در ستادِ بیدروپیکر او میگذرد، نمایی است از آنچه که فردا در دولتِ سیّال و ژلهای او شکل خواهد گرفت.
@sedgh_mahdijamshidi
♦️خبر قطعی یامینپور، مقام دولتی اصولگرا: سازوکار وحدت کاندیداهای اصولگرا از بین رفت؛ کسی کنار نمیرود
وحید یامینپور نوشت:
🔹پیام استاد عابدینی، سازوکار وحدت از بین رفت... نامزد مورد حمایت خود را تبلیغ کنید و از تخریب بپرهیزید...
@takhribchi_org
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️حمایت بیش از ۱۵۰ نفر از اساتید علوم انسانی مطرح کشور از دکتر جلیلی
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خداحافظی بهادری جهرمی با خبرنگاران: دلمان برای شما تنگ میشود
✍یکی از بهترین انتخابهای شهید رییسی همین آقای بهادری جهرمی به عنوان سخنگوی دولت بوده که امیدواریم دولت انقلابی آینده هم سلیقه و تدبیر به خرج بدن و از ایشون استفاده کنن.
جوانی انقلابی و مخلص و خوش سخن با اطلاعاتی در سطح عالی و بسیار خوش اخلاق البته با حافظه ای بسیار قوی.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️حجت الاسلام دکتر قاسم روانبخش نماینده مجلس شورای اسلامی و از نزدیکان دکتر جلیلی از عدم توافق برای اجماع بین کاندیداهای جبهه انقلاب خبر داد.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻اجماع، اصلحیّت، خاکستریها
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. در همۀ دورههای انتخاباتی، اینگونه بوده که منطق ائتلاف و وحدتشان، «تحمیلی» و «پدرسالارانه» بوده است. اگر بتوانند، نظرسازی میکنند و اگر نتوانند حتی نظرسنجی را معتبر نمیشمارند و بهانههای دیگر مییابند. «گفتمان انقلاب» را طوری تعریف میکنند که فلان شخص، در کانونش بنشیند و بشود مصداقِ تمامعیارِ انقلابیگری؛ همان کسیکه خودش و یارانش، انقلابیهای اصیل را «سوپرانقلابی» میخواندند و میخوانند. مگر در انقلابیگری، «حقیقت» و «ارزشها» و «مبانی انقلاب»، ملاک نیست و نباید همه را با آنها سنجید؟! چرا در اینجا، باید «شخص» را معیار و میزان انگاشت و در برابر ضعفها و لغزشهای بزرگش، اغماض کرد؟! پس تفاوت انقلابیها با رقیبِ سکولار در چیست؟! چه ملاک «اصلحیّت» را در نظر بگیریم و چه ملاک «گرایش جامعه» را، باید جانب جلیلی را بگیریم، اما برخی چنین نمیکنند و حتی به طرف مقابل، نسبت وحدتشکنی و اجماعشکنی میدهند! چرا همۀ ارزشها و معیارها را به خاطر یک شخص، به حاشیه راندهاید و او را مبنای حقیقت انگاشتهاید؟! چرا باید در هر انتخاباتی، او با همۀ حاشیههایش به جبهۀ انقلاب تحمیل شود و این جبهه، بار «هزینهها» و «حاشیهها»ی او را به دوش بکشد؟!
[دوّم]. رهبر انقلاب در آخرین موضعگیری انتخاباتیشان، تصریح کردند که «اصلح، آن کسی است که در درجۀ اوّل، به مبانی این انقلاب و این نظام، اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.» معنی «در درجۀ اوّل» این است که چنانچه این خصوصیّت را آنچنان که باید نداشت، نباید به سراغ گزینۀ خصوصیّت دوّم که کارآمدی است رفت. «کارآمدی منهای اعتقاد واقعی به مبانی انقلاب»، چیزی میشود شبیه عملکرد تکنوکراتها. پس اصل حاکم و تعیینکننده، «اعتقاد واقعی به مبانی انقلاب» است و اعتقاد نیز در عملِ مدیریتی، جلوهگر میشود؛ یعنی نمیتوان به ادعای زبانی، اکتفا کرد. در اینجا باید وارد تطبیقِ «مبانی» بر «مصادیق» شد و حقیقت را دریافت. کسیکه در فتنۀ سال هشتادوهشت، موضعگیری صریح و بهنگامی نداشته؛ کسیکه در دوران مدیریتش، جنبههای فرهنگیِ اقداماتِ سختافزاریاش را نادیده گرفته؛ کسیکه در اغتشاش اخیر، دوپهلو سخن گفت و از نیروی انتظامی خواست که عذرخواهی کند؛ کسیکه دربارۀ حجاب، منطق تکثّرگرایی و تساهلوتسامح را در پیش میگیرد؛ کسیکه لایحۀ حجاب را معطل و معوّق نگاه میدارد؛ کسیکه با وجود تصریح رهبر انقلاب به ساماندهی فضای مجازی، سکوت اختیار میکند؛ کسیکه برای ریاستش، لابیگری میکند؛ کسیکه آشکارا میگوید با فیلترینگ، مخالف است و میخواهد شبکههای اجتماعیِ غربی، همچنان ساختارِ ذهنیِ مردم را بفرسایند؛ کسیکه از اساس، لایۀ فکری و معرفتی ندارد و تفکّراتش، ساختهوپرداختۀ مشاورانش است؛ و ... مصداقِ کسی است که «اعتقاد واقعی به مبانی انقلاب» دارد؟! باید در تعریف «مبانی انقلاب»، تجدیدنظر کرد تا بتوان او را از این جهت، اصلح دانست!
[سوّم]. جلیلی، نیامده که برود؛ او خواهد ماند و کنار نخواهد کشید. منطقِ سیاسیِ او، تکلیفاندیشی است و به سبب این تکلیف است که آمده و «شکست» برای او معنا ندارد. در اینکه او اصلح است و خواهد ماند، تردیدی نداشته باشید و بهجای اجماع، دربارۀ بسطِ بدنۀ اجتماعیاش کوشش کنید. اگر او در این مدّت اندک، اینچنین پیشروی اجتماعی داشته و توانسته در خاکستریها نفوذ کند، چرا نتواند بیش از این پیش برود؟! میگویند جلیلی نمیتواند «رأی خاکستریها» را به دست آورد و ازاینرو، باید از او صرفنظر کرد. اما رأیِ بالای جلیلی که در نظرسنجیها اخیر، نمایان شده، حاکی از چیست؟! این حجم از رأی به جلیلی، رأیِ «حامیان خاص» و «هوادارانِ ایدئولوژیکِ» او است، یا اینکه او توانسته از این لایه، فراتر برود و رأی بخش مهمی از «خاکستریها» را نیز به دست آورد؟! هواداران خاصِ جلیلی، این اندازه پُرشمار نیستند، بلکه واقعیّت این است که او به دلیل قرارگرفتن در امتداد رئیسی، توانسته یک «پایگاه اجتماعیِ جدّی» بیابد. این پایگاه اجتماعیِ جدید، شامل خاکستریها نیز میشود؛ همانها که درد «عدالت» و «معیشت» دارند و از «تبعیض» و «فساد» و «ویژهخواری» و «آقازادگی» و «اشرافیگری» خستهاند. اینان احساس کردند که جیلی، همان کسی است که میتواند همانند رئیسی عمل کند و سخن از عدالت و محرومنوازی، شعار انتخاباتیاش نیست. خاکستریها باید احساس کنند که «صادقانه» با آنها سخن گفته میشود؛ آنها تفاوت میان صداقت و تصنّع را میفهمند و درمییابند که لفظ عدالت، سازگاری با زندگی و مدیریت چه کسانی ندارد. این فهم طبیعی و عامیانه از جلیلی، شکل گرفته و خاکستریها، ازاینجهت است که با او همذاتپنداری میکنند. دیگران چنین قابلیتی ندارند؛ وگرنه این سبد رأی، از آنِ آنها میشد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ نامهٔ انتخاباتی ۲۶۰۰ عالم اهل سنت به رهبر انقلاب
🔹حدود ۲۶۰۰ نفر از ائمهٔ جمعه و جماعات و مدیران مدارس علوم دینی و علمای اهل سنت کشور در نامهای به رهبر انقلاب، رایدادن را حق مسلم و تکلیف هر ایرانی دانسته و تاکید کردهاند: انتخابات پیش رو زمینهساز اقتدار و ارادهٔ ملت و زمینهساز فردایی پرافتخار برای همه ایرانیان اعم از فارس و کرد و ترک و بلوچ و ترکمن و لر و شیعه و سنی و پیروان ادیان الهی خواهد بود.
🔹این نامه را علمای اهل سنت از استانهای کرمانشاه، هرمزگان، خراسان رضوی، خراسانجنوبی، خراسانشمالی، بوشهر، فارس، کردستان، گلستان، سیستانوبلوچستان، آذربایجانغربی و گیلان امضا کردهاند.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️#فوری/ احتمال انتشار #خبر_دروغ_انصراف_دکتر_جلیلی تا چند ساعت آینده
بسیار فوری/بسیار مهم
اخباری به دست ما رسیده مبنی بر اینکه چند خبرگزاری و شبکه های مجازی در اقدامی هماهنگ بنا دارند تا #خبر_دروغ اعلام #انصراف_دکتر_جلیلی را همزمان تیتر یک خروجی رسانه های خود کنند.
دوستان به هیچ عنوان به این #شایعات توجه نکنید و همچنان مصمم تر از قبل به تبلیغ دکتر سعید جلیلی ادامه دهید.
انتشار این خبر قبل از وقوع این بازی کثیف تبلیغاتی و کمک شما به انتشار این روشنگری میتواند مانع این اقدام ناجوانمردانه آنها گردد.
#لطفا_در_انتشار_کمک_کنید
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
4_6044281022957228610.mp3
5.07M
فوری/ صوت مهم درباره آخرین وضعیت نظرسنجی ها و وضعیت انتخابات
آیا کار به مرحله دوم میرسد؟ رقابت اصلی بین چه کسانی است؟
امیرحسین ثابتی پاسخ میدهد
🎙دکتر امیرحسین ثابتی
#نشر_حداکثری
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
بسماللهالرحمنالرحیم
مردم شریف ایران
سلام علیکم
امروز همه ما در آستانه انتخاب دیگری قرار گرفتهایم که میتواند آینده کشور را دستخوش تغییر و تحول نماید. در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، مشاهده کردم که معالاسف اکثر نظرات اقتصادی نامزدها بیش از آنکه به سود سفره مردم باشد، به سود خامفروشان، محتکرین انفال و سفتهبازان و مالیچیهاست. در چینشی عجیب و حیرتانگیز، رویکرد تمدن اسلامی علیالخصوص اقتصاد مقاومتی در سوالات صدا و سیما نیز غایب بزرگ میدان بود. در تمام مدت تبلیغات، سراغ کاندیداهای محترم یا مشاورین آنها رفتم و تلاش کردم آنها را از ایدههای خانمان برانداز نئولیبرالیستی و تبعات گرایش به سمت آنها بر حذر دارم. طرحهایی از آنها را که در چهارچوب تفکر سرمایهسالاری ساخته و پرداخته شده بود، نقد کردم و هر آنچه که برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دهههای اخیر لازم است را به آنها پیشنهاد دادم و بخل نورزیدم.
با این حال، با وجود همه نگرانیهای اقتصادی که نسبت به کاندیداهای جبهه انقلاب وارد است و ابهامات و نگرانیهایی که درباره عملکرد دولت آنها وجود دارد، نمیتوان از جریان غربگرا غافل شد. غرب گرایی «گرداب سکندر» ایران معاصر است و عمر این ملت بزرگ را دههها به هدر داده که دهه ۹۰ عصاره همه آنهاست! فرصتسوزیها و ندانمکاریهایی که غرب گرایان در دهه ۹۰ مرتکب شدند، کشور را دچار بحران کرد و بیش از یک دهه عقب انداخت. اگر آه حسرت ما در دولت شهید جمهور، ناتوانی عبور از تجویزهای نئولیبرالها بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، خود، لیبرال بودند. اگر نگرانی ما در دولت سیزدهم ناتمام ماندن حذف مدیران نالایق نئولیبرال بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، آگاهانه، سیاست و صنعت و فرهنگ را آنطور که لیبرالیسم میخواست اداره میکردند. آن دو دولت، حتی به صنایع نظامی کشور نیز رحم نکرده و اگر درایت دلسوزان نظام نبود آن را نیز همانند صنعت هستهای، تعطیل مینمودند. اگر در دولت سیزدهم، مقتدرانه، پاسخ دندانشکنی به گستاخیهای رژیم صهیونیستی داده شد و برای اولین بار در تاریخ آن رژیم منحوس، شهرهای سرزمین اشغالی، موشک باران گردید و افق جدیدی بر روی همه سرزمین استثمار شده غرب آسیا و شمال آفریقا گشوده شد، یادمان نرفته که در آن دو دولت، مسئولان وقت از نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل روی موشکها، لرزه بر اندامشان میافتاد. اگر دولت سیزدهم تلاش میکرد به سختی و شاید کجدار و مریز، اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را دنبال کند، یادمان نرفته که آن دو دولت، مخفیانه و زیرپوستی، سند استعماری و ننگین ۲۰۳۰ را در کشور اجرا کردند. آنها با افتخار اسناد ننگینی مانند توافق پاریس را به دست اجرا سپردند. اسناد محرمانه با کشورهای غربی نوشتند و امضا کردند، بدون اینکه روال قانونی چنین اسنادی در کشور طی شود. تلاش کردند دستورالعملهای FATF را که ابزار خودتحریمی بود، به کشور تحمیل کنند.
امروز با وجود تمام اختلافها و نگرانیهایی که از مواضع اقتصادی کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز از چینش نیروهای آنها در دولت احتمالی آینده وجود دارد، بر خود لازم میدانم تا به سبب پرهیز از بازگشت به عقب و فرو افتادن کشور در چاه ویل «غربگرایی»، همگان را به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری دعوت نموده و ضمن احترام به همه کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز طرفداران آنها، حمایت خود را از جناب آقای دکتر «سعید جلیلی» اعلام نمایم.
امید که ایشان پس از قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری از عهده تشخیص و تصمیم و انتخاب درست برآیند.
والسلام علی من اتبع الهدی
سیدیاسر جبرائیلی
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
در مبانی کار رسانه ای این بنر حاوی پیامی است :
وقتی ظریف جلوتر از پزشکیان در بنر تبلیغاتی در گیلان است (میهمان نباید جلو سوژه اصلی باشد )
یعنی اصلا پزشکیان را حساب نمیکنن که بخوان بهش فضا در مناسبات قدرت خودشان را جلو نشان میدهند
حتی نحوه طراحی عکسها در بنر هک دارای پیام است ظریف تمام رخ و کاندیدای اصلی ۳/۴ رخ ....
امیدواریم آقای پزشکیان بازیچه اینها نشود
#سواد_رسانه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 هو المحبوب 🔹
♦️🌱#صوت_بیانیه_دوم_حاجیه_خانم_مجتهده_گلگیری در ترغیب شرکت در انتخابات ریاستجمهوری 🌱♦️
👆🏻 همه با هم می آییم ....
#به_نیت_ظهور
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
#موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍏✨#بیانیه_اول_حاجیه_خانم_مجتهده_گلگیری در حمایت از #دکتر_سعید_جلیلی🍏✨
بسم الله الرحمن الرحیم
🤲🏻الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام و اولاده المعصومین علیهم السلام 🤲🏻
🌷سلام برمعمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی «رحمة الله علیه »و سلام بر جمیع شهیدانی که جان عزیز خود را در راه آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی و حفظ امنیت و مسیرمقاومت در طبق اخلاص، نثار کردند.🌷
و درود بر ملت شریف ایران که در مسیر اعتلای انقلاب با عزت و سربلندی، همواره با #جهاد و #دعا و #توسل درجهت پیروزی انقلاب اسلامی ایران ،پشتیبان انقلاب بوده اند.
💠اینجانب #معصومه_گلگیری با توجه به مطالعه و بررسی سوابق و برنامه های نامزدهای محترم، وظیفه خود میدانم که با تشکر از حضور همه نامزدهای صالح در انتخابات ریاست جمهوری ، حمایت قاطعانه خود را از جناب آقای دکتر سعید جلیلی اعلام نمایم.
و از درگاه خداوند متعال موفقیت و عاقبت بخیری برای ایشان و آحاد ملت ایران مسألت دارم .
✅ان شاءالله که این انتخابات گامی موثر در زمینه سازی و تعجیل در #فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد.
🍃🌹از آحاد ملت شریف ایران استدعا دارم ان شاءالله در این ایام باقیمانده #تضرع به درگاه باریتعالی و استغاثه و توسل به حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، را در رأس امور خویش قراردهند تا بهترینها برای انقلاب که ثمره خون شهداست رقم بخورد.🌹🍃
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
#موسسه_شمیم_عفاف
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
🍃🌸 @shamimeefaf
@habibatolhosein🌸🍃
─┅═ೋ❅💠❅ೋ═┅─
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سیل جمعیت در مشهد
🔹ورزشگاه تختی ساعتی قبل از حضور دکتر جلیلی
🔹مردم همچنان در راه ورزشگاه
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از 🇮🇷عمار ولایت✌️
🔻چرا جلیلی؟
🔹۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمیکند. وارد بدهبستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمیشود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمیزند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست.
🔹۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشتهاند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت میکرد. از این جهت جلیلی شبیهترین فرد به او در حسن خلق، مردمداری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند.
🔹۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته میخواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را میداند. این اشراف را سعيد جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروههای دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر بهدست آوردهاست.
🔹۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را میداند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است.
🔹۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمیدهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم میگیرد.
🔹۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیمگیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند.
🔹۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهرهای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغهمندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود.
🔹۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد. اما عاقلانه میاندیشد، تصمیم میگیرد و عمل میکند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد.
🔹۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی.
🔹۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است.
🔹۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلیها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
✍ علی جعفری
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ انتشار برای اولین بار| نظر شهید جمهور آیت الله رئیسی راجب دکتر سعید جلیلی
🔹شهید آیتالله رئیسی: نخ تسبیح آقا( سعید جلیلی ) نباید از یاد رفته بشه والا دانهها این ور و اون ور می افتد.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از کانال خبری،تحلیلی پلاک
هدایت شده از کانال خبری،تحلیلی پلاک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از کانال خبری،تحلیلی پلاک
🔴 ... یک یا حسین دیگر!
🔹 جریان اصلاحات به عنوان یک نیروی سیاسی موثر به آخر خط رسیده و به انتخابات ۸ تیرماه به عنوان آخرین امید نجات و تنها مسیر بازگشت به عرصه قدرت می نگرد. پیام خاتمی با آن محتوای خاص، آخرین تیر ترکش این جریان بود و از این به بعد باید به جادوی همراهی BBC و ایران اینترنشنال و ...با این جریان دل ببندد.( به شرط آن که این شبکه ها راضی شوند مخاطبان ایرانی خود را به رای دادن به نامزد اصلاحات تشویق کنند!!!)
🔹خاتمی در پیام خود دقیقا آشوبگران سال ۱۴۰۱ را مخاطب قرار داده و به آنها التماس می کرد که به پزشکیان رای بدهند. الفاظ،عبارات و لحن خاتمی(که سالهاست بین نسل دوم و سوم اصلاحات بی اعتبار شده) نشان می دهد که جریان تحت امر او برای نجات از مرگ سیاسی به رای آشوبگران نیاز دارد و بدون رای آنها در انتخابات بازنده خواهد بود و باید برای همیشه با قدرت خداحافظی کند.
❇️ حذف طبیعی پیرمردها و عجوزه های اصلاح طلب از صحنه سیاسی ایران به معنای باز شدن صحنه برای ورود نیروهای جدید سیاسی است. نیروهائی که برای اصلاح کشور دل به واشنگتن و لندن و پاریس نبندند و به خدا و مردم ایران متکی باشند.
🔹 پیروزی جریان انقلاب در انتخابات پیش رو، در واقع دو پیروزی ارزشمند محسوب می شود:
یکی پیروزی در انتخاباتی حساس و سرنوشت ساز ،
و مهمتر از آن خلاص شدن ملت مسلمان ایران از فریبکارترین و ناکارآمدترین جریان قدرت طلب تاریخ معاصر ایران !
🔹 برادران و خواهران مومن و انقلابی !
به فرمایش حضرت امام، درنگ امروز فردای اسارت باری به دنبال خواهد داشت !
تلاش هر یک از شما برای راضی کردن حتی یک نفر(از کسانی که با انتخابات قهر کرده) برای رای دادن به نامزدهای اصلی جریان انقلاب، گامی محکم برای نجات کشور از سرطان اصلاحات خواهد بود !جریانی که اگر به قدرت برسد اقتدار جمهوری اسلامی و آبروی ملت مسلمان ایران را برای جلب رضایت اربابان آمریکایی و انگلیسی قربانی خواهد کرد.
❇️ ای فرزندان خمینی و خامنه ای ! ای وارثان قاسم سلیمانی و خرازی و باکری !
یاری کنید تا یاوران سید علی،"خیمه معاویه "را از جا کنده و به مزبله تاریخ بسپارند.
تا رهایی ایران اسلامی از سرطان اصلاحات تنها "یک یا حسین دیگر" مانده است!
✍ #دکتر_صادق_کوشکی
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
هدایت شده از کانال خبری،تحلیلی پلاک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات شنیدنی "ابراهیم نبوی"، فعال سیاسی اپوزیسیون در مورد انتخابات ایران:
🔹باید در انتخابات شرکت کرد و هر فرد باید از این حق قانونی خودش استفاده کند؛ این کشور حیف است به این سادگی از بین برود.
🔹اپوزیسیونی که مدام خواستار تحریم انتخابات هستند هیچ برنامه سیاسی برای بعد از آن ندارند؛ اینها نمیتوانند جهوری اسلامی را ساقط کنند. مردم بین ۵۵ تا ۶۰ درصد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
#انتخابات
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
هدایت شده از کانال خبری،تحلیلی پلاک
🔰 شیطنت رسانهای با انتشار فیلم ۷ سال پیش رئیس قوه قضاییه
🔸در ساعات اخیر و در جریان رقابتهای انتخاباتی، فیلم مصاحبه قدیمی از رئیس قوه قضاییه منتشر شده است که در آن حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای درباره برخی تخلفات رخ داده در دولت وقت و همچنین رقابتهای انتخاباتی اظهار نظر میکند.
🔸فیلم منتشر شده مربوط به ۲۴ اردیبهشت سال ۹۶ و دوران معاونت اولی و سخنگویی قوه قضاییه حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای است و در همان مقطع زمانی در رسانهها منتشر شده است.
#انتخابات
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez