eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید این قانون طبیعت است که وقتی چیزی را از شما می گیرد حتما از قبل جایگزینی برای آن دارد روزتون قشنگ😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درپوش قابلمه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین سادگی گیره‌مو های جذاب درست کنید😍 مامانا گیره موی دخترونه درست کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆یه ترفند ساده برای اینکه یه گلدون متفاوت داشته باشی 👌🔰 🔰🔰 امیدوارم انجامش بدین و از نگهداری گل و گیاهتون بیشتر لذت ببرین 💚 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🌽🍿 دیدم همتون ترفند درست کردن پفیلا رو خواستین منم گفتم پستش کنم رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشه و باعث میشه ذرتها پفدارتر بشن 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
و زندگی بعد از هر فنجان‌ چای شکوفه می دهد 🌸 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
••مدل مو واسه کوچولوهاتون••💖 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم پیاز متوسط رنده شده 2 عدد روغن کمی نمک، فلفل، زعفرون سماق مقداری پیاز رو‌رنده ریز می کنیم یکمی آبش رو میگیریم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم کمی نمک، فلفل، زعفرون و سماق میریزیم سپس با دست کمی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه میتونین یه ساعتی بزارین یخچال بعد داخل ماهیتابه پهن می کنیم و میزاریم رو شعله، قبل از اینکه آب بندازه سریع برش میدیم چون اگه دیر بجنبید گوشت جمع میشه حالا گوشت یکمی اب میندازه صبر میکنیم آبش خشک شه بعد روغن میریزیم حالا گوجه هامون رو برش میدیم میچینیم روی گوشت قتی یکمی سرخ شدن حالا گوشتها رو بر میگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سینه مرغ نصف یک سینه قارچ 15 عدد فلفل دلمه ای خورد شده 1 عدد کوچک ذرت کنسروی نصف لیوان پنیر پیتزا به مقدار لازم پیاز 1 عدد ا من از فلفل سیاه و قرمز نمک پودر کاری پودر سیر،پودر زیره سبز،مقداری زعفرون و آویشن استفاده میکنم ابتدا مرغ را آبپز کردم و ریش ریش کردم(یا بصورت مکعبی)پیاز را خورد کردم و در روغن تفت دادم و سرخ کردم مرغ ریش ریش رو اضافه کردم وکمی نمک زدم و تفت دادم قارچ رو نگيني خورد كردم تفت دادم نمك و فلفل و اويشن كه بسته به ذائقه خودتون داره اضافه کردم. حالا از خمير به اندازه یه نارنگي برداشتم توي دست صاف كردم و روی سینی فر گذاشتم كمي سس كچاب ماليدم بعد كمي پنير پيتزا روش ریختم و از هرمواد بترتیب ریختم در اخر پنیر ریختم داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ گذاشتم بمدت بیست دقیقه گذاشتم تا بپزه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای نگهدار‌ی طولانی مدت باقالی باید بلانچ کنید‌👌که دیگه طعم و رنگش داخل فریزر عوض نشه شما با این‌روش‌میتونید لوبیا سبز و‌نخود فرنگی و قارچ رو‌ هم بلانچ کنید 😉 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃