eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 با چیدن بلوکه های سیمانی کنار هم و گذاشتن تشکچه بر روی بلوکه ها حالت تخت یا نیمکت برای نشستن درست کنید😎 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🌸 داخل ظرف بلوری مقداری آب قند غلیظ زده و گلهای خشک رو به دیواره بچسبانید پارافین آب کرده رو داخل ظرف ریخته و فتیله بگذارید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• Follow Your Dreams They know the way... رویاهاتو دنبال ڪن اونا مسیر رو میدونن... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ادویه کاری  تو بیشتر غذاها میشه استفاده کرد از جمله خورشتا و خوراکا، از سیر خشک اسلایس شده  میتونید استفاده کنید چون من نداشتم پودر سیر زدم نکته مهمتر اینکه ادویه رو بعداز آسیاب بزارید کاملآ خنک بشه تا حشره نزنه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. روش تمیزکردن اطراف شعله ها: مقداری پودر خمیر مایع را با سرکه مخلوط کرده و با مسواک خوب بکشید سپس با پارچه تمیز کنید خیلی خیلی موثره حتما امتحان کنید😍😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 ✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن. ✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه. ✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده. ✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو به خودش بگیره معجون قرمه سبزی👇👇 دو ق غ رب انار یک ق غ آب نارنج یک ق غ آبلیمو نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق غ رب گوجه با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنیداین میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف یا دو برابر کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین کاردستی های جذاب هوش کودکان و خلاق کنیم 😲🤩🤩🤩 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحله اول کلیپ زیرنویس داره و گویاست. نکته خاصی هم نداره فقط اینکه تو ریختن آرد دقت کنید خمیرتون سنگین نشه نوع آردها باهم متفاوته ممکنه میزانی که گفتم کمتر یا بیشتر مصرف بشه.بیش از حد آرد به خورد خمیرتون ندید چون نونتون سفت میشه. مقداری چسبندگی طبیعیه که با ورز دادن اونو رفعش کنید. بجای رزماری میتونید روی نان آویشن بریزید. پ.ن قالب من یکم نسبت به خمیر کوچیک بود و اصرار هم داشتم تو همین قالب درستش کنم یکم نونم کلفت شد شما تو قالب بزرگتر درست کنید که یکم نازکتر باشه بنظرم خوشمزه تر میشه. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحله دوم آرد سفید یا فانتزی ۴۵۰ گرم الک شده آب ولرم ۱ونیم لیوان دسته دار فرانسوی مایه خمیر فوری ۱ق غ (که اگه مایه خمیرتون فوری بود نیازی به عمل اومدن نداره مستقیم داخل مواد بریزید ) شکر ۱ق غ نمک ۱ق م روغن زیتون ۵ق غ کره نرم(هم دمای محیط ۱ق غ) برای رویه نان🔻 روغن زیتون ۵ق غ سیر دوحبه رنده شده گوجه گیلاسی به میزان لازم زیتون بدون هسته به میزان لازم(زیتون سیاه باشه قشنگترم میشه یا ترکیب هردو ) رزماری یا آویشن به میزان لازم دمای فر ۱۹۰ درجه سانتی گراد مدت زمان پخت ۳۵ دقیقه (بسته به دمای فرتون متغییره) اندازه قالب قطر ۳۰سانت 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻣﻮﺧﺘﻢ: ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ بُت ﻧﺴﺎﺯﻡ ﺁﻣﻮﺧﺘﻢ: ﺗﻼﻓﯽ ﮐﺮﺩﻥ، ﺍﺯ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺧﻮﺩﻡ میکاهد ﺁﻣﻮﺧﺘﻢ: ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺣﺴﺎﺩﺕ میكنند، ﺣﺘﻤﺎً ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮﺗﺮﻡ آموختم: تا با کفش کسی راه نرفتم، راه رفتنش را قضاوت نکنم؛ ﺁﻣﻮﺧﺘﻢ: ﮐﻢ ﺁﻭﺭﺩﻥ، ﻗﺴﻤﺘﯽ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺴﺖ ﺁﻣﻮﺧﺘﻢ: ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﻬﺎ ﻫﯿﭻ ﻭﺍﮊﻩ ﺍﯼ ﺁﺭﺍﻣﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ ﺁﻣﻮﺧﺘﻢ: ﺑﻪ ﺑﻮﺩﻧﻬﺎ ﺩﯾﺮ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻧﺒﻮﺩﻧﻬﺎ ﺯﻭﺩ؛ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻠﺪﻧﺪ ﺁﻣﻮﺧﺘﻢ: ﮔﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺷﺪﻥ، ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ میشوی آموختم: ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺤﻮ ﺷد... شبتون دلبر 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا