فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رنگی رنگی
هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش بنماری کنین
(بنماری یعنی ژله رو روی بخار اب جوش هم بزنین تا ژله کامل حل بشه)
بعد از اینکه ژله کامل سرد شد (فقط از گرما بیفته کافی نیست باید سرد بشه)
بهش نصف لیوان شیر دمای محیط یا بستنی نرم شده اضافه کنین
واسه یکدست تر شدن از صافی رد کنین
.
دو طرف قالب یخ کروی رو با روغن مایع چرب کنین و ژله ها رو توی قالب بریزین و درشو محکم ببندین (طوری که از سوراخ بالای قالب مقداری ژله خارج بشه)
اینجوری ژله ها کروی شکل میشن
.
بعد از اینکه ژله ها سفت شدن دو سه تا از ژله های کروی از هر رنگ رو از وسط نصف کنین
نیم کره های رنگی رو یک ردیف کف و دیواره قالب بچینین
ژله سفید (آلوئه ورا و شیر) رو به آرومی توی قالب بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
خیالتون راحت باشه ژله های چسبیده به دیواره نمیفتن
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد
برای شله زرد هم
سه پیمانه برنج
دوازده پیمانه آب
شش پیمانه شکر
بک گرم زعفران
نصف پیمانه گلاب دو آتشه
پنجاه گرم کره
و عرق هل و خلال بادام به میزان سلیقه
نیاز دارید در زمان پخت اولیه برنج هم اون رو بهم نزنید و بعد از اضافه کردن شکر هم فرصت بدید تا آب شکر جمع بشه اینجوری شله زرد شما آب نمیندازه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک رشته مروارید دستبند خوشگل بسازیم👌😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ مجلسی عادی😍😋
🍔🥗
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی رافائل با دو قلم مواد😍👌
بدون نیاز به فر
200 گرم پودرنارگیل
400 گرم شیرعسلی
50 گرم بادام یا مغز دلخواهتون
آماده سازی:
پودرنارگیل و شیرعسلی را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا نارگیل جذب شیرعسلی شود، سپس تقریباً یک قاشق غذاخوری از مخلوط را برای یک توپک استفاده کنید.
وسطش یک عدد بادام بریزید و به شکل توپ در آورید. دوباره توپ را داخل پودرنارگیل بزنید و سرو کنید ...
توپ ها را در یخچال نگهداری کنید ...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوا سرد یا گرم
فـرقـی نـداره🌸
ما با هوای کسانیکه
دوستشون داریم
نفس می کشیم
زندگی کوتاهتر از
اونیه که وقتمون را
برای تنفر از کسی تلف کنیم 🌸🍂
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی دو نفره با توپ، سبد، یه تیکه چوب بلند و لیوان یکبار مصرف 😁
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی تعادل 😯
خیلی راحت با وسایل ساده میتونید درستش کنید❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما میگید فراموشش کن
اما شهریار در جوابِ این جمله میگه:
چشم خود بستم
که دیگر چشم مستش ننگرم،
ناگهان دل داد زد،
دیوانه! من میبینمش !
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه آش متفاوت و خاص که رنگ و لعابش آدم رو به هوس میندازه.😍😋
.
.
آش آلو
موادلازم:
لوبیا چیتی=== نصف پیمانه
عدس ===۱/۳ پیمانه
نخود=== نصف پیمانه
پیاز=== ۱عدد متوسط
رب گوجه ===۲ ق غ خ
نعنا خشک ===۱ ق م خ
زرد چوبه ===۱ ق م خ
نمک ===به مقدار لازم
آبجوش ===به مقدار لازم
آلو ===۱ پیمانه
.
طرز تهیه:
داخل قابلمه پیاز داغ درست کنید بهش زردچوبه دو قاشق رب گوجه و نعنای خشک اضافه کنید
حبوباتی که چند ساعت خیس کردیم و کاملا پخته را (همراه کمی اب حبوبات پخته)و آلویی که از قبل خیس کردی اضافه کنید و حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بگذاریم بجوشه
در آخر بهش رشته آشی را اضافه کنید و بعد ۱۰-۱۵ دقیقه که رشته پخت و باز شد آش آمادست
چون رشته نمک داره آخر کار آش رو بچشید و نمک را اضافه کنید
اش ما آمادست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آویز دیوار خوشگل درست کنید😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
پنکیک شکلاتی بلوط
دستور پخت
یک بسته پودرپنکیک کاکائویی رشدرو با دو عددتخم مرغ ویک لیوان آب یا شیر( خودم همیشه آب استفاده میکنم) و یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذاخوری شکر ودوقاشق غذاخوری بلوط پخته شده و آسیاب شده خوب مخلوط کنید(نیازی به همزن ندارید). باید مایه پنکیک یه کم رقیق باشه. توی یه ماهیتابه ای که حتما حتما نچسب باشه یه ملاقه کوچیک از مواد رو میریزیم ( حواستون باشه هر بار چقدر میریزین که همه پنکیکها یک اندازه باشن). بعد از یکی دو دقیقه که یه سمتش با شعله ی ملایم برشته شد به طرف دیگه برمیگردونیم. چون توی موادش روغن ریختیم دیگه نیازی نیست توی ماهیتابه روغن بریزیم.بعد از اتمام کار میتونید پنکیکها رو با عسل، مربا، شکلات و یا هر نوع میوه تزیین و نوش جان کنید😋
نکته۱ : اگه بلوط در دسترستون نبود حذفش کنید و با بقیه مواد بالا یه پنکیک شکلاتی خوشمزه درست کنید.
نکته۲ : میوه بلوط به خاطر طعم تلخی که داره باید ابتدا حتما پخته بشه( حالا یا برشته بشه یا آبپز) تا تلخیش از بین بره و بعد از خشک کردنش آسیاب بشه.
نکته۳ : اگه از عسل و مربا و شکلات شیرین برای تزیینش استفاده میکنید شکر رو حذف کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه ى طوفان ها
نميان كه تو رو متلاشى كنن.
بعضى هاشون
ميان كه مسيرت رو پاك كنن.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃