.〖بھنامـِعِلَټِخلقَټِبشریَټ..
بِسمِـاللّٰھِالرَحْمٰنِۅَالْجَلالٖ!🌱(:〗
دعای_فرج📜
ٻِسمِ_اللہِ_الرَّحمَڽِ_الڔَّحِیم...
🌺الهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ
🌸وانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
♥️وضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
🌺واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ
🌸الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى
♥️الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى
🌺محَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ
🌸الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ
♥️وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ
🌺عنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
🌸كلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا
♥️محَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
🌺اكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى
🌸 فاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ
♥️الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى
🌺ادْرِكْنى اَدرِکنی
🌸الساعه الساعه الساعه
♥️العجل العجل العجل یاارحمن راحمین بحق محمد وآله طاهرین
(خواندن دعای فرج
به نیت سلامتی و
~♡ ~ تعجیـل در فرج مولامـون)
.
.
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج🌸🌱
‹🔗›
مـیدونۍچـرامـهـدۍظهورنڪردههنوز/؟
چـونمـنوشمـاۍبچہمسݪمونبـرامهدۍ
یـارنشـدیم،بلڪہممڪنہ،بـاعثعقب
افتـادنظهورهمشـدهبـاشیم💔
بیـاییدتاجایۍڪہمیتونیم🖐🏼
گنـاهنڪنیم،بہخاطـرمهدۍ♥️
#یڪمبہخودمونبیـاییم
|| @dogtaranbehsti
📙⃝🧡
محبټڪن ...🍇
تاامامزمانبھټمحبټڪنہ !🥰
توفڪࢪمیڪنےفقطدعاۍندبہبایدبخونی تاآقانگاټڪنہ ؟!🤨
فڪرمیڪنیبایدحسینیہبࢪیحتما ؟!🤨
نہ...🙂❌
خیݪیاز منو شماحسینیمون🕌
مادرمونہ،پدرمونہ،فقیرطایفمونہ👩🏻🦳👴🏻
قوممونہ،غریبهمسایمونہ ...🏘
#اینجوریاست☺️
『
|| @dogtaranbehsti
🦋⃟♥️
عالمبہعشقروےتوبیدارمیشود
هرروزعاشقانتوبسیارمیشود
وقٺےسلاممیدهمٺدرنگاهمن
تصویرڪربلاےتوتڪرارمیشود..
💔|↫ #اݪسلامعلیڪیااباعبدالله
🗓۸روزتامحـرم
|| @dogtaranbehsti
#دسر_شعیریه 😋😋😋
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن.
ببین و ایده بگیر 😍
|| @dogtaranbehsti
🌸 🌸 #کتلت_برنجی
.من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم
❤️
|| @dogtaranbehsti
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#سالاد_الویه شیک برای سرو تک نفره
من الویه رو با سینه مرغ و سیب زمینی و خیار شور وتخم مرغ و ذرت و نخود فرنگی و هویج خام رنده شده وفلفل دلمه و سس و نمک وفلفل و کمی آبلیمو درست می کنم این دفعه به جای اینکه سیب زمینی رو بکوبم ساتوریش کردم برای اینکه وانره و شکلش رو حفظ کنه نباید زیاد سس داشته باشه بعد از آماده کردن سالاد الویه اونها رو گرد کنید و در جعفری ساتوری هویج خام ریز رنده شده کلم بنفش ریز خرد شده بغلطانید
ببین و ایده بگیر
|| @dogtaranbehsti
🌸 🌸 #ابگوشت
خب بریم سر وقت ی سری توضیح برای این دلبر.هرچن همه کدبانو هستن ولی خو خیلیام سوال پرسیدن.اول ازهمه بگم ک من حتی ی قطره روغن هم ب ابگوشت اضافه نمیکنم و روغنی ک میبینین واس خود غذاس.ی لیوان نخود لوبیا همراه با گوشت آبگوشتی ک هم استخون و دنبه داشته باشه(گوشت خیلی مهمه واس روغن انداختن غذا ازگوشت گوسفندی و تازه استفاده کنید) رو میریزم تو قابلمه و میذارم بجوشه.کف روش رو میگیرم.ی پیاز پوست میکنم با ۲حبه سیرو همونطور کامل ب قابلمه اضافه میکنم.زردچوبه ادویه فلفل زنجفیل و ۴تا گوجه هم خرد میکنم و اضافه میکنم و میذارم گوشت بپزه.ی ساعت مونده ب سرو ۲تا سیب زمینی رو با پوست ک خیلی تمیز شستم با ی ق رب ب ابگوشت اضافه میکنم و پیاز و سیر هم درمیارم.نمکش هم تست میکنم و کمی هم لیمو اضافه میکنم.معمولا آبگوشت رو ۸ساعت میذارم میپزه و حسابی جامیوفته و روغن میندازه.ی تیکه چوب دارچین یا فلفل دلمه ای هم گاهی اوقات اضافه میکنم.
.برای خیس کردن نخود لوبیا اول با آب داغ ی ساعت خیس کنین ک باعث میشه درشت بشن و بعد توآب سردخیس کنین و چن باری آبش رو عوض کنین.
❤️
|| @dogtaranbehsti