📩 سختتر از بیماری و برتر از تندرستی
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #نظافت
@doa_va_zekr
🌷 امام رضا علیه السلام :
💠 روزی کم را اندک نشمارید، که از روزی فراوان محروم می شوید.
بحارالانوار ج ۷۵ ص ۳۴۷
@doa_va_zekr
برکت
بخشی از دعای امام سجاد علیه السلام بعد از نماز شب:
فصل على محمد وآله وسهل علی رزقی وقنعنی بتقدیرک لی و رضنی بحصتی و ما قسمت لی واجعل ما بقی من جسمی و عمری فی سبیل طاعتک إنک خیر الرازقین؛ پس بر محمد و آلش درود فرست و رزق مرا آسان کن و مرا به تقدیر خودت قانع گردان و به سهمی که داده ای راضی ام کن و باقی مانده ی جسم و عمرم را در راه خودت قرار بده که تو بهترین روزی دهندگانی.
مصباح المتهجد/ج1/ص191
@doa_va_zekr
🔹امام حسن عسکری علیه السلام:
شيعَةُ عَلِيٍّ عليه السلام هُمُ الَّذينَ يُؤثِرونَ إخوانَهُم عَلى أنفُسِهِم ولَو كانَ بِهِم خَصاصَةٌ؛
شيعيان على عليه السلام، آن كسانىاند كه برادرانشان را بر خودشان مقدّم مىدارند، هرچند خودشان نيازمند باشند.
📗التفسير المنسوب إلى الإمام العسكري عليه السلام: ص ۳۱۹ ح ۱۶۱
@doa_va_zekr
💠 ادای قرض
🔸 از آیت الله کشمیری سوال شد کدام دعا برای بازپس دادن قرض موثر است؟
ایشان فرمود، بگویید:
⚜️ یا قاضیَ الدُّیونِ مِن خَزائنِک المَکنون الّتی بَینَ الکافِ والنّونِ اِقضِ دَینی و دینَ کُلّ مَدیون.
ای کسی که قرضها را از گنجینه خود پرداخت میکند، قرض من و قرض تمام قرض داران را ادا کن.
@doa_va_zekr
🔹امام صادق علیه السلام :
فضیلت خواندن نماز در اول وقت نسبت به تاخیر انداختن آن مثل فضیلت آخرت بر دنیاست
📗بحار الأنوار،ج ۷۹،ص ۳۵۹
#نماز
@doa_va_zekr
❤️محافظت، یک عمل دوسویه است. مؤمن، نماز را حفظ میکنند و نماز، مؤمن را. وظیفهٔ حفظ نماز از رعایت مقدمات (مثل وقت و قبله) شروع میشود و تا حفظ آثار آن پس از نماز ادامه دارد. اگر کسی نماز را اولِ وقت نخواند، نمازش درست است اما معلوم نیست پذیرفته شود.
📚مؤمنون، آیۀ ۹
@doa_va_zekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاجری که با این توصیه زندگیش برکت پیدا کرد و زیرورو شد
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #عالی
@doa_va_zekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر وقت دیدی که در معنویت، اشتها نداری بدان که مریضی! یک فکری باید برای خودت کنی
@doa_va_zekr
🔹پیامبر خدا صلى الله عليه وآله:
به فرزند خود احترام گذارید و آنان را آداب نیکو بیاموزید تا آمرزیده شوید
📗میزان الحکمه جلد ۱ صفحه ۱۰۷
@doa_va_zekr
💠 برکت
🔹 مرحوم فیض کاشانی(ره) فرموده است:
هر کس سوره مبارکه قدر را سیصد و شصت مرتبه بخواند برای هر حاجت و مطلبی، ان شاء الله برآورده می شود و این تعداد خواندن سوره قدر برای توسعه رزق و رفع فقر و ادای قرض از مجربات است.
📚 خواص القرآن/ص254
@doa_va_zekr
✍امام علی (علیه السلام ):
در آخرالزمان برکت از سال و ماه و روز و هفته و ساعت برداشته می شود. هر سالی به قدرت یک مه، و هر ماهی به قدر یک هفته، و هر هفته ای به اندازه یک روز، و هر روزی به قدر یک ساعت می گذرد و در آن زمان سختیها بسیار شده و عمرها کوتاه می گردد.
📚 کنز العمال، ج ١۴، ص ٢۴۴
@doa_va_zekr
❤️محافظت، یک عمل دوسویه است. مؤمن، نماز را حفظ میکنند و نماز، مؤمن را. وظیفهٔ حفظ نماز از رعایت مقدمات (مثل وقت و قبله) شروع میشود و تا حفظ آثار آن پس از نماز ادامه دارد. اگر کسی نماز را اولِ وقت نخواند، نمازش درست است اما معلوم نیست پذیرفته شود.
📚مؤمنون، آیۀ ۹
@doa_va_zekr
ای آینه ی جمال داور، زینب
وی کوثر کوثر پیمبر، زینب
با تیغ زبان خود نمودی اعجاز
ای وارث ذوالفقار حیدر، زینب
🌸؛🌸؛🌸
وی آینه ی عصمتِ زهرا زینب
در صبر و وفا بدون همتا زینب
تو محرم رازهای مولا بودی
چون فاطمه ای ام ابیها زینب
🌸؛🌸؛🌸
خورشید نجابت و ادب یا زینب
با فضل و وقار، منتجب یا زینب
در اوج شکوه مثل کوهی بانو
هستی تو عقیلة العرب! یا زینب
🌸؛🌸؛🌸
بر آل عبا تو نور عینی زینب
تو پشت و پناه عالمینی زینب
در فضل و شرافتت همین بس باشد
اینکه تو شریکة الحسینی زینب
🎊 میلاد با سعادت اسوه صبر و حیا، حضرت زینب سلام الله علیها را به محضر حضرت صاحب الزمان(عج) و تمامی شیعیان تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
🏷 #میلاد_حضرت_زینب
عوامل فردی گرایش به کسب مال حرام
یکی از گناهان و ناهنجاریهایی که به شکل های گوناگون در جامعه رواج دارد حرامخواری است. حرامخواری در ادیان الهی به شدت نهی و نکوهش شده است و آثار زیانباری در زندگی دنیا و آخرت انسان دارد.
عوامل گرایش به مال حرام بسیار متنوع و پیچیده هستند و میتوانند از عوامل فردی تا اجتماعی و حتی فرهنگی متاثر باشند.
عوامل فردی، یکی از مهمترین مؤلفههایی است که در این زمینه نقش ایفا میکند. در ادامه، به برخی از مهمترین عوامل فردی گرایش به کسب مال حرام اشاره خواهیم کرد:
🔹عوامل روانشناختی
وسوسههای شیطانی: یکی از مهمترین دلایلی که افراد را به سمت مال حرام سوق میدهد، وسوسههای نفسانی و شیطانی است. این وسوسهها میتوانند به شکل طمع، حرص، حسادت و... ظاهر شوند.
طمع و حرص: یکی از قویترین انگیزهها برای کسب مال حرام، طمع و حرص بیحد و حصر است. افراد طمعکار، همیشه به دنبال کسب درآمد بیشتر و ثروتاندوزی هستند و ممکن است برای رسیدن به این هدف، به هر کاری دست بزنند.
احساس حقارت و کمبود: افرادی که احساس حقارت یا کمبود میکنند، ممکن است برای جبران این احساسات، به دنبال کسب ثروت و قدرت باشند و برای رسیدن به این هدف، از راههای نامشروع استفاده کنند.
عدم رضایت از وضعیت موجود: افرادی که از وضعیت مالی یا اجتماعی خود راضی نیستند، ممکن است برای تغییر این وضعیت، به دنبال راههای سریع و آسان باشند، حتی اگر این راهها نامشروع باشند.
کمالگرایی افراطی: افراد کمالگرا ممکن است برای رسیدن به اهداف خود، تحت فشار زیادی قرار بگیرند و در نتیجه، به انجام کارهای خلاف و کسب درآمد از راههای نامشروع روی آورند.
🔹عوامل شخصیتی
ضعف اراده: افرادی که اراده ضعیفی دارند، ممکن است در برابر وسوسههای دنیوی مقاومت نکنند و به راحتی به انجام کارهای خلاف کشیده شوند.
عدم مسئولیتپذیری: افرادی که مسئولیتپذیری کمی دارند، ممکن است به عواقب اعمال خود فکر نکنند و به راحتی به انجام کارهای خلاف دست بزنند.
خودمحوری و خودخواهی: افرادی که خودمحور و خودخواه هستند، ممکن است به دیگران و حقوق آنها اهمیتی ندهند و برای رسیدن به اهداف خود، به هر کسی آسیب بزنند.
🔹عوامل اعتقادی
ضعف ایمان: ضعف ایمان و باورهای دینی میتواند باعث شود که افراد به ارزشهای اخلاقی و دینی بیتوجه باشند و به راحتی به انجام کارهای خلاف روی آورند.
عدم شناخت کافی از دین: افرادی که شناخت کافی از دین و احکام آن ندارند، ممکن است مرز بین حلال و حرام را تشخیص ندهند و به راحتی به انجام کارهای خلاف کشیده شوند.
جهل و ناآگاهی: نداشتن آگاهی کافی نسبت به مضرات مال حرام و عواقب آن، میتواند یکی از دلایل گرایش به مال حرام باشد. بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی از آثار مخرب مال حرام بر زندگی فردی و اجتماعی خود، به راحتی به این کار روی می آورند
@doa_va_zekr
🔅#امام_هادی علیه السلام:
✍️ الجاهِلُ أسِيرُ لِسانِهِ
💠 نادان، اسير زبان خود است.
📚 الدرّة الباهرة: ۴۱
@doa_va_zekr
رسول خدا(صلی الله علیه و آله) در علت گریهاش در تولد حضرت زینب سلام الله علیها فرمود:
گریهام به این علت است که این دختر دوست داشتنی من سرنوشت غمباری خواهد داشت، در نظرم مجسم گشت که او با چه مشکلاتی دردناکی رو به رو میشود و چه مصیبتهای بزرگی را به خاطر رضای خداوند با آغوش باز استقبال میکند.
📗عباسقلی خان سپهر مستوفی، طراز المذهب، بیجا، بینا، ۱۳۱۵ق، ص ۳۲ و ۲۲
🌸 میلاد حضرت زینب سلام الله علیها
@doa_va_zekr
🌸رسول خدا(صلی الله علیه و آله) میفرماید:
«وصیّت میکنم حاضرین و غائبین امّت را که این دختر( حضرت زینب سلام الله علیها) را به حرمت پاس بدارند، همانا وی مانند خدیجه کبری است».
📗جزائری، پیشین، ص۱۷
🌸🌸 میلاد حضرت#زینب سلام الله علیها مبارک
@doa_va_zekr
🤲🏼 اللّهم عجّل لوليّک الفرج بحقّ زينب کبری سلام الله عليها
☑️ از آقای شیخ حسین سامرایی که از اتقیاء اهل منبر در عراق بودند، نقل شده است:
▫️ در آن ایامی که در سامرا مشرف بودم، روز جمعه طرف عصر در سرداب مقدس رفتم؛ دیدم غیر از من کسی نیست و من حال و توجهی پیدا کرده و متوسل به حضرت ولی عصر (عج) شدم در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم که به فارسی فرمود:
🔸 «به شیعیان و دوستان ما بگویید خدا را قسم دهند به حق عمه ام زینب که فرج مرا نزدیک گرداند.»
⬅️ شیفتگان حضرت مهدی، ج۱، ص۲۵۱
🏷 #امام_زمان_عجل_الله_فرجه
#حضرت_زینب (س) #دعای_فرج
@doa_va_zekr
💠 روزی حلال
🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم:
عبادت ده جزء دارد که نُه جزء آن، طلب روزى حلال است.
⚜️ اَلْعِبادَةُ عَشْرَةُ اَجْزاءٍ تِسْعَةُ اَجْزاءٍ فى طَلَبِ الْحَلالِ
📚 بحارالأنوار/ج103/ص9
✍🏼 کم کاری نکردن، کم فروشی نکردن، گفتن عیوب جنس هنگام معامله و پرداخت حق خدا و رسول از جمله کارهایی است که باعث جلب روزی حلال می شود.
@doa_va_zekr
❣️ #تدبر_در_قرآن
📢 مؤمن یقین دارد که داوری و قضاوت خداوند عین لطف و عدل است، و همین اعتقاد بهترین دلگرمی است تا در مقابل طوفان نامردیها و بیمعرفتیهای خلایق، کمر خم نکند و موج برندارد دریای وجودش
👈 هر وقت کم آوردی، بگو خدایا خودت بین ما داوری کن
🌴 سوره اعراف 🌴
🕋 وَ إِنْ كَانَ طَائِفَةٌ مِنْكُمْ آمَنُوا بِالَّذِي أُرْسِلْتُ بِهِ وَطَائِفَةٌ لَمْ يُؤْمِنُوا فَاصْبِرُوا حَتَّىٰ يَحْكُمَ اللَّهُ بَيْنَنَا ۚ وَهُوَ خَيْرُ الْحَاكِمِينَ «۸۷»
⚡️ترجمه:
و اگر به آنچه من از طرف خدا مأمور به تبلیغ آن شدهام گروهی ایمان آوردند و گروهی ایمان نیاوردند (و به خصومت برخاستند) شما مؤمنان که ایمان آوردهاید صبر پیشه کنید تا خدا میان ما و آنها داوری کند که او بهترین داوران است.
@doa_va_zekr
💞🌸🎀
⭐️پيامبر صلي الله عليه و آله: مَنْ آتاكُمْ مَعْروفاً فَكافِؤوهُ، وَ اِنْ لَمْ تَجِدوا ما تُـكافِؤونَهُ فَادْعُوا اللّهَ لَهُ حَتّى تَظُـنّوا اَ نَّـكُمْ قَدْ كافَيْتُموهُ؛
✍️هر كس به شما نيكى كرد، جبران كنيد و اگر نتوانستيد، آن قدر براى او دعا كنيد كه مطمئن شويد تلافى كرده ايد.
📕 تحف العقول، ص 218
@doa_va_zekr
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🟠 منافع زکام
▫️سَعِيدُ بْنُ مَنْصُورٍ قَالَ: حَدَّثَنَا زَكَرِيَّا بْنُ يَحْيَى اَلْمُزَنِيُّ قَالَ: حَدَّثَنَا إِبْرَاهِيمُ بْنُ أَبِي يَحْيَى عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: شَكَوْتُ إِلَيْهِ اَلزُّكَامَ فَقَالَ صُنْعٌ مِنْ صُنْعِ اَللَّهِ جُنْدُ مِنْ جُنُودِ اَللَّهِ بَعَثَهُ اَللَّهُ إِلَى عِلَّةٍ فِي بَدَنِكَ لِيَقْلَعَهَا فَإِذَا قَلَعَهَا فَعَلَيْكَ بِوَزْنِ دَانِقِ شُونِيزٍ وَ نِصْفِ دَانِقِ كُنْدُسٍ يُدَقُّ وَ يُنْفَخُ فِي اَلْأَنْفِ فَإِنَّهُ يَذْهَبُ بِالزُّكَامِ وَ إِنْ أَمْكَنَكَ أَلاَّ تُعَالِجَهُ بِشَيْءٍ فَافْعَلْ فَإِنَّ فِيهِ مَنَافِعَ كَثِيرَةً.
🔸 امام صادق سلام الله علیه فرمودند:
«زکام (سرماخوردگی) موهبت الهی است و سپاه خداست که خدا آن را فرستاده، تا مرضی را از بدنت ریشه کن نماید، و زمانی که ریشه کن کرد، یک دانگ (نیم گرم یا ۸ جو) سیاه دانه و نیم دانگ (۴ جو) کندش بگیر و بکوب و در بینی انفیه بکش، که سرماخوردگی را بهبود دهد، اما اگر برایت ممکن است، سرماخوردگی را با هیچ چیزی درمان نکن (تا خودش خوب شود) زیرا در آن منافع بسیاریست.»
📚 طب الأئمة علیهم السلام، ج ۱، ص ۶۴
@doa_va_zekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 چرا دعا مستجاب می شود ولی برآورده نمی گردد❗️
📌منصور صَیقَل می گوید: «قُلْتُ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ(ع) رُبَّمَا دَعَا الرَّجُلُ بِالدُّعَاءِ فَاسْتُجِیبَ لَهُ ثُمَ أُخِّرَ ذَلِكَ إِلَى حِینٍ»؛ به امام صادق(ع) گفتم: می شود كه انسان دعا كند و دعایش مستجاب هم بشود. امّا برآورده شدن حاجتش تا مدتی به تأخیر بیفتد؟ «فَقَالَ نَعَمْ»؛ حضرت فرمود: بله، «قُلْتُ وَ لِمَ ذَاكَ»؛ گفتم: چرا؟ بعد خودش می گوید: «لِیزْدَادَ مِنَ الدُّعَاءِ»؛ به خاطر اینکه بنده مکرّر و زیاد دعا بكند، «قَالَ نَعَمْ»1️⃣؛ حضرت می فرماید: بله، برای این است. این روایت، کلّی بود.
1️⃣ الكافی، ج2، ص489 - وسائل الشیعه، ج7، ص 61 - بحارالانوار،ج90، ص375
〰〰〰〰〰
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
@doa_va_zekr
🔴 نائبة الامام 💐💐💐
🔻شیخ صدوق (رحمةاللهعلیه) در کتاب «کمال الدین» روایتی از احمد بن ابراهیم نقل کرده است که حکیمه عمه امام حسن عسکری(علیهماالسّلام) فرموده است، در قضیه عاشورا امام حسین (علیهالسّلام) خواهرش را وصی خودش قرار داد و اسرار و علوم امامت را به ایشان منتقل کرد تا بعدها برای امام سجاد (علیهالسّلام) برسد. حضرت با این عمل خویش، جان امام سجاد (علیهالسّلام) را از خطرات حفظ کرد.
و الْحُسَیْنُ بْنُ عَلِیٍّ اَوْصَی اِلَی اُخْتِهِ زَیْنَبَ بِنْتِ عَلِیٍّ فِی الظَّاهِرِ وَ کَانَ مَا یَخْرُجُ عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ (علیهالسّلام) مِنْ عِلْمٍ یُنْسَبُ اِلَی زَیْنَبَ سَتْراً عَلَی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ (علیهالسّلام).
🔻امام حسین (سلاماللهعلیه) روز عاشورا در ظاهر امر به خواهرش زینب دختر امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) وصیت نمود. بطوری که علومی که از امام زین العابدین (علیهالسّلام) ظاهر میگشت، بهحضرت زینب نسبت میرسانید، و امام حسین (علیهالسّلام) برای حفظ جان فرزندش زینالعابدین، آن علوم را به خواهرش وصیت کرده بود که بعدها به امام زینالعابدین بدهد.
📚 کمال الدین ج۱ ص۵۰۱
@doa_va_zekr
🔹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
إِنَّ أَکْمَلَ اَلْمُؤْمِنِینَ إِیمَاناً أَحْسَنُهُمْ أَخْلاَقاً.
همانا کاملترین مؤمنان از نظر ایمان،خوش اخلاقترین آنان است
📗تحف العقول عن آل الرسول صلی الله علیه وآله، ج ۲، ص ۴۷
@doa_va_zekr