eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقت کردی... همین الان؛ هم اکنون؛ اين لحظه؛ پير ترين سني هستي كه تا حالا بوده ای و جوان ترين سني كه تا ابد خواهي بود! پس از لحظاتت بی نهایت لذت ببر... شادی کن؛ خلاق باش؛ جسارت کن، بیشتر بخواه؛ جلو برو و به خودت مطمئن باش... و هر لحظه یادت باشد؛ هم اکنون جوان ترین سنت را داری و هر لحظه بابت این موهبت شکرگزاری کن... ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدا چقدر قشنگ میگه : وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ «حواسم هست چی تو دلت میگذره»✨ 💕🍃🌸🍃🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادی که نیاز داریم برای ۳ نفر سینه یا رون مرغ ۳ عدد برنج ۳ پیمانه پیاز درشت ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد سیر خرد شده ۲ حبه رب ۲ قاشق زعفرون نمک فلفل سیاه تخم گشنیز پاپریکا زردچوبه آب جوش روغن یا کره ۳ قاشق نکته هایی که خیلی مهمه ۱-حتما مرغ و از شب قبل یا حداقل ۱ ساعت قبل از پخت با نمک و زعفرون مزه دار کنید ۲_حتما از آب جوش استفاده کنید که رنگ سس مات نشه ۳_زرشک و زیاد تفت ندید و روغن هم زیاد داغ نباشه ۴_برای طعم  دار شدن بهتر مرغ حتما از فلفل دلمه ای استفاده کنید اما نه زیاد که مزه ی فلفل دلمه نگیره ❤️🧡💛💚💙💜
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای پای آب.... همینقدر ساده، همینقدر دلنشین و خواستنی برای لذت از زندگی یک نگاه ساده کافیست ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید ❤️🧡💛💚💙💜
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش عطر کردن برنج بااین روش 👌👌 ❤️🧡💛💚💙💜
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 300 گرم اسفناج چهار عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری آرد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا از هر کدام نصف قاشق چایخوری دو حبه سیر رنده شده اضافه و با هم مخلوط کنید ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی خروس با کمک خمیر بازی و پلاستیک‌های حبابی 🐓 ❤️🧡💛💚💙💜