❓یک سوال:
این آدمهای مستجاب الدعوه، در طول تاریخ، آیا برای ظهور امام زمان عج دعا نکردند؟ قطعا دعا کردند.
پس چرا دعایشان مستجاب نشد؟
چون ظهور امریست که سرنوشت کل مردم را عوض میکند،
نه تنها کل مردم، بلکه سرنوشت همه حیوانات، پرندگان، اموات و... عوض می شود.
🔰 در همین ماه رمضان، دعای اللهم علی اهل القبور السرور... که برای همه چیز دعا می کنیم. امام زمان عج در یکی از تشرفات فرمودند مصداق استجابت این دعا بعد از ظهور است.
🔹 وقتی که قرار است سرنوشت کل مردم عوض شود؛ این سرنوشت، با دعای یک نفر عوض نمی شود. هر چند آن فرد مستجاب الدعوه باشد. ما باید برای ظهور زحمت بکشیم، باید دسته جمعی دعا کنیم، در این صورت قدر ظهور را می دانیم.
اما ظهوری که با دعای یک نفر و راحت بدست بیاد؛ راحت هم از دست می دهیم.چون برایش زحمت نکشیده ایم.
🔰 یک مثال جالب:
در نماز باران توصیه شده یک جماعتی، با آدابی که دارد نماز باران را بخوانند تا باران بیاید، انفرادی جواب نمی دهد. چون قرار نیست که باران به دعای یک نفر بیاید؛ فقط برای یک نفر، در حیاط منزل و باغ و مزرعه یک نفر. اگر باران بیاید برای کل منطقه می آید.
ظهور هم همین طور. اگر ظهور شود برای همه مردم ظهور رخ می دهد. پس باید همه مردم با هم یکدل شوند، دعا کنند و ظهور را بخواهند.
💢تاثیر دعای دسته جمعی:
در مسابقه فوتبال بین ایران و امریکا، مردم همه با هم دعا کردند، در نتیجه تیم ایران موفق به برد شد.
فردای آن روز در درس خارج از فقه آیت الله ناصری گفته بود: «دیشب در آسمانها غوغا بود، ملائکه آسمان از دعای مردم ایران برای این مسابقه فوتبال به وجد آمده بودند. که اگر این دعاها برای امر فرج و ظهور بود؛ قطعا تاثیر فراوانی در امر ظهور می گذاشت.»
🔹در کتاب سه دقیقه در قیامت، وقتی این فرد در عالم برزخ از فرشته حسابرسی، زمان ظهور امام زمان را می پرسد، پاسخ داده بود باید مردم از خدا بخواهند تا ظهور مولایشان زودتر اتفاق بیفتد و گرفتاریشان حل شود. بیشتر مردم با وجود مشکلات امام زمان عج را نمی خواهند و اگر هم می خواهند برای حل مشکلاتشان است.
و ایشان در عالم برزخ، همان مسابقه فوتبال را مثال زده بود که مردم باید برای ظهور هم این گونه دعا کنند.
✅باید در دعا کردن برای ظهور همدل و متحد شویم.
💫مباحث ادامه دارد...
🆔@vazayef_montazeran
⁉️ یاری امام چیست؟
کارهای اجتماعی، فعالیت های مهدوی، یاری کردن همدیگر و از همه مهمتر دعاها و استغاثه دسته جمعی برای ظهور، که این دعا اگر به صورت جمعی باشد بسیار تاثیر دارد نسبت به دعاهای فردی.
✨چند حدیث راجع به اهمیت دعای دسته جمعی:
☘ پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: هرگز سه نفر برای دعا کردن جمع نشدند مگر اینکه بر خداست دعایشان را مستجاب کند.
☘ حدیث دیگر از رسول الله(ص): «هر گاه چهل مرد، گرد هم آیند و برای حاجتی واجب دعا کنند حتما خداوند دعایشان را مستجاب می کند، حتی اگر کوهی را نفرین کنند، کوه با دعایشان از جا کنده می شود.»
☘ امام صادق (ع) فرمودند: «هیچگاه چهار نفر گرد هم نیامدند و برای مطلبی واحد به درگاه خدا دعا نکردند؛ مگر اینکه با اجابت از هم جدا شدند.»
🔺آقای نخودکی اصفهانی یک گوشه ای از حرم امام رضا(ع) نشسته بود و گاهی وقتها افرادی که به محضر امام رضا (ع) حاجت داشتند، صدا میزد و اشکالاتشان را می گفت. می گفت: «شما قول بده نمازهایت را بخوانی؛ الان حاجتت برآورده می شود. این تکه نبات را به بچه ات بده بخوره بیماریش کلا مرتفع میشود.»
و صدها داستان اینگونه ...
👇👇
#روزشمار_نیمه_شعبان
۲۰ روز تا میلاد مولای مهربان، امام زمان علیه السلام باقی مانده است...
💠بشارت به امام زمان علیه السلام در روایات
⚡️جناب عبدالعظیم حسنی میگوید از حضرت جواد علیه السلام در مورد مهدی پرسیدم، ایشان فرمودند:
يَا أَبَا الْقَاسِمِ إِنَّ الْقَائِمَ مِنَّا هُوَ الْمَهْدِيُّ الَّذِي يَجِبُ أَنْ يُنْتَظَرَ فِي غَيْبَتِهِ وَ يُطَاعَ فِي ظُهُورِهِ وَ هُوَ الثَّالِثُ مِنْ وُلْدِي
اي ابوالقاسم! مهدي قائم علیهالسلام از ما اهلبیت است؛ او کسی است که انتظار فرجش واجب است و در هنگامه ظهورش، باید از او فرمانبرداری کرد، او سومین نواده من است.
📚کمال الدین، ج ۲، ص ۳۳۷، ح ۱
💠💠💠
✅ کانال رسمی مسجد مقدس جمکران:
@jamkaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو_استوری
#روزشمار_نیمه_شعبان
۲۰ روز مانده تا میلاد امام زمان عجلالله تعالی فرجه
💠💠💠
🔴مراسم دعای ندبه شهرستان دلفان در فضای مجازی:
🔹️پیام رسان تلگرام
http://t.me/doaye_nodbeh_delfan
🔹پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/doaay_nodbe_delfan
🔹صفحه آپارات
aparat.com/A22667788
🔹صفحه اینستاگرام
http://instagram.com/doaayinodbe.dalfan
وطایف منتظران 12.mp3
5.96M
#معرفت_افزایی_مهدوی
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت دوازدهم وظایف منتظران
🔴مراسم دعای ندبه شهرستان دلفان در فضای مجازی:
🔹️پیام رسان تلگرام
http://t.me/doaye_nodbeh_delfan
🔹پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/doaay_nodbe_delfan
🔹صفحه آپارات
aparat.com/A22667788
🔹صفحه اینستاگرام
http://instagram.com/doaayinodbe.dalfan
بسم الله الرحمن الرحیم🍃
#معرفت_افزایی_مهدوی
#وظایف_منتظران_قسمت_دوازدهم
🎙️آقای افشاری
💢وظیفه «تجدید بیعت با امام زمان عج» در هر روز و هر جمعه. این وظیفه در کتاب مکیال به عنوان وظیفه ۳۴ ذکر شده. و وظیفه ما است که هر روز و هر جمعه با امام زمان خود تجدید بیعت کنیم و به حضرت بگوییم ما شما را از یاد نبردیم، ما تو لیست یاران شما هستیم، هر روز داریم این موضوع را به شما یادآور می شویم.
🔰❓منظور از بیعت چیست؟
یعنی در موقع بیعت کردن، یک عهد و پیمانی می بندیم و می گوییم آنچه در توان داریم به شما واگذار می کنیم و خودمان را خالص در اختیار شما قرار می دهیم که می تواند به صورت جانی، یا مالی باشد، یا هر موقعی که لازم است آدم جانش را، مالش را، آبرویش را و یا سایر امکاناتش را بدهد، به فراخور زمان مشخص می شود که ما کجا و چه کارهایی را باید انجام بدهیم و چه چیز از خودمان خرج کنیم.
🔹اهمیت بیعت به گونه ای است که وقتی که پیامبر در روز غدیر امیرالمومنین را به عنوان جانشین خود معرفی کرد؛ همه را به بیعت با امیرالمومنین (ع) دعوت کرد.
و حتی به امامان بعد از امیرالمومنین هم دعوت به بیعت کرد و از مردم خواست که با فرزندان ایشان بیعت کنند و یکی از مصادیقی که واجب است ما با امام زمان بیعت کنیم؛ خطبه روز غدیر پیامبر (ص) هست.
💠این بیعت همواره بوده که در خیلی از مناسبتهای دینی، مذهبی و ملی این رسم را داریم. مثل بیعت با آرمانهای انقلابمان در راهپیمایی 22 بهمن، یا بیعت با آرمانهای فلسطین با ابراز دشمنی با اسرائیل، با حضور در راهپیمایی جمعه آخر ماه رمضان. البته جا داشت که ما سالی یکبار به عنوان شیعه، یک مراسم رسمی بیعت با حضرت داشته باشیم؛ که در شب نیمه شعبان ۹۹، با فریاد «یا صاحب الزمان» مردم بر پشت بامها، یک بیعت نیمه نصفه با حضرت شکل گرفت.
👇👇
🔆بیعت دستور قرآنی دارد. خداوند در آیه ۱۰ سوره فتح به صراحت به ما امر کرده که با امام زمان عج بیعت کنیم.
✨خداوند می فرماید: «به درستی کسانى که با تو بیعت مى کنند، در واقع با خدا بیعت مى کنند، دست خداوند بالاى دست آنهاست، پس هر کس پیمان شکنى کند، به زیان خود پیمان مى شکند و هر کس به آنچه با خداوند عهد بسته وفا کند، خداوند به زودى پاداش بزرگى به او خواهد داد.»
🔸اینجا دستور بیعت با پیامبر(ص) آمده. امامان ما در هر دوره ای پیامبر زمان خودشان هستند و خلیفة الله فی ارضه و جانشین خداوند بر روی زمین هستند. که در حال حاضر امام عصر ارواحنا فداه هستند؛ اگر با امام زمان بیعت کردی؛ اولا به دستور خداوند عمل کردی، ثانیا اینکه با خود خداوند بیعت کردی. و چه توفیق و فضیلتی از این بالاتر؛ که ما با خداوند بیعت کنیم. پس اگر می گوییم بیعت هر روزه یا هر هفته ما با امام زمان وظیفه مان هست بر اساس این دستور قرآنی است؛ که حاضریمان را در دفتر امام زمان عج بزنیم.
❓مفهوم لغوی بیعت چیست؟
بیعت دو رکن دارد، هر کس می خواهد با حضرت بیعت کند به این دو رکن بیعت توجه داشته باشد:
🔺رکن اول بیعت: باید تصمیم قلبی، ثابت و محکم، بر یاری امام زمانت در وجودت داشته باشی ، یعنی این تصمیم باید از تمام وجودت باشد؛ نه اینکه به اکراه و از روی اجبار و به علت ظاهر سازی، بیعتی انجام دهی، که این نوع بیعت ذره ای به درد نمی خورد. پس اگر تصمیم قلبی بر یاری امام داشتی بیعتت، بیعت هست.
🔺رکن دوم بیعت: جاری کردن نیت بر زبان است، یعنی نیتی که در درون هست؛ بر زبان هم جاری بکنیم و بگوییم که ما هستیم.
💢 آن موضوع دست دادن در دوران ائمه(ع) که افراد به ائمه دسترسی داشتند و بیعت می کردند؛ این شکل ظاهری، امروز برای ما واجب و ضروری نیست. البته اگر امام می بود و ما به حضرت دسترسی داشتیم؛ بسیار ارزشمند است. اما در دوران خود پیامبر (ص) و ائمه (علیهم السلام) هم افرادی بودند که پیامبر و ائمه اطهار را ندیدند؛ اما بهترین بیعت کنندگان با امام زمان خودشان بودند؛ مثل اویس قرنی که پیامبر را ندید اما بهترین بیعت را با امام زمان خودش (با پیامبر) انجام داد.
🔶 مفهوم واقعی بیعت این است که در راه و مسیر امام باشی و البته بر زبان هم جاری بکنی.
👇👇