•
باور کن خدا موقعی
جوابتو میده که
توقعشو نداری...
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا
و از جايى كه حسابش را نمىكند، به او روزى مىرساند، و هر كس بر خدا اعتماد كند او براى وى بس است. خدا فرمانش را به انجامرساننده است. به راستى خدا براى هر چيزى اندازهاى مقرر كرده است
شبتون بخیر ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
26.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عروسک_سازی 🧶🧶☃️
قابل توجه علاقمندان به این رشته هنری
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج کته اینجوری دون در میاد🍚
وقتایی که مهمون داری بااین روش برنج درست کن از آبکش خیلی بهتره
به ازای هر ۱ پیمانه برنج ایرانی ۱،۵ پیمانه آب میریزید و دم میکنید
برای برنج خارجی مقدار آب میشه ۲ پیمانه
به جای روغن از کره استفاده کن نمیدونی چه عطر و بویی راه میندازه توخونه
تازه یه ترفند بهت یاد بدم اکه برنجت خیلی ری نمیکنه موقعی که جوش داره میخوره چندتا تکه یخ به برنج اضافه کن چون به برنج شک وارد میکنه و برنج قد میکشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قورمه سبزی
مواد لازم:
گوشت گوساله یا گوسفندی 🍖۳۰۰گرم
سبزی قرمه سرخ شده🌿☘️🌱 ۱۵۰گرم
پیاز 🧅یک عدد بزرگ
لیمو عمانی🍋 سه عدد
سیر🧄 یک حبه
شنبلیه خشک🍃 نصف قاشق غذاخوری
رب گوجه🥫 نصف قاشق غذاخوری
آبغوره🍇 یک قاشق فذاخوری
ادویه شامل
فلفل🌶 و زردچوبه و دارچین🪵 هرکدام نصف قاشق چایخوری
لوبیای قرمز🫘 خیس داده شده نصف لیوان
سبزی قرمه که ترکیبی از جعفری،تره،گشنیز،شنبلیله و اسفناج هست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
20.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش جو اصیل ایرانی همینه🤤
مامانم و دیدی توی فیلم قربونش برم من
دستپختش حرف نداره🤌
مواد لازم :
نخود ½ لیوان
لوبیا قرمز ۱ لیوان
سبزی آش ۶۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۱ لیوان
جو پوست کنده ۲ لیوان
پیاز داغ، سیر داغ
شامل: تره، جعفری
گشنیز، اسفناج
کشک ۱ کیلو
نعنا داغ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش جاشمعی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ساخت گلدون زیبای دیواری طرح صورت با استفاده از بطری شوینده
✅گلدون خلاقانه بساز🥰🪴
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#تاس_کباب
این غذا خیلی ساده و بی دردسر وخیلی لذیذه😋
پیاز و بِه و سیب زميني و گوشت و وهویج وآلو خورشتي در قابلمه چيده
سس گوجه رو با ادويه و يكم اب میریزيم رو موادمون. و ميزاريم بپزه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی تعادل 😯
خیلی راحت با وسایل ساده میتونید درستش کنید❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کشک_بادمجان 🍆 😋
▫️بادمجان:۵ عدد متوسط
▫️پیاز:یک عدد بزرگ
▫️سیر:پنج حبه
▫️زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم
▫️کشک سه قاشق غذاخوری سر پر
▫️نعنا خشک:دو قاشق غذاخوری
▫️گردو:پنج قاشق غذاخوری
🔸بادمجون ها رو بعد از پوست گرفتن و سرخ کردن، همراه با پیاز خلالی سرخ شده و سیر و ادویه های سرخ شده، نعنا داغ، داخل قابلمه ریخته و نصف پیمانه اب میریزیم و میزاریم پخته بشه و اگه دوست داشتین اون ها رو له میکنیم
کشک و گردو رو اضافه کرده و نمک میزنیم و با سیر و پیاز داغ و نعنا داغ و گردو تزیین میکنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازاین ترفند قرتی بازیا یاد بگیر 👌👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_ترشی_قورمه
خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه .
برای ۳ نفر
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد
آلوچه به میزان دلخوان
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
رب گوجه به میزان لازم
پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه)
لوبیا رو از قبل خیس کردم .
پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه .
وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین .
بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم .
من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش دیگه نیاز نیست ماهی رو داخل روغن زیاد سرخ کنی
ماهی ۱عدد
مخلوط گشنیز وشنبلیه ۲۵۰گرم
زعفران دم کرده مقداری
پیاز ۲عدد متوسط
سیر ۴حبه
رب انار ۵ ق غ خ
گردوی خردشده نصف پیمانه
ادویه نمک فلفل پودر زنجبیل به مقدارلازم
ابلیمو ۲ ق غ خ
شکم ماهی رو حسابی زعفران دم کرده بزنید بعد ابلیمو نمک فلفل وپودر زنجبیل سیر رنده شده خوب ماساژبدین وروشو بکشین ویک ساعت داخل یخچال استراحت بدین.
قسمت اول ✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مواد شکم پر.اول پیاز رو کمی تفت بدین ادویه هارو بزنید سیر رنده وبعد سبزی رو اضافه کنید۲۰دقیقه باحرارت کم تفت بدین بعد گردو ورب انار و حرارت روخاموش کنید. از مواد داخل شکم ماهی بریزید با نخ خوب ببندین که موقع پخت بازنشه رومال زعفران بزنید وچند تابرش اریب روی ماهی ایجاد کنیدکمی روغن زیتو و روشو فویل بکشین وداخل قابلمه ای که سنگ ریختین وحسابی داغ شده قرار بدین. وبزارین ۴۰دقیقه بپزه. حالا فویل رو بردارین تابرشته بشه.میتونید رومال زعفران هم بزنید.۲۰دقیقه دیگه اجازه بدین تا اماده بشه
قسمت دوم✅✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #خورشت_مرغ_آلو 🥘 😋
🔸مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم
یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم
حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم
حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه
آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار
حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم
یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم
وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم
حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم
برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم
مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم
حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته و نوش جان
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #سالاد_سزار
برای سالاد ۵تا نون تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم تو تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم.
🔸کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقان عیدتون مبارک⭐️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃