eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ریشه دار که باشی تا اسمان هم قد میکشی, ریشه های تو باورهای توست "باور کن"تغییر باور هایت ترا به اوج میرساند.. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ورودی خانه ارتباط ما را با جامعه نشان می دهد. بنابراین باید فارغ از هر گونه مانع در برابر ورود جریان مردم، فرصت ها و منابع، " انرژی" به زندگی ما باشد. ورودی باید خوانا ، دعوت کننده ، دوستانه و روشن باشد. همچنین اندازه آن باید با سایز ساختمان همخوانی داشته باشد.. ،میتونید برای جذاب تر کردن ورودی در فنگ شویی از آینه و گلدان استفاده کنیدچراغ بالای در همیشه باید درست باشهاز انبار کردن اشیا بلا استفاده در کنار در ورودی جدا جلو گیری کنید که انرژی رو کامل میگیرن،از گذاشتن جا لباسی کنار در ورودی خودداری کنید مگه داخل کمد باشه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یقه ات اگر سوراخ بود اینطوری درستش کن 🧵👚👕 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
از جدال با کسی که قدردانِ محبت های تو نیست بپرهیز! اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است! چاره ای نیست! باران هم که باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد! 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁فدای سرت اگر آنچه میخواستی نشد . اگر چرخ دنیا با چرخ تو نمیچرخد . 🍁تو چایت را بنوش ☕️ روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن. 🍁برای پرنده ها دانه بریز و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم لذت ببر. 🍁میشود دقایقی را برای مادرت کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرامش بخش است. میشود از زندگی لذت برد . میشود از ثانیه ها نهایت استفاده را کرد. 🍁مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سر و کله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین ایراد بگیریم... 🍁چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم . 🍁بیایید همه با هم زندگی کنیم روزتون قشنگ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ترفندهای دیدنی 🌹🌹 استفاده ازبلوکه های سیمانی برای قراردادن گلدان ها 😍😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
❤️ یک ست کفگیر و ملاقه بخرید و یا اگه بدون استفاده تو خونه دارید اونها رو رنگ و بعنوان دکوری داخل آشپزخونه استفاده کنید 😍👏 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تی‌تاپ خونگی☺️ مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ شکر ۱ لیوان روغن ۱ لیوان ماست ۱ لیوان آرد ۲ لیوان 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری🤩🥰 مواد لازم : قارچ ۲۰۰ گرم آرد ۱/۲ پ آب حدودا ۱/۴ پ تا زمانیکه به غلظت مناسب برسیم بکینگ پودر ۱ ق چ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و برای بسته بندی گوشت چرخکرده در فریزر البته اگه پیدا بشه🙈😁 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
روی بطری های اضافی یک لایه نازک چسب چوب بیرنگ بزنید و کاموا های رنگی رو روی بطری بچسبونید و به عنوان گلدون استفاده کنید 🥀🥀 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
که من از کتف مرغ استفاده کردم. اول تیکه های کتف مرغ(میتونید از بال هم استفاده کنید که زود میپزه) رو توی مخلوط نمک و فلفل و پیاز و خیلی کم ابلیمو میخوابونیم. تا کمی مزه دار بشه. بعد یک طرفش رو توی روغن کمی سرخ میکنیم. طرف دیگه رو میذاریم خام بمونه. برنج رو ابکشی درست میکنیم. مقداری از اون رو با مقداری زعفرون مخلوط میکنیم. بعد تو قابلمه کمی روغن میریزیم. تیکه های مرغ رو از طرفی که خام هست توش میذاریم و طرف سرخ شده اش رو به بالا باشه. بعد برنج زعفرونی رو به ارومی روش میریزیم و خوب فشرده میکنیم. بعد بقیه برنج ساده رو روش میریزیم و صاف میکنیم. و برای حدود یک ساعت دم میذاریم. با شعله کم تا مرغ هم اروم سرخ بشه و بپزه ‌ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
. هیچ کس نمیداند که تنها فرمول خوشبختی این است: قدر داشته هایت را بدان و از آنها لذت ببر. ... خوشبختی یعنی"رضایت" 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
یک عدد نان تست برش نخورده از نان فانتزی ها خریده و داخلش رو خالی می کنین بعدبا هر چی که دوست دارین توش رو پر می کنین من قارچ گوشت چرخکرده فلفل دلمه و هویج استفاده کردم البته همش رو تفت داده یا میپزیم و کمی رب و نمک وادویه اضافه می کنیم .حالا یا بصورت لایه لایه از هرکدوم داخل نان می‌ریزیم یا قاطی کرده و بعد نان رو پر می کنیم در هردو صورت دو یا سه لایه هم پنیر پیتزای ورقه یا رنده شده بریزید و در داخل فر بمدتی که فقط پنیر آب بشه و نان ترد بشه قرار میدیم حدود ده دقیقه . مواظب باشید نانتان نسوزد. می تونید حتی لایه آخر رو تخم مرغ استفاده کنین. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍛 😋 ▫️برنج چهار پیمانه ▫️اسفناج یک کیلو ▫️چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط ▫️پیاز یک عدد ▫️زرد چوبه و نمک به میران لازم 🔸ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• Follow Your Dreams They know the way... رویاهاتو دنبال ڪن اونا مسیر رو میدونن... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای درست کردن شیرینی زبان خمیر هزارلا عسل زعفران دم کرده کاتر شیرینی زبان خمیر هزارلا رو میتونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید بصورت فریز شده هست قبل از استفاده یک الی دوساعت بزارید به دمای محیط برسه و یخ زدایی بشه با کاتر شیرینی زبان کاتر بزنید یک لایه بچنید داخل سینی فر بعد شربتی که با یک قاشق عسل و دو قاشق زعفران دم کرده رقیق کردید با فرنچه روش بمالید سپس لایه دوم را قرار بدید و دوباره شربت بزنید با چاقو یک شیار در وسط شیرینی ایجاد کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه قرار بدید از فر بیرون بیارید اجازه بدید از حرارت بیوفته سپس دوباره شربت بزنید و کمی پودر پسته بریزید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃