eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.3هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فرزندانتان را شرطی نکنید! اگر به کودکتان بصورت شرطی محبت کردید👇 "اگه بچه خوبی باشی، اگر غذاتو بخوری و.. در نوجوانی هم او برای شما شرط می‌گذارد👇 "اگه موتور بخری، اگه دوچرخه بگیری و.." ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌤🌤 ﺭﻭﺯﻫﺎﯼِ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﭼﻮﺏ کبریت‌هایِ ﺳﻮﺧﺘﻪ میمانند ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ می‌خواهی ﺑﮑﻦ ﺁن‌ها ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﻭﺷﻦ نمیشوند ﻓﻘﻂ ﺳﯿﺎﻫﯽِ ﺁن‌ها ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺁﻟﻮﺩﻩ می‌کند ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﯿﻬﻮﺩﻩ ﻧﺴﻮﺯﺍﻥ زندگی را رنگی تازه بزن ‌.‌‌‌... 🧡💛💚💙💜❤️
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️هدفی داشته باش که بخاطر آن بجنگی هدفی داشته باش که بخاطرش از سختی ها بگذری هدفی داشته باش که در راه رسیدن به آن از زندگی لذت ببری... 💕🌸🍃💕🌸🍃🌸 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
لپه گوشت خورشتی پیاز لیمو عمانی سیب زمینی زردچوبه..زعفران..نمک..دارچین.. (من از ادویه مخلوط مخصوص خورشتی هم استفاده میکنم) گوشت رو به همراه پیاز خوب سرخ میکنیم و در آخر زردچوبه میزنیم بعد از اینکه گوشت پخت لپه رو که از نیم ساعت قبل خیس کرده بودیم حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت میدیم و یکم زرچوبه و یه تیکه چوب دارچین میریزیم بعد از اینکه تقریبا لپه پخت لیمو عمانی رو که نیم ساعت قبل خیس کردیم تا تلخیش گرفته بشه به لپه اضافه میکنیم بعد از اطمینان از پخت لپه یه پیاز دیگه رو خوب سرخ میکنیم و با رب خوب تفت میدیم و اضافه میکنیم و میذاریم جا بیافته پ ن1: زعفران با دست و دلبازی پ ن 2: یادتون نره قبل از سرو چوب دارچین رو بیرون بیارید پ ن 3: سیب زمینی رو هم خلال کردم و بعدم سرخ کردم حتما این بار به این روش امتحان کنید پشیمون نمیشید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 قاب گوشیتو خوشگل کن😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
👧 تل سر دخترتون رو با گلهای مصنوعی خوشگل کنید 🌼 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ماکارونی ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
❌چند نکته خانه داری که هر خانومی باید بدونه 👌👌 🌈برای اینکه جعفری و ریحون همیشه تازه بمونن اونا رو داخل یه شیشه سربسته بزارید و تا قسمتی که ساقه هاست آب بریزید و تو یخچال نگهداری کنید 👌🌿👏 🌈اگه کدو هاتون توی یخچال می پوسه و خراب میشه،کدو هارو لایک دستمال نخی بزارید و داخل قابلمه رویی بزارید تا تازه و ترد بمونه🌿👌 🌈اگه فلفل دلمه هاتون داخل یخچال زود چروک میشه و آبش رو از دست میده،سر فلفل دلمه رو ببرین و دونه هاشو خالی کنید و بزارید داخل کیسه زیپلاک تو فریزر 👌🌿👌 🌈اگه پیاز هاتون دارن خراب میشن ،اگه ریزن ترشی کنید وگرنه سرخ کنید بزارید داخل فریزر برای مواقعی که پیاز ندارین یا فرصت سرخ کردن پیاز ندارین استفاده کنید⁦✌️⁩🌿👌 🌈اگه بادمجون هاتون توی یخچال نرم و پلاسیده میشه،بزارین توی دستمال نخی داخل نایلون با گردش هوا🍁⁦✌️⁩🌿 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
75.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا آب سرد سبب گرفتگی رگ های قلب و بالا رفتن خطر سکته میشود؟ خوردن آب سرد بعد از غذا، مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده‌اید را سفت و روند هضم غذا را کند میکند ! ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🔔🔔🔔زنگ خانه داری🔔🔔🔔 حالا چیه این ترفندا؟؟ بخونش👇👇👇 🌈 پیاز رو کنار شعله گازت خرد کن، اینجوری دیگه چشمات نمیسوزه🧄 🌈 برا اینکه برنجت دچار شته نشه، کافیه داخلش چوب میخک قرار بدی🍥 🌈برای تمیز کردن وسایل چوبی و کابینات، یه کم شامپو تخم مرغی، آب و سرکه رو مخلوط کن و اسپری کن روش، بعد دستمال بکش👌 🌈برای از بین بردن بوی بد ظروف، کافیه از کمی فلفل سیاه روی اسکاچت استفاده کنی که عالی میشه😍 🌈 اگه کف اتوت چیزی چسبید یا سوخت چارش اینه، با یه دستمال آغشته به سرکه خیلی تمیز میشه😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😊 مواد لازم: آرد یک لیوان زردچوبه. یک ق چ شیر پرچرب. یک استکان روغن. نصف لیوان مواد لازم شربت : شکر یک لیوان آب. یک لیوان سر خالی آرد رو الک کنید و با زردچوبه خوب مخلوط کنید ،سپس در سینی پخش کنید شیر رو در یک اسپری آب پاش بریزید و روی سطح آرد اسپری کنید و با قاشق آرد را هم بزنید و مخلوط کنید ، آونقدر این مراحل پخش کردن آرد وشیر پاشیدن و سپس هم زدن آرد رو تکرار کنید تا تمام آرد به صورت خرده نان در بیاد حالا اوماج ها رو در یک سینی کاملا پخش کنید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا کمی خشک بشه بعد در غذا ساز یا خردکن بریزید تا یکدست و ریز بشن حالا روغن رو داغ کنید و اوماج هارو اضافه و حدود ده دقیقه با حرارت متوسط تفت بدین این حلوا نباید آردش زیاد سرخ بشه و تغییر رنگ بده اگر اوماج ها رو زیاد سرخ کنید در آخر کار سفت میشن،حالا شربت رو بهش اضافه کنید و رو حرارت ملایم هم بزنید تا حلوا کمی جمع بشه حالا حرارت رو کم کنید،دربش رو بذارید تا حلوا حدود یک ساعت دم بکشه و کاملا جمع بشه هر ده دقیقه هم همش بزنید تا ته نگیره نکته :,این حلوا به شکل اصیلش باید رنگش زرد بشه و زعفران نمیخواد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
این روسری های دلبر فقط ۱۲۸ تومنن😳 شال و روسری اینجاست شال و روسری اینجاست https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255 https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255 ❌❌ چند دقیقه دیگه پاک میشه ❌❌