eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مطمئنا هرچی خـدا بخـواد همون میشه..❤️🌱!" 💕🍃🌸💕🍃🌸 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: نیم کیلو شیر دو قاشق نشاسته ذرت ۲۰۰گرم خامه ۴۰۰ گرم شیر عسلی توت فرنگی یک بسته ژله مطابق دستور بسته درست شود ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
 بادمجان : 6 عدد متوسط آب : نصف قابلمه +  سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان) نمک : 1 قاشق هویج : 2 عدد سیر : 10 دونه رب انار : 2 قاشق پر شیره انگور یا شکر : 5 قاشق بادمجون رو با پوست حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید با گوشت کوب یا غذا ساز  کاملا بادمجان ها را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید هویچ پخته رو رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد ‎ ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان 🧡💛💚💙💜❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥭 • ۱ کیلو انجیر رو پوست بگیرید، بهتره از انجیر سیاه استفاده کنید له کنید ۴ ق شکر ۱ ق چ پودر هل ۵-۶ ق غ گلاب اضافه و مخلوط کنید میزان شکر کاملا سلیقه ای هست روی حرارت بذارید، شکر که حل شد، ۳ ق غ گردوی خرد شده اضافه کنید آبش که کمی کشیده شد، یعنی حاضره روی نون بذارید که عالی شده، حتی داغش هم خوشمزه است برای صبحونه و عصرونه بی نظیر میشه ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🍆 😋 🔸ابتدا مرغمون رو با نمک و زردچوبه مزه دار میکنیم تو تابه تفت میدیم. وقتی تفت خورد و رنگش طلایی شد مرغها رو برداریددو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد میکنیم و داخل همون روغنی که مرغ و تفت دادیم می ریزیم وقتی خوب طلایی شد دو ق غ رب گوجه داخل پیاز می ریزیم و بهش نمک و فلفل سیاه و دارچین اضافه میکنیم مرغ تفت داده شده رو به پیازها اضافه کرده چهار تا پنج لیوان اب می ریزیم و میزاریم با در بسته و حرارت ملایم خورشت جا بیفته. نیم ساعت آخر پخت هم غوره اضافه میکنیم. این خورشت به خاطر غوره طعم ترش خوشمزه ای داره بنابراین به ترشیه دیگه نیاز نیست من چند تا بادمجون و کدو و گوجه هم سرخ کردم ،بادمجونا رو هم پوست کندم بادمجونا رویه نیم ساعتی تو آب و مقداری نمک خوابوندم بعد ابکشی کردم و بادمجونا رو خشک کردم و تو روغن سرخ کردم همیشه در تابه رو میزارم اینطوری بادمجونا اصلا روغن جذب نمیکنن. اواخر پخت کمی زعفران دم کرده اضافه کردم ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🍨 😋 ▫️شير سرد چهار ليوان ‌ ▫️برنج نصف ليوان‌ ▫️آب يك و نيم ليوان‌ ▫️آرد برنج دو ق غ‌ ▫️نشاسته دو ق غ (ميتونيد بجاش آرد برنج بريزيد)‌ ▫️شكر چهار ق غ(ميزانش اختیاریه)‌ ▫️زرده تخم مرغ يك عدد‌ ▫️پودر هل نصف ق چايخوري يا وانيل يك هشتم ق چايخوري ‌ 🔸برنج رو چند ساعت خيس كنيد(بدون نمك). برنج رو با آب (يك و نيم ليوان) بپزيد تا آب كاملا جذب و برنج پخته بشه. شير+آرد برنج+نشاسته+شكر+وانيل يا هل+زرده تخم مرغ رو خوب مخلوط و روي شعله ملايم بذارید و هم بزنيد تا مايع گرم بشه ولي نجوشه.حالا برنج پخته شده رو اضافه كنيد و اجازه بدید بجوش بياد و يكربع باهم بپزن،هم زدن فراموش نشه. مواد رو داخل ظرفهای مقاوم به حرارت بريزيد و داخل فر بذارید. فر بايد از قبل با دويست درجه گرم بشه و در همين درجه حرارت حدودا بيست دقيقه بپزيدش و بعد يكم گريل رو روشن كنيد تا روش مثل تصوير برشته بشه ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
• یه جمله ی خیلی قشنگ تو یه کتاب خوندم که نوشته بود: «همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!» خلاصه که ریلکس باش، ببین، بشنو، بگذر، خرده نگیر و یادت بمونه که گاهی صبر خودِ تلاشه ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 ایده تزیین زیبای قدیمی با گل های رنگارنگ ☺️👏 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 ▫️۱ کیلوگرم گوشت چرخکرده با چربی متوسط ▫️۱/۵ لیوان بلغور گندم دانه ریز ▫️۲ عدد پیاز‌ ▫️۱-۲ حبه سیر ▫️۱ ق م رب فلفل ▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، پودر ▫️ریحان 🔸در یک ظرف مناسب بلغور را ریخته و با یک استکان آب گرم ، خیس کنید ، ۵ دقیقه بعد پیاز و سیر را رنده کنید و به بلغور اضافه کنید، بقیه ی مواد را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید. هر از چندگاهی دستتان را به آب بزنید و دوباره ورز دهید. سپس به بزرگی گردو از مواد جدا کنید و با دستتان شکل کتلت به آن بدهید. سپس به انتخاب خودتان میتوانید در تابه یا روی منقل یا در فر بپزید. ( اگر خواستید در فر بپزید روی کتلت ها را کمی چرب روغن بمالید) ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 بجای استفاده از آویز های پلاستیکی که سنگین و پرخطر هستند خودتون اویز خوشگل نمدی درست کنید ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت مو عالی 😊 👌 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
😋 ▫️کنجد بو داده: یک لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️کره: 10 گرم 🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم. سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه. بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
بعد از سرخ کردن بادمجونها پیاز رو داغ کرده و بادمجونهارو با کشک بپزید(نیم ساعت تقریبا)ونمک وفلفل واگه دوست داشتید(سیر مزه دار) بعد با کشک ونعنا داغ و گردو تزیین کنید. ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
_سینه مرغ ۲۰۰ گرم _قارچ ۲۰۰ گرم _کدو سبز ۲ عدد _پیاز یک عدد _گوجه گیلاسی ۸ الی ۱۰ عدد _سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه ( یا پودر سیر ) _لوبیا قرمز پخته یک پیمانه _آویشن یک قاشق چایخوری _پاپریکا یک قاشق چایخوری _روغن زیتون به میزان لازم _نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا تکه ها مرغ را با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مخلوط کنید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود ، همزمان گوجه های گیلاسی را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای ۱۸۰ درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید... ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو واسه کوچولوهاتون••🔮 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 تزئین گیره سر😊👌 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 جعبه میوه ی فانتزی درست کنید 😍واسه میوه های ریز مثل البالو ،گیلاس و و قند و گل محمدی .. واسه مهمونی هاتون خیلی جذابه 😊😍 . رنگش هم میتونه ساده باشه ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🍐 😋 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شکر ۱ لیوان ▫️آرد۲/۵ لیوان ▫️بیکینگ پودر ۱ ق غ ▫️ماست سفت۳/۴ لیوان ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️دارچین و گلابی 🔸اول شکر وتخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم. بعد روغن و ماست و اضافه میکنیم هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم. گلابی ها رو ورقه نازک ببرید و دورتادور قالب بچینید مایه کیک رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. درصورت دلخواه یه کم شکرروش بپاشید و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه. میتونیدفقط روی کیک رو گلابی بچینید و دور کیک گلابی نذارید مایع این کیک کمی سفته نگران نباشید ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 ایده های تزیین غذا😊👌 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
. 🍃 🌸 🍃 🍃 🌸 ✨ فقط خداااا برایم کافیست... . در هیاهوی زندگی دریافتم ؛ چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم ، چه بسیار غصه ها که فقط باعث سپیدی موهایم شد در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود ، دریافتم کسی هست که اگر بخواهد “می شود” و اگر نخواهند “نمی شود” به همین سادگی … کاش نه میدویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس . 💕 🌸 🍃 🍃 🌸 شبتون بخیر😍 ❤️🧡💛💚💙💜