eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 موادلازم:⠀ قارچ کوچک ۲ بسته⠀ ۲ عدد پیاز⠀ فلفل دلمه ای کاپی ۲ عدد⠀ فلفل سبز ۱⠀ شکر۱ ق غ⠀ آبلیمو ⠀ گوجه فرنگی ۳⠀ رب‌گوجه ۱_۲ ق ⠀ کره_روغن زیتون⠀ فلفل سیاه،نمک،نعناع خشک،فلفل چیلی ❤️🧡💛💚💙💜
سلام احمدی هستم به علت مشکل مالی و مهاجرت کلیه وسایل خونمو ارزون میفروشم ❌برای دیدن وسایل وارد لینک زیر شوید 👇 https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2 برخی اقلام با ذکر یک صلوات داده میشود 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2 ❌ بسیار محدود ❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده و نا امید نشو. توکل کن چرا که خداوند در فکر بخشیدن چیزهای بهتری به توست چيزى بلد نيستم بگم تا تورو دلدارى بدم خدا به موقع ميرسه فقط به اين معتقدم❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکرشو میکردی تو خونه بتونی یه گلدون جعفری و شوید داشته باشی☺️🍀☘🌿 کلیپ و ببین👀 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیایِ ما نتیجه نقشی است که ما بر آن می‌زنیم نقاشِ دنیای‌مان، خودمانیم... رنگ و طرحِ آن نتیجه کارهای‌مان و وسعتِ آن به اندازه وسعتِ فکرمان است... ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍 ❤️🧡💛💚💙💜
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) پیاز یک عدد عصاره گوشت نصف قرص نمک و فلفل به میزان لازم روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. ۵_سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایی ۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه ❤️🧡💛💚💙💜