فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین و لذیذترین دسر لیوانی
ایشونه😍🧋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ تنوری با تنور روی اجاق گاز
مواد لازم
مرغ متوسط ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرمی
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
سبزیجات شامل پیاز و فلفل دلمه ای و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
قسمت اول
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن فر دست ساز
قابلمه بزرگ روحی یا استیل
سنگ ریز میتونید از نانوایی سنگکی تهیه کنید
مقدار آن باید یک پنجم قابلمه رو بگیرد
پایه که باید روی سنگ قرار بگیره
نوش جونتون 💛
قسمت دوم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این به بعد خودت توی خونه پنیر
درست کن🧀😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو جذاب••😌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••بافت خوشگل••💆🏻♀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری_باحال
مواد لازم:
سینه مرغ : ۵ عدد
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سوخاری : ۲ پیمانه
طرز تهیه :ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ته_چین_سبزیجات
برنج 3 پیمانه
ماست چکیده 9 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد، ( 3 زرده و 1 الی 2 سفیده)
زعفران دم کشیده نصف استکان
نمک مقداری
مواد میانی ته چین:
کدو یک عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده
هویج یک عدد بزرگ نگینی خورد شده بخارپز شده
نخود فرنگی نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
ذرت نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
قارچ 200 گرم اسلایس شده و تفت داده شده
طرز تهیه:
برنج را کمی زنده تر از مواقع معمولی آبکش کرده و در ظرفی دیگر ماست، تخم مرغ ها ، زعفران و نمک را با هم بخوبی مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه کنید
کره آب شده را به کف و دیواره های ظرفی مناسب با فرچه زده و کف ظرف را با مخلوط برنج بپوشانید سپس یک لایه ذرت و نخود فرنگی ریخته و یک لایه برنج اضافه کنید بعد قارچ تفت داده شده با کمی آبلیمو و نمک و فلفل را بر روی برنج بریزید و دوباره برنج اضافه کنید و بعد مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده با نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در آخر برنج باقیمانده را بریزید و رویش را با فویل پوشانده و در فر گرم شده با 220 درجه سانتیگراد قرار دهید . حدود نیم ساعت بعد فویل را برداشته و یک لایه کره روی برنج قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در فر باقی بماند
بعد از اینکه از فر در آوردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردادنده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته و به دلخواه با باقیمانده سبزیجات تزیین نمایید
بجای فر میتوانید از قابلمه نچسب و شعله گاز استفاده نمایید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃