فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز با خودت قرار بگذار
قلبی را لمس کن،ذهنی را تشویق کن،روحی را آرام کن ،هدفی را همراه شو و از زندگیت لذت ببر
روزتون قشنگ 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی موش😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#شیره_خرما
ابتدا خرما را یک شب خیس کنید مقدار آب به گونه ای باشد که روی خرما را بگیرد سپس خرما را با دست نرم کرده و درون کیسه نخی بریزید آنرا درون صافی تحت فشار قرار داده تا آب خرما خارج شود دوباره آب روی خرما بریزید و مخلوط کنید این بار کمتر از قبل و باز درون کیسه ریخته و آب خرما را جدا کنید.
سپس آب خرما را روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد در اوایل کار مرتب کف روی آنرا بگیرید سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود غلظت آن طوری باشد که در محیط خارج از یخچال بتوان نگهداری کرد.کمی رقیق تر از عسل باشد.پس از آنکه خنک شد صاف کرده درون ظرف نگهداری کنید.از 6 کیلو خرما حدود 2الی 2/5کیلو شیره بدست می آید.از شیره خرما حلواها و دسرهای متنوعی می توان درست کرد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
جوجه کباب تابه ای
#جوجه_کباب_تابه_ای
مواد لازم :
فیله یا سینه مرغ 200گ
آب لیمو یک چهارم لیوان
پیاز 2 عدد بزرگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.
نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :
دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو سه سوته••👩🏻🦱
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش گلسر با فوم اکلیلی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
پیتزا با خمیرخونگی 🤤
این دستور واقعا عالیه و خمیرشم نرم و لطیفه 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد اولیه برای این #بورک تابه ای جذابمون:
۱۶ ورق خمیر یوفکا(نصف یه بسته میشه حدوداً،حتی با نون لواش نازکم میشه درست کرد)
مخلوط جعفری و پیازچه ۲ ق غ
نصف پیمانه شیر
۱/۴ پیمانه روغن
یک عدد تخم مرغ
یک ق غ پنیر خامه ای
۳ق غ پنیر پیتزا
(۱۵۰گرم گوشت چرخکرده و کمی پیازسرخ شده و کمی ادویه به همراه دو ورق ژامبون،مواد داخل بورک اختیاریه کاملاً).
🌸قطر تابه هم ۲۰سانت هست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپِ گشنیز یکی از فوری ترین و خوشمزه ترینهاس
✅مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد متوسط
جو پخته شده: ۱٫۵ لیوان
هویج پخته شده: ۳ عدد متوسط
سیب زمینی رنده شده: ۲ عدد متوسط
گشنیز خورد شده: نیم کیلو
آرد: ۱ ق غ
آب مرغ: ۲-۳ لیوان
ماست هم زده: ۱ بسته
سیر خورد شده: ۵-۶ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
قسمت اول✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅طرز تهیه: پیازو با کره تفت بدین جورو به همراه هویج و سیب زمینی اضافه کنین آبم بریزین تا بپزه ولعاب بده بعد
گشنیزو اضافه میکنین ماستم که با آرد هم میزنیم وآب مرغو بهش اضافه میکنیم، حالا برای اینکه ماست بریده نشه یه مقدار از مواد سوپو با مخلوط ماست هم میزنیم وبعد به سوپ اضافه میکنیم این کار باعث میشه دمای سوپ و ماست یکی بشه و بریده نشه در آخرم سیر اضافه کنین وهم بزنین یه کمی هم زمان بدین تا سوپ جا بیفته وتامااام
قسمت دوم ✅✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃