6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #پاپیون
برای مدل اول احتیاج دارید
به یک کارتون هفت و نیم سانت در پونزده سانت که وسط شو برش بزنید .
بقیه مراحل توی فیلم آورده شده
🥰حتمااااا این دو مدل و داشته باشید که خیلی جاها به کارتون میاد 🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#كيك_حلوا
انتخابي مجلسي وشيک
تخم مرغ 3عدد،شکر 125 گرم، روغن مایع 125 میلی لیتر، گلاب 2ق.س،پودر هل 1ق.چ، آرد 150 گرم،بکینگ پودر 1ق.چ
ابتدا شکر و روغن را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود،حدود چهار دقیقه،سپس پودر هل و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مایه حجمدار شده و رنگش روشن شود.در آخر آرد و.بکینگ پودر را اضافه کرده و مایه را یکدست کنید.
قالب 20*20 را کاغذ چرب کرده و مایه را در قالب ریخته و صاف کنید و با دمای 175 به مدت تقریبی 35 دقیقه یا تا زمانی که تست پخت کامل شود بپزید
بعد از پخت بگذارید در قالب خنک شود پ حلوای آماده ی ولرم را روی کیک گذاشته و با پالت پهن و صاف کنید و برشهای مناسب و دلخواه داده و با پودر پسته و پرک بادام بیارایید.
همچنین میتوانید در قالب گرد کیک را آماده کنید و کامل و بدون برش سرو كنين
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فیله مرغ و قارچ سوخاری
اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن.
سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم
پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
روغن کمی
نمک، فلفل، زعفرون
سماق مقداری
پیاز رورنده ریز می کنیم یکمی آبش رو میگیریم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم کمی نمک، فلفل، زعفرون و سماق میریزیم سپس با دست کمی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه میتونین یه ساعتی بزارین یخچال بعد داخل ماهیتابه پهن می کنیم و میزاریم رو شعله، قبل از اینکه آب بندازه سریع برش میدیم چون اگه دیر بجنبید گوشت جمع میشه حالا گوشت یکمی اب میندازه صبر میکنیم آبش خشک شه بعد روغن میریزیم حالا گوجه هامون رو برش میدیم میچینیم روی گوشت قتی یکمی سرخ شدن حالا گوشتها رو بر میگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃