فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••۴ مدل مو عالی••🫧
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••آموزش موم عربی••🤩
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه😍😋
مقادیر این خورش برای هر نفر
ده گرم دنبه
چهل گرم پیاز (نگینی خرد شده)
هفتاد گرم گوشت لخم گوسفندی (میشه از ترکیب گوساله و گوسفند هم استفاده کرد)
پنجاه گرم نخود (حتما از روز قبل بخیسانید و آبش رو عوض کنید)
بیست گرم رب گوجه فرنگی
پنج گرم پرک لیمو عمانی
زعفران (هر چی کرمته😜)
یک قاشق غذاخوری سرخالی گلاب
ادویه ها: نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین، زیره، هل (از هر کدام سه گرم)
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون_تابستونی
• .
قبول دارید این معجون های خنک تو تابستون خیلی میچسبه؟ 😉✌️🤤
من از موز
گردو
پسته
شکلات خرد شده
استفاده کردم با کمی شیر میکس و بعد بستنی و یکم عسل و مابقی شیر استفاده و میکس کردم غلظتش هم بستگی به خودتون داره و به همون میزان شیر استفاده کنید
برای زیبایی با استفاده از شکلات فرمند بدنه ی شات ها رو خطوط ایجاد کردم و بعد معجون رو ریختم داخلش و با مغزی جات و موز و توتفرنگی تزیین کردم
نوش جان ❤
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای انجیر
یه کیلو و نیم انجیر
یه کیلو و سیصد گرم شکر(مقدار شکر بستگی به شیرینی انجیر داره اگر خیلی شیرین بود از مقدار شکرتون کم کنید)
نصف لیوان آب
نصف لیوان گلاب
نصف ق چ جوهرلیمو
✅️تمام مراحل تو ویدئو مشخصه سوالی بود تو کامنت بپرسید
❌️روی حرارت ملایم باشه تا انجیرها کامل بپزن
❌️حتما کف روی مربا رو بگیرید تا مرباتون شفاف بشه
❌️مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه(در قابلمه رو نبندید)
❌️بعد از پخت اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه خنک بشه و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به زندگی تان معنا ببخشید؛
به یاد داشته باشید زندگی هرکس براساس طرز فکرش ساخته میشود، پس اگر به دنبال زندگی خوب و شادی هستید، در تمام لحظات زندگی شاد باشید و به غصهها فرصتی ندهید ، تا زندگیتان همانطور ساخته شود.
زندگی باید معنا داشته باشد، هر روز و باید بدانید چرا از خواب بیدار میشوید، چرا کار میکنید و چه هدفی دارید. یادتان باشد زندگی بدون هدف و معنا ، هیچ وقت نمیتواند به شما آرامش ببخشد اتفاقات و افکار منفی را رها کنید و به دنبال آنها نباشید انرژیتان را با نگرانی و استرس بیمورد از بین نبرید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی زندگی شیرینه،
بگو خدا رو شُکر و جشن بگیر.
وقتی زندگی تلخه،
بگو خدا رو شُکر و رشد کن 🌱
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده تزئینی خوشگل
بخش اول
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده تزئینی خوشگل
بخش دوم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاشی روی سنگ
عالیه حتما ببينيد 😃☝️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•• انواع بافت ••🪄
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶🏻آموزش ساخت وسایل آموزشی برای کودکان👶🏻
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فرنی بستنی یه دسر خوشمزه ولاکچری 😊😋😍
دو لیوان شیر و سه قاشق نشاسته و۴ قاشق شکر خودتون دیگه مقدار شکرش رو کم وزیاد کنید .اینا رو با هم مخلوط کرده و میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو حرارت برمی داریم وقتی خنک شد دو لیوان بستنی وانیلی آب شده .دو قاشق گلاب کمی وانیل ودو قاشق پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بعد کمی از فرنی بر میداریم یکم رنگ خوراکی بهش اضافه میکنیم و میذاریم کنار .
بقیه فرنی رو تو ظرف های سرو میریزیم و میذاریم یخچال ببنده .بعد فرنی رنگی روش میریزیم و دوباره میذاریم یخچال وقتی این لایه هم بست .
ژله درست میکنیم وقتی خنک شد روی لایه دوم میریزیم و میذاریم یخچال ببنده .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#پاچینی 🍗 😋
🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میبینی در بیرون، بعضی چیزها ردیف نیست
برای اینه که
یه چیزهایی در درونت ردیف نیست.
ضعفت را به خدا بده و خداوند قدرت را به تو عطا می کند.
گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر می رسد،
به عظیم ترین خیر و صلاح زندگی ات بدل می شود.صبور باش
امیدوارم با اتفاقای خوب غافلگیر شی❤️
شبتون قشنگ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
❣انسانهایی که زیبا فکر میکنند.
با دیگران با محبت رفتار می کنند ...
شکرگزار هستند ...
خودشان را دوست دارند ...
به زندگی لبخند می زنند ...
و بخشنده هستند ...
انسانهاییکه حتی در بدترین شرایط
و رویدادها، سعی میکنند جنبه مثبت
قضایا را پیدا کنند و ببینند ...
انسانهایی که با جنس زندگی و عشق
هماهنگ هستند ،و همیشه ،در هر مکانی
بذر امید و شادی می پاشند ...
اینگونه افراد مغناطیس عشق هستند
و مغناطیس عشق ، جاذبهای قوی دارد ..
و هر چیز زیبایی را به سمت خودشان
جذب می کند ...🍃🍃🍃🍃
روز بخیر
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #آش_اومانج
مواد لازم:
لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
اسفناج یک کیلو
آرد ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن ۳ ق غ خ
نمک و فلفل به اندازه
مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
رشته شعریه رو همه ی لوازم قنادی ها دارن✔
.
رشته شعریه یک بسته
کره50 گرم
شیر عسلی دوسوم قوطی
مغز گردو یا بادام یا پسته به دلخواه
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوا شعریه
ابتدا رشته هارو کاملا خورد کنید (هرچه این رشتهها خردتر باشد در نهایت بافت باقلوای شما بهتر خواهد شد).سپس کره و رشته هارا در ماهیتابه قرار بدید و تفت بدید حدود 10دقیقه تا سرخ بشن.
وقتی کمی تغییر رنگ دادن کافیه, بعد شیر عسلی را اضافه میکنیم(آموزش شیرعسلی خانگی در استوری) و کاملا مخلوط میکنیم و بعد گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم.
ورق فویل رو پهن میکنیم و کمی روغن مالی میکنیم و بعد مواد رو کف ورق فویل پهن و یکدست صاف میکنیم و به دلخواه وسطش رو مغز میریزیم و آرام رول میکنیم و بعد با فویل میپیچونیم و به مدت 5ساعت توی یخچال یا 2ساعت توی فریزر تا خودشو بگیره وبعد برش میدیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #فسنجان
من برای حدود ۵۰۰ گرم مرغ، تقریبا ۲۰۰ گرم گردو آسیاب شده و یک پیاز کوچیک و ۵ ق غ رب انار ترش استفاده میکنم. چون رب ترش هست، شکر هم میزنم
اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت، تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم.
دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره. میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید👌
دوستان من خیلی کم روغن میزنم این روغن روی خورشت از گردو هست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
✲ زندگیست دیگر...🦋
همیشه که همه ی رنگ هایش جور نیست
همه ی سازهایش کوک نیست
☀️|حواست باشد✨
به این روزهایی که دیگر بر نمی گردد
به فرصت هایی که مثل باد می آیند💨🌬
و می روند و همیشگی نیستند
به این سال ها که به سرعتِ برق گذشتند
به جوانی که می رود،
به میانسالی که می آید،
حواست باشد به کوتاهی زندگی... 🌻🍋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••شنیون آسون••🪐
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃