eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.6هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ترش گیلانی😍😋 داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید با دست حسابی ورز بدین هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین یک عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر خرد شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجه‌ی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش شمع صدفی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش دیگه نیاز نیست ماهی رو داخل روغن زیاد سرخ کنی ماهی ۱عدد مخلوط گشنیز وشنبلیه ۲۵۰گرم زعفران دم کرده مقداری پیاز ۲عدد متوسط سیر ۴حبه رب انار ۵ ق غ خ گردوی خردشده نصف پیمانه ادویه نمک فلفل پودر زنجبیل به مقدارلازم ابلیمو ۲ ق غ خ شکم ماهی رو حسابی زعفران دم کرده بزنید بعد ابلیمو نمک فلفل وپودر زنجبیل سیر رنده شده خوب ماساژبدین وروشو بکشین ویک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. قسمت اول ✅🌹 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مواد شکم پر.اول پیاز رو کمی تفت بدین ادویه هارو بزنید سیر رنده وبعد سبزی رو اضافه کنید۲۰دقیقه باحرارت کم تفت بدین بعد گردو ورب انار و حرارت روخاموش کنید. از مواد داخل شکم ماهی بریزید با نخ خوب ببندین که موقع پخت بازنشه رومال زعفران بزنید وچند تابرش اریب روی ماهی ایجاد کنیدکمی روغن زیتو و روشو فویل بکشین وداخل قابلمه ای که سنگ ریختین وحسابی داغ شده قرار بدین. وبزارین ۴۰دقیقه بپزه. حالا فویل رو بردارین تابرشته بشه.میتونید رومال زعفران هم بزنید.۲۰دقیقه دیگه اجازه بدین تا اماده بشه قسمت دوم✅✅🌹 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بیشتر مشکلات زندگیمان از ‌آنجا شروع میشود که ما نه برای خودمان بلکه برای آدم های اطراف مان زندگی می کنیم. لباسی میپوشیم که مد باشد! در رشته ای درس میخوانیم که کلاس داشته باشد! با کسی ازدواج می کنیم تا دهان مردم را ببندیم! بچه دار می شویم که برایمان حرف در نیاورند و این داستان تا آخر عمر ادامه دارد... برای مردم زندگی کردن، یعنی خوشبخت بودن در ذهن مردم! در حالیکه احساس خوشبختی کردن یک کیفیت درونی و شخصی است. لازمه احساس خوشبختی درک واقعیتهای زندگی شخصی و استفاده از شرایط موجود برای خلق بهترین های ممکن است. برای خودت زندگی کن... شبتون قشنگ 😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شُد ، شُد ... ‏نشُد بیا بشین ‏برات چای‍‍ی بریزم ❤️ روزتون قشنگ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترقندوعمرا کسی بدونه 😜😜👌👌 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازاین ترفند قرتی بازیا یاد بگیر 👌👌 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو . 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃