#شربت_نعناع 🍸 😋
🔸نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافهکردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وداخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ایده_تزیین 🍓🍫
این توت فرنگی های خوشمزه و خوشگل رو درست کنید ❤🍓 هم برای مهمونی ها 🥰 و هم میتونین دسته ای درست و کنید و هدیه بدین ....
مواد لازم: توت فرنگی- شکلات آب شده خیلی راحته و خوشمزه ه ه ه🤗
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃🍃🍃🍃
هرگز تسلیم نشوید
وقتی مشکلی رخ می دهد، وقتی جاده سربالایی است، وقتی پول کم و بدهی زیاد است، وقتی دلت می خواهد لبخند بزنی اما مجبوری که آه بکشی، وقتی تحتِ شرایطِ فشار و خفقان هستی
نفس بکش اما تسلیم نشو!
زندگی سرشار از فراز و نشیب است
ما می دانیم و لمسش می کنیم
بارها شکست می خوریم
و وقتی که باید تلاش کنیم، دست از کار و تلاش برمی داریم
اگر پیشرفت کُند است، هرگز تسلیم نشوید
موفقیت شاید در یک قدمیِ شما باشد
در مقابلِ شدیدترین ضربات به نبرد ادامه بدهید
در بدترین شرایط است که نباید تسلیم شوید.
شبتون زیبا ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پاپیون
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاشی روی سنگ😍 شما به کمک گواش هم میتونید انجامش بدید❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #فرنی_شکلاتی 🍫 😋
نیم لیتر شیر
۳ق س شکر
۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظبشه به غلظت مناسب که رسید شعلروخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تاس کباب
بچه ها اول مرغ رو با یدونه پیاز خرد شده یکم تفت میدیم بعد زردچوبه و نمک میزنیم شش لیوان اب اضافه میکنیم شروع به جوشیدن که کرد هویج های خرد شده و پوست کنده رو بهش اضافه میکنیم بعد ازون لوبیا سبز و چندتا آلو بخارا اضافه کنید حالا نمک میزنیم و دو قاشق رب گوجه فرنگی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم دوتا سیب زمینی رو هم تکه های درشت خرد کنید و اواسط پخت اضافه کنید حالا بادمجونا رو حلقه ای ببرید و سرخ کنید بچینید روی تاس کبابتون شعله رو کاملا کم کنید و بزارید نیم ساعت دیگه خوراکتون جا بیفته
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوام برا همیشه خیالتو از بابت فلافل راحت کنم! اینم از یه دستور بی نقص و امتحان شده برای فلافل که طعمشو تضمین میکنم😎
مواد لازم :
نخود ۲ لیوان
پیاز متوسط ۱ عدد
ادویه مخصوص فلافل
سیب زمینی آبپز ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق م
فلفل قلمی ۱ عدد
کنجد برای تزئین
نمک، فلفل سیاه
پودر گشنیز
فلفل قرمز
گشنیز تازه
سیر ۴ حبه
پودر سیر
زیره سبز
زردچوبه
پاپریکا
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃