eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز به عشاق حسین زهرا دهد مزد عزا یک عده را درمان دهد یک عده بخشش در جزا یک عده را مشهد برد یک عده را دیدار حج باشد که مزد ما شود تعجیل در امر فرج حلول ماه ربیع الاول مبارک 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری🤩🥰 مواد لازم : قارچ ۲۰۰ گرم آرد ۱/۲ پ آب حدودا ۱/۴ پ تا زمانیکه به غلظت مناسب برسیم بکینگ پودر ۱ ق چ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تی‌تاپ خونگی☺️ مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ شکر ۱ لیوان روغن ۱ لیوان ماست ۱ لیوان آرد ۲ لیوان 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
چرا به خواسته هایم نمیرسم؟ نمیرسی زیرا خداوند را در حد یک کلمه میشناسی نه قدرتی که حمایتت کند. نمیرسی زیرا باورهای اشتباهت را تکرار میکنی نمیرسی زیرا عبوس و غمگینی. نمیرسی زیرا خود را لایق خواسته ات نمیدانی. نمیرسی زیرا از زندگی با همین داشته هایت لذت نمیبری. نمیرسی زیرا لبخند را از یاد برده ای. نمیرسی زیرا از شادی دیگران شاد نمیشوی و حسرت میخوری. نمیرسی زیرا وقتی برای یادداشت رویاهایت نداری. نمیرسی زیرا خواسته ات را از عمق دل نمیخواهی. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 سالاد سبزیجات👨‍🍳 مواد لازم: هویج🥕 گل کلم🥦 فلفل دلمه ای 🫑 ذرت🌽 زیتون 🫒 قارچ🍄 نعناع خشک🍃 سرکه🍇 نبات 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
باید خیلی قوی باشیم هنوز خیلی کار ها مونده که نکردیم! خیلی ذوق ها مونده که نداشتیم! خیلی قهقهه ها مونده که نزدیم! باید خیلی امید داشته باشیم به اینکه به زودی خزون زندگی تموم میشه... و تو بهار باز جوونه میزنیم، رشد می کنیم . 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 طرز تهیه :👇 سینه و ران مرغ رو با روغن و ۱ پیاز خلالی و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و نمک در حدی که رنگ مرغ عوض شه تفت دادم بعد بهش رب گوجه و ۲ لیوان آب اضافه کردم برای گرفتن بوی ضخم مرغ چند تکه فلفل دلمه خلالی و ۲ تکه چوب دارچین و ۲ ق آبلیمو اضافه کردم و ۱ ساعت و نیم زمان دادم تا بپزه ۴ تا هویج رو پوست گرفتم با رنده خلالی کردم با کره تفت دادم بهش شکر و پودر دارچین زدم کاراملی که شد شعله رو بستم زرشک رو ۱۰ ثانیه تفت دادم و کشمش پلویی رو ۳۰ ثانیه و به هویج کاراملی اضافه کردم و بهش کمی فلفل دلمه و خلال پوست پرتقال زدم سری قبل به جای کشمش از خلال پسته و پودر زیره استفاده کردم مرغ رو بعد پخت کامل ریش ریش کردم و به هویجم اضافه کردم و گذاشتم تفت بخوره برنج ایرانی استفاده کردم قبل آبکش کردن بهش کمی زردچوبه زدم ته قابلمه سیب زمینی کنجدی چیدم و لایه لایه از پلو و مواد گوشتی ریختم ۱ ساعت دم گذاشتم در انتها روش روغن حیوانی کشیدم و آب مرغ رو از صافی رد کردم و یک ربع بیشتر حرارت دادم تا غلیظ تر بشه برای سالاد شیرازی هم پوست گوجه و خیار رو برداشتم به همراه پیاز نگینی کردم تو ظرف اصلی بهش آبغوره و نعناع خشک و فلفل سیاه و نمک اضافه کردم. پیج shadi_food 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
زندگیتو فدای حرف مردم نکن 👈برخی مردم کتاب رایگان نمی‌خوانند چون رایگان است! 👈کتاب پولی هم نمی‌خوانند چون گران است! 👈فقط حرف می‌زنند چون مفت است!! 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک هندیتون حتما تازه باشه و کهنه نباشه روغنتون داخل ی قابلمه کوچیک بریزید که حجم بگیره و پفکها موقع سرخ کردن شناور بشه حتما روغن باید داغ باشه ی تیکه پفک بندازید اگر پف کرد خوب داغیش کافی درغیر این صورت بزارید بیشتر داغ بشه و در نهایت حجم پفک زیاد داخل قابلمه نریزیدکه جا داشته باشه پف کنه از روغن بکشید داخل دستمال روغن گیر یا ی الک و صافی استیل بعد نوش جان کنید من بعدش داخل روغنم سبزی قورمه سبزی درست میکنم مواقعی که میخوام سبزی تفت بدم قبلش اگر لازم داشتم پیاز داغ یا پفک درست میکنم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
زرشک پلو با مرغ ابتدا تکه های مرغ به زردچوبه و نمک و فلفل سیاه آغشته میکنم سه چهار ساعت میزارم یخچال تا مزه دار بشه. بعد دو طرف مرغ تو روغن سرخ میکنم مرغ که خوب سرخ شد از تابه برمیدارم و پیاز نگینی خرد شده رو تو همون تابه تفت میدم کمی سرخ که شد رب گوجه اضافه میکنم با رب هم تفت میدم آب جوش اضافه میکنم تکه های مرغ توی تابه میچینم روی هم نباشه. بعد دو سه حبه سیر و هویج خرد شده و فلفل دلمه ای (البته من نداشتم) اضافه میکنیم در تابه رو میزاریم تا بپزه نیم ساعت آخر پخت چند خلال پوست پرتقال خشک شده اضافه میکنم که طعم فوق العاده ای به مرغ میده . کمی هم زعفران دم کرده اضافه میکنم . میتونین نیم ساعت اخر پخت بزارین داخل فر گرم شده که روی مرغ برشته میشه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند کادو پیچی🎁 هم آسونه هم شیک👌 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
برنج 3 پیمانه ماست چکیده 9 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد، ( 3 زرده و 1 الی 2 سفیده) زعفران دم کشیده نصف استکان نمک مقداری مواد میانی ته چین: کدو یک عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده هویج یک عدد بزرگ نگینی خورد شده بخارپز شده نخود فرنگی نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب ذرت نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب قارچ 200 گرم اسلایس شده و تفت داده شده طرز تهیه: برنج را کمی زنده تر از مواقع معمولی آبکش کرده و در ظرفی دیگر ماست، تخم مرغ ها ، زعفران و نمک را با هم بخوبی مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه کنید کره آب شده را به کف و دیواره های ظرفی مناسب با فرچه زده و کف ظرف را با مخلوط برنج بپوشانید سپس یک لایه ذرت و نخود فرنگی ریخته و یک لایه برنج اضافه کنید بعد قارچ تفت داده شده با کمی آبلیمو و نمک و فلفل را بر روی برنج بریزید و دوباره برنج اضافه کنید و بعد مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده با نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در آخر برنج باقیمانده را بریزید و رویش را با فویل پوشانده و در فر گرم شده با 220 درجه سانتیگراد قرار دهید . حدود نیم ساعت بعد فویل را برداشته و یک لایه کره روی برنج قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در فر باقی بماند بعد از اینکه از فر در آوردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردادنده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته و به دلخواه با باقیمانده سبزیجات تزیین نمایید بجای فر میتوانید از قابلمه نچسب و شعله گاز استفاده نمایید ‏ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
صبور باش خداوند هنوز هم برای ما اتفاقات زیبایی کنار گذاشته 💛🍃 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقادیر این خورش برای هر نفر ده گرم دنبه چهل گرم پیاز (نگینی خرد شده) هفتاد گرم گوشت لخم گوسفندی (میشه از ترکیب گوساله و گوسفند هم استفاده کرد) پنجاه گرم نخود (حتما از روز قبل بخیسانید و آبش رو عوض کنید) بیست گرم رب گوجه فرنگی پنج گرم پرک لیمو عمانی زعفران (هر چی کرمته😜) یک قاشق غذاخوری سرخالی گلاب ادویه ها: نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین، زیره، هل (از هر کدام سه گرم) 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر جذاب مواد لازم لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد . . لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید ❤️  ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مُو اُومدوم با آموزش يه غذاي جنوبي يا عربي پراز عطر و طعم حتما درستش كُنين😋 نكته خيلي مهم رعايت تركيب ادويه ها تو طعم اين غذا تاثير خيلي زيادي داره مواد لازم: فلفل سياه عُمار (سالم،آسياب نشده )يه قاشق غ خ هِل پنج تا دونه زنجبيل باديان ستاره يك عدد نمك به مقدار لازم چوب دارچين يك عدد زردچوبه نصف ق غ خ فلفل قرمز نصف ق غ خ برگ بو دو عدد زعفرون به ميزان لازم و پرك ليمو عماني🧐 يه پياز متوسط آب به مقدار كافي چهار پيمانه برنج كره ٥٠ گرم لپه اي كه از قبل پختيم يه پيمانه كشمش نصف پيمانه خلال پسته يا هر مغزي كه دوست دارين همه رو با هم  تفت بدين ❤️🧡💛💚💙💜
جنگیدن زیباتر از پیروزیه به سمت مقصد رفتن از رسیدن به اون با ارزش تره وقتی بَرنده می شی یا به مقصد می رسی یه خلأ رُ تو خودت حس می کنی واسه پر کردن همین خلأ باید دوباره راه بیفتیُ یه مقصد تازه پیدا کنی شبتون قشنگ 😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بدون استثنا، هر روز از زندگی را با «سپاسگزاری» شروع کنید. همینطور که در آینه نگاه میکنید بگویید: «متشکرم خدا، برای زندگی، برای بدنم، برای خانواده و کسانی که عاشقشان هستم. برای این روز، و برای فرصت خدمتگزاری که در اختیارم قرار دادی. به قدرت خدا و زمانبندی دقیق او ایمان داشته باشید. خداوندا تنها تورا میپرستم و از تو یاری میجویم. ولاغیر... ولاغیر... روزتون قشنگ 😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌿 «رک بودن» یعنی من در مورد مسائل مربوط به خودم با صراحت جواب بدم؛ مثلا : این غذارو دوس ندارم, مهمونی نمیام, حوصله ندارم و … 🌿 «گستاخ بودن» یعنی من در مورد مسائل شخصی دیگران مانند رنگ مو، چاق و لاغر بودن، سایز بینی، نوع پوشش، اظهار نظر کنم. ☑️در قالب «رک بودن» به دیگران توهین نکنیم. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک دالگونا😋😍 مواد لازم : پتی بور ۲ بسته شکر نصف لیوان پنیر خانه‌ای ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم قهوه فوری ۳ ق غ آبجوش نصف لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ کره ۱۵۰ گرم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃