eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافت مو فرانسوی ‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‎‌‍‌‌‎‍‌‍‌‌‍‌‌‎‌‎‌‍‌‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‍‌‌‎‌‍‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‎ ‍‌‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‍‌‌‎‌‍‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍲 😋 مواد لازم بادمجان قلمی : 6 عدد گوشت چرخ کرده : 1 لیوان پیاز متوسط : 1 عدد پنیر پیتزا : 1 لیوان سرخالی نمک و روغن : به میزان لازم بادمجان ها را پوست گرفته ، به صورت نازک ورقه ای می کنیم . سپس آن ها را سرخ کرده ، با دستمال آشپزخانه روغن اضافیشان را می گیریم . پیاز را به صورت نگینی خرد کرده ، تفت می دهیم تا سبک شود . سپس گوشت را افزوده ، خوب سرخ می کنیم . نمک را نیز اضافه می کنیم . بادمجانها را در سینی فر یا ظرف پیرکس میچینیم وسط آن از مایه فوق و مقداری پنیر می ریزیم ، سینی را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود . می توان این غذا را با سس سفید نیز تهیه کرد. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
زندگی دوختن شادی‌هاست و به تن کردنِ پیراهنِ گلدار امید... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبدوغ خیار دوست داری؟؟ یه غذای خوشمزه و سه سوته که تو فصل گرما واقعا میچسبه،موافقی؟ مواد اصلیش ✅️ماست ✅️خیار ✅️گردو ✅️نمک ونعنا خشک من داخلش کشمش هم ریختم😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 سه سوته نبات طعم دار درست کن😊👌 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳حلیم👩‍🍳 بلغور گندم........ ۳۰۰ گرم سینه ی مرغ......... ۱۵۰ گرم (یا سینه بوقلمون یا گوشت گوسفند ) کره............ ۱۰۰ گرم پیاز............ یک عدد درشت نمک........... یک قاشق چای خوری دارچین و کنجد برای تزیین 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه🍰 ۲ بسته بیسکویت پتی پور ۲ بسته خامه صبحانه ۴ بسته شکلات تیره یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مواد لازم برای حلوا زنجبیلی آرد سفید دو لیوان فرانسوی روغن جامد یا کره یک لیوان پودر زنجبیل دو قاشق غذا خوری سر پر آرد نخودچی نصف لیوان پودر قند یک لیوان ✅نکات ✅حتما آرد نیم ساعت تا چهل دقیقه تفت بخوره با حرارت ملایم نباید رنگش عوض بشه ✅وقتیکه خامی آرد گرفته شد تا داغ هست الک کنید ✅حتما روغن جامد باشه روغن مایع خوب نمیشه ✅سعی کنید از پودر زنجبیل خوش عطر و با کیفیت استفاده کنید ✅بعد از اینکه آرد با روغن ده دقیقه تفت خورد حرارت رو خاموش کنید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید ✅حتما دوساعت تو یخچال استراحت کنه بعد استفاده کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درعرض یک دقیقه کیک شکلاتی درست کن😍 این راحت ترین و مقرون به صرفه ترین کیک شکلاتی ای هستش که میتونید درست کنید☺️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تنها راهی که می شود یک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم . تنها راهی که می شود رشد کرد این است که تغییر کنیم . تنها راهی که می شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنگامه وصل رمضان آمده اسـت مومن بـه تنش دوباره جان آمده اسـت یکماه گشوده سفره ای جان افزا حق را بنگر کـه میزبان آمده اسـت حلول ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی بر همگان مبارک❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدایا دلم را به شوق رسیدن به تو پرواز می دهم در هوای مهربانی تو نفس می کشم و خواسته هایم را از تو در خواست می کنم با تو حال من عالیست... روزتون پر برکت❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يكی از خوش طعم ترين حلواهایی هست كه ميتونين درست كنين😍 فرقش با حلوای معمولی فقط شيرخشك ونشاسته ذرته ولی طعمش زمين تا آسمون فرق داره😋 شيرخشك ٢ پيمانه آرد سفيد ٢ پيمانه نشاسته ذرت ۱/۵پيمانه شكر ٣/٥ پيمانه آب ٢ پيمانه گلاب ١ پيمانه هل كوبيده ٦ عدد تركيب كره و روغن مايع (در حدي كه آرد داخل روغن روون باشه) مشابه ويديو محلول زعفران به ميزان لازم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول به مقدار ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله کم چرب رو با ۱ عدد پیاز بزرگ ،ریز رنده شده و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، زردچوبه و پاپریکا و تفریبا ۴ ق غ خ آرد سوخاری(بدون اینکه آب پیازو بگیریم) به خوبی ورز میدیم تقریبا ۵ دقیقه ای ورز میدیم و ۲ بار به ظرف میکوبیم. سپس روش یه سلفون کشیده و میذاریم ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه که خوب جا بیفته و مزه دار بشه.حالا توی ماهیتابه بدون اینکه چرب کنیم. گوشتمونو میریزیم و با پشت کفگیر خوب پهنش میکنیم تا کاملا کل تابه یکدست بشه از گوشت. سپس با کفگیر خط میندازیم به صورت کباب و با شعله ملایم میذاریم بپزه وقتی دیدین شروع به پخت کرد بهش ۱ ق غ خ روغن اضاغه کنید.طرف اول که کامل پخت به کمک ۲ تا کفگیر برگردونید طرف دیگه هم بپزه و سرخ بشه و به روغن بیفته. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم ✅نکته مهم: اول اینکه آب پیازو نگیرید این باعث میشه کبابتون خشک بشه. ✅گوشتتون حتما درصد چربیش کم باشه چون اگر چربیش زیاد باشه حین پخت کوچیک میشه. ✅نکته دوم: پودر سوخاری باعث نرم شدن کبابتون میشه و باعث میشه کبابتون آب نندازه و سایز اولیه باقی بمونه. ✅نکته سوم: بذارید هر طرف کامل سرخ بشه بعد برگردونید. امکان نداره اگر این نکات رو رعایت کنی کبابت بد فرم و خشک بشه و از هم وا بره. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
به ایده خیلی جالب برای مهمونی سر خلال دندان هارو اینجوری گل بچسبونید و به دستمال فرو کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
آرد قنادی ۱۵۰ گرم آرد برنج 55گرم نشاسته ذرت 40 گرم کره همدمای محیط ۱۲۵ گرم پودرشکر ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر زنجبیل ۱ ق چ آرد قنادی، آرد برنج و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید کره و پودرشکر رو هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه زرده تخم مرغ و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و اول با لیسک یا قاشق و بعد با نوک انگشت مخلوط کنید. تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر جمع بشه خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد بین دو مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید. در فر دست ساز ب مدت 15دقیقه بزارید بپزه و زیرش کمی تغییر رنگ بده در نهایت وقتی شیرینی ها خنک شد با بریلو یا مارمالاد تزئین کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا با نان لواش 😍😋 یک عدد پیاز متوسط را خرد و داخل تابه تفت بدید تا سرخ بشه ۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه و از هم باز کنید تا سبک بشه نمک ، فلفل سیاه،  پودر پاپریکا،  زرد چوبه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید دو الی سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه ۴ الی ۵ عدد قارچ اسلاید شده نصف فلفل دلمه ای اضافه کنید (برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم میتوانید استفاده کنید) کف قالب رو چرب کنید کمی سس کچاپ یک لایه نون لواش گرد شده کف قالب بذارید و مواد رو روی نون پهن کنید کمی پنیر پیتزا و این کارو ۴ مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجه ۱۶۰ الی ۱۸۰ قرار بدید بعد از ۲۵ دقیقه یه لازانیای لذیذ و خوشمزه داریم که هرکی امتحان کنه عاشقش میشه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی خشک قورمه سبزی😍😋 سبزی قورمه ( یک کیلو تره، ۶۰۰ گرم جعفری، ۳۰۰ گرم گشنیز، ۳۰۰ گرم شنبلیله، ۱۵۰ گرم برگ چغندر یا اسفناج ) شسته و خرد شده رو داخل تابه با حرارت متوسط تفت بدین وقتی آبش کشیده شد، نصف لیوان روغن بریزین و یک ساعت تفت بدین داخل سینی پخشش کنین و تو دمای خونه بذارین، نباید زیر آفتاب باشه هرازگاهی زیر و رو کنین تا کامل خشک بشه بعد داخل شیشه بریزین تا یک سال داخل کابینت قابل نگهداریه فقط اگه روغنش زیاد باشه باید داخل یخچال نگهداری کنیدبرای هر نفر یک قاشق غذاخوری سر پر از سبزی خشک رو، بدون نیاز به خیس کردن، نیم ساعت آخر پخت، اضافه کنین خورشتتون بی نهایت خوش‌عطر و طعم میشه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃