eitaa logo
DoctorPourhoseini
7هزار دنبال‌کننده
292 عکس
106 ویدیو
54 فایل
دکترپورحسینی 🔰دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی🔰 MD.PhD 🌱کانالی با هدف کمک به اصلاح سبک زندگی🌱 👈این کانال توسط ادمین اداره میشود👉 📚ویدئوها،مقالات آموزشی و پکیج ها در سایت doctorpourhoseini.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🌓غذاهاي مضر در بیماران با غلبه سودا: فريز شده‌ها - غذاهاي بيات- پنير-کشک- آب يخ- چاي- قهوه- ماهی- گوشت گاو و شتر و شترمرغ- عسل و خرمای زیاد - سير و پياز (فقط پخته با حجم کم مجاز است)- کلم شاهي تره- ادويه‌جات-زنجبيل و فلفل- کرفس و ترخون و نعنا- میوه ترش- سرکه و ترشیها- شوري- گوجه- بادمجان- عدس- باقلا- فست فودها- قارچ- کنسروها- رب گوجه 🩸غذاهاي مفيد برای بیماران با غلبه سودا: بادام- انجیر- مویز-توت- زرده تخم مرغ- گوشت گوسفندی و جوجه- گندم- نخود- ماش- کاهو-هویج- شلغم- خرفه- کدو حلوايي- کدو خورشتي- پالوده سيب- انگور شيرين- سيب و گلابی - کره و روغن حيواني - ماست شيرين گاوي- فرني- شير برنج- خوراکیهای شیرین ملایم- زیتون- 🍽🍽🍽🍽🍽🍽
🌞غذاهاي مضر در بیماران با غلبه صفرا: سرخ کردني- سير و پياز - چرب و شيرين- تخم مرغ زياد - گوشت شتر و شترمرغ - انواع ادويه- چاي قهوه- ريزه‌خواري- عسل- کرفس- ترب- شاهي تره ترخون شويد نعنا و پونه- بادمجان-زعفران- وانيل- خردل- خرما- گردو- پسته- نمک و شوری- انواع سس و فست فودها- چیپس وپفک و...پرخوري- 💦غذاهاي مفيد در بیماران با غلبه صفرا: سوپ جو- آش‌هاي ترش- ماء‌الشعير- دوغ و ماست شیرین- شاه توت- زرشک- هلو- انار - خيار کاهو- سيب و گلابي- کدو خورشتي- آلو- تمرهندی - اسفناج- خرفه- گشنيز- عدس و ماش- ميوه به اعتدال- گلاب- شربت آبليمو- هندوانه- بادام- روغن بادام ♨️♨️♨️♨️♨️♨️
غذاهای غلیظ و بد هضم: گوشتها خصوصا گاو گوساله شتر شترمرغ. جگر. ماهی. سفیده تخم مرغ. نان خمیر و برنج خمیر. نان سفید. ماکارونی. رشته. کیک و کلوچه. حلوا. لبنیات خصوصا پنیر. الویه. حلیم. کله پاچه. سیب زمینی پخته و سرخ شده. عدس. باقلا. کنجد و ارده . کلم. قارچ. موز. خرما. غذاهای چرب خصوصا با روغن جامد. رب گوجه. همه فست فودها. ❌❌❌❌❌❌
✨تدابیر خانگی برای تقویت حافظه و قوای ذهنی✨
🔻تدابیر دوران بارداری در طب سنتی ایرانی🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش گندم برای تقویت قدرت مقابله با بیماری سرماخوردگی ، آنفلوانزا و کرونا 1- آب پنج لیوان 2-بلغور گندم یک فنجان 3-هویج یک عدد 4-پیاز کوچک یک عدد 5- جعفری و شوید تازه هر کدام ۳ قاشق غذاخوری خرد شده (در بیست دقیقه آخر پخت اضافه شود) 6- نمک و زردچوبه 7- ۲۵ گرم کره حیوانی 8-لیمو عمانی ( در صورت تمایل یک چهارم) اگر بیمار کم اشتهاست همین سوپ را میل کند و الا همراه سه وعده غذا یک کاسه سوپ خوری میل شود. این مقدار سوپ برای ۴ نفر می باشد بیماران در شروع بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا، بیماران بستری کرونایی و در دوره نقاهت از این سوپ تا بهبود علائم استفاده کنند. دو غذای بسیار مفید در ایام همه‌گیری عفونتهای تنفسی: 1) سوپی که داخل آن بیشتر سبزیجاتی مثل پیاز، اسفناج، گشنیز و جعفری و کمی گزنه و حبوبات و غلاتی مثل ماش و عدس و بلغور جو و برنج باشه، داخل این سوپ هویج یا زردک یا شلغم و یا کدو حلوایی می شه اضافه کرد. این سوپ رو با آلو بخارا یا لیمو عمانی یا زرشک یا کمی آب لیمو و نارنج مزه دار کنید. می توانید به این سوپ بال و کتف پوست‌کنده‌ی مرغ اضافه کنید 2) نخوداب : به صورت نخود ( که حدود ۶ ساعت خیس خورده) همراه پیاز و کمی مرزه و زیره و شوید کاملا پخته بشه که آب آن کم شده و لعاب بیاندازد داخل این غذا میشه گوشت اضافه کرد و یا بدون گوشت پخته بشه. توجه داشته باشید این غذا بسیار مفید برای تقویت ریه و ضعف جسمانی هست.