فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش جا شمعی لاکچری 😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕شاید از شنیدن اسمش تعجب کنید,ولی اگه فقط یکبار امتحانش کنید بهتون قول میدم از طعمش تعجب کنید چون بشدت خوشمزست و بی نظیره.
✅موادلازم:⬇️⬇️
💕کاهو خرد شده 100گرم یا دو لیوان
💕شوید خشک 1قاشق غذا خوری
💕 ریحان یا جعفری خشک 1/2قاشق غذا خوری 💕تخم مرغ 2 عدد.
💕زرشک 1قاشق غذا خوری
💕گردو خرد شده 2قاشق غذا خوری
💕آرد دو قاشق غ خ
💕نمک فلفل زردچوبه
💕سیر یک عدد
💕روغن به میزان لازم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کسدیای مرغ 👨🍳
یه غذای خوشمزه ی مکزیکی بی دردسر و راحت
که عاشق ترکیب رنگاش و مزه اش میشین🤤🤌🏻
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_پیازچه
باورتون میشه ۲۰ دقیقه درست میشه
اول از همه پیازچه یه دسته رو همراه یه دسته جعفری و یه دونه سیبزمیمی همه رو پوره میکنیم
و با نمک نصف قاشق
فلفل سیاه نصف قاشق
زردچوبه نصف قاشق با هم مخلوط میکنیم
سه دونه تخم مرغ و سه قاشق زعفرون دم شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کف تا به پهن میکنیم و دو طرفش رو میزاریم بپزه
برای هر طرف ۳ تا ۴ دقیقه کافیه
به همین سادگی این کوکی پیازچه خوشمزه رو درست میکنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت🥰
مواد لازم :
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکلات تختهای ۵۰ گرم
شیر ۲.۵ لیوان
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
مسائل قدیمی را از ذهن خود پاک کنید👌
اسم تمامی افرادی را که از آنها دلگیر
و عصبانی هستید بنویسید
و برای هر کدام یک نامه با عنوان
بخشش تهیه کنید
و پیش خودتان نگه دارید
هربار باز خواستید یادشان بیفتید
به این فکر کنید که آنها الان دارند
زندگی خودشان را میکنند
و عصبانیت شما فقط روح شما را
آزرده و کدر میکند.
مشغول بودن به اتفاقات گذشته
فقط توان و نیرو را هدر می دهد.
دیگران را همان طور که هستند بپذیرید
و سعی نکنید آنها را تغییر دهید
هر اتفاقی بود تمام شد رفت
ذهنتان را
با این همه انرژی منفی پر نکنید
قلبتان را سبک کنید
و به روزهای خوبِ آینده فکر کنید...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل موی شیک••🌾
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
پاستیل
یک بسته ژله (از هر طعم دوست دارین میشه استفاده کرد)
دو ق غ سر پر پودر ژلاتین
دو سوم لیوان آب سرد
یک ق غ گلوکز
پودر ژلاتین و ژله رو مخلوط میکنیم بعد آب سرد رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم روی بخار کتری میزلریم مرتب هم میزنیم تا ذرات ژله آب بشه کامل
وقتی کاملتر شد و شفاف شد گلوکز رو اضافه کنید مخلوط کنید کاملا حل بشه حتما و حتما گلوکز رو بعد حل شدن کامل ژلاتین اضافه کنید وقتی حل شد از روی حرارت برمیداریم چنددقیقه بمونه یه لایه سفید روش میبنده حتما او لایه سفید رو بردارین که پاستیل شفاف بشه بعد با قاشق داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار بدین نیم ساعت میبنده اگر سفت شد بزارید روی بخار تا روان بشه و باهاش کار کنیدپاستیل رو بعد آماده شدن در ظرف دربسته و بیرون یخچال نگهداری کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ترفند و عمرا بلد باشی !!!!!!
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃