eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.1هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پذیرش ِ هر آن چه هستی چراغی ست روشن 🌸🍃 به سویِ آنچه می توانی باشی... ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای سس پایه - گوجه ۱/۲ - رب گوجه ۱ ق غ - نمک ۱/۲ ق چ - فلفل قرمز ۱ ق چ - آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ - پودر پیاز ۱ ق چ - پودر سیر ۱ ق چ - روغن ۱ ق ع - آب سرد ۱/۴ پ برای تاپینگ - پنیر پیتزا ۱ پ - نان باگت ۱ عدد - سس پایه ۱-۲ ق غ - قارچ - فلفل دلمه - زیتون - به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه) ❤️🧡💛💚💙💜
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفه‌ای😋 مواد لازم🔻 برنج ۵ پیمانه پیاز قرمز ۲ عدد سیر ۴ حبه مرغ ۵ تکه سینه و ران کره ۱۰۰ گرم زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه کمی جوز هندی کمی زرده تخم مرغ ۴ عدد ماست چکیده ۱ لیوان خلال پسته ۵۰ گرم خلال بادام ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم ❤️🧡💛💚💙💜
شربت زعفرون شکر به میزان لازم زعفران ساییده شده 1/2 قاشق غذا خوری گلاب 3 قاشق غذا خوری آب نیم لیتر تخم شربتی مقدار لازم آبو بذاريد رو گاز كه بجوشه؛ بعد زيرشو كم كنيد و شكر رو بهش اضافه كنيد تا حل بشه كامل. بعدش زعفرون و گلاب رو اضافه كنيد و اجازه بديد يكربع بجوشه تا شربت غليظ بشه. وقتي خنك شد بريزيدش توي ظرف و درشو محكم ببنديد و هربار موقع مصرف نصف ليوان از شربت و باقيش رو آب و يخ بريزيد و نوش جان كنيد تخم شربتی هم در اخر اضافه کنید به شربت ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لوبیا سبز😋 لوبیا سبز ۱ کیلو سرکه سفید ۴ لیوان اب ۲ لیوان نمک ۱/۵قاشق غذاخوری سیر ۶ حبه فلفل قرمز ۲عدد ترخون و مرزه ۱ دسته کوچک طرز تهیه:ابتدا لوبیارو میشوریم و داخل ابکش میریزیم تا اب اضافیش بره و رو یه پارچه پهن میکنیم تا کاملا خشک بشه حالا سر و تا لوبیا رو با کارد جدا میکنیم و در ادامه قابلمه رو گاز میزاریم و ۴ لیوان سرکه و ۲ لیوان اب داخل قابلمه ریخته و وقتی کمی گرم شد نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه،سپس لوبیا سبز رو اضافه کرده و درب قابلمه رو میزاریم تا رنگ لوبیا تغییر کنه توجه داشته باشین که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشه تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشه. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگه تو قابلمه بمونه تا کمی پخته بشه. پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. و مرزه و ترخون و به همراه سیر و فلفل و لوبیا سبز در شیشه میچینیم ❤️🧡💛💚💙💜
زمین خوردن شکست نیست شکست زمانی به سراغت می آید که در همان جایی که زمین خوردی، بمانی! ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 دو عدد کدو یک عدد سیب زمینی سه قاشق غذاخوری آرد سمولینا یک چهارم پیمانه شیر مقداری جعفری تازه مقداری شوید تازه نصف پیمانه پنیر پیتزا نمک و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری دو قاشق غذاخوری روغن زیتون دو عدد تخم مرغ نصف پیمانه آرد سفید یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک عدد فلفل دلمه قرمز برای سس دو قاشق غذاخوری ماست یک عدد خیار شور یک حبه سیر 🟣قسمت اول ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ بسته بیسکویت پتی بور پودر کنید ۱۰۰ گرم کره ذوب شده را اضافه کنید رینگ کمربندی، بیسکویت ها را داخل رینگ که تلق گذاشتید بریزید و با گوشتکوب منسجم کنید ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید ۱/۳ لیوان آب سرد با ۲ ق پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کنید ۱ بسته پنیر خامه ای، ۱ بسته پنیر ماسکار پونه، ۱ بسته خامه، ۴ ق پودر قند، ۱ ق چ وانیل، ۲ ق غ کرم بیسکویت لوتوس یا لت آس با همزن بزنید تا یکدست بشه تو ۲ مرحله پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره ۲ ق کرم بیسکویت را با آبجوش مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه قالب را جدا کنید و کرم روش بریزید با بیسکویت تزئین کنید ❤️🧡💛💚💙💜
با هر دستی در زندگی ببخشید با همان دست هم خواهید گرفت. چنانچه مثبت باشید بازتاب کائنات مثبت و چنانچه منفی باشید بازتاب کائنات نیز منفی خواهد بود 🌸♥️ ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 تزئین شیک حلوا 🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
🥘 اينم خورشت فاصولیه كه یک خورشت خوشمزه ترکیه ايست كه خيلي سريع آماده ميشه ميتونيد بجاي مرغ با گوشت درست كنيد و با برنج یا نان سرو کرد.  ابتدا در ظرفی لوبیا سفید را خیس کرده بودیم نیم پز می کنیم .در ظرفی دیگر پیاز را تفت داده سیر ریز شده را اضافه می کنیم و سپس مرغ را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ میکنیم بعد پوره گوجه را ریخته تا رنگش تغییر کند و رب بهش اضافه ميكنيم سپس نمك ، زردچوبه، فلفل، دارچين،زنجبيل را می ریزیم وتفت ميديم سپس آب و لوبیا را اضافه کرده تا مرغ پخته شود. دو عدد ليمو عماني هم مي ريزيم و می گذاریم تا مرغ بپزدو کم کم خورشت غلظت پیدا کند و جا بیيفته. نکات : ✅در صورت تمایل به جاي ليموعماني مقداری آبلیمو يا تمرهندي به غذا ميتونيداضافه کنید. و ميتونيد سيب زميني سرخ كرده كنارش بزاريدويا سيب زميني نگيني داخل خورشت ابپز كنيد . ❤️🧡💛💚💙💜
ﻟﻘﻤﺎﻥ ﺣﮑﯿﻢ ﮔﻮﯾﺪ: رﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﮐﺸﺘﺰﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ بوﺩﻡ ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﮔﻨﺪﻡ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﮑﺒﺮ ﺳﺮﺑﺮ ﺍﻓﺮﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﻮﺍﺿﻊ ﺳﺮﺑﻪ ﺯﯾﺮﺁﻭﺭﺩﻩ بوﺩﻧﺪ. ﻧﻈﺮﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺧﻮﺩ ﺟﻠﺐ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻟﻤﺲ ﻧﻤﻮﺩﻡ، ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﻤﻮﺩﻡ. ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺑﺮاﻓﺮﺍﺷﺘﻪ ﺭﺍﺧﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﻪ ﻭ ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺑﻪ ﺯﯾﺮ ﺭﺍ ﭘﺮﺍﺯ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎﻓﺘﻢ. ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺭﮐﺸﺘﺰﺍﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﯿﺰ ﭼﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭﻧﺪ ﺳﺮﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭﺣﻘﯿﻘﺖ ﺧﺎﻟﯽ ﺍند شبتون قشنگ 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی با خــدا حرف می زنی🍃🌻 هیچ نفسی هدر نمی رود وقتی "منتظر خدا" باشی هیچ لحظه ای تلف نمی شود وقتی به خدا اعتماد کنی هرگز شکست را نخواهی دید با خـــــدا هیچ چیز را از دست نخواهی داد..🍃🌻 🦋💕🍃🌿🍃🍃🌸🌸 روزتون دلبر😍 ❤️🧡💛💙💜💚
‍ 🌸🍃ﺳﺨﻨﯽ_ﺍﺯ_ﺟﻨﺲ_ﻃﻼ ﺍﺯ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﺧﻠﻖ ﭘﺸﯿﻤﺎﻥ ﻣﺸﻮ... ﻭ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﻗﺪﺭ ﺧﻮﺑﯽ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﻧﺴﺖ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﻣﺸﻮ ﭼﻮﻥ ﮔﻨﺠﺸﮏﻫﺎ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺁﻭﺍﺯ ﻣﯽﺧﻮﺍﻧﻨﺪ ﻭ ﻫﯿﭻﮐﺲ ﺗﺸﮑﺮ ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ🌸🍃 ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺁﻭﺍﺯﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ... ﻧﮕﺎﻩ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺳﺖ... ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺪ ﻣﯽﺑﯿﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺟﺬﺍﺏ ﻭ ﺷﺨﺼﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻫﯿﭻ ﺣﺴﺎﺏ نمیکند🌸🍃 ﺗﻨﻬﺎ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﺪ ﭘﺲ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻣﻘﺼﻮﺩ ﻭ ﻣﺮﺍﺩ ﺧﻮﺩﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ...🌸🍃 ❤️🧡💛💚💙💜
صبحها برای هر فردی میتواند رنگی داشته باشد بستگی بـه دلـت دارد  که چه طیفی و رنگی را بکاری هر چه هست آرزو می کنم زیبا باشد و پراز بهانه برای شادی ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش گیلانی😍😋 داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید با دست حسابی ورز بدین هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین یک عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر خرد شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجه‌ی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ عدد  گل کلم ۱ عدد   کلم بروکلی ۱ عدد   فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد    گوجه خرد کنید و داخل ظرف مناسب فر بریزید ۱ عدد   پیاز خرد و تفت بدید روی مواد قبلی بریزید ۳ عدد  تخم مرغ، ۱ لیوان   شیر، ۱ لیوان  آرد سفید، ۱۰۰ گرم   پنیر پیتزا، ۱/۳ لیوان  روغن مایع، نمک ، فلفل سیاه ترکیب کنید و روی گل کلم ها بریزید کمی ظرف تکان بدین تا مواد همه جای ظرف پخش بشه نصف   سیب زمینی خرد کنید روش بریزید بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه برش بزنید و سرو کنید ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍آسون ترین و بی دردسرترین نون بربری فقط با 4قلم مواد بدون خمیر مایه، بدون فر✋🏻 از لطافت و نرمی این نون بگم یا نگم😋 اگر پیمانه نداری با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه بزن ✅بریم سراغ مواد اولیه نان بربری👇🏻 ♦آرد  2 پیمـــانه ♦ماست سفت  و پرچرب  1پیمــــانه ♦نمک  نوک قاشق چایخوری ♦بکینگ پودر 1قاشق  غذا خوری ♦کره  1قاشق غذاخوری قسمت اول ✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ماست و بکینگ پودر  با هم مخلوط کرده میزاریم کنار تا حجیم بشه ✅آرد  رو 3بار الک میکنیم ✅نمک و ماست رو اضافه و خمیر رو با دست جمع میکنیم ✅کره رو اضافه میکنیم و 5دقیقه خمیر رو ورز میدیم ✅کف تابه رو با کره یا روغن جامد چرب میکنیم ✅تابه رو روی شعله پخش کن از قبل گرم شده به مدت 25الی 30دقیقه زمان میدیم تا نون مغز پخت بشه ✅وبعد از پخت برمیگردونیم تا سطح نون طلایی بشه ✅و داخل پارچه  میپیچیم تا نون مون نرم بمونه ♦دمای فر 170به مدت 25 الی 30 دقیقه ♦دمای توستر 150 قسمت دوم ✅✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا ماکارانی اینجوری درست میکنن؟ تجربه هاتون برام کامنت کنید عشقا😍😍😍😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه برای این تابه ای جذابمون: ۱۶ ورق خمیر یوفکا(نصف یه بسته میشه حدوداً،حتی با نون لواش نازکم میشه درست کرد) مخلوط جعفری و پیازچه ۲ ق غ نصف پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن یک عدد تخم مرغ یک ق غ پنیر خامه ای ۳ق غ پنیر پیتزا (۱۵۰گرم گوشت چرخکرده و کمی پیازسرخ شده و کمی ادویه به همراه دو ورق ژامبون،مواد داخل بورک اختیاریه کاملاً). 🌸قطر تابه هم ۲۰سانت هست ❤️🧡💛💚💙💜