هدایت شده از سیاستودیانت | مهدی ابوطالبی
تحلیل انتخاباتی
#تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
یکم: در فضای عمومی کشور شور انتخاباتی چندانی مشاهده نمیشود.
این یک خطر و تهدید است! #مشارکت_حداکثری حتما باید رقم بخورد انشالله.
این خواست رهبر معظم انقلاب نباید روی زمین بماند.
هرگـونه تحلیل موازی که با خط رهبری سازگار نباشد و نسخه پیروزی منهای مشارکت حداکثری را برای جریان انقلابی بپیچد؛ مردود است!
دوم؛ منتظر و مردد نگه داشتن بدنه حزبالله برای حصول وحدت بین کاندیداهای جبهه انقلاب موجب شده، کنشگری انتخاباتی انقلابیها با اما و اگر و کندی پیش برود و عملا نتوانند با #تمام_ظرفیت وارد گود شوند.
این #وضعیت_انفعالی میتواند عواقب بدی داشته باشد.
هر چه زودتر باید با مردم حرف بزنیم....
سوم؛ اگرچه نزاع درونگفتمانی نسبت به قبل کمتر شده اما هنوز هم تمرکز برخی طرفداران دو کاندیدای رأیآور جبهه انقلاب روی نفی طرف مقابل واقع شده و به طور کلی از نامزدهای جریان غربگرای برجامی غافل اند!
این یک خطای راهبردی است؛ از یک سو غفلت از رقیب و از دیگر سو تخریب رفیق!
اینها با هیچ عقلی سازگار نیست و در همه سطوح باید متوقف شود.
فضای مناظرهها را ببینید؛ آقایان قالیباف و جلیلی کوچکترین و کمترین تعریضی به یکدیگر ندارند با آنکه از طرح و برنامه و رویکرد سیاسی شان #تفاوت کاملا پیداست. اما با حفظ حریمها رقابت را پیش میبرند.
دقیقا همین فضا باید در سطوح پایین تر و خصوصا ستادها فراگیر شود.
چهارم؛ مزیت نسبی آقای قالیباف #طبقه_متوسط است و #بدنه_کارگزاران_و_مدیران و مزیت نسبی آقای جلیلی #طبقه_محرومین است و #بدنه_کارشناسان_و_نخبگان.
حامیان این دو کاندیدا _فارغ از هر اتفاقی که در روزهای آتی بیفتد_ باید این بدنه رأی خود را کاملا فعال کنند. اکنون این تکاپو مشاهده نمیشود.
پنجم؛ تمام تمرکز را روی نظرسنجیها نباید قرار داد. از شعبدهبازی سیاسی جریان غربگرا باید بترسیم. آنها معمولا ۲۴ ساعت آخر قبل از انتخابات و تا ساعت پایانی روز انتخابات، بدنه رأیشان را فعال میکنند. آنهم با کمک ماهوارهها و تلویزیونهای معاند و شبکه برانداز داخلی.
اگر نمیخواهیم جریان غربگرای رادیکال دوباره حاکمیت پیدا کند باید شبانهروزی فعالیت کنیم.
شما را به خدا، بدون آنکه دنبال نفی یکدیگر باشید، هر کسی از این دو کاندیدای رأیآور جبهه انقلاب را که میپسندید را با تمام توان تبلیغ کنید. فقط #تبلیغ_میدانی است که میتواند موج ایجاد کند. تمرکز را از #تبلیغ_مجازی بردارید. تلویزیون بار تبلیغ مجازی را به دوش کشید و موفق هم بود اما هیچ چیز جای گفتگو با مردم و حضور در میدان را نمیگیرد.
انشالله خداوند قلوب مردم را به کسی که صلاح ملک و ملت در آن است، رهنمون کند.
یا علی مدد
شنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۳
@rozaneebefarda
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شدت گرفتن تخریب ها علیه دکتر جلیلی/ تخریب جدید: تقطیع سخنان شهید رئیسی درباره دکتر جلیلی / لزوم انتشار حداکثری اخبار صحیح از سوی حامیان دکتر جلیلی برای مقابله با خط تخریب
🔹در حالی که کمتر از دو روز دیگر به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زمان باقی مانده تخریب ها علیه دکتر جلیلی شدت گرفته است.
🔹در جدیدترین این اقدام ها جریان تخریب با تقطیع سخنان شهید رئیسی درباره دکتر جلیلی طوری وانمود کرده اند که گویی دکتر جلیلی حاضر به همکاری با دولت سیزدهم نبوده است.
🔹این در حالی است که در فایل اصلی و بدون تقطیع سخنان شهید رئیسی نه تنها او از اقدامات دکتر جلیلی در ارائه مشورت ها و برنامه ها تقدیر میکند بلکه تاکید میکند که دولت از اقدامات و برنامه های او نیز استفاده میکند.
🔹با این حال به نظر می رسد طی ساعات آینده اخبار دروغ و جعلی برای تخریب دکتر جلیلی به منظور جلوگیری از روند افزایشی آرا او گسترده تر شود از این رو شایسته است حامیان و طرفداران دکتر جلیلی با انتشار گسترده اخبار صحیح این تخریب ها را خنثی کنند.
🔶فیلم: تقدیر و تشکر شهید رئیسی از دکتر جلیلی برای کمک به دولت سیزدهم
#نشرحداکثری
✅ @jalili_saeed
هدایت شده از نجوایقلم| آ.ز.محمودیان
🔻یادآوری یک پشیمانیِ بیحاصل
مدیریت جهادی؛ مدیریت تکنوکراتیک
🖋آزاده محمودیان
۱. یادم میآید در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۴، بیش از هرچیز نگران این مهم بودم که برخی از انقلابیها به شدت هاشمی رفسنجانی را در خط ولایت میدانستند. بسیاری از آنان که متولدین دهه ۳۰ و ۴۰ بودند، قرابتی هم با سپاه پاسداران داشتند، و چه در جبهههای نبرد و چه در جایجای وطن، حفظ ولایت و انقلاب بزرگترین دغدغه ایشان بود؛ در برابر سوالها و موشکافیها به عبارات امام و رهبر انقلاب در تأیید هاشمی و نیز به توسعه عمرانی دولت سازندگی اشاره میکردند. آن دوره البته انتخابات با شکست هاشمی پایان یافت اما قریب به یک دهه طول کشید تا همان انقلابیهای دلسوز به این معنا واقف شدند که زاویهای عمیق و پرخطر بین آرای هاشمی و رهبر انقلاب وجود داشتهاست. شاید بسیاری از آنان وقتی نامه بیسلام هاشمی در ۸۸، یا مواضع تقابلی پایان عمرش، در برابر رهبری را دیدند و «اللّهم انّا لانعلم منه الّا خیرا» را نشنیدند، به این گسست عمیق یقین پیدا کردند. زیرا از نظر آنان هاشمی کسی بود که عمرش را برای انقلاب و دفاع مقدس و عمران مملکت صرف کرده بود.
۲. با وجود این عدم وقوف عمومی، فهم این حقیقت برای برخی اهل بصیرت، چون آوینی، از سالها جلوتر اتفاق افتاده بود. او علنی هاشمی را تکنوکرات خطاب کرده بود؛ همان هاشمیای که «انقلاب زنده بود تا او زنده بود!!», هماو که دست راست رهبری بود! آوینی هزینه این بیدارگری را به سختی و با طرد شدنهای پیدرپی پرداخت کرد.
۳. اکنون و این روزها نیز از یکسو سخن از «مدیریت جهادی» قالیباف و از سوی دیگر «نگاه تکنوکراتیک» اوست. نکته آنکه هر دوی این رویکردها از بیانات رهبری در تاریخ ۲۳دی۱۳۹۲ در دیدار با مدیران شهرداری تهران، استمزاج میشود. در حالیکه مریدان آقای قالیباف بخش ابتدایی بیانات را شنیده و بخش دوم رو نشنیده میگیرند. در بخش اول آمده: «اقدامات شهرداری در بخشهای مختلف همچون تمیزی شهر، فضای سبز و بوستانها، ساخت بزرگراهها و پلها، گسترش مترو، و ایجاد فضاهای ورزشی، کاملاً برجسته و خوب بوده است. ... اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیّت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور، قابلحل است». یعنی بهطور مشخص رهبر انقلاب از موارد معینی ناظر بر عملکرد شهرداری در بخشهای عمرانی تمجید کرده و آن را حاصل مدیریت جهادی دانستهاند. و اما در بخش دوم که مورد اغماض است آمده:«حقیقتاً معماری و نمای تهران، نمای یک شهر اسلامی نیست و شهرداری و شورای شهر باید این موضوع را جزو جدّیترین مسائل خود بدانند. ... باید هرچه ممکن است، محیط زندگی شهر به گونهای طراحی و ساخته شود که تحقّق سبک زندگیِ اسلامی، راحتتر امکانپذیر باشد». ایشان در ادامه گریزی هم به مدیریت مراکز فرهنگی میزنند و در مواردی مشخص مدیران شهرداری را تحذیر میدهند. یعنی به همان وزان که تمجیدی صورت گرفته، مشخصاً ایشان نقدی جدی ناظر بر دور بودن نگاه شهرداری از رویکرد اسلامی، در مباحث فرهنگی نیز داشتهاند.
۴. حال نکته قابل تأمل آن است، اگر چشمان خود را بر تمام شبهاتی که در عملکرد آقای قالیباف در خصوص طرح صیانت، لایحه حجاب و موضع او در فتنه ززآ و مسایل خانوادگیاش وجود دارد ببندیم، آنچه تأسفبار است، تکرار خسارات گذشته ناشی از طرد منتقدان مشفق و روی کار آمدن تفکرات لیبرال-تکنوکرات است. در این دو روز باقیمانده واجبترینِ اعمال، تحقیق و مطالعه استدلالهای اهل بصیرت و تفکّر پیرامون رویکردهای تکنوکراتیک قالیباف است؛ بهجای طرد یکسرۀ آنان. باید ترسید از تکرار روزهای تلخ و پرخسارت مدیریت تکنوکراتها.
@Najvayeqalam_Mahmoudian
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهایی بسیار مهم در این لحظات سرنوشتساز:
بچهها گول نخورید. بچهها از شک و تردید و حیرت بیایید بیرون
اجماع بدعت است. بله وحدت حتما درست است اما وحدت حول کی؟ حول اصلح
سید محمدرضا رضی بهابادی
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️پسر شهید همت و مشاور قالیباف از بی نتیجه بودن مذاکره خبر دادند.
قالیباف و جلیلی میمانند.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از بیکران♾️(ﺣﺳﻳناﺑﺭاﻫﻳﻣﻳاﻧـ)/سعیدیسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴سه فرد مهمی که از جلیلی حمایت کردند
+انتهای کلیپ دارای نکته ای بسیار خاص می باشد...
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
.
هدایت شده از بیکران♾️(ﺣﺳﻳناﺑﺭاﻫﻳﻣﻳاﻧـ)/سعیدیسم
122.8K
🔴بسیار مهم بسیار مهم بسیار مهم
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖇 استاد شهریار زرشناس، در آخرین لحظههای مباحثات سیاسی و انتخاباتی، درحالیکه نگران آیندهی انقلاب از سوی دو جریان لیبرالها و تکنوکراتها بود، این گفتار سیاسی را عرضه کرد و سعید جلیلی را تنها گزینهای دانست که میتواند در امتداد آرمانگرایی انقلابی، افقگشایی کند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_6044281022957228610.mp3
5.07M
فوری/ صوت مهم درباره آخرین وضعیت نظرسنجی ها و وضعیت انتخابات
آیا کار به مرحله دوم میرسد؟ رقابت اصلی بین چه کسانی است؟
امیرحسین ثابتی پاسخ میدهد
#نشر_حداکثری
@Sabeti ✅
هدایت شده از اندیشکده تثبیت| حسینی
قاعده غیظ کفار و لزوم زیست اسلامی
🔹 شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید: بین دو حاکم در تردید هستم،چه کنم؟
امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.» اصول کافی جلد ۱ص ۶۸
🔹 اگرچه امروزه هرکسی شاخصها و معیارهایی برای اصلح بیان میکند اما امام صادق علیهالسلام مواردی را بیان کردند که قابل توجه است و تکلیف ما را بهتر مشخص میکند. در این روزها با رصد تحلیلها و اظهارات دشمنان، متوجه میشویم که نامزدی که بیش از دیگران، آنها را خشمگین میکند، آقای جلیلی است. این امر بیانگر قاعدهای قرآنی است؛ قاعدهای که بیان میکند که باید با شدت «غلظت» در مقابل دشمن، موجب «غیظ» دشمن شویم. قاعده «غیظ کفار» در آیات مختلفی مورد اشاره قرار گرفته است: «قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ»، «وَلَا يَطَئُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ»، «فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ» و ... .
🔹 ازسوی دیگر، امام خامنهای در آخرین سخنان خود در دیدار روز غدیر غایت دولت اسلامی را «زیست اسلامی» توصیف کردند و این بدان معناست که شاخص مدنظر ایشان این است که کدامیک از نامزدها میتوانند «زیست اسلامی» را محقق کنند. ایشان فرمودند: «وقتی امامت استمرار پیدا کرد، الگوی زیست اسلامی هم استمرار پیدا میکند. وقتی امامت در جامعه حاکمیّت داشته باشد، زیست جامعه شکل اسلامی پیدا میکند، الگوی اسلامی در جامعه تحقّق پیدا میکند. اگر حاکمیّت سیاسی اسلام از دست برود، خسارت بزرگ این است که زیست اسلامی، زیست اجتماعی اسلامی از بین خواهد رفت؛ بزرگترین خسارت این است. این تلاشی که ائمّهی ما (علیهم السّلام) در طول زندگی دویستوپنجاهساله برای حاکمیّت اسلام میکردند، مبارزهای که میکردند، آن کاری که بعدها بعضی از بزرگان شیعه انجام میدادند، آن کاری که امام راحل و ملّت ایران در این برههی از زمان برای ایجاد انقلاب اسلامی انجام دادند، همه برای همین است که امامت متّکی بشود به حاکمیّت سیاسی، و این منتهی بشود به اینکه «زیست اسلامی» در جامعه گسترش پیدا کند.»
🔹 ضمن احترام به همه نامزدهای جبهه انقلاب و اینکه اگر وحدت میکردند قطعاً بهتر بود، دو شاخص «غیظ کفار» و «زیست اجتماعی اسلامی» در جلیلی بیش از دیگران متبلور است. والسلام
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
هدایت شده از قرارگاه ملّی احیای دولت اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 بیانات مهم حجت الاسلام دکتر نصیرپور، مسئول قرارگاه ملی احیای دولت اسلامی پیرامون نقش طلاب و حوزه های علمیه کشور در انتخابات ریاست جمهوری
🔺قسمت اول
#اقتصاد_مقاومتی
#معیشت_جمهور
#انتخابات_چهاردهم
@gh_e_dolat_eslami
هدایت شده از قرارگاه ملّی احیای دولت اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 بیانات مهم حجت الاسلام دکتر نصیرپور، مسئول قرارگاه ملی احیای دولت اسلامی پیرامون نقش طلاب و حوزه های علمیه کشور در انتخابات ریاست جمهوری
🔺قسمت دوم
#اقتصاد_مقاومتی
#معیشت_جمهور
#انتخابات_چهاردهم
@gh_e_dolat_eslami
🌹 ملّت شریف و بصیر ایران 🌹
✍️ در مناظرهها و سخنرانیهای نامزدهای ریاست جمهوری و نیز سخنرانیهای حامیان آنها و هم چنین تبلیغات گسترده در شبکههای فضای مجازی، هم نظرات را شنیدید - هم معلوم شد که کدامین آنها صداقت، طرح و برنامه دارند و کدامین ندارند - هم با دروغها و جوّسازیها مواجه شدید - هم با شعارهای تفرقه افکن و سیاهنمایی علیه نظام و به ویژه شهید آیت الله رئیسی آشنا شدید - و هم با مواضع مدعیانه و طلبکارانه و لاتبازی، بیادبی و پرخاشگری برخی دیگر - و هم با تداوم وابستگی اصلاحطلبان به چند کشور غربی که همچنان به صراحت بر آن تأکید دارند!
✔️ در هر حال، اگر این شش نامزد، هیچکدام به نفع دیگری کنار نروند نیز تشخیص «اصلح» از میان آنان دشوار نیست، به شرطی که معیارهای عقلی، شرعی و تبیین شده توسط مقام معظم رهبری در نظر گرفته شود.
www.x-shobhe.ir
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥یک معلم هم رای نمی دهد به...
🔻به نظرم اگر تبیین خوبی انجام شود حتی یک معلم یا یک عضو نظام تعلیم و تربیت، هرگز در #انتخابات به جریان غربگرا رای نخواهد داد. چرا؟
🔻در دولت روحانی وقتی فانی وزیر آموزش و پرورش شد گفت: «برای افزایش حقوق معلمان باید استخدامهای جدید را کم کنیم»!!
او همچنین گفت: «ما به هیچ وجه نیروی انسانی جدید استخدام نمی کنیم حتی اگر کسی بخواهد رایگان کار کند به خدمت او نیازی نیست»
( B2n.ir/k75330
B2n.ir/k07711 )
🔻با عملی شدن این سیاست در دولت #روحانی، ورودی دانشگاه فرهنگیان از حدود ۲۲هزار نفر در سال ۹۱ به حدود ۴هزار نفر در سال ۹۴ رسید!!
🔻طرح موضوع واگذاری سالیانه ۱۰درصد از مدارس دولتی به بخش غیردولتی موجب می شد تا سالجاری، حدود ۸۰ درصد مدارس دولتی، غیر دولتی شود!!
🔻البته هر دوی این سیاست ها با ورود رهبر معظم انقلاب تا حدی متوقف شد.
🔻در همان دوران، گویا بهواسطه مسائل انتخابات، مدیریت مرکز برنامه ریزی نیروی انسانی وزارت آموزش پروش با نظر عبدالحمید منصوب شد!
🔻موضوعاتی مانند سند ۲۰۳۰ و واگذاری سرپرستی ۵۰ ماهه سرپرستی دانشگاه فرهنگیان به کسی که بر علیه موجودیت آن مطلب نوشته بود و شورای عالی انقلاب فرهنگی او را تأیید نکرده بود، بماند.
🔻نتیجه این اقدامات موجب بی معلمماندن چند هزار کلاس در سالجاری شد.
🔻اما وقتی مردم به دولت #رئیسی_عزیز رای دادند، دانشگاه فرهنگیان احیا شد و در مسیر رشد کمی و کیفی قرار گرفت، رتبه بندی معلمان با تخصیص ۱۰۰ همت اجرایی شد و دهها طرح اصلاحی در نظام تعلیم و تربیت اجرا شد.
حالا هم انتخاب با مردم است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Gaami_no
هدایت شده از نوشته های سورنا چگینی /تفسیرخبری - تحلیل
record (5).ogg
32.58M
🎤گفتگوزنده (577)
💢با عنوان :
انتخابات
موضوع:
شرحی بر انتخابات ریاست جمهوری
پرسش و پاسخ
💢باحضور :
#سورناچگینی
(تحلیل گر مسائل امنیتی و ژئوپلتیک )
💢زمان ۶ تیر ۱۴۰۳
ساعت ۲۳
💢مکان :
کانال نوشته های سورتا چگینی
https://t.me/+V6js4N5jk3xmNTY0
باما همراه باشید 🙏
انتشار با شما عزیزان 🙏
هدایت شده از حسین مرادی | آنتی شبهات
4_6044281022957228610.mp3
5.07M
فوری‼️ صوت مهم درباره آخرین وضعیت نظرسنجی ها و وضعیت انتخابات
آیا کار به مرحله دوم میرسد؟ رقابت اصلی بین چه کسانی است؟
امیرحسین ثابتی پاسخ میدهد
#نشر_حداکثری
@Sabeti ✅
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢ملاکهای اصلحیت
🖊احمدحسین شریفی
🔷برای انتخاب رئیس جمهور یک ملاکهای عامی وجود دارد که فقدان هر کدام از آنها طبیعتاً منجر به یک انتخاب نادرست و ناکارآمد خواهد شد:
1.قدرت مدیریت: (کسی را باید انتخاب کرد که مطمئن باشیم قدرت مدیریت او بیش از سایر رقبا است. زیرا رئیس جمهور، بزرگترین مدیر کشور است. هر گونه ضعفی در مدیریت او، به سراسر بدنه مدیریتی جامعه سرایت خواهد کرد)؛
2.آگاهی به مصالح جامعه: (یک رئيس جمهور به دلیل دایره گستردهای از اختیارات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و بینالمللی که دارد، باید به قوتها و ضعفها و تهدیدها و فرصتهای موجود در همه این عرصهها آگاهی داشته باشد)
3.امانتداری: (رئیس جمهور قدرت تصرف در همه بودجه و امکانات کشور را دارد؛ تخصیص امکانات تا حد زیادی در اختیار اوست. به همین دلیل، کسی را باید انتخاب کرد که نسبت به دیگران امینتر باشد؛ مسئولیتش را طعمهای برای خود و منتسبان و اطرافیانش نداند. بتواند به بهترین وجه ممکن امانتدار بیتالمال باشد)
🔶اما در مردمسالاری دینی افزون بر آن سه شرط عام، یک رئیس جمهور باید شرایط ویژهتری داشته باشد. زیرا او رئیس جمهور یک کشور انقلابی و رئیسجمهور کشور کانونی تمدن در حال ظهور اسلام است. به همین دلیل، رئیس جمهوری را باید انتخاب کرد که افزون بر شرایط سهگانه فوقالذکر،
اولاً، حقیقتاً معتقد و باورمند به انقلاب و آٰرمانها و اهداف انقلاب باشد؛ و الا نه تنها یک رئیسجمهور در تراز انقلاب اسلامی نخواهد بود، که هزینههای او برای انقلاب و مردم به مراتب بیشتر از فایده او خواهد بود.
ثانیاً، اعتقاد راسخ به ولایتفقیه و ارتباطی قلبی و دلی با ولیفقیه داشته باشد. تجربه عملی چهل و شش سال گذشته نشان داده است که هرگونه زاویهای با ولایتفقیه و شخص ولیفقیه که محور وحدت و منبع خیرخواهی و الهامبخش عدالت و پیشرفت است، موجب تفرق و تشتت و هدررفت نیروها و پسرفت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی میشود.
ثالثاً، دشمنشناس و دشمنستیز باشد؛ تجربه ۴۶ سال گذشته نشان داده است که دشمنان اسلام و انقلاب از هیچ کوششی برای ضربهزدن به انقلاب و ناامیدکردن مردم از اسلام و انقلاب فروگذار نکردهاند. رئیس جمهور انقلاب اسلامی باید نسبت به بقیه افراد دشمنشناستر و دشمنستیزتر باشد. او باید فهم روشنی از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام علیه ملت ایران داشته باشد. و الا ممکن است در سخنان و برنامههای خود پازل دشمن را تکمیل کند.
🔷برای شناخت و احراز این معیارها چند کار را باید انجام داد:
یک. برنامه های تکتک نامزدها را باید سنجید: یک رئیس جمهور بی برنامه یا بدبرنامه حتی اگر در برخی موارد نیز خدماتی داشته باشد به دلیل نداشتن یک برنامه منسجم و فکرشده، در دراز مدت ضررهای بیشتری را پدید خواهد آورد.
دو. کارنامه: منظور از کارنامه، یعنی سابقه ای درخشان در مدیریت بخشهای کلان جامعه داشته باشد. توانایی هماهنگ سازی بخشهای مختلف و مدیریت وزارتخانه های متعدد و هماهنگسازی آنها را داشته باشد. و الا فی المثل کارنامه موفق در ساخت و ساز مسکن یا جاده و بیمارستان لزوما به معنای کارنامه متناسب به شان و جایگاه ریاست جمهوری نیست.
سه. همراهان و عناصر همکار او را نیز باید به دقت زیر نظر داشت. آنها نیز نه تنها باید باورمند به بنیانهای فکری انقلاب اسلامی باشند بلکه باید کارنامه و پیشنیه کارآمدی داشته باشند. زیرا اغلب مدیران آینده کشور همین افرادی خواهند بود که در ستادهای انتخاباتی آنها کار میکنند، به همین دلیل، لازم است که عملکرد آنان را نیز با چنین شاخصها و معیارهایی سنجید.
چهار. اراده انجام کار. از امور دیگری که باید در نامزدها سنجید این است که آیا اراده و عزم و قاطعیت لازم برای پیشبرد برنامه های خود را دارد یا خیر. اگر اراده قوی نداشته باشد در بزنگاه ها و به هنگام ناکامی ها و نامرادی ها و ناهمراهی های بخش های مختلف اداره کشور ممکن است دلسرد و مایوس و ناامید شود و کار کشور را معطل کند.
پنج. باید دید که رسانههای دشمنان ملت از چه کسی حمایت میکنند و به چه کسی امیدوارند. بدون تردید دشمنان تا نوعی همدلی و همراهی و همسویی در یک نامزد یا اطرافیانش با خود احساس نکرده باشند، از او حمایت نمیکنند. فراموش نمیکنیم که در انتخابات ۹۶ برخی از براندازان به صراحت گفتند که اگر از کاندیدای خاصی حمایت کردهاند به دلیل تحلیلی بوده است که از وقایع داشتهاند، دیدهاند که اگر رقیب او یعنی آيتالله رئیسی رأی بیاورد (در سال ۹۶) ایران آسیبناپذیر خواهد شد و برای سالیان سال بیمه خواهد شد. به هر حال، حمایت دشمنان از کاندیدا یا حزب خاصی دستکم موجب بی اعتمادی به او می شود. بنابراین ما شرعاً مجاز نیستیم زمام امور خود و کشور خود را به دست کس یا کسانی بسپاریم که از عملکرد آینده آنان اطمینان خاطر نداریم.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از محمدعلی رامین
✍️محمدعلی رامین:
❓رأی حلال چیست؟
❓رأی شبهه ناک و
❓رأی حرام کدام است؟
1️⃣جنگروانی ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان با کمک خاندان و پیروان معلومالحال هاشمی رفسنجانی و جوادظریف با شگرد تحریف مفاهیم و دروغگویی عجیبوغریب برای فریب افکارعمومی، با هر کلام و شعارخود، حدومرزهای بیصداقتی را در مینوردند؛
آنها استقامت ایران در برابر زورگویی و زیادهخواهی آمریکا را «دعوا» مینامند تا هیچ حقی برای دفاعمشروع از حقوقملتایران را به رسمیت نشناسند و هرچه آمریکا خواست، انجام آن را وظیفه ما بدانند تا شاید آب خوردنمان میسر شود و نفتمان را بفروشیم و غذا و دارو بخریم و برده آمریکا بشویم!
📌در این میان، جوادظریف برای صیانت از منافع آمریکا، از تمام وزرای خارجه ایالات متحده «آمریکاییتر» و هیجان زدهتر است!
2️⃣ پورمحمدی همانند عضو ستادمشترک پزشکیان_قالیباف، دو اولویت بیشتر ندارد: سیاهنمایی علیه ۴۵سال پیشرفت کشور، بمنظور ایجاد فضای مانورتبلیغاتی پزشکیان و همچنین تخریب شخص #دکتر_جلیلی، با عبور از مرزهای انصاف و عدول از ملاکهای انقلاب اسلامی!
3️⃣اخیراً جریانهای رسانهای جنابآقای قالیباف رفتارهای ناسالمی را در پیش گرفتهاند که متناسب با مرام مؤمنان انقلابی نیست!
🔰ذکر چندنمونه از این روشها، برای توجه مخاطبان گرامی کفایت میکند:
الف- آمارسازی غلط برای ایجاد دلنگرانی در طیف وسیع انقلابیون، در راستای القاء «ضرورت کنارکشیدن جلیلی به نفع قالیباف» با شعار وحدت و اجماع و نظایر آن؛ با شیوه مبالغه نسبت به خطر پزشکیان و پایین آوردن مقبولیت جلیلی در طیفهای مختلف اجتماعی؛
ب- تحلیل غلط آمارها به نحوی که انگار اگر انتخابات به دور دوم برود، رقابت جلیلی با پزشکیان، منجر به شکست جلیلی خواهد شد؛ اما مبارزه قالیباف با پزشکیان، حتماً به پیروزی قالیباف تمام خواهد شد!
واقعا مبنای عقلی و علمی چنین تحلیلی چیست؟ در حالی که قشر جوان تحصیل کرده و نیز مردمان دورافتاده مناطق کشور، نسبت به جلیلی درباره مسائل موردنظر خودشان، شناخت و اعتماد بیشتری دارند تا به قالیباف و پزشکیان.
ج- یکی از انواع شایعه پراکنیهای نادرست، تبلیغ کذب درباره نظر امام خامنهای است که بعد از ناامیدی از حذف جلیلی از صحنه رقابتها، در پیش گرفتهاند؛ به این معنا که انگار تمام اطرافیان امام خامنهای به قالیباف رأی میدهند و بنابراین رأی شخص رهبری نیز به قالیباف است!!!
✍️ لذا برای روشنگری در باره این شایعه پراکنیها، پاسخ به این نکات مهم است:
⁉️آیا امام خامنهای هفته گذشته نفرمودند: «ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد»؛ چرا ایشان بر خلاف نظر آقایان، صرفاً به مطلق «توان اجرایی» داوطلب اشاره نکردند، بلکه مصراً فرمودند «کسی که توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد»!
⁉️آیا دیروز نفرمودند: «یکی از دلایل توصیه من به مشارکت بالا، کوتاه کردن زبان بدگویان است. سرافرازی (ملت ایران) به دو مطلب است: در درجه اول مشارکت حداکثری، در درجه بعد انتخاب اصلح»! پس چرا آقایان محترم از روز اول، بجای تأکید بر اصلحیت فرد، صرفاً بحث «وحدت» و «اجماع» نامزدها را مطرح کردهاند که قطعاً موجب نشاط و افزایش مشارکت طیفهای مختلف اجتماعی نمیشود.
⁉️آیا امام خامنهای همین دیروز در توضیح جمله بالا نفرمودند: «مشارکت فقط برای شهرهای بزرگ نیست، در روستاها و بخشها (نیز) مردم باید مشارکت کنند تا جمهوریاسلامی سرافراز شود»؛ آیا جلیلی که بیشتر از ۱۴۰۰ روستا را شخصاً بررسی میدانی کرده و برای ۴۰.۰۰۰ روستای کشور، از منظر ظرفیتهای طبیعی، استعدادهای نیروی انسانی و پیشینه تاریخی و فرهنگی شناسنامه تهیه کرده و آمادگی دارد تا دورافتادهترین روستاها را که همگی را فرصتملی میداند، به مراکز اقتصادی منطقه و جهان مرتبط کند و باکمک آنها بالاترین جهش فراگیرملی را رقم بزند، مناسبتر و اصلح است یا کسیکه چنین شناختی از فرصتها نداشته و چنین دغدغهای هم ندارد؟
🤲🏻 اگر کسی در پی فهم دیدگاه امام خامنهای باشد، ایشان همین دیروز، پاسخ پرسش بالا را چنین فرمودند:«کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیتهای کشور را داشته باشد، اصلح است»
⁉️همین دیروز در عید غدیرخم با صراحت فرمودند: «کوچکترین افراد جامعه هم میتوانند در سرنوشت کشور موثر باشند»؛ حالا پرسش اساسی آن است که پس چرا آقایان پشت صحنه، همواره تصور میکنند که آنها «بزرگان جامعه و پدرخواندگان سیاسی مملکت هستند» و بنابراین باید آنها برای مردم تصمیم بگیرند و اگر کاندیدایی تحت امر آنها نبود، باید تخریب بشود؟
[متاسفانه این موضوع در دو جریان "چپ_راست"، با تفاوتهای جزئی به طور یکسانی حاکم است]!
⁉️و آخرین پرسش: میخواهیم کشور را با دوستان دوران قدیم اداره کنیم یا طبق نظر امام، جوانگرایی دولتمردان را میپذیریم!؟
http://eitaa.com/maramin
هدایت شده از محسن قنبریان
🗳 بخاطر جمهوریت... 2⃣
چنانچه قابل پیش بینی بود تعیّن بخشی به "رأی مرددین" در روز آخر مشکل ساز می شود!
بالای ۲۰٪ مردد بطور طبیعی در طول ایام تبلیغات، "حالت انتظاری" دارند؛ "تحرک تبلیغی" مناسبی ندارند؛ پس برای هیچیک از دو نامزد مورد تردید "جهش رأی" ساخته نمی شود!
طبق "رویه غیر مردمسالار" گذشته منتظر می مانند تا کدامیک کنار می کشند و اجماع به کجا می کشد؟!
دعوای نظر سنجی ها و "مداخله بزرگترها" و... -که بعضاً هم اثر نمی کند- چاره [البته غیر مردم سالار] تلقی می شد!
حالا روز آخر جذب درصدی رأی مردد و تعیین کننده، تخریب و تبلیغات کاذب را مشروع می کند؛ فشار روحی-روانی ای را هم بر ستادها و رأی دهندگان وارد می کند!
بنده در کمپین های حمایتی نامزدها همراهی نکردم و بین ۴ کارویژه (معرفی اصلح، نظر کارشناسی درباره حرف و برنامه، کمپین هواداری و قیّم شدن) تفصیل قائل شدم. نوشتم "کمپین تبلیغاتی شدن" غیر از "معرفی اصلح" است، گاهی خروج از مبنای مردم سالاری دینی است و اثرش جنگ گلادیاتورها و به رخ هم کشیدن هاست که بعضاً به قیّم مآبی می کشد!۱
امروز قابل پیش بینی بود که دست آخر کمپین سازی از علماء و اساتید برای اثر گذاری در اجماع درون جبهه ای مصرف می شود!
و قابل پیش بینی بود با "تکافؤ لیست ها" و امضاء ها، همان اثر را هم نمی کند و مشکلی از مرددین هم حل نمی کند!
همانجا نوشتم از مردم سالاری دینی می گوییم اما در امتداد و لوازمش به روش های دیگر روی می آوریم و حتی گاهی به ضدش تبدیل می کنیم!
ضد مردم سالاری دینی، "قیّم مآبی" است که حالا بهتر قابل معنا شدن است؛ با توجه به لیست حامیان یا نظر بزرگترها یا... یکی از نامزدها وادار به کنار کشیدن بشود!
❓ راه مردم سالار و دینی اش چه بود؟!
راهش -چنانچه اشاره شده بود- مواجهه "اخلاقی" و "مستقیم" دادن نامزدهای مورد تردید در طول ایام تبلیغات، برای رسیدن به "تشخیص فردی" در رأی دهندگان بود.
هم قالیباف و هم جلیلی هرکدام برای جمع رأی دهنده مردد، یک "حاشیه ابهامی" داشتند و دارند.
پاسخ های ستادی و تبلیغاتی را شنیدند اما در جمع بندی نهایی هنوز تردید برایشان باقی است.
میزگردها و بخصوص مناظرات، فرصتی بود که دقیقا نقاط مورد تردید درباره هر نامزد (که الان جای طرحش نیست) روشن شود؛ لکن یکباره عنوانی بنام "جبهه انقلاب" بر ۴کاندید اصولگرا نشست و بازی از اول ۴به۲ شروع شد!
این، مناظرات را -بعنوان عمده ترین برنامه تخاطب با رأی دهندگان- دچار دو تنزل کرد:
۱. یکی از طرف شورای نظارت بر تبلیغات و صداوسیما که در یادداشت "تنزل از سیاست ورزی به کارشناسی"۲ بدان پرداختم!
۲. یکی هم از طرف نامزدهای به اصطلاح جبهه انقلاب که نه در برنامه و نه کارنامه و نه...، "ناظر" و "ناقد" هم نشدند؛ بلکه جبهه شدند و همه فقط مقابل رقیب ایستادند!
برآیند این روش این می شود:
• اولاً رأی به "اصلح" جای خود را به رأی به "جبهه" می دهد!
حالا چقدر این روش -با تمایزات جدی نامزدهای جبهه- مطابق با استانداردهای مردمسالاری دینی است بماند برای بعد!
• دوماً رأی به جبهه هم معمولا تا وقتی است که نظر نهایی جبهه، نامزد مورد نظر ما باشد!
طبعاً شب آخر سر تعیین نامزد نهایی جبهه دعوا می شود که الان شاهدش هستیم!
▫️ مردمسالاری دینی از مسیر دیگری می گذارد:
- بر "انتخاب آگاهانه و مسئولانه آحاد" متکی است.
- معرفی اصلح در حد "شهادت بیّنه" است نه بیشتر.
- جهات ابهام در نامزد باید روشن شود؛ پاسخ ستادی یا "لاپوشانی" یا "تأویل به جبهه بردن" ، "حباب ابهام" را به آخر فرآیند منتقل می کند!
- "مردمسالاریِ متعهد"ی است لذا از نامزدها عهد می گیرد که "زاویه دار با انقلاب" به کار نگیرند و از آن پس همه نامزدها جبهه انقلاب اند با مراتب شدت و ضعف.
- از هرگونه "قیّم مآبی" حذر می کند؛ نه پدرخواندگی نه فرزند خواندگی و نه "هژمونی های جبهه ای" و...
- و...
از اول راه خودمان را برویم بهتر به نتیجه می رسیم! حالا در نیمه راه دیگری نظر کارگشایی ندارم!
...................
۱. https://eitaa.com/m_ghanbarian/5019
۲. https://eitaa.com/m_ghanbarian/5023
#انتخابات
#اجماع
#جبهه_انقلاب
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۴/۵
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از مهدوی زادگان
🔶 چرا اجماع در دور اول ضرورت ندارد؟
هر قدر که تنور انتخابات داغ شده است طرح مساله ضرورت وحدت و انصراف یکی به نفع دیگری در میان جبهه انقلابی شدت پیدا کرده است. بطوری که خیلی ها در چند ساعت باقی مانده به روز انتخابات برای آن بی تابی می کنند. ولی به نظر می رسد که شرایط چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به گونه ای نیست که این ضرورت نیاز باشد بلکه باید این ضرورت را برای دور دوم انتخابات ذخیره کرد.
مهمترین بلکه تنها دلیلی که برای ضرورت وحدت ذکر می شود خطر رای آوری رقیب اصلاح طلب است. در حالی که چنین خطری توهمی بیش نیست. زیرا جریان رقیب در دو سه هفته مبارزه انتخاباتی موفق به بسیج طرفداران و جلب نظر بخش خاکستری نشده است. نامزد این جریان خیلی که بتواند رسیدن به دور دوم انتخابات است که محتمل است ولی قطعی نیست.
اینکه فرد شاخص جریان اصلاحات و رئیس جمهور پیشین دو بار فراخوان می دهند، حکایت از نگرانی های جدی آنان از عدم موفقیت دارد.
بنابر این، وقتی در دور اول خطر جدی از ناحیه جریان رقیب، جبهه انقلابی را تهدید نمی کند، چرا باید به اجماع رسید. جبهه انقلابی به چنین اجماعی در دور دوم انتخابات نیاز دارد. البته به شرطی که هر دو نامزد صعود کرده متعلق به این جبهه نباشند.
مضافاً اینکه در این مساله شائبه ترفند خارج کردن رقیب انقلابی از سوی دیگر رقیب انقلابی از طریق تشدید تهدید موهوم در ذهنیت جامعه انقلابی وجود دارد. البته امیدوارم که طرح مساله اجماع به این خاطر نباشد بلکه صرفاً بخاطر توهم تهدید کاذب باشد. چون اصلاً چنین اقدامی با مرامنامه اخلاقی جبهه انقلابی سازگاری ندارد.
کار درست انقلابی این بود که چنین وحدتی قبل از شروع فعالیت انتخاباتی اتفاق می افتد. آیا بهتر نبود جبهه انقلابی به جای یک قوه، دو قوه را در دست می گرفت. البته قوه قضائیه خارج از این بحث است. اما حالا که چنین نکردند، معقولانه و پسندیده آن است که جبهه انقلابی سرمایه وحدت را در دور دوم هزینه کند تا به نتیجه قطعی برسد. انشالله
✍ داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan
هدایت شده از مهدوی زادگان
🔷 شرط نقد منصفانه کارنامه دولت ها
ولی فقیه در سالگرد ارتحال امام خمینی ره ریاست جمهوری آیت الله شهید رئیسی ره را الگو و سرمشق رئیس جمهوری اسلامی معرفی کردند. ایشان در روز عید غدیر هم اذعان فرمودند که " این دولت سیزدهم از دولتهایی بود که از این ظرفیّتها خوب استفاده کرد. اگر این دولت ادامه پیدا میکرد، بنده احتمال زیاد میدهم که بسیاری از مشکلات کشور، عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد" ( بیانات: ۵/ ۴/ ۴٠٣) .
کارنامه هیچ دولتی منزه از نقد نيست. اما این جایز الخطا بودن مانع نمی شود که عملکرد رئیس دولتی سرمشق دولتمردان نشود. بویژه که سرمشق بودن او با جان نثاری در حین خدمت اثبات شده است. عقل سلیم منتقدان را به انصاف و جوانمردی دعوت می کند.
نامهربانی و بی انصافی است که که دولت نا تمام در وقت قانونی را به مثل دولتی که فرصت دو دوره قانونی ( نود و شش ماه ) را پیدا کرده در نظر گرفت و نقدش کرد تا چه رسد به این اینکه نقد دولت تمام را مسکوت بگذارند.
البته از جهاتی این قیاس نا برابر را برای معلوم شدن برتری کارنامه درخشان دولت ناتمام بر دولت تمام مغتنم می دانم. چون در همین قیاس معلوم می شود. قیاس دولت عمران با دولت خسران در هر شرایطی برای وجدان های بیدار آموزنده است.
متأسفانه ملت در این واقعه تلخ و جانگداز رئیس دولت را از دست داده است. حق این بود که دولت سیزدهم با همان معاون اول تا پایان وقت قانونی کارش را خاتمه می داد تا شرایط برای نقد منصفانه فراهم شود.
به هر روی، قضاوت با ملت شریف است که کدام دولت را ترجیح می دهند؛ استمرار دولت سی و سه ماهه عمران یا تکرار کارنامه خسارت بار دولت نود و شش ماهه پیشین را. مردم باید به ندای عقل سلیم خود پاسخ دهند و نه به احساسات هیجانی و دفعی. آنچه مسلم است دولت دکتر جلیلی استمرار دولت شهید جمهور رئیسی ره عزیز است. انشالله
✍ داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan
هدایت شده از بر پا
این متن را مینویسم که بعدها فراموش نکنم در این ایام چه دیدم، و چه فهمیدم.
از اول انتخابات نسبت به جریان جدی بداخلاقی حول آقای جلیلی، هشدار دادم. خیلی ها خیال کردند من میخواهم او را تخریب کنم. اشتباه میکنند، برای من رشد و بلوغ انقلابی خودمان مهم است، که امیدوارم بتوانم درش نقشی ایفا کنم.
رفقا!
امروز مساله ما با این جریان حول جلیلی این نیست که اینها اجازه نمیدهند جلیلی به نفع قالیباف کنار رود، آن که هیچ، مشکل این است که اینها با کنار رفتن قالیباف هم به نفع جلیلی مخالفند چرا؟
۱.اگر جلیلی پیروز نهایی انتخابات شود اینها دو لذت میبرند، شکست پزشکیان و شکست قالیباف
۲.اگر جلیلی پیروز انتخابات نشود اینها یک لذت میبرند و آن شکست قالیباف.
۳.اگر قالیباف کنار رود به نفع جلیلی، و جلیلی شکست بخورد، قالیباف به عنوان سردار قهرمان باقی میماند، اینها در واقع هم نتیجه نگرفته اند و هم متهم خواهند شد، برای این جماعت اینکه چنین چهرهای از قالیباف ساخته شود، یک شکست است.
۴.اگر قالیباف کنار برود و جلیلی پیروز شود، قالیباف هم یک قهرمان بوده و هم در پیروزی جلیلی نقش داشته، و اینها از اینکه قالیباف در پیروزیشان نقش داشته باشد، متنفرند.
مرا ببخشید برای گفتن این تحلیلهای مشمئز کننده این جماعت. اما باید بگویم که لجن بودن این جریان مکشوف همه شود.
برای اینها شکستن قالیباف از هر چیزی مهمتر است.
دوست ندارم بگویم در این صحنه خطرناکی که به لحاظ تاریخی، بین المللی و قصه مقاومت، قرار داریم این تحلیلها چه آثاری دارد. من از این جریان متنفرم.
قالیباف بماند یا نماند مهم نیست، هر کس در این میان ، پیروز شود یا شکست بخورد مهم نیست، از این پس این جریان را معرفی خواهم کرد، نمیگذارم این سیاست ورزی احمقانه و غیراخلاقی پشت ریش و تسبیح یا عبا و عمامه پنهان بماند.
امیدوارم البته صحنه این انتخابات بیش از قبل تبلور "صدق" و "اخلاص" باشد، امیدوارم کاندیداهای محترم مخلصانه و هوشمندانه تصمیم بگیرند، اما در هر صورت این روحیه و این جنس سیاستورزی باید در بین ما کشف و رسوا شود.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از حاج علی تی.وی 😎✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
این قسمت: مثل تمام طول تاریخ!
اتحاد در جبهه نفاق!
و اختلاف در جبهه حق!
#انتخابات
🖥 عضو کانال #حاج_علی_تی_وی بشید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3052077319Cc23b92694b
هدایت شده از حاج علی تی.وی 😎✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
این قسمت: نه به تکرار اهانت به ما مردم ... 😑
#پزشکیان_تکرار_روحانی #دولت_سوم_روحانی #انتخابات
🖥 عضو کانال #حاج_علی_تی_وی بشید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3052077319Cc23b92694b