﷽
یوسف گم گشته بازآید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن
وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور
گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن
چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
هان مشو نومید چون واقف نِه ای از سِرغیب
باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور
ای دل اَر سیل فنا بنیاد هستی برکَند
چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب
جمله میداند خدای حال گردان غم مخور
حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار
تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@doctor_ebrahim_kheradkish
#محبوب_دلهای_دریایی
#علمای_انزلی
شيخ ابراهيم انزلی چی رشتی (متوفی بعد از 1340ق)، شيخ ميرزا محمد، فرزند شيخ ابراهيم انزلی چی. سيد رفيع انزلی چي (متوفي حدود 1325ق)، سيد شفيع انزلی چی (متوفی بعد از 1310ق). آيتالله پيشوایی، آيتالله آقا سيد محمد نجفی، آيتالله خائفی، حجتالاسلام سيدجواد پيشوايی (فرزند مرحوم آيتالله پيشوايی) و...
انزلی، شهر محبان علی(عليه السلام)
شهرستان بندر انزلی از توابع استان گيلان می باشد كه از يك طرف به دريا و از طرف ديگر به شاليزارهای سر سبز محصور است. بندر انزلی پر باران ترين نقطه ايران است و مردم آن نيز قلبهايی صاف و بی آلايش و زلال چون باران دارند؛ شغل عده قابل توجهی از مردم صيادی و كشاورزی است و از دسترنج خويش نان حلال به دست ميآورند. مردم انزلی مهمان نواز ، خونگرم و بزرگوارند.
آنان روشنفكر، آزاده، علمدوست و عالم پرورند و صفا و صميميت خاصی در چهره هايشان موج می زند . شهرك شاليور در بدو ورود به انزلی با گنبد و بارگاه رفيع حضرت بی بی حوريه (س) زيبايی خاصی به اين محدوده بخشيده است، بعد از آن شهرك سوسر قرار دارد كه ساكنان اين دو محله مردمانی اصيل، زحمتكش ، پركار ، مهربان و روحانی دوست هستند. مسجد امام حسن مجتبی(عليه السلام) در آنجا قرار دارد كه شادروان خردكيش امام جماعت معظم آن مسجد بوده است.
جادارد از اين دو شهرك بلكه از بندر انزلی و استان گيلان ، جوانان متقی و علم دوست به زنده ياد استاد مهيار خردكيش تأسی كنند و پرچمی كه او برفراشت بر زمين نگذارند.
صوفی و زاهد و عابد همه طفلان رهند
مــرد اگر هست بجز عالم ربانی نيست
#جوانی
ازدواج
زندهياد حاج مهيار بعد از پيروزی انقلاب اسلامی در 19سالگی ازدواج نمود.
در مراسم عروسی لباس وی يك لباس ساده و عادی بود و عروس نيز چادر سفيدی بر سر نهاده بود؛ گرچه رسم غلط اين بود كه عروس بايد پوشش كم و آرايش آنچنانی داشته باشد.
مهريه عروس نيز يك جلد كلام الله و يك شاخ نبات و 350هزار تومان وجه نقد بود. مراسم عروسی خيلي ساده و اسلامی برگزار گرديد. حاج مهيار از بكار بردن هر نوع تغنيات ممانعت به عمل آورد و اصرار بر برگزاری مراسم با سنخ فرهنگ اسلامی داشت.
ثمره اين ازدواج مبارك دو فرزند بود. اولين فرزند مهدی و دومين فرزند وی محدثه نام داشتند.
#خاطرات_مرحوم_آقا_مهدی
آقا مهدی جوانی دوستداشتنی بود و معصوميت خاصی در چهره او موج می زد. او خيلی به حدود الهی پايبند بود و در رعايت حريم محرم و نامحرم دقت خاصی داشت و در مقابل والدين
«سلم كامل» بود.
مرحوم مهدی جوانی بود آرام و غالباً ساكت بلكه سكّيت و عزلت و خلوت را بيشتر از جلوت می پسنديد.
او قاری قرآن بود و صوت دلنشينی داشت و از هنر نيز بهرهها داشت. او بسيجی و مداح بود و در رثای اهلبيت(عليهم السلام) می خواند و آخرين بار كه صدای زيبای مداحی اش را شنيدم، در مسجد امام حسن مجتبی (عليه السلام) در شبهای محرم سال 82 بود
البته اگر بخواهيم از او بنويسيم كتابی جداگانه بايد تأليف گردد و مثنوی هفتاد من كاغذ می شود. پس به جهت عدم تطويل از ادامه سخن كلام خودداری می نماييم.
#خدمت_مقدس_سربازی
بعد از ازدواج مدتی در خانه پدری و پس از آن در منازل استيجاری زندگی می كرد. او با وجود زن و فرزند به خدمت نظام وظيفه اعزام گرديد. محل خدمت ايشان پايگاه شكاری مهرآباد تهران بود.
حاج مهيار نقل می كرد: «در ايام خدمت، مرخصی يك روزه به ما دادند. به هر طريقی بود خودم را به انزلی رساندم، ديدم نوزادم (مهدی) مريض است. با كمال خستگی و خوابآلودگی او را به درمانگاه بردم و بعد از آن با اندوهی فراوان و نگران دوباره به تهران بازگشتم.»
آری، مردان خدا با رنج و بلا و محنت دست و پنجه نرم كردهاند. به هر ترتيب با هر سختی كه بود حاج مهيار دوره سربازی خويش را به اتمام رسانيد.
نـازپرورد تنعــم نبرد راه به جا
عاشقی شيوه رندان بلاكش باشد
#ادامه_دارد...
@doctor_ebrahim_kheradkish
#تلنگر_رهبری_به_شورای_نگهبان!!
نگذارید فتنه گرها به مجلس راه یابند!!
#امام_خامنه_ای :
نمایندهیی که وارد مجلس میشود، بایستی یک انسان #صالح باشد؛ حالا در چه حدی از معرفت و #علم و توانایی باشد، آن چیزهایی است که قانون معین کرده و مردم طبق آنچه که صلاحشان هست، انشاءالله تشخیص خواهند داد و تصمیمگیری خواهند کرد؛ لیکن #شورای نگهبان به عنوان یک #ابزار_اطمینان، #نگذارد! که خدای ناکرده در این طریق اختلالی به وجود بیاید.
⚠️اگر کسی فاسد است، اگر کسی فتنهگری میکند، نظام را تضعیف میکند، او #نباید وارد مجلس بشود.
⛔️این مسألهی #فساد و #فتنه_گرییی که عرض کردم، یک مسأله جدی است. انسان کسانی را میبیند که وقتی در #تریبون مجلس قرار میگیرند، از آن تریبون برای #فتنهگری استفاده میکنند؛ برایشان #دروغ گفتن، مردم را بناحق #تهییج کردن، #حق را باطل و #باطل را حق جلوه دادن، اهمیتی ندارد! #نباید_گذاشت چنین کسانی به مجلس راه پیدا کنند، آن کسانیکه واقعاً رفتار و گفتار آنها حاکی از اینستکه برای خاطر هر انگیزهای با نظام مقابله دارند، اینها نباید وارد مجلس بشوند.
۷۰/۱۲/۴
#علی_مطهری
#فتنه_گر
@doctor_ebrahim_kheradkish
حجت الاسلام طائب-انتخابات آینده و نقش جبهه فرهنگی انقلاب-چهاردهمین همایش کشوری ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی(0).mp3
21.56M
💥 صحبت های فوق العاده جالب "استاد #طائب " در زمینه نزدیک کردن ظهور😊👌
علت اتفاقات پس از #گرانی_بنزین.
⭕️ گام اول رسیدن به مرزهای اسرائیل بود، گام دوم نابودی اسرائیل خواهد بود....
در همایش تبیین بیانیه #گام_دوم_انقلاب /قم ۲۲ آذر
@doctor_ebrahim_kheradkish
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 به احترام علی خامنهای بایستیم...
سلطنتطلب مقیم اروپا: آیتالله خامنهای قهرمان من است! ☝️
🔹«امید شریفی دانا» سلطنتطلب مقیم سوئد و از حامیان شاهان پهلوی در صفحه شخصی خود نوشت: “از نظر ایدولوژیک به مراتب به پادشاه فقید نزدیکترم ولی با همه اختلافات عقیدتی نمیتوانم شجاعت و ایثار آقای خامنهای را نبینم و از فرار شاه در کودتا مصدق و شورش (انقلاب) پنجاه و هفت به سادگی گذر کنم! ... با در نظر گرفتن شرایط فعلی کشور، «علی خامنهای» را گزینه با لیاقتتری برای تختشاهی میدانم! اهورامزدا سایه آقای خامنهای را از سر ملت ما بویژه خاک پاک ایران کم نکند و طول عمر به ایشان ببخشد … مطمئنم با آقای خامنهای تا یک دهه آینده امپراطوری ایران به یک قدرت بیانکار جهان تبدیل خواهد شد …”
🔹این سلطنتطلب فراری در توییتی دیگر نوشت: “... کسی که دو مرتبه در حساسترین شرایط کشور فرار میکند، نمیتواند قهرمان من میهن پرست باشد! قهرمان من بشاراسد و آقای خامنهای ست که ایستادند و در برابر مافیای بی نظمی جهان مقاومت میکنند! تاریخ برای کسانی که میایستند، ارزش قائل میشود”
@doctor_ebrahim_kheradkish
⭕️ اهواز، پاسداران سپاه، درحال نوکری مردم
- محمود صادقی پیگیر اوضاع دراویش داعشی شده!
- پزشکیان پیگیره دولت مواد مخدر توزیع کنه!
- جهانگیری به رسانه ها حمله میکنه!
- تاجزاده رهبری رو میکوبه!
- ظریف و عراقچی رو برگهای پاییزی قدم میزنن!
- روحانی هم بازم به دنبال مذاکره!
زیبا نیست؟
👤 دکتر غلامرضا خلیلی نیا
کمی عاقلانه تصمیم بگیریم تا شاهد خستگی و ناامیدی جوانان نباشیم
@doctor_ebrahim_kheradkish
#محبوب_دلهای_دریایی
همكاری با سپاه و ورود به حوزه علميه
بعد از آن، اين مجاهد نستوه و انقلابی همكاری خويش را با سپاه پاسداران آغاز نمود و دوره آموزشی را در اصفهان به پايان رساند، ولی طلبگی و سربازی امام زمان(عجل الله تعالي فرجه الشريف) را بر آن ترجيح داد و بعد از چندی وارد حوزه علميه قائميه بندر انزلی شد كه در اندك زمانی به خاطر حافظه سرشار خويش گوی سبقت را از ديگران ربود و مدارج علمی را طی نمود. وی ادبيات عرب را در انزلی آموخت و از دروس فقه و اصول و معارف استادان اعزامی از قم بهرهمند گشت و در همين ايام بود كه به مقام مداحی اهلبيت عصمت و طهارت(عليهم السلام) مفتخر گرديد و بحق با نوای محزون و دلانگيزش هر شنوندهای را مفتون می نمود.
او مدتی در كنار تحصيل برای امرار معاش كارگری هم می نمود.
#ديدار_با_فيلسوف_بزرگ
در دوران طفوليت نگارنده به ياد دارد شبی هنگام نماز مغرب و عشا، شخصی در هيأت اعراب مشغول نماز در مسجد حضرت بيبي حوريه(س) بود. بعد از اتمام نماز، حاج مهيار كه آن زمان جوان برومندی بود نزد وی رفت و از او درخواست نمود كه شب را در منزل ايشان بيتوته نمايد. شخص ديگری نيز از آن آقا دعوت به عمل آورد. خوب به آن آقا نگاه كردم، ديدم قيافه آشنايی دارد، بعد از دقت نظر بيشتر فهميدم او علامه جعفری(ره) است، كه هم اكنون در جوار مضجع شريف حضرت ثامن الحجج عليه السلام آرميده است.
حضرت علامه(ره) از آن شخص پرسيد شغل شما چيست و از حاج مهيار نيز سؤال كرد. وقتی فهميد او طلبه است (حاج مهيار آن وقت ملبس نبود)، ابراز علاقه نمود به منزل ايشان برود. آن شب را در منزل وی مهمان بود. چه شب تاريخی ای، آن شب سفارشهای فراوانی به حاج مهيار نمود، من جمله اينكه: از همه مشغلهها جز علماندوزی دست بردار. حتی حضرت علامه جعفری(ره) به حاج مهيار سفارش نمود مهيار نام قشنگی است، آن را هيچ وقت عوض نكن.
آن شب از علم و فلسفه و عرفان صحبتها رفت. در آن جلسه مرحوم پدر حاج مهيار نيز حضور داشت.
معــاشــران گــره از زلف يـار باز كنيد
شبی خوش است بدين قصهاش دراز كنيد
حضور خلوت انس است و دوستان جمعاند
و ان يـــكاد بـخوانيــد و در فــراز كنيــد
در اين ميان، نكته جالب، توجه سادگی و بی تكلفی و زهد حضرت علامه جعفری(ره) بود. لباس ساده و مندرس، نعلين مستعمل ، مهرباني و خوشاخلاقی زايد الوصف حضرت علامه(ره) جلب توجه مينمود.
در آن هنگام حاج مهيار كتاب سيوطی می خواند. خدايش رحمت كناد كه تا پاسی از شب مشغول تحصيل علم بود و اين خستگی ناپذيری و خواب اندك مرا به تعجب واداشته بود.
وقتی از نظر علمی رشد قابل توجهی نمود برای آقايان تفسير (الميزان) می گفت. نگارنده دقيقاً به خاطر دارد كه پدر وی نيز در بعضی از اين كلاسها شركت می كرد و نويسنده اين سطور نيز كه كودكی بيش نبود از اين مطالب يادداشت برداری می كرد و به عنوان مثال بحث ممتنع الوجود و ممكن الوجود و واجب الوجود را در همين جلسات آموخت.
چه زيبا كلمه نبی را توضيح می داد و می فرمود: نبی از نبأ گرفته شده. نبأ يعنی خبر، لهذا چون پيامبر كارش آوردن خبر از سوی خدای متعال است او را نبی نامند. و دهها مطلب علمی ديگر.
روزی از همسرش سؤال شد حاجی اين مطالب را چگونه مورد تفحص قرار می دهد و برای دوستان توضيح می دهد؟ گفت: وی در آموختن مسائل دقت نظر بسياری دارد و خيلی از مسائل بغرنج و دشوار علمی و فلسفی را با رنج و سختی خاصی با حلاجی نزد خود می فهمد.
#جبهـه
حاج مهيار خردكيش چندين بار با ساير روحانيون بندر انزلی به جبهههای نبرد حق عليه باطل اعزام شدند و در برههای از هشت سال دفاع مقدس حوزه عليمه انزلی تعطيل شد و همه طلاب آن به جبهه اعزام گرديدند. حضرات حجج اسلام برادرش (هوشيار) و شهيد سيد رحمت حسينی، شهيد يونس متجدد و شهيد ثقة الاسلام اصغر محمودی نيز در صفوف رزمندگان اعزامی از بندر انزلی بودند.
#ادامه_دارد...
@doctor_ebrahim_kheradkish
#دعای_روز #دوشنبه
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي لَمْ يُشْهِدْ أَحَداً حِينَ فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ، وَ لا اتَّخَذَ مُعِيناً حِينَ بَرَأَ النَّسَمَاتِ، لَمْ يُشَارَكْ فِي الْإِلهِيَّةِ، وَ لَمْ يُظَاهَرْ فِي الْوَحْدَانِيَّةِ، كَلَّتِ الْأَلْسُنُ عَنْ غَايَةِ صِفَتِهِ، وَ الْعُقُولُ عَنْ كُنْهِ مَعْرِفَتِهِ، وَ تَوَاضَعَتِ الْجَبَابِرَةُ لِهَيْبَتِهِ، وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ لِخَشْيَتِهِ، وَ انْقَادَ كُلُّ عَظِيمٍ لِعَظَمَتِهِ، فَلَكَ الْحَمْدُ مُتَوَاتِراً مُتَّسِقاً، وَ مُتَوَالِياً مُسْتَوْسِقاً [مُسْتَوْثِقا] ، وَ صَلَوَاتُهُ عَلَى رَسُولِهِ أَبَداً، وَ سَلامُهُ دَائِماً سَرْمَداً، اَللّهُمَّ اجْعَلْ أَوَّلَ يَوْمِي هَذَا صَلاحاً، وَ أَوْسَطَهُ فَلاحاً، وَ آخِرَهُ نَجَاحاً، وَ أَعُوذُ بِكَ مِنْ يَوْمٍ أَوَّلُهُ فَزَعٌ، وَ أَوْسَطُهُ جَزَعٌ، وَ آخِرُهُ وَجَعٌ، اَللّهُمَّ إِنِّي أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ نَذْرٍ نَذَرْتُهُ، وَ كُلِّ وَعْدٍ وَعَدْتُهُ، وَ كُلِّ عَهْدٍ عَاهَدْتُهُ ثُمَّ لَمْ أَفِ بِهِ، وَ أَسْأَلُكَ فِي مَظَالِمِ عِبَادِكَ عِنْدِي، فَأَيُّمَا عَبْدٍ مِنْ عَبِيدِكَ أَوْ أَمَةٍ مِنْ إِمَائِكَ كَانَتْ لَهُ قِبَلِي مَظْلِمَةٌ ظَلَمْتُهَا إِيَّاهُ فِي نَفْسِهِ أَوْ فِي عِرْضِهِ أَوْ فِي مَالِهِ أَوْ فِي أَهْلِهِ وَ وَلَدِهِ، أَوْ غِيبَةٌ اغْتَبْتُهُ بِهَا، أَوْ تَحَامُلٌ عَلَيْهِ بِمَيْلٍ أَوْ هَوىً، أَوْ أَنَفَةٍ أَوْ حَمِيَّةٍ أَوْ رِيَاءٍ أَوْ عَصَبِيَّةٍ، غَائِباً كَانَ أَوْ شَاهِداً، وَ حَيّاً كَانَ أَوْ مَيِّتاً، فَقَصُرَتْ يَدِي وَ ضَاقَ وُسْعِي عَنْ رَدِّهَا إِلَيْهِ وَ التَّحَلُّلِ مِنْهُ، فَأَسْأَلُكَ يَا مَنْ يَمْلِكُ الْحَاجَاتِ، وَ هِيَ مُسْتَجِيبَةٌ لِمَشِيَّتِهِ، وَ مُسْرِعَةٌ إِلَى إِرَادَتِهِ، أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَنْ تُرْضِيَهُ عَنِّي بِمَا [بِمَ ] شِئْتَ، وَ تَهَبَ لِي مِنْ عِنْدِكَ رَحْمَةً، إِنَّهُ لا تَنْقُصُكَ الْمَغْفِرَةُ، وَ لا تَضُرُّكَ الْمَوْهِبَةُ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ، اَللّهُمَّ أَوْلِنِي فِي كُلِّ يَوْمِ إِثْنَيْنِ نِعْمَتَيْنِ مِنْكَ ثِنْتَيْنِ سَعَادَةً فِي أَوَّلِهِ بِطَاعَتِكَ، وَ نِعْمَةً فِي آخِرِهِ بِمَغْفِرَتِكَ، يَا مَنْ هُوَ الْإِلهُ، وَ لا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ سِوَاهُ.
به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است
ستایش خدای را که هنگام آفرینش آسمان ها و زمین احدی را گواه نساخت، و به گاه ایجاد جانداران یاوری نگرفت، در پرستش انبازی ندارد، و در یکتایی اش پشتیبانی نخواهد، زبان ها از بیان حقیقت وصفش درمانده، و خردها از ژرفای معرفتش وامانده، و گردنکشان در برابر عظمتش فروتن، و چهره ها از بیم او متواضع گشته، و هر بزرگی در برابر بزرگیش تسلیم گشته است، ستایش پیاپی و پیوسته و دنباله دار و پایدار تنها توراست، و رحمت همیشگی و درود جاودان و بی پایان او بر رسولش باد، بار خدایا! ابتدای امروزم را خیر و صلاح، و میانه امروزم را رستگاری و پایانش را کامیابی قرار ده، و به تو پناه می آورم از روزی که آغازش شیون، و میانش بی تابی، و پایانش دردمندی است، خدایا! از تو آمرزش می طلبم برای هر نذری که کردم، و هر وعده ای که دادم، و هر پیمانی که بستم سپس به آن وفا نکردم، و ادای حقوق بندگانت را که بر عهده دارم از تو درخواست می کنم، پس هر بنده ای از بندگانت و هر کنیزی از کنیزانت که او را نزد من حقی پایمال شده باشد که در آن به جان یا آبرو یا مال یا خانواده اش یا فرزندش ستم روا داشته ام، یا غیبتی از او کرده ام، یا بر اثر میل خود یا خواهش دل یا تکبّر یا غضب یا خودنمایی یا تعصّب بر او باری نهاده ام، این بنده یا کنیزت غایب باشد یا حاضر، زنده باشد یا مرده، و دستم کوتاه شده و وسعم نمی رسد از پرداخت آن حق یا طلب حلالیت از او، از تو می خواهم ای کسی که رفع نیازها در اختیار اوست، و آن حاجات در مقابل مشیت او اجابت پذیر و به جانب اراده اش شتابانند؛ که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی، و آن بنده را که بر او ستمی کردم هرگونه که خواهی از من راضی گردانی، و از جانب خود مرا رحمت عطا نمایی، چه آمرزیدن از تو نکاهد، و بخشیدن به تو زیان نرساند، ای مهربان ترین مهربانان، خدایا! در هر دوشنبه از سوی خویش دو نعمت بر من عطا کن، خوشبختی بندگی ات را در آغازش، و نعمت آمرزشت را در پایانش، ای آن که تنها او شایسته پرستش است و جز او کسی گناهان را نیامرزد.
📢 صوت عربی: #اباذر_الحلواجی
📢 صوت فارسی: استاد #بهروز_رضوی
@doctor_ebrahim_kheradkish