فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده ترئینی جالب با ربان
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
فکرشو میکردی تو خونه بتونی یه گلدون جعفری و شوید داشته باشی☺️🍀☘🌿
کلیپ و ببین👀
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیایِ ما نتیجه نقشی است
که ما بر آن میزنیم
نقاشِ دنیایمان، خودمانیم...
رنگ و طرحِ آن نتیجه کارهایمان
و وسعتِ آن به اندازه وسعتِ فکرمان است...
❤️🧡💛💚💙💜
#بادمجان_پلوی_قزوین
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج یک کیلو
گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم
آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد)
پیاز یک عدد
عصاره گوشت نصف قرص
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم.
۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود)
۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید.
۵_سپس آب را افزوده.
*از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها*
۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایی
۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید.
*این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستن_روسری
مدل پاپیونی کوچیک
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا گره زدن خوشگل یاد بگیر
#ترفندوایده
❤️🧡💛💚💙💜
قدردانی یک تمرین هر روزه است. پژوهشها نشان میدهند که دقایقی را در روز اختصاص دادن به تمرکز بر روی یادآوریِ همراه با احساسِ سپاسگزاری از سادهترین چیزهای زندگی مثل عطر یک فنجان چای و یا شنیدن صدای یک دوست از پشت تلفن به نحو قابل توجهی میزان شادمانی افراد را افزایش میدهد.
"درست در حین و بین تنشهای غیرقابل اجتناب زندگی باید فرصت بودگی را مغتنم شمرد. چراکه زندگی همین اکنون است و فردا همواره یک احتمال"
🌸💕🍃🌸💕🍃🌸💕
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥣 تا حالا با برگ مو آش پختی؟😯😅
چیا میخوایم برای 4 نفر
بلغور گندم نصف لیوان
برنج نمیدونه ی ایرانی 1/4 لیوان
لپه 1/4 لیوان
برگ انگور یا مو 300 تا 400 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مرغ
آبغوره نصف لیوان یا کمتر
پیاز 1 عدد
سیر3، 4 حبه
مرزه و شوید خشک هر کدام کمتر از 2 ق غ
نعنا خشک مقداری برای نعنا داغ
قسمت اول ✅🌹
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش بزارین با حرارت ملایم بپزه و جابیفته و لعاب بندازه.
بلغور گندم رو از شب قبل خیس کنید.
برنج و لپه هم از 4 ساعت قبل خیس بخوره خیلی بهتره.
از برگهای نازک انگور استفاده کنید.
میزان آبغوره به ذائقه ی شما بستگی داره
قسمت دوم ✅✅🌹
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل برای موهای کوتاه••💃
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••بافت یا رنگ موهاش؟••💜
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده #جای_پلاستیک با بطری های خالی بی استفاده 👌😊
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پاکت هدیه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
300 گرم گردو بو داده
300-400 گرم عسل
❌همچنین می توانید به جای عسل از یک فنجان شکر و یک قاشق چای خوری کره استفاده کنید به نحوی که شکر رو بزارید روی حرارت بسیار کم تا کم کم ذوب بشه سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و بد گردوهارو بریزید)❌
پخت و پز:
آجیل ها را در ماهیتابه با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
عسل را در یک قابلمه استیل یا چدن بجوشانید و روی حرارت ملایم هم بزنید و آن را بجوشانید تا زمانیکه اگه یک قطره از ان را روی استکان بریزید پخش نشود.
سپس گردو ها را به عسل اضافه کنید و با هم زدن ان ها به مدت دو تا سه دقیقه کاملا مخلوط کنید.
مواد را روی تخته چوبی که قبلاً با آب سرد مرطوب شده بود (یا روی سنگ مرمر روغنی) قرار دهید و با وردنه مرطوب شده با آب آن را به لایه ای به ضخامت 1 سانتی متر بغلتانید.سپس با چاقو برش دهید و اجازه بدید خنک بشه و ترد بشه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافت مو
دخترانه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با یه قلم مواد این کره رو درست کن 👌
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات شکری
مواد لازم👇🏻
350 گرم آرد
1 عدد تخم مرغ
یک پنس نمک
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
4 گرم بیکینگ پودر
کمی وانیل
شکر 30 گرم
40 گرم کره نرم شده
210 میلی لیتر شیر ولرم
👈🏻مواد لازم
در ظرفی شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید. شیر را نیز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید در آخر آرد را بتدریج اضافه کرده و ورز بدید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد(شل نباشد) چسبندگی خمیر با ورز دادن و استراحت کم میشود .کره را اضافه کرده و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید و روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 2 ساعت استراحت کند تا حجمی بگیرد و پف کند بعد از این زمان خمیر را کمی آرد پاشی کرده و با وردنه به ضخامت نیم سانت روی کاغذ روغنی باز کنید و با کاتر و یا لیوان قالب بزنید و وسط آن را با ته ماسوره خارج کنید.وقتی دونات ها را شکل دادید روی آنها را لپوشانید و دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه استراحت کنند حتما باید دونات ها حجم بگیرند وپف کنند چون در غیر این صورت بافت آنها سنگین میشود
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافت مو 🧝♀
❤️🧡💛💚💙💜
پسرکی دو سیب در دست داشت🍎🍃
مادرش گفت :
یکی از سیب هاتو به من میدی؟
پسرک یک گاز بر این سیب زد
و گازی به آن سیب !
لبخند روی لبان مادر خشکید!
سیمایش داد می زد که چقدر از پسرکش ناامید شده
اما پسرک یکی از سیب های گاز زده را به طرف مادر گرفت و گفت :
بیا مامان!
این یکی ، شیرین تره!
مادر ، خشکش زد
چه اندیشه ای با ذهن خود کرده بود.
هر قدر هم که با تجربه باشید
قضاوت خود را به تأخیر بیاندازید
و بگذارید طرف ، فرصتی برای توضیح داشته باشد .
❤️🧡💛💚💙💜
به هر کس که می رسید، از شادکامی و سلامتی، از آرامش و شکوفایی و از سعادت و نیکبختی سخن بگویید.
به جنبه ی خوشایند هر چیز نگاه کنید. فقط به بهترین ها فکر کنید، فقط به خاطر بهترین ها کار کنید و فقط در انتظار بهترین ها باشید.
با دیدن و شنیدن موفقیت دیگران به همان اندازه شاد و خوشحال شوید که از موفقیت خود شاد و خوشحال می شوید.
به هر کس که می رسید، لبخند بزنید. برای دیدن چیزهای مثبت در زندگی و اطرافیان به قدری وقت صرف کنید که وقتی برای جستجوی منفیها نداشته باشید.
خود را لايق بهترینها بدانید
ارتعاش مثبت بفرستید
شبتون قشنگ😍
❤️🧡💛💚💙💜
May 11
#شیره_خرما
ابتدا خرما را یک شب خیس کنید مقدار آب به گونه ای باشد که روی خرما را بگیرد سپس خرما را با دست نرم کرده و درون کیسه نخی بریزید آنرا درون صافی تحت فشار قرار داده تا آب خرما خارج شود دوباره آب روی خرما بریزید و مخلوط کنید این بار کمتر از قبل و باز درون کیسه ریخته و آب خرما را جدا کنید.
سپس آب خرما را روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد در اوایل کار مرتب کف روی آنرا بگیرید سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود غلظت آن طوری باشد که در محیط خارج از یخچال بتوان نگهداری کرد.کمی رقیق تر از عسل باشد.پس از آنکه خنک شد صاف کرده درون ظرف نگهداری کنید.از 6 کیلو خرما حدود 2الی 2/5کیلو شیره بدست می آید.از شیره خرما حلواها و دسرهای متنوعی می توان درست کرد.
❤️🧡💛💚💙💜