هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳صدای لو رفتهٔ محمدجواد ظریف در مورد حذف رهبری توسط جریان اصلاحات
صداتونم لو نمیرفت افکار خودتو و بزرگاتون برامون معلوم بود
ولی چپ نگاه کنید به آقای ما از رو جنازه تک تکتون رد میشیم
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اظهارات محمدحسین فرح بخش (کارگردان و تهیه کننده) درباره برخی مشاوران فرهنگی پزشکیان
▪️شما برای اولین بار واژه ممنوع الکار را باب کردید و هنرمندان را شلاق زدید! شما فرهنگ رو دولتی کردید!
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
4_5798817238194590642.ogg
1.68M
یکی از دوستان سوالات زیر را از آقا صادق مستند شنود پرسیدن و این👆👆👆 جواب ایشون هست.
خیلی جالبه
باسلام و ادب
۱. آقا صادق به نظرت بین حزب الله لبنان و اسراییل جنگ مهمی رخ بدهد ؟
۲. به نظرت احتمال فتنه ای مثل فتنه ۸۸ احتمال دارد در کشور رخ بدهد ؟
۳. اون خشکسالی که در تجربه تان بود
همینی بود که تو این ۳سال اخیر در کشور رخ داد ؟
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
هدیه ویژهی سید مجید بینفاطمه به رییس جمهور منتخب،
شب گذشته حضور مسعود پزشکیان در هیئت ریحانه الحسین
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
🔴اعتراف عجیب ابطحی: ما تندروهای آن موقع باعث شدیم تا خاتمی مقابل سایر نهادهای حاکمیتی قرار بگیرد!
▪️قبل از آن همه از خاتمی حمایت می کردند!
▪️نباید این تجربه را برای پزشکیان تکرار کنیم
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 این کلیپ را حتماً ببینید خیلی جالب است گاهی اوقات افرادی را میبینیم میگویند مقام معظم رهبری را قبول نداریم یا ولی فقیه را قبول نداریم.
🔹هم ببینید و هم برای کسانی بفرستید که با رهبری مشکل دارند ولی اهل بیت علیهم السلام را دوست دارند.#فرقه_شیرازی #شیعه_انگلیسی #امام_حسین
#لطفا_نشر_حداکثری
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از اخبار ویژه
🔹یک سال پیش؛ همین روزها...
🔹تصویری از آخرین حضور شهید رئیسی در شبهای عزاداری ایام محرم در کنار رهبرمعظم انقلاب و قاب عکس شهید سلیمانی
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅برایتان آشنا نیست⁉️‼️
⛔️عدالتخورانی که هیچ بویی از منطق حکمرانی رهبر حکیم انقلاب نبرده اند و گاهی به نام عدالت علیه ولایت نامه سرگشاده نوشتند..
❌دفع حداکثری و جذب حداقلی پیشه گرفته و
👈با اندک لغزشی بزرگان نظام را از قطار انقلاب پیاده و با تخریب آنان را به دامن دیگران هُل میدهند...
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
هدایت شده از تبیین آنلاین
♨️ دیوانهخانهای بنام ناتو...!!
🔻همانگونه که در پست بالا نوشتم، نشست سال جای سران ناتو در اوج فلاکت، بدبختی، سردرگمی و «ناتوانی» برگزار شد. این را منِ نوعی نمیگویم و کافی است نگاهی به رسانههای امریکایی داشته باشید که همگی مدافع ناتو بوده و گسترش، تقویت و نفوذ آن را یک اولویت اساسی و مهم میدانند. با این حال، شرایط برای امریکا و اروپا اصلا مناسب نیست، این شرایط به دلایل زیادی بغرنج شده و هیچ راهکار فوری و جادویی برای پایان دادن به آن وجود ندارد چرا که بسیاری از آنها یک شبه به وجود نیامدهاند که قرار باشد به سرعت حل نشوند.
🔻در هر صورت، نشست امسال ناتو در سایه انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ آمریکا برگزار میشود، رقابتی که نهتنها ممکن است در آن «جو بایدن» از «دونالد ترامپ» شکست بخورد، بلکه حتی ممکن است پیش از آغاز انتخابات، بایدن از رقابتها کنارهگیری کند! ترامپ در دور نخست ریاستجمهوری خود چندین بار از ناتو انتقاد کرده بود و اکنون با عملکرد ضعیف بایدن در نخستین مناظره انتخاباتی، رهبران اروپایی در حال برنامهریزی برای احتمال بازگشت ترامپ به کاخ سفید هستند.
ادامه👇🏻
🖋️SyrianKhabar
📲 @tabeinonline
#تبیین_آنلاین #تبیین
هدایت شده از تبیین آنلاین
♨️ادامه👆
🔻واشنگتن پست در این زمینه مینویسد: اروپاییها فکر نمیکنند که ترامپ ایالات متحده را به صورت کامل از ائتلاف نظامی ناتو خارج کند، اما احتمال میدهند که در دولت ترامپ تعهدات امنیتی و نظامی ایالات متحده به اعضای ناتو کاهش یابد. سخنرانیهای ملیگرایانه ترامپ و عملکرد ضعیف بایدن در مناظره اول، نگرانی بسیاری از متحدان اروپایی واشنگتن را برانگیخته است. یک مورّخ دانشگاه «جان هاپکینز» میگوید انتخابات کنونی آمریکا به منافع این کشور آسیب زده و چین و روسیه را خشنود خواهد کرد. او میگوید احتمالاً پس از این انتخابات، جهان آمریکا را نه به عنوان یک رهبر در سطح جهانی، بلکه به عنوان کشوری در مسیر زوال خواهد دید.
🔻از سوی دیگر، در انتخاباتهای اخیر اروپا مانند انتخابات پارلمان اروپا و انتخابات پارلمانی فرانسه، جریانهای پوپولیستی و راست افراطی قدرت گرفتهاند؛ جریانهایی که رابطه آنها با روسیه دوستانه است و دید خوبی به ناتو ندارند. اگرچه رایدهندگان فرانسوی در انتخابات یکشنبه با حضور حداکثری در دور دوم انتخابات، مانع قدرتگیری راست افراطی در پارلمان شدند، اما جو سیاسی اروپا همچنان ملتهب است و این تنشها در نشست آتی سران ناتو در واشنگتن احساس خواهد شد.
🔻یک مقام آمریکایی به «دیوید ایگناتیوس»، ستوننویس واشنگتنپست گفت، این اجلاس در ابتدا قرار بود صرفاً یک گردهمایی و نمایش برنامهریزی شده باشد، اما اکنون به یکی از نگرانکنندهترین نشستهای سران کشورهای غربی در دهههای گذشته بدل شده است. به گزارش واشنگتنپست، جنگ اوکراین مسئله اصلی در دستور کار سران ناتو خواهد بود. کییف خواستار عضویت کامل و فوری در ناتو است، اما این ائتلاف نظامی با صراحت بیان کرده که اوکراین در آینده نزدیک به این خواسته خود دست نخواهد یافت. بااینوجود، کشورهای عضو ناتو در حال انعقاد توافقنامههای امنیتی دوجانبه با اوکراین هستند.
🔻دیپلماتهای دولت بایدن بهخوبی میدانند که ممکن است ترامپ بودجه حمایت نظامی از اوکراین را قطع کند. آنها همچنین میترسند که ترامپ به طور ضمنی از تلاشهای روسیه برای تثبیت کنترل خود بر مناطقی از اوکراین که طول جنگ به دست روسیه افتاده، حمایت کند. در همین راستا، کشورهای اروپایی و دولت آمریکا سعی دارند پیش از فرارسیدن زمان انتخابات ۲۰۲۴، تا جای ممکن از حمایت درازمدت از اوکراین اطمینان حاصل کنند.
🔻در اجلاس سال گذشته ناتو در لیتوانی، استیصال زلنسکی از عدم دریافت دعوتنامه رسمی برای پیوستن به ناتو واکنشهای گستردهای در سطح جهانی داشت. اگرچه چنین تنشهایی ممکن است در اجلاس این هفته نمایان نباشد، اما برخی در واشنگتن معتقدند بایدن باید برای عضویت اوکراین در ناتو تلاش بیشتری به کار گرفته و حمایت بیشتری از عضویت این کشور در ناتو به عمل آورد.
🔻به گزارش رسانه آمریکایی، اکنون که وضعیت تعهدات امنیتی بلندمدت برای اوکراین نامشخص است، مقامات ناتو سعی دارند نقطهنظر خود را تغییر دهند. «ینس استولتنبرگ» دبیرکل فعلی ناتو که بهزودی دوره ریاستش به پایان خواهد رسید، در مقالهای در نشریه «فارن افرز» بر قدرت اقتصادی و نظامی مشترک کشورهای ناتو تأکید کرد و یادآور شد اعضای اروپایی ناتو نیمی از قدرت نظامی و اقتصادی جهان را تشکیل داده و میتوانند قدرت بازدارندگی مؤثرتری داشته باشند.
🔻«مارک روته» نخستوزیر سابق هلند که قرار است پس از استولتنبرگ دبیرکل ناتو شود نیز رهبران اروپا را به تلاش برای همکاری با رهبران مختلف در آمریکا دعوت کرد. او در یک کنفرانس امنیتی گفت اروپاییها باید دست از شکایت از ترامپ برداشته و با هر کسی که در آمریکا در قدرت است، همکاری کنند. وضعیت پیرامون جنگ اوکراین پیچیده شده است. نظرسنجی تازه اندیشکده «شورای روابط خارجی اروپا» نشان میدهد شکاف فزاینده بین اوکراینیها و سایر شهروندان اروپایی وجود دارد و نزدیک به ۶۰ درصد از اوکراینیها به پیروزی در جنگ با روسیه ایمان دارند. در مقابل، تنها ۳۰ درصد از آنان فکر میکنند این جنگ از راه دیپلماتیک به پایان خواهد رسید.
🔻این در حالی است که بر اساس نتایج این نظرسنجی، شهروندان دیگر کشورهای اروپایی به پیروزی اوکراین امیدی نداشته و با ارسال نیروی نظامی از کشورهای اروپایی به اوکراین مخالف هستند. آنها خواستار حلوفصل مذاکرهمحور این مناقشه بوده و نسبت به عملکرد اوکراین در میدان نبرد، بدبین هستند. به همین دلیل است که به ناتو و نشست سران آن باید عنوان دیوانهخانه را داد. در طول هفت دهه گذشته رهبران این پیمان هیچ وقت به اندازه امروز به پایان و نابودی آن ایمان و باور نداشتهاند؛ اختلاف نظر در دو سوی آتلانتیک از یک طرف و خیزش مردم اروپا از طرف دیگر باعث شده که امیدها به تداوم ناتو بسیار اندک باشد.
SyrianKhabar
📲 @tabeinonline
#تبیین_آنلاین #تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥این ۳۰ ثانیه خیلی قشنگ بود حتماً ببینید.
💥به چه دلیل در تاریخ توابین را دیگر مدح نمیکنند؟
💥مراقب باشیم،توابین زمان یوسف زهرا نشیم!
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
هدایت شده از متنْآگاهی|جعفرعلیاننژادی
مهدیجمشیدی را نادیده نگیریم!
✍جعفرعلیاننژادی
🔸کم نیستند افرادی که از خداحافظی رسانهای مهدی جمشیدی خوشحالند. اما من در این نوشتار کوتاه میخواهم بگویم، چرا نباید از رفتن کسیکه حتی گاهی از او ناراحت میشدیم، خوشحال بود، بلکه در عوض باید از این دوریگزینی غمگین شد.
🔸از تواناییها و قوتهای جمشیدی نمیخواهم بگویم که امری روشن بوده و برای کسی که با کتابهای پرنکتهاش برخورد داشته مبرهن است. حرفم این است برای جبههای که هنوز در عمل جبهه نشده، وجودش افرادی چون او از نان شب واجبتر است.
🔸اگر جبهه مقابل مثل چون اویی را داشتند، چنان سر دست میگرفتند و به او جایگاه میبخشیدند که نقشش روشن باشد. معلوم میکردند از او چه انتظاری دارند و چیزی فراتر از گرایشات و رویکردهایش از او نمیخواستند.
🔸میگویند او خلاف جهت آب حرکت میکند و نقشی را برای جبهه شدن، نمیپذیرد، میگویند همین انتخابات اخیر را ببینید یا انتخابات مجلس را. من میگویم در همین جبهه مقابل ببینید، افرادی که تا روز آخر در مقابل کمپین حداکثری اصلاحطلبان، پر انگیزه خلاف جهت حرکت میکردند و بر شیپور تحریم میدمیدند. اینها افراد فرعی وغیرموثری هم نبودند.
🔸نکته این جاست که آنها قاعده هضم اختلافات درون جبههای را بلدند، عنصر خودی را که خلاف جریان آب پارو میزند، کنار نمیگذارند. به قاعده چندصدایی پایبند هستند. هواداران نیز چنین که میبینند، جانب انصاف را میگیرند، یعنی همان طرفی که جریان آب روان است.
🔸حداقلش آنکه سیاست خود را در قبال مخالف درونجبههای طوری جلو میبرند که او مظلوم واقع نشود، نتواند مظلومنمایی کند، نتواند بدنه هوادار ناراضی را سمت خود بکشد و اینگونه در کل جبهه شکاف ایجاد کند.
🔸کیست که نداند در جبهه اصلاحات هم شکافی عمیق بین سران و نسلجوانش وجود دارد، اما پرسش آن است که چگونه آن جوانان عاصی حس بازندگی و انزوا ندارند؟ پاسخ در توانایی آنان در مدیریت اختلافات است.
🔸اختلافات را در همان زمان تبلیغات حل میکنند، دور یک میز مینشینند و گفتگو میکنند، اگر به عدم توافق رسیدند، سیاست عدم توافق را جلو میبرند. مخالف آزاد است مخالفت شخصی کند، اما بیانیه اجماع از سوی کل جبهه صادر میشود.
🔸عباس عبدی هم مخالف بیانیه روزنهگشایی بود و هم مخالف بیانیه راهگشایی، حتی در روزنامه اعتماد نقد هم میکرد. اما کسی حرفهای او را به حساب کل جبهه نمیگذاشت او هم بر چنین نکتهای تأکید داشت.
🔸ما در مقابل اختلافات را در عرصه رسانه نمایش میدهیم. در زمان تبلیغات صحنه را با ادعای حفظ مصلحت جبهه، محل جولان مخالفین میکنیم. در برابرشان سکوت میکنیم و وعده پس از انتخابات میدهیم. طبیعی است بدنه هوادار و طیف ناراضیان از رئوس جبهه، دست بالا را گرفته و تن به مسیر واحد نمیدهند.
🔸وجود مهدی جمشیدی در عرصه رسانه، به معنای رسمیت دادن به مخالفِ فکری درونجبههای است. مخالف، معارض نیست، سر ستیز ندارد. مخالف شاید موافق نشود، اما میتواند تابع سیاست عدم توافق شود. نباید او را تخریب کرد. نمیشود او را نادیده گرفت. باید با او و همچون او ساخت و با او سیاست بسازیم.
@jafaraliyan
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
یادداشت خانم #دکتر_سهیلا_صادقی، استاد #دانشکده_علوم_اجتماعی_دانشگاه_تهران درباره توقف فعالیت رسانهای استاد مهدی جمشیدی:
در 21 تیر ماه نوشته ای از #مهدی_جمشیدی نویسنده، پژوهشگر و فعال حوزه اندیشه و فرهنگ دیدم ، که از تصمیم خود برای کناره گیری از نوشتن در رسانه ها سخن گفته بود، به عنوان فردی که نوشته های وی را همواره دنبال می کنم ، تصمیم گرفتم در مورد او چند سطر برای دوستان نه در سطح رسانه بنویسم، چون من با این فضا قرابت چندانی ندارم!!
اولین بار #مهدی_جمشیدی را در جوار امام رئوف در یک کنفرانس ملاقات کردم. در میان جمع بزرگی از اساتید صاحب عنوان و صاحب منصب، حقیقتا بحث وی چنان جذاب، مستدل و غنی از بن مایه های نظری بود که اگر با چهره جوان وی همراه نمی شد، فکر می کردم استادی میانسال بعد از سالها تحقیق و تفحص به چنان ایدههایی دست یافته است.
در همانجا هم #صراحت_بیان وی برای عدهای که همواره از بیان حقایق فرهنگی و اجتماعی طفره میروند، خوشایند نبود و طبق معمول به جای فهم مباحث وی، بعضی شخصیت او را نشانه گرفتند.
از آن به بعد همیشه دنبال نوشتههای وی بودم، برای من که عمده پژوهشهایم کیفی است، نحوه اقناعسازی و مفهومسازیهای وی بینظیر و بیبدیل بود. او دادهسازی نمیکند، تکراری سخن نمیگوید، از اصل بحث #طفره_نمیرود، علیرغم آشنایی با مباحث نظری و فلسفی، مفاهیماش را از جایی عاریه نمیگیرد، دقیقا معطوف به مسائلی سخن میگوید، که انتخاب میکند، مسائلی که بر آنها اشراف دارد. از این شاخ به آن شاخ نمیپرد، لذا از افکار عمیق او، متنهای مستندی نشأت میگیرد که جایی برای فردی که در مقابل وی بحث میکند، نمی گذارد. رقبای وی در این حوزه به جای آنکه با وی بحث کنند و یا از او یاد بگیرند، سعی میکنند با ناسزاگویی بر او بتازند.
در هر مناظرهای که او را دیدم، بیاطلاعی و یا یاوهگویی حریف را زودتر از آنکه بیننده انتظار دارد، رو میکند؛ و حریفان به جای آنکه او را برای داشتههایش تحسین کنند، بخاطر نداشته های خود بر او میتازند.
جهاد چند ساله وی در حوزه اندیشه و فرهنگ مثال زدنی است. عده ای از حجم مطالبی که توسط وی تولید می شود، شاکیاند و عدهای از قلم تیز او؛ قلمی که #وامدار_کسی_نیست و با کسی جز حقیقت رودربایستی ندارد.
حجم مطالب وی از یکسو ناشی از پویایی ذهنی او و از سوی دیگر ناشی از تمرکز وی بر حوزهای است که بر آن متمرکز و مسلط است. او از این در و آن در سخن نمیگوید، بلکه در حوزه تخصصی خود به صورت متمرکز مطلب می نویسد.
#نظام_فکریاش از هم گسیخته و آشفته نیست، همه اجزا و عناصر فکری وی یک کلیت بهم پیوسته است.
حضور افرادی چون #جمشیدی موجب آرامش خیال است، چون وی مانند یک #دیدهبان_تیزبین مسائل را رصد میکند و کمتر چیزی از #تیررس_فکریاش خارج میماند و به نحو احسن پاسخ می_دهد.
نگاه خصومتبار دشمنان نسبت به #جمشیدی نه تنها قابل انتظار که قابل فهم است، اما دریغ از بعضی از دوستان که در جبهه خودی، نگاه تفقدآمیزی به او نشان ندادند، حقیقتا این امر دل هر صاحب اندیشهای را میشکند. بیتردید #مهدی_جمشیدی مولود سالها مطالعه، #تتلمذ_در_محضر_اساتید_بزرگ، #پژوهش_بیوقفه و #درک_عمیق_از_مبانی_انقلاب_اسلامی و عشقورزی به آن است؛ چنین فردی را که عصاره تحقیق، نظر، اندیشه و عشق ورزی به انقلاب اسلامی است را به راحتی نمی توان نادیده گرفت، نویسنده این سطور قصد ندارد از وی یک اسطوره بسازد، یقینا او هم ضعف ها و محدودیت های خاص خود را دارد و به بعضی از نوشتههای او نقدهایی وارد است، اما یقینا بر آن است که بگوید زمانی که اندیشه عده#ای در #حصار_ترس، #مصلحت و #منفعت ، گیر کرده است و یا زمانی که قلم عده ای بر روی کاغذ نمیچرخد و یا زمانی که دیگران از بیان حقایق دچار لکنت می شوند و یا از بیان آن عاجزند، #جمشیدی ما را از اندیشه خود محروم نساخت.
تا جایی که نوشته های وی را دنبال میکنم، فکر نمیکردم که کسی بتواند بر اندیشه قوی و سرریز او لجام بزند و اهل اندیشه را از تحلیل های وی محروم سازد، یقینا کناره گیری وی از سر مصلحت و یا ترس از دشمنانش نیست، چون وی ثابت کرده است که با این مفاهیم قرابتی ندارد، اما میتواند از سر دلشستگی از #جبهه_خودی باشد که بعضا قدر وی را ندانسته و او را پشتیبانی نکرد!
ختم کلام آنکه، برای تصمیم وی مبنی بر کناره گیری و عزلت پذیری، #وجهی_قائل_نیستم و او را از این کار #بر_حذر_میدارم، چرا که فرد صاحب اندیشه نمیتواند و نباید اندیشه خود را از دیگران دریغ کند!!
#دکتر_سهیلا_صادقی
#مهدی_جمشیدی
#علوم_انسانی_اسلامی
#علوم_اجتماعی
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 @soada_qom
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بیژن زنگنه بجای مناظره درباره فساد کرسنت باید دنبال سوراخ موش بگرده
سخنان بی سابقه جلیلی درباره فساد کرسنت و بیژن زنگنه
اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام، این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت (زنگنه) است. من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نوشیدن آب برای کودکان غزه به رویا تبدیل شده است
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
سخنرانی جلسه سوم رسانه 1403_mixdown.mp3
15.74M
🔭 جلسه سوم نقش رسانه در نهضت حسینی
🔹 چطور رسانه و اخبار، تمام احساس و عقل ما را در اختیار میگیرند!
🔹 سه رکن رسانه: #محتوا، فرم، ابزار
کدام تغییر کردند؟ کدام در طول تاریخ ثابت بوده؟
آیا ابزار هم مهم است؟!🧐
❗️ هر #محتوای رسانهای یک ابَرروایت دارد که مضمون اصلی و مشترک بسیاری از اخبار است!
https://eitaa.com/joinchat/2368012308Cd93c6b3601
.
🟥 وحشتناک اما واقعی از عمق یک فاجعه ملی
بهایی بودن پدر بزرگ آقای ظریف و
ساواکی بودن پدرش
✍️ دکتر کامران غضنفری
🔻🔻🔻
محمد جواد ظریف پدربزرگش بهایی و پدرش ساواکی بوده و هیچگاه امام خمینی(ره) رو قبل و بعد از انقلاب قبول نداشت...
ظریف (ابوموسی اشعری)مهره امریکایی ها وظیفه اش چیه!!!
وحشتناک اما واقعی از عمق یک فاجعه ملی
♦️ ظریف و مسئله نفوذ
⬅️ جناب آقای ظریف !
آیا پدر بزرگ شما ، میرزا علی النقی کاشانی ، از ارادتمندان عباس افندی یا همان عبدالبهاء ـ از سرکردگان فرقه ضاله بهائیت ـ نبود ؟!
⬅️ آقای ظریف!
آیا پدر جنابعالی، محمد علی کازرونی، از طرفداران محمد رضای پهلوی و از ارادتمندان به خاندان سلطنتی نبود ؟!
آیا برخی از دوستان صمیمی پدر شما ، مرتبط با ساواک نبودند ؟!
⬅️ آیا پدر جنابعالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، جزو مخالفین نظام جمهوری اسلامی نبود ؟!
♦️ آقای ظریف!
⬅️ آیا جنابعالی در طی دوران تحصیل در دبیرستان علوی ، جزو هواداران شیخ محمود حلبی ـ سرکرده فرقه انحرافی انجمن حجتیه ـ نبودید؟!
و
⬅️ آیا در جلسات سخنرانی که در منزل شیخ محمود حلبی تشکیل می شد، شرکت نمیکردید؟!
♦️ آقای ظریف!
آیا برخی دوستان پدرتان که با ساواک مرتبط بودند، پاسپورت و ویزای آمریکا را برای شما آماده نکردند؟!
♦️آقای ظریف!
آیا در طی سال های ۵۶ و ۵۷ که هزاران تن از مردان و زنان مسلمان ایران توسط رژیم جلاد شاه قتل عام می شدند، جنابعالی حتی یک روز هم در کنار مردم بودید؟!
یا اینکه در آمریکا در زیر باد خنک کولر مشغول فراگیری علم و دانش بودید؟!
🔹آقای ظریف!
جنابعالی چگونه در مهر سال ۵۸ از سفارت آمریکا در دانمارک، یک روزه برای همسر خود ویزای آمریکا را گرفتید؟
آن هم
⬅️ در شرایطی که طبق اسناد بدست آمده از سفارت آمریکا در تهران ، مسئولین آمریکایی اعلام کرده بودند که در سال ۵۸ فقط به آن دسته از ایرانیان ویزا خواهند داد که با آنان همکاری اطلاعاتی داشته باشند !
♦️ آقای ظریف!
چطور بعد از ماجرای تصرف سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان خط امام ، دولت آمریکا همه کارکنان کنسولگری ایران در سانفرانسیسکو، حتی آنان که پاسپورت سیاسی داشتند، را اخراج کرد، اما از اخراج جنابعالی خودداری کردند؟!
♦️آقای ظریف!
⬅️ جنابعالی چطور حدود هفت سال در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک ، به عنوان کارمند محلی و با ویزای دانشجویی کار می کردید و هیچ گاه توسط سازمان های اطلاعاتی آمریکا اخراج نشدید ؟!
♦️آقای ظریف!
⬅️ جنابعالی در طی هشت سال جنگ تحمیلی، حتی یک روز ـ تأکید میشود حتی یک روز ـ از فاصله ۵۰ کیلومتری جبهه های نبرد حق علیه باطل عبور کرده اید؟!
البته شاید پزشک به شما توصیه کرده بود که تیر و ترکش برای بدن شما ضرر دارد و بایستی برای حفظ سلامت بدن خود، در آمریکا در زیر باد خنک کولر ، همچنان مشغول فراگیری دانش باشید؟!
♦️ آقای ظریف!
⬅️ آیا طبق مطالب کتاب خاطرات شما، مقامات سرویس اطلاعاتی شوروی در اسفند سال ۶۶ ، در یک ملاقات رسمی با مقامات اطلاعاتی ایران ، اعلام نکردند که گزارش ۷ اسفند ۶۶ جنابعالی که برای وزارت خارجه ارسال کرده بودید، دروغ بوده و در واقع با این کار ، صحنه سیاسی جنگ را به نفع صدام و آمریکا، تغییر داده بودید؟
♦️آقای ظریف!
⬅️ وجود شماره تلفن مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در دفتر تلفن جنابعالی ، چه معنایی داشته است؟!
👤✍️ دکتر کامران غضنفری
استادیار دانشگاه تهران و نماینده مجلس
با ویراستاری شوندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیت الله قائنی و حکایتی درباره یکی از صلحا که در کربلا دفن شد!
🔻حساب و کتابی که مربوط به امام حسین است با همۀ حسابرسی ها فرق دارد...
«اصلاً حسین، جنس غمش فرق میکند!»
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
*سند ملی سبک پوشش اسلامی ایرانی ابلاغ شد*
🔹 این مصوبه در ۷ ماده و ۵ تبصره بر اساس مصوبه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی و به پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی در جلسه هشتم خردادماه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و محمد مخبر آن را در سوم تیرماه به دستگاههای مسئول در حوزه حجاب ابلاغ کرد.
🔹 وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، اقتصاد، صمت، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، صدا و سیما، معاونت اجتماعی قوه قضاییه، مرکز ملی فضای مجازی، پلیس فتا، شورای اجتماعی کشور، اتاق اصناف، شورای فرهنگی اجتماعی زنان، کمیسیون فرهنگی مجلس از جمله دستگاههایی هستند که این مصوبه به آنها ابلاغ شده است.
🔹 در مقدمه این سند ملی آمده است: سبک زندگی به عنوان نقطه عطف میان اندیشه تمدنی انقلاب اسلامی و عرصه تحقق و اجرای آن همان منطقه میانی حد فاصل باورهای فطری و اراده منتهی به رفتار مردم است که از نیازهای طبیعی و قوای فعاله بشری متأثر بوده و عدم فعلیت یافتن شایسته و جامع انقلاب اسلامی در منطقه اعتباریات زمینه را برای نشو و نمای سنتهای غیرفطری فراهم می سازد و مانع از امتداد عقلانیت توحیدی در صحنه رفتار و عمل اجتماعی خواهد شد.
🔹 «تمدن غربی به دنبال توسعه علوم طبیعی و صنعت ظرفیت فناورانه خود را برای پاسخگویی بهتر به مجموعه نیازهای انسان معاصر آشکار ساخت پشتوانه فلسفی و معرفتی دین گریزانه این انقلاب صنعتی به توسعه فرهنگ مادی گرایانه در جغرافیای فرهنگی غرب انجامید که به دنبال آن با ورود محصولات فناوری و الگوهای غربی به جوامع غیر غربی، سبک زندگی و فرهنگ مصرف غربی به این جوامع سرایت یافت مسأله زمانی بارز میشود که ساز و کار مولد یک فرهنگ در ساخت تمدنی و در پی آن ایجاد سبکهایی در پاسخ روزآمد به نیازها عینیت نیافته و جای خود را به ساز و کار انفعال در دوگانه طرد حداکثری سبکهای موجود با پذیرش حداکثری آنها دهد که به دنبال خود در غیاب سبک بومی بهره گیری از پاسخ های فرهنگ رقیب را رقم خواهد زد.»
🔹 در این سند چنین آورده شده است: اقتضای شکل گیری تمدن نوین اسلامی پاسخگویی مبتکرانه و ممتاز آن به مجموعه نیازهای انسان و جامعه در حوزه سبک زندگی است که سبک پوشش و لباس از مهمترین و برجسته ترین آنهاست. آنچنان که در انفعال و فقر سبک سازی پوشش و آرایش با ورود فرهنگ مدرن و تمدن غربی به جامعه سنتی ایران متحمل تطورات و تغییرات ملموسی شد.
🔹 از این روست که زمینه سازی برای شکل گیری سبک پوشش و مد و لباس مبتنی بر ظرفیت های فرهنگ اسلامی ایرانی و تجلی آن در قالب جلوه های ملموس عینی و فناورانه نقشی کلیدی و محوری را در شکل گیری و بسط تمدن اسلامی ایرانی ایفا میکند.
🔹 این مقدمه می افزاید: مسأله سبک پوشش و بومی سازی آن به ویژه در سالهای اخیر با پیشرفت و گسترش روز افزون جلوه های متنوع صنعت مد در جامعه ایران یکی از مناقشه برانگیزترین موضوعات مطرح در حکمرانی فرهنگی می باشد و به رغم پیشینه موجود به ویژه در حوزه ترویج حجاب سند مستقلی برای تبیین ابعاد سیاستی سبک پوشش فراهم نیامده است که با اتخاذ مقتضی تسهیل گر شکل گیری و تقویت سبک پوشش مبتنی بر هویت اصیل اسلامی ایرانی باشد.
🔹 بر این اساس سند پیش رو با درک اهمیت و ضرورت این مسأله به عنوان اولین سند راهبردی این حوزه در راستای تحقق اقدام ملی ۱٤ از راهبرد کلان ۵ نقشه مهندسی فرهنگی کشور بر اساس مصوبه ستاد مهندسی فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال ارائه چارچوب حکمرانی مناسب برای شکل گیری منظومه و چرخه بومی سبک پوشش اسلامی ایرانی و عینیت بخشی به آن در سطح ملی و فراملی است؛ به این صورت که بر اساس ترسیم اولویت های برآمده از مبانی اسلامی اسناد فرادستی به ویژه گام دوم انقلاب اسلامی و شناسایی شبکه مسائل محوری و انضمامی حوزه پوشش بدن و نیز توجه به خلاءهای سیاستی این حوزه تدوین و ارائه شده است.
@womengov
حجت الاسلام مهدوی ارفع روز سوم محرم1402 غدیریه اصفهان.mp3
43.83M
🎙#سخنرانی
📒با موضوع: شرح راهبردی زیارت عاشورا
📆 روز سوم محرم ۱۴۴۵ - ۱۴۰۲
🎤 با سخنرانی:
#حجت_الاسلام_مهدوی_ارفع
📌 هیأت غدیریه اصفهان
#محرم
#امام_حسین
#سخنرانی_زیبا
🥀
📤 @mahdavi_arfae
1_1139691938.mp3
2.12M
📣بیعت با مسلم مگر با بیعت با امام حسین علیهالسلام فرقی دارد؟
❇️ علامه مصباح یزدی :
بیعت با مسلم مگر با بیعت با امام حسین علیهالسلام فرقی دارد؟
مگر مسلم فرستاده و سفیر امام حسین نبود؟
بیعت با حضرت مسلم، مانند بیعت با حضرت سید الشهدا علیه السلام بود.
⭕️خود روز عاشورا یا زمین، سعادت آفرین نبود، #ارتباط روحی با صاحب آن روز برقرار کردن مهم بود،
این ارتباط هم امروز قابل برقرار کردن است.
امروز هم میتوان در جبهه سید الشهدا بود .
✅اگر امام حسین علیهالسلام برای امروز ما یک نماینده فرستاده باشد، بیعت با او با بیعت امام حسین ع تفاوتی دارد؟
ما معتقدیم ولی فقیه در این عصر مانند حضرت مسلم نسبت به سیدالشهداء ع است و بیعت با ولی فقیه مثل بیعت با سید الشهدا علیه السلام است. اطاعت از او اطاعت از امام است.
جانم فدای رهبر گفتن ساده است اما هرچه گفتند انجام دادیم؟
باید بدانیم او نماینده امام و نایب امام زمان عج است.
آیا می دانید که اطاعت از او مانند اطاعت از امام زمان عج برما واجب است؟
حکم حاکم مانند فتوای مرجع بر ما #حجت است. وجوب حکم او از وجوب فتوای مرجع بالاتر است.
هیچکس ولو خود را اعلم بداند، حق نقض حکم حاکم را ندارد.»
📣خوب بفهمیم و خوب برای دیگران تبیین کنیم.
#مرحوم_علامه_آیت_الله_مصباح
#ولایت_فقیه
#عاشورا
#مسلم
اصلاح طلبان، شکست پنهان، پیروزی آشکار!
#سرمقاله
روزنامه جوان
#عبدالله_گنجی
بالاخره اصلاحطلبان بدونِ چون و چرا و با همه وجود وارد صحنه انتخابات شدند و در یک رقابت واقعی وزن اجتماعیشان روشن شد. اصولگرایان در سالهای ۷۶، ۸۰، ۹۲ و ۹۶ طعم شکست را چشیدند و هیچ ادعایی ندارند و هیچ تصویری «فرامن» از خود ارائه نمیکنند. چون خود را بخشی از نظام میدانند و در غم و شادی و تلخ و شیرینی حوادث کشور، خود را سهیم میدانند و ادای اپوزیسیوننمایی در نمیآورند.اما مدیریت حکیمانه نظام این دوره اصلاحطلبان را به درون کشاند و بسیاری از مدعیات آنان باطل شد. درست است که آنان از لحاظ حقوقی با ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رأی پیروز انتخابات هستند، اما این پیروزی از جهت ثبت تاریخی برای آنان از شکست سنگینتر است. آنان هوشمندانه رصد میکردند تا هیچگاه از مردم شکست نخورند و علت مشارکت پایین در سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ را نه فقط به عملکرد دولت منتسب به خود ارجاع نمیدادند بلکه علت مشارکت پایین را عدم حضور کاندیداهای اختصاصی خود در صحنه میدانستند و در سال ۱۴۰۲ برای فرار از شکست به کاندیداهای سراسر کشور زنگ میزدند که به نام اصلاحات کاندیدا نشوید. آنان باوری تولید کرده بودند که ملت با ماست. با ما شرکت میکند و با ما شرکت نمیکند. خاتمی میگوید در ۱۴۰۲ در کنار ۶۰ درصد ایستاده است. حال معلوم شد آن ۶۰ درصد اصلاً کنار خاتمی نایستادهاند. اصلاحطلبان دولت تشکیل میدهند، اما آن هیمنه پنبهای فرو ریخت. خاتمی، ظریف، روحانی، آذری جهرمی، نهضت آزادی، علیرضا رجایی، زیدآبادی، صمیمی، خانواده تاجزاده، محقق داماد و همه و همه آمدند تا پایینترین درصد رأی یک رئیسجمهور در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی را به آقای پزشکیان بدهند. اگرچه معتقدم آنان هیچ تأثیری نداشتند و این رأی هم مدیون مرام خود پزشکیان است. اکنون اصلاحطلبان صاحب پایینترین رأی یک رئیسجمهور در کشورند. حتی نتوانستند رأی رئیسجمهور عاریتی خود یعنی روحانی را احیا کنند و مسنترین کاندیدای تاریخ انقلاب نیز از آنان است. اکنون ۷۴ درصد ملت به آنان «نه» گفتهاند و این وزن واقعی فقط در چنین شرایطی شفاف میشد. اپوزیسیوننماها دیگر نمیتوانند بگویند آن ۵۰درصد که مشارکت نکردند با ما هستند، زیرا شما التماس کردهاید، وحشت آفرینی کردهاید، با شعار «برای ایران» از جمهوری اسلامی برائت جستهاید، اما وقعی به شما گذاشته نشد.
بعد از شکست سنگین اجتماعی، شکست گفتمانی نیز رقم خورد. آیا کسانی که دنبال رأی برای پزشکیان بودند همانهایی هستند که در جمع ۴۰ نفر در سال ۱۴۰۰ تاجزاده را نفر سوم انتخاب و پزشکیان را ندیدند؟ تئوریسینهای ضد اسلام سیاسی، مفسران یکه سالاری از ولایت فقیه، مبلغان انتخابات آزاد و رفراندوم و مرزسازان با نظام دینی، یک مرتبه همه مدعیات سه دهه خود را به رودخانه ریختند و تصاحب قدرت، دروغین بودن همه آن باورها را اثبات نمود. خاتمی یا ظریف واقعاً فکر میکردند ملت ایران قامت آنان را با همه وجود نظارهگر است حال معلوم شد اینها اگر سهمی هم داشتهاند زیر سقف ۲۶ درصد واجدین شرایط است. اکنون سکولارهای ضد ایدئولوژی باید نهج البلاغه بخوانند. مفسران یکه سالاری از ولایت فقیه باید به دستور پزشکیان سیاستهای کلی نظام را دنبال نمایند. مدعیان «مردم همیشه با ما هستند» باید برای رضایت ۵۰ درصد مردم تلاش کنند و این تلاش اکنون در درون قدرت است و نمیتوانند بر عشوه «اصلاحات جامعهمحور» اپوزیسیون نمایی را بفروشند. تله وزن کشی اصلاحات به بهترین شیوه کار کرد و البته مگر این جماعت غریبهی نظام، از رو میروند؟ در این انتخابات نه آنان از تقلب سخن گفتند و نه ما طراحان انقلاب رنگی را دیدیم، همه چیز بر وفق مرادشان بود تا نظام جمهوری اسلامی آنان را به تله خودشناسی بکشاند و اسطورههای اجتماعیشان جای خود را مجدداً بشناسند. البته، چون ما مانند آنان روشنفکر اپوزیسیوننما نیستیم، نمیتوانیم مشی آنان با رئیسی را دنبال کنیم. ما هرگز پزشکیان را «رئیسجمهور پایینترین اقلیت تاریخ جمهوری اسلامی» خطاب نخواهیم کرد. هشتگ دولت علیل و دولت انتصابی نخواهیم زد. ما حتماً به او کمک خواهیم کرد. عمل مثبت او را در سبد نظام میدانیم. آنچه وظیفه ماست نورتابانی بر دخمه سکولارهای خودشیفته است که ما آنان را مصادیق نااهلان و نامحرمان انقلاب اسلامی میدانیم و آرشیوهای آنان را به میدان روشنایی منتقل خواهیم کرد. تردیدی نیست که آنان از پزشکیان عبور خواهند کرد و آن روز فرا خواهد رسید، زیرا روشنفکر سکولار نمیتواند هم درون قدرت، کلاه جمهوری اسلامی سرش باشد هم بگوید، برای «ایران انتزاعی» هستیم و همچنان فکر کند که میشود سر مردم کلاه گذاشت. از عوامل اصلی مشارکت پایین، فرچههای سیاه نمای این جماعت است. حال میخواستند خود را سفید نشان دهند و در قبال تابلو نظام که سیاه کرده اند سکوت کنند...
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حجازی
قائم مقام محترم رییس دفتر مقام معظم رهبری (ح) و اخوان گرامی
با عرض تسلیت آسمانی شدن زنده یاد حاج سید جواد حجازی پدر ارجمند شهیدان والامقام سیدجعفر و سیدباقر حجازی، به حضرتعالی، والده محترمه، و سایر بستگان گرامی،
از محضر خداوند متعال برای پدر علو درجات، خواهانم إن شاالله، در پیشگاه خداوند از پرورش فرزندان مجاهد و شهید و ولائی و چند دهه مبارزات انقلابی، پشتیبانی دفاع مقدس، صیانت ارزشهای دینی و اجتماعی، همیاری ایتام و نیازمندان و نقش آفرینی مستمر در عرصه های گوناگون دفاع از نظام اسلامی و خدمت به مردم، به دیار آخرت سفر کرد، رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبرو اجر مسئلت دارم.
با آرزوی رحمت ومغفرت وعلو درجات کبری خزعلی.