eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
ترد وکرسبی آرد سفید یک پیمانه آرد نخود خام نصف پیمانه مایه خمیر یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم . آب ولرم یک پیمانه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها . مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم . ‌ ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
مواد لازم : آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری طرز تهیه : ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی یونانی 😊😋 یونان که بودم اونجا زیاد درست میکردیم در کنار جغور بغور یونانی میخوردیم 😮😃 موادی که لازم داری قارچ زیتون بدون هسته فلفل دلمه رنگی ‌ ذرت شیرین بی بی کرن هویج روغن زیتون سرکه نسبت روغن به سرکه ۴به ۱ باشه ادویه : تخم گشنیز فلفل سیاه ، جوز هندی ، میخک ، زردچوبه و نمک ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
  رولت بیسکوییتی مواد لازم بیسکویت برای مرطوب شدن بیسکویت ها  را به شیر آغشته کنید سس شکلات موز برای خامه 2 بسته کرم شانتی 1 فنجان شیر سرد 1 عدد خامه سایز کوچک با همزن برقی 3 تا 5 دقیقه بزنید بیسکویت ها را در شیر خیس کنید و همانطور که در فیلم می بینید بیسکویت ها را گذاشته و کیک را آماده کنید و سپس به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید و روی آن را با خامه بپوشانید و روی آن را با سس شکلاتی تزئین کنید و به مدت دو ساعت ها. سپس برش بزنید نوش جان🌹 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزو میکنم ... ته ته ناامیدی یه جمله و حرفی یه روزنه ی امید ته دلت ایجاد کنه آرزو میکنم ... هرموقع ته دلت یه غمه بزرگی نشست و غصه دار شدی خدا یه نشونه برات بفرسه و بگه: "بنده جونم یادت نرفته که من هستم یادت نرفته که تا من رو داری غصه ای به دلت راه ندی زیباترین آرزو❤️❤️ برایت من خدا را آرزو دارم 💕🍃🌸🌸🍃 ❤️🧡💛💚💙💜
رؤياهاي تو تاريخ انقضاء ندارن...⛔️ نفس عميقي بکش و دوباره سعي کن🕊 💕🍃🌸🍃🍃🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 خرمای هسته گرفته 300 گرم (یک و نیم پيمانه) گردوی ریز شده 55 گرم (نصف پیمانه) کنجد 30 گرم (3 ق غ) پودر نارگیل 30 گرم(3 ق غ) دارچین 1 ق چ کره 15 گرم (1 ق غ) پودر کاکائو 1 ق غ (10 گرم) خرما رو با کره روی حرارت ملایم تفت بدید. مرتب با پشت قاشق لهش کنید و زیر و روش کنید تا کاملا یکنواخت و پخته بشه. اگر مقدار خرما زیاد است، خرما را چرخ کنید. وقتی کامل نرم شد، دارچین و پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط کنید. اسنک رو از روی حرارت بردارید.گردو و پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. کف ظرف یا قالب دلخواه نایلون انداخته روی نایلون رو با برس چرب کنید. مواد رو ریخته با پشت قاشق چرب شده، صاف کنید. بذارید توی یخچال چند ساعت تا کامل سرد بشه و خودش رو بگیره. برای برش تمیز و یکدست قبل از بریدن اسنک، اونو نیم ساعت توی فریزر قرار بدید. بعد با چاقوی تیز چرب شده با روغن مایع برش بزنید. ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
👩‍🍳🧁🍋☕️🧀 کره صد گرم شکر دانه ریز صد گرم تخم مرغ زده شده یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شیر پنجاه گرم چای ترش تی بگ یک عدد آرد صد و چهل گرم بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری پنیر چدار رنده شده پنجاه گرم لیموترش یک عدد. تی بگ را در شیر با شعله کم می جوشانیم تا عطر آن خارج شود. سپس چای تی بگ را باز و با شیر مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود. شکر و کره را با دور تند همزن می زنیم تا یکدست شود. تخم مرغ و زرده را اضافه کرده و می زنیم. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم اضافه می کنیم. پنیر و پوست لیمو را که ریز رنده کرده ایم با مواد مخلوط می کنیم. در آخر مواد را به آرامی با شیر مخلوط کرده. .سه چهارم کپسولها را از مواد پر کرده و در فر که از قبل با دمای صد و پنجاه درجه گرم شده به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می دهیم. پس از سرد شدن سرو می کنیم ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
سلام احمدی هستم به علت مشکل مالی و مهاجرت کلیه وسایل خونمو ارزون میفروشم ❌برای دیدن وسایل وارد لینک زیر شوید 👇 https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2 برخی اقلام با ذکر یک صلوات داده میشود 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2 ❌ بسیار محدود ❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عمر میگذره و من بیش تر میفهمم که هیچ چیز تو دنیا ارزش گریه کردن رو ندارد! ما آدما مدام چیزهایی رو که اسمشون رو مصیبت و بدبختی میذاریم در سرزمین افکارمون میچرخونیم و دور میکنیم و همین باعث میشه در صدسالگی حسرتِ لذت نبردن از زندگی رو بخوریم! شاید کلمه ی رها کردن و فرار کردن برای چنین لحظاتی به وجود اومدن... از غصه هات فرار کن در ناکجا آبادِ درونت رهاشون کن؛ و به دنبال هر چیز که شادت میکنه روانه شو... زندگی اگه چیزهای زیادی برای گریه کردن داره، چیزهایی هم برای لبخند زدن داره فقط کافیه از ته دلت بخوای که زندگی رو زندگی کنی... از ته ته ته دلت... شبتون بخیر😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💕تو زندگے را بـرای همه " زیبا " بخواه میبینی چطور کائنات جواب زیبایے را بــرایت باز پس میفـرستد هیچ کار نیکے در این دنیا بی پاسخ نخـواهد ماند 🍃🌸💕🍃🌸🌸 روزتون قشنگ🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا عصرانه فوقالعاده راحت و خوشمزه ۱ پیمانه آرد ۱/۴ پیمانه پودر شیرخشک ۱/۲ پیمانه پودر شکر نصف قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری عسل ۳/۴ پیمانه شیر ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای خمیر کره یا مارگارین هم دمای محیط ۲۵۰ گرم روغن مایع نصف لیوان نشاسته ذرت ۱ لیوان ( نصفش برای داخل خمیر استفاده میشه) پودر شکر ١ لیوان مغز گردو یا فندق ١ لیوان آرد سفید ۱ونیم لیوان (معیارتون منسجم شدن خمیر مثل فیلم باشه) وانیل. کمی بیکینگ پودر. ۵ گرم سرکه انگور ۱ ق غ روی شیرینی هارو بعد از پخت و خنک شدن با شکلات بن ماری شده و انواع مغز های خرد شده تزئین کنید. ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات شکری مواد لازم👇🏻 350 گرم آرد 1 عدد تخم مرغ یک پنس نمک 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری 4 گرم بیکینگ پودر کمی وانیل شکر 30 گرم 40 گرم کره نرم شده 210 میلی لیتر شیر ولرم 👈🏻مواد لازم در ظرفی  شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید. شیر را نیز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید در آخر آرد را بتدریج اضافه کرده و ورز بدید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد(شل نباشد) چسبندگی خمیر با ورز دادن و استراحت کم میشود .کره را اضافه کرده و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید و روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 2 ساعت استراحت کند تا حجمی بگیرد و پف کند بعد از این زمان خمیر را کمی آرد پاشی کرده و با وردنه به ضخامت نیم سانت روی کاغذ روغنی باز کنید و با کاتر و یا لیوان قالب بزنید و وسط آن را با ته ماسوره خارج کنید.وقتی دونات ها را شکل دادید روی آنها را لپوشانید و دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه استراحت کنند حتما باید دونات ها حجم بگیرند وپف کنند چون در غیر این صورت بافت آنها سنگین میشود ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با یه قلم مواد این کره رو درست کن 👌 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 4 فنجان شیر مایع نشاسته 4 قاشق چایخوری 3 قاشق غذاخوری شکر 3 قطره عرق  هل 1 کیسه خامه شانتیلی 1 قاشق غذاخوری کره نوش جان ❤️🧡💛💚💙💜
🌺موادلازم: 🪴بیسکوییت پتی بور ۲بسته ۵۰گرمی 🪴خامه صبحانه ۱۰۰گرم 🪴شکلات تخته ای ۱۰۰گرم 🪴کره ومغزیجات در صورت دلخواه 🪴طرز تهیه: درویدیو کاملا مشخصه لطفا ورق بزنید سوالی بود کامنت بزارید پاسخ میدم ابتدا خامه،شکلات ،رو مخلوط رو حرارت ملایم تا ذوب بشن یا رو حرارت کتری بعد کره ومغزها رو اضافه واجازه میدیم سرد بشه بعد بیسکویت خرد شده رو اضافه ودر نهایت میریزم داخل قالب میزاریم یه روز یا ۴ساعت در یخچال بمونه . 🌺اگه قالب نداشتید مواد رو بریزید روی سلفون ورول کنید دو طرف سلفون رو ببندید  به حالت بیضی بعد بزارید یخچال هنگام برش دایره ای درمیاد . ❤️🧡💛💚💙💜