فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
📌آموزش ساخت جامدادی فانتزی
وسایل مورد نیاز:
فوم اکلیلی یا نمد🛡
چسب حرارتی🖍
زیپ🔗
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#بادمجان_کباب 😍😋
یه غذای محلی گیلانی هستش
مواد لازم گردو ،رب انار ،سبزی معطر ،پیاز ،نمک وزردچوبه ،بادمجون رو پوست میگیریم وسطشو تا نصف پاره میکنیم بعد موادی ک اماده کردیم رو میزاریم لای بادمجون ،،گوجه هم همین طور سرخش میکنیم ،بعد با شعلع کم میزازیم ی ساعت جا بیفته ،موادشم ینصف استکان اب سرد میریزیم ب بادمجان سرخ شده اضافه میکنیم ،گردو وسبزی و پیاز رب انار و باهم قاطی میکنیم تفت میدیم و بهشون اضافه میکنیم البته من توشکم بادمجون نریختم موادو بسلیقه خودم درست کردم😋😋😋😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
اوریگامی گل😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا شکرت
چهقدر ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ میتونم ﻫﻨﻮﺯ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﻢ...
چهقدر ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﺳﺎﻟﻤﻢ...
چهقدر ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻡ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ...
چهقدر ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺁﺑﯽ آﺳﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﻢ...
چهقدر ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ میتونم
ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﺭﻭ ﺣﺲ ﮐﻨﻢ...
چهقدر ﺧﻮﺑﻪ که بهترین دوستارو دارم..
ﺑﯿﺎﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺷﺪﻩ،ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ.
ﻧﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﺭﻭ!
ﺧﺪﺍیا! ﺷﮑﺮﺕ...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لواش تابه ای بدون فر بدون خمیر مایه
وبدون استراحت 👌👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ لواش لاکچری
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
فلفل دلمه ای 🫑
کالباس🥓
ذرت🌽
پنیر پیتزا 🧀
سس کچاپ یا سالسا🍅
نون لواش🫓
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #اسنک_خرما
خرمای هسته گرفته 300 گرم (یک و نیم پيمانه)
گردوی ریز شده 55 گرم (نصف پیمانه)
کنجد 30 گرم (3 ق غ)
پودر نارگیل 30 گرم(3 ق غ)
دارچین 1 ق چ
کره 15 گرم (1 ق غ)
پودر کاکائو 1 ق غ (10 گرم)
خرما رو با کره روی حرارت ملایم تفت بدید. مرتب با پشت قاشق لهش کنید و زیر و روش کنید تا کاملا یکنواخت و پخته بشه.
اگر مقدار خرما زیاد است، خرما را چرخ کنید.
وقتی کامل نرم شد، دارچین و پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط کنید. اسنک رو از روی حرارت بردارید.گردو و پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. کف ظرف یا قالب دلخواه نایلون انداخته روی نایلون رو با برس چرب کنید. مواد رو ریخته با پشت قاشق چرب شده، صاف کنید.
بذارید توی یخچال چند ساعت تا کامل سرد بشه و خودش رو بگیره.
برای برش تمیز و یکدست قبل از بریدن اسنک، اونو نیم ساعت توی فریزر قرار بدید. بعد با چاقوی تیز چرب شده با روغن مایع برش بزنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزئین
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃