فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی ماهی سه بعدی 😊
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مواد ساده بدون فر و قالب
این شیرینیهای جذاب و تو خونه درست کن😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کوفته
ديشب يه بسته گوشت چرخ شده گذاشتم تو يخچال كه تاصبح يخش وابره
صبح كه بيدار شدم لپه رو گذاشتم بپزه و چند نوبت آبش رو عوض كردم
يه قابلمه برنج از ديروز تو يخچال بود برا همين ديگه برنج نپختم
بنظرم طعم كوفته با برنج تازه خيلى بهتره
سبزى خشك معطر و نمك و فلفل و آرد و تخم مرغ رو با گوشت تركيب كردم
لپه و برنج رو كمى ميكس كردم و يدونه پيازم رنده كردم و به مخلوط گوشت اضافه كردم و گذاشتم يخچال كاملا خنك بشه
پياز داغ درست كردم و رب گوجه و كمى ادويه اضافه كردم و تفت دادم و بهش آب اضافه كردم و گذاشتم ريزجوش بزنه و سس كوفته آماده بشه
مايه كوفته رو از يخچال آوردم بيرون
چهار تا تا كوفته ى درشت درست كردم و امروز وسطشون فقط آلو بخارا گذاشتم و قِل دادم توى سُس و گذاشتم جابيفته
چن تا دونه آلو ترش هم تو سس كوفته ها انداختم و نمكش رو اندازه كردم و تمام
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من به جای همه
برای اون لبخندهایی که خیلی وقتا
از روی قوی بودنت زدی،
بهت میگم بینظیری...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋
▫️بادمجان ۴عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
▫️آب تمبر هندی نصف لیوان
▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▫️آب ١/٢ ليوان
▫️روغن به ميزان لازم
🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجانها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجانها کمی در روغن تفت بخورند.
🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجانها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجانها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رپ مرغ با سس شگفت انگیز😍
مواد لازم :
۱.۵عدد سینه مرغ آب پز
۳ قاشق غذاخورے ذرت کنسرو شده
۱ قاشق مرباخورے فلفل سیاه
۱ قاشق مرباخورے فلفل قرمز
نمک
پنیر چدار رنده شده
۲ قاشق غذاخورے ماست
۱ قاشق غذاخورے سس مایونز
۳ قاشق غذاخورے سس تند
۸ تکه نان لواش یا نان تورتیلا که به صورت دایره هاے کوچڪ بریده شده است
دستور پخت :
مرغآب پز را داخل کاسه بریزید و بقیه مواد به جز پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط کنید.وسط نان مقدارے پنیر چدار بریزید.روے آن مخلوط مرغ را بریزید و دو طرف آن را بپوشانید و هر دو طرف را در کمے روغن سرخ کنید.
نوشجون😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
نکاتی برای بزرگ تر شدن آشپزخانه 😍👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تا زدن لباس زیر
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بسته بندی سبزی تو حجم کم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#دلمه_برگ_مو 😋
برگ مو به مقدار کافی
سبزی دلمه(تره،شوید،مرزه)یک کیلو، برنج دو استکان، لپه یک و نیم استکان، پیاز یک عدد بزرگ،سیر یک بوته و عصاره گوشت یک عدد، ماست دو سه قاشق ،ادویه غذا و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گل سرخ به مقدار کافی
اول لپه رو میذاریم خوب بپزه،ولی وا نره ،بعد برنج رو با کمی آب میذاریم نیم پز بشه ،پیاز نگینی خرد شده رو با روغن فراوان سرخ کرده و لپه آبکش شده و برنج و سبزی و عصاره و ماست و ادویه ها و سیر رنده شده رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کف یه قابلمه رو دو سه لایه با برگ میپوشونیم بعد یه دونه برگ برداشته و از موادمون داخل طرفی که رگ داره میذاریم و به صورت بقچه میبندیم و به صورت مرتب توی قابلمه چیده و در آخر چند تا برگ روش میندازیم و یک لیوان آب میریزیم و روش گوجه سبز یا قوره میذاریم و با حرارت ملایم میذاریم تا زمانیکه برگها خوب بپزن
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#اسنك 🥪
🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی
#مرغ_زعفرانی
همه نکات رو توی فیلم گفتم
معمولا به ازای هر دو پیمانه برنج 1 پیمانه لوبیای خشک در نظر میگیرم
لوبیا رو دو ساعت خیس کنید و چند بار آب اونو عوض کنید و با آب و مقداری نمک بپزید.
برنج رو از چند ساعت قبل با آب ولرم و نمک خیس کنید.
مقدار شوید به سلیقه شما بستگی داره میتونید از شوید خشک یا تازه یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید که من معمولا برای لوبیا پلو از شوید خشک استفاده میکنم.
اضافه کردن کمی زردچوبه به آب درحال جوش برای خوشرنگ شدن برنج هست که کاملا سلیقه ای هست و میتونید نریزید.
من از جوجه نصف شده و پوست کنده برای تهیه مرغ زعفرانی استفاده کردم شما میتونید از مرع تکه شده استفاده کنید که کل مراحل دقیقا مثل همونه که توصیح دادم
مقدار زعفران برای تهیه مرغ هم کاملااااا به سلیقه خودتون بستگی داره...هر چقدر بیشتر بهتر
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کوکی_سه_رنگ 🍪 😋
▫️ 250 گرم مارگارین
▫️1 فنجان پودر قند
▫️1 تخم مرغ
▫️3 قاشق غذاخوری کاکائو
▫️1 قاشق چای خوری روغن
▫️1 بسته وانیل
▫️به اندازه آردی که خمیر به دست نچسبه
▫️1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
🔸مارگارین ، تخم مرغ ، روغن نباتی ، پودر قند ، بیکینگ پودر و وانیل را در ظرف گودی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ، ، آرد را به آرامی اضافه می کنیم تا خمیر لطف ونرمی به دست بیاد که به دست نچسبه .
خمیر رو که ورز دادیم خمیر رو به دسن دسته مساوی تقسیم میکنیم .
برای اولین قسمت 1 ق پودر کاکائو می زنیم و خوب مخلوط میکنیم تا آرد وکاکائو به خورد هم بره.
خمیر دوم رو 2 ق غ پودر کاکائو می زنیم وخوب مخلوط میکنیم .
وآخری رو هیچی اضافه نمیکنیم .
همه خمیرها رو به یک اندازه گوله میکنیم و برای هر کوکی از هر سه رنگ برمیداریم وکنار هم میزاریم وتا بهم بچسبه و بعد یک چرخ کوچیک بهش میدیم تا به این شکل دربیاد.
کوکی ها رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم ودر فر از قبل روشن شده با درجه حرارت160 سانتی گراد تا وقتی تغییر رنگ پیدا کنه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه خوشمزه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از هر محصول آرایشی چقدر بزنیم؟🫠
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای بچههاتون بسازید خیلی باحاله😍😎
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سِیوش کن، لازمت میشه👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••بافت مو تیغ ماهی••🥰
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀یه راه خیلی ساده و اسونه که اگه بعد هر شیو انجام بدید به مرور پوستتون درست میشه😍👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی😍😋
🙆♀️🍊 فقط با دو تا پرتقال و یه نصفه لیموتُرش
🍊یه پارچ بزرگ آب پرتقال درست کن ....
🍊ببین چون لیمو و پرتقال با پوست بود نمیدونید چه عطر خوبیم داره 😋
🙋♀️🍊با دو تا پرتقال یه مهمونی بزرگ آبمیوه بده
👩🍳نکات :
🍊حتماً از صافی ریز رَد کنید تا پوست وارد آبمیوه نشه .
🍊پرتقال و لیمو تُرش هیچ هسته ای نداشته باشه و گرنه آبمیوه تلخ میشه.
🍊پرتقال ها و لیمو رو بهتر ۲ ساعت داخل فریزر بذارید بعد استفاده کنید.
🍊نیم پیمانه شکر کافیه و میتونید بجاش عسل هم استفاده کنید.
🍊جمعاً برای دو تا پرتقال حدود ۵ لیوان آب کافیه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#پاپریکا
#پودر_پاپریکا_خونگی
#خانه_داری
من اومدم با یه پست خانه داری و خیلی کاربردی خشک کردن فلفل دلمه ای یا پاپریکا و درست کردن پودر پاپریکا با صرفه و اقتصادی برای این کار فلفل دلمه ای رنگی که بهتر قرمز باشه را بشورید و بعد از اینکه دونه های توش و جدا کردید بصورت نواری خرد کنید و روی شوفاژ پارچه نخی انداخته فلفل ها را روی پارچه بریزید تا خشک بشه تقریبا سه روز طول میکشه تا کامل خشک بشه و آسیاب کنید اینطوری هم انرژی هدر نرفته هم پاپریکا تمیز و مطمن و خیلی خوش عطر دارید. فقط تو آسیاب کردنش عجله نکنید اگر یکم تر باشند تو آسیاب بهم میچسبند و خوب پودر نمیشن.
فلفل پامریکا از نظر طعم و مزه شبیه فلفل دلمه ای رنگی هستش از نظر ظاهر با فلفل دلمه ای فرق میکنه کشیده است و به رنگهای مختلف هستش ولی یکم سخت گیر میاد و گرون تر من از فلفل دلمه ای قرمز و زرد و نارنجی استفاده کردم البته بیشترش قرمز بود .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#خلاق_باشیم ❣
طرز رنگ زدن و وسايل مورد نياز :
١_ رنگ مولتي سورفيس كه ضد اب و حرارت هست و رنگ بندي داره و از مغازه هايي كه وسايل گرافيك يا هنري دارن تهيه كنين.
٢_ حلال رنگ مولتي سورفيس
٣_ كتري و قوريِ روحي
٤_ تامپون يه وسيله ي ابر مانند براي زدن رنگ هست كه بجاي قلمو استفاده ميشه و باعث ميشه رد قلمو روي وسيله نيوفته
وسيله ي مورد نظرتونو بشوريد و با الکل تمیز کنید بعد رنگ مولتي سورفيسو به نسبت ٤به١با حلالش توي يه ظرف بريزيدوخوب هم بزنيد(مثلا٤قاشق مربا خوري رنگ ١قاشق حلال) تامپونو توي رنگ بزنيد در حدي كه اندازه ي يه بندانگشت روي تامپون رنگ باشه ن بيشتر كه شره نكنه يا يه جا كم تر يه جا بيشتررنگ نشه
رنگو با تامپون بايد به ظرف مورد نظر بكوبونين تقريبا ٤يا ٥دست رنگ بزنين بذارين خشك شه و دوباره بزنيد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃