فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقت کردی...
همین الان؛
هم اکنون؛
اين لحظه؛
پير ترين سني هستي كه تا حالا بوده ای و جوان ترين سني كه تا ابد خواهي بود!
پس از لحظاتت بی نهایت لذت ببر...
شادی کن؛
خلاق باش؛
جسارت کن، بیشتر بخواه؛
جلو برو و به خودت مطمئن باش...
و هر لحظه یادت باشد؛
هم اکنون جوان ترین سنت را داری و هر لحظه بابت این موهبت شکرگزاری کن...
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادی که نیاز داریم برای ۳ نفر
سینه یا رون مرغ ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
هویج ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
رب ۲ قاشق
زعفرون
نمک فلفل سیاه تخم گشنیز پاپریکا زردچوبه
آب جوش
روغن یا کره ۳ قاشق
نکته هایی که خیلی مهمه
۱-حتما مرغ و از شب قبل یا حداقل ۱ ساعت قبل از پخت با نمک و زعفرون مزه دار کنید
۲_حتما از آب جوش استفاده کنید که رنگ سس مات نشه
۳_زرشک و زیاد تفت ندید و روغن هم زیاد داغ نباشه
۴_برای طعم دار شدن بهتر مرغ حتما از فلفل دلمه ای استفاده کنید اما نه زیاد که مزه ی فلفل دلمه نگیره
❤️🧡💛💚💙💜
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو😍😋
🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه
🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی خرچنگ بازیگوش 🦀
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کار دستی
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای پای آب....
همینقدر ساده،
همینقدر دلنشین و خواستنی
برای لذت از زندگی
یک نگاه ساده کافیست
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیسی😍😋
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۱ حبه
گوشت خورشتی (مورد علاقهخودتون): ۶۰ گرم
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان)
نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید)
زعفران (تُک قاشق چایخوری - دمی هم میشه)
آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزهس. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید
❤️🧡💛💚💙💜
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش عطر کردن برنج بااین روش 👌👌
❤️🧡💛💚💙💜
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#غذا_فوری_با_اسفناج👩🍳
300 گرم اسفناج
چهار عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری آرد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا از هر کدام نصف قاشق چایخوری
دو حبه سیر رنده شده
اضافه و با هم مخلوط کنید
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی خروس با کمک خمیر بازی و پلاستیکهای حبابی 🐓
❤️🧡💛💚💙💜