آبیاری گیاهان در هنگام سفر🌷
یک ظرف آب پرکنید و چندتا نخ کاموا که یک سرش داخل ظرف آب و یک سر دیگش داخل خاک گلدونتونه باعث حفظ رطوبت میشه👌
گیاه رو سیراب کنید و روی گیاه نایلون با چند تا سوراخ بکشید این روش خیلی موثره درحفظ رطوبت👌
از خاک های ژله ای که رطوبت رو جذب خودش میکنه لابه لای خاک گلدونتون بریزید 👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#خوراک
#خوراک_چینی
#غذای_ملل #غذای_چینی
یه خوراک چینیه که هم میتونید خالی بخورید هم با برنج.
پیاز،کلم،فیله مرغ،فلفل دلمه ای،هویج،کدو،قارچ،پیازچه،سویا سس،نمک،فلفل و ادویه
اول از همه تمام موادتون رو خلالی خرد کنیدحالادرتابه روغن بریزیدو پیازرو داخلش بریزید و تفت بدید.بعداز اینکه پیاز کمی سبک شد فیله های مرغ خلالی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید.در ظرفتون رو بزارید تا فیله ها یه مقدار بپزه.قارچ رو در ظرفی جدا تفت بدید و به همراه تمامی مواد به اضافه سویاسس و ادویه دلخواه که من کاری و پودر پاپریکا استفاده کردم به فیله ها اضافه کنید و اجازه بدید تا سبزیجات از حالت خامی دربیان.چنددقیقه آخر پیازچه خرد شده رو به موادتون اضافه کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهان را بیخیال
زندگی چایی تازه دمِ
دير بجنبی از دهن میوفته ها☕️🌱^^
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاشی خرگوش بغلی 🫂🐰
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #شیربرنج شکلاتی و تزیین خامه ی صبحونه و آبنباتهای رنگی
مواد لازم
برنج نیمه ی ترجیحا ایرانی یک لیوان
شیر شش لیوان
شکر شش قاشق غ خ یا بسته به ذائقه اتون می تونید بیشتر بریزید
خامه ی صبحانه یک پاکت
شکلات تخته ای به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا برنجتون رو بشورید و حداقل دو ساعت خیسش کنید بعد با مقدار کمی آب(نصف لیوان) و نوک قاشق چایخوری نمک بزارید روی حرارت بسیار کم بپزه و تقریبا برنجهاتون له بشن ، فقط مراقب باشید چون زود آب تبخیر میشه برنجهاتون ته نگیرن بعد شکر بریزید هم بزنید تا شکرها حل بشن ،
بعد شیرها رو جداگانه بجوشونید و کم کم به برنجتون اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه ، و روی حرارت ملایم هر چند دقیقه همبزنید تا شیر تبخیر بشه و شیربرنج جا بیافته ، برنجها قشنگ باید داخل شیربرنج له بشن و لعاب بدن ،هیچ وقت با گوشت کوب برقی له اشون نکنید چون بافت شیربرنج جالب نمیشه .
ده دقیقه ی آخر بهش چند تکه شکلات تخته ای تلخ یا شیرین اضافه کرده هم بزنید تا شکلات داخل شیر برنج باز بشه ، بعد شعله رو خاموش کنید و نصف پاکت خامه اضافه کرده هم بزنید و داخل ظرف بکشید ، شیربرنجتون خیلی سفت یا شل نباشه .
و وقتی شیر برنج رویه بست با کمک قیف یکبار مصرف و خامه ی صبحانه می تونید هر طرحی دوست داشتید روی شیر برنجتون طرح بکشید .
نکته :
پختن برنج با کمی آب باعث میشه برنجها راحتتر پخته و باز بشن ، اگر اول با شیر بپزید ،چربی شیر ممکنه اجازه نده برنجهاتون راحت باز بشن .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وسواسی باشید در انتخاب:
کتابی که میخوانید
فیلمی که میبینید
صوتی که گوش میکنید
آدمی که با او معاشرت میکنید
موضوعی که به آن فکر میکنید و...
اینها غذای روح شما هستند.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_پلو_با_ماهی😍😋
ماهی شوریده یا هر ماهی دیگه ۱ کیلو
زعفران دم شده ۸ ق غ
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک ۱،۵ ق چ
زردچوبه ۱،۵ ق چ
پودر سیر ۱،۵ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
فلفل قرمز نوک ق چ
سبزی کوکو ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه نصف ق چ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای مهمونی ها و دورهمی ها چی از این پاپسیکل خوشمزه تر و سه سوته تر داریم؟که فقط با سه قلم مواد درست میشه👌🏻
مواد لازم👇🏻
موز ۱/۵-۲عدد(بسته به سایز موز)
بیسکویت پتی بور شکلاتی
شکلات تخته ای
روغن ۱ق غ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بوریتو_مرغ😍😋
🥳🥳🥳🥳
800 گرم فیله مرغ
1 عدد فلفل دلمه ای
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز
2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون
300 گرم پنیر
نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک
برای فیکس کردن لبه های نان👇
1 قاشق غذا خوری آرد
30 میلی لیتر آب
مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃