eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.7هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعویض صحیح گلدان 👌👌👌👌🌹🌹 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخ کنفی دور شیشه ها برای جاشمعی و تزئینات 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سازِ زندگی هایمان کوکِ کوک می‌شود، حالِ دل هایمان خوبِ خوب!🌸 چرخشِ چرخِ روزگار بر میل دل‌هایمان می‌چرخد، اگر! [برای خودمان زندگی کنیم و در زندگی یکدیگر سَرَک نکشیم...🫖☕️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
آن‌ قدر قوی باشید که🍂🌺 هیچ چیز ذهنِ‌تان را به هم نریزد آن‌قدر عاشق باشید که هیچ‌کس بین‌ِتان را به هم نزند به تمام موجودات دنیا با "لبخند نگاه کنید" ... برایِ ناراحتی صبور برایِ ترس قوی و در برابر خشم متین باشید. اگر چه این‌ها همه‌ی درسِ زندگی نیست اما مهم‌ترین "درسِ زندگی" است...🍂🌺 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند و یاد بگیر بطری ها تو دور ننداز😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
مواد لازم: بیسکوییت پتی بور ساده یک پاکت بیسکوییت کاکائویی یک پاکت پودینک شکلاتی یک پاکت شیر برای پودینگ به اندازه ای که روی بسته پودینگ نوشته شده طرز تهیه:پودینگ رو با توجه به دستور روی پاکت درس کنید.طبق ویدیو داخل یک قالب مستطیلی،بیسکوییتهارو که پودینگ زدید به ترتیب یکی ساده یکی کاکائویی بچینید،مابقی پودینگ رو هم روی کیک بزنید،و به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال بزارید و طبق ویدیو برش بزنید،نوش جان😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 شکلاتی و تزیین خامه ی صبحونه و آبنباتهای رنگی مواد لازم برنج نیمه ی ترجیحا ایرانی یک لیوان شیر شش لیوان شکر شش قاشق غ خ یا بسته به ذائقه اتون می تونید بیشتر بریزید خامه ی صبحانه یک پاکت شکلات تخته ای به میزان دلخواه طرز تهیه ابتدا برنجتون رو بشورید و حداقل دو ساعت خیسش کنید بعد با مقدار کمی آب(نصف لیوان) و نوک قاشق چایخوری نمک بزارید روی حرارت بسیار کم بپزه و تقریبا برنجهاتون له بشن ، فقط مراقب باشید چون زود آب تبخیر میشه برنجهاتون ته نگیرن بعد شکر بریزید هم بزنید تا شکرها حل بشن ، بعد شیرها رو جداگانه بجوشونید و کم کم به برنجتون اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه ، و روی حرارت ملایم هر چند دقیقه همبزنید تا شیر تبخیر بشه و شیربرنج جا بیافته ، برنجها قشنگ باید داخل شیربرنج له بشن و لعاب بدن ،هیچ وقت با گوشت کوب برقی له اشون نکنید چون بافت شیربرنج جالب نمیشه . ده دقیقه ی آخر بهش چند تکه شکلات تخته ای تلخ یا شیرین اضافه کرده هم بزنید تا شکلات داخل شیر برنج باز بشه ، بعد شعله رو خاموش کنید و نصف پاکت خامه اضافه کرده هم بزنید و داخل ظرف بکشید ، شیربرنجتون خیلی سفت یا شل نباشه . و وقتی شیر برنج رویه بست با کمک قیف یکبار مصرف و خامه ی صبحانه می تونید هر طرحی دوست داشتید روی شیر برنجتون طرح بکشید . نکته : پختن برنج با کمی آب باعث میشه برنجها راحتتر پخته و باز بشن ، اگر اول با شیر بپزید ،چربی شیر ممکنه اجازه نده برنجهاتون راحت باز بشن . 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃🌸💕🌸 خدا مرحم تمام دردهاست هر چه عمق خراش های وجودت بیشتر... باران خدا مرحم تمام دردهاست هر چه عمق خراش های وجودت بیشتر باشد خدا برای پر کردن آن بیشتر در وجودت جای می گیرد خدایا دردهایم دلنشین می شود وقتی درمانم " تویی ".♡ 💕 💕 🌸 شبتون دلبر 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر چقدر غصه بخوری ؛ دنیا پاسخی به دلت نمی دهد شاد باش، شاد بودن اگر نتواند مشکلاتت را کم کند اضافه هم نمی کند ارزش واقعی تو زمانیست، که در اوج مشکلات شاد باشی و برای راه حل بکوشی... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      روزتون قشنگ 😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃