4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ لیوان آب
۳ لیوان شیر
نصف لیوان آرد
نصف لیوان شکر
نصف لیوان پودر نشاسته
رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنین
یک قاشق مرباخوری وانیل اضافه و مخلوط کنید
روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین
وقتی غلظت آن به این حد رسید، شعله رو خاموش کنید
داخل ظرف بریزید و اجازه بدید هم دمای محیط شه
توی این فاصله، یک لیوان شیر
دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو
یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای رو باهم مخلوط کنین
روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه
مواد شکلاتی رو روی مواد قبل بریزید و همه جای ظرف پخشش کنید
مقداری شکلات رنده شده روی دسر بپاشید و ۳ ساعت توی یخچال قرار بدید
هر اندازه ای که دوست داشتین، برش بزنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو مرغ:
یک عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز کنید
وقتی سرد شد اونو رنده کنید
نصف یک سینه مرغ آب پز و ریش شده رو به سیب زمینی ها اضافه کنین
۲ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری
نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه ، دارچین ، فلفل قرمز ، پودر پیاز و یک قاشق غذاخوری شوید خشک ، اضافه و یکدست کنین
کمی از مواد بردارید و با دست بهشون حالت بدین
داخل تابه روغن بریزید و کتلت ها رو بچینید
وقتی سرخ شد، برگردونید تا سمت دیگه هم برشته بشه
هر چی از تردی و خوشمزگی این کوکوی مرغ بگم کمه!!
حتما یه بار تستش کن، مطمئنم به بقیه هم پیشنهاد میدی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#لوبيا_پلو
1ـ گوشت لوبیا پلو به اندازه کمی کوچکتر از قیمه خورش خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید.
2ـ پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
3ـ لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.
4ـ اندازة خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه دارد و از یکو نیم تا 4 سانت میتوان خرد کرد.
5ـ از لوبیای خرد شده نیز میتوانید استفاده کنید برای فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آبکش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.
6ـ برای گوشت لوبیاپلو میتوانید از کوفتهریزه و یا قیمه سینه مرغ نیز استفاده کنید.
8ـ ادویه پلویی شامل دارچین، تخمگشنیز، زیره سبز، پودر کاری یا هر نوع ادویهای که مورد علاقه باشد و میتوانید استفاده کنید.
9ـ رنگ و طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب کم خیلی خوش طعم میشود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمی گیرد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستن روسری
خانما دقت کنید لطفا هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست 🖤
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
3.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستن روسری
خانما دقت کنید لطفا هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست 🖤
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍مرغ با سس مخصوص😋
مواد لازم :
ران مرغ ۵ الی ۸ تکه
سیب زمینی ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم
روغن زیتون یک فنجان
سیر رنده شده ۲ حبه
رب ۲ قاشق غذاخوری
ماست یا مایونز یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر کاری نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری
پاپریکا دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم .
در ابتدا در یک کاسه بزرگ روغن زیتون ، سیر ، رب ، ماست و تمام ادویه ها را مخلوط کنید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و مزه دار شود .ظرف مخصوص فر را با کاغد روغنی بپوشانید و مرغ ها و سیب زمینی های خرد شده در قطعات بزرگ را در ظرف فر قرار داده و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا بپزد . نوش جان 😋😍
پ.ن : لازم است سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد شود تا زمان پخت آن با مرغ یکی شود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃