#اسکمو_اخته 🍭
زغال اخته تازه دو لیوان آب یک و نیم لیوان نمک و گلپر به میزان لازم
برای تهیه اسکمو یا همون الاسکا اخته زغال اخته و آب رو داخل ظرف بریزید بذارید با حرارت ملایم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه بعد از پخت نصف زغال اخته ها رو جدا کنید و بکوبید و با باقی مواد ترکیب کنید تا مایع غلیظ باشه و بعد یخ زدن حالت یخ خالی نداشته باشه گلپر و نمک اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل قالب مخصوص یا لیوان یک بار مصرف بریزید چوب بستنی بذارید و بذارید ۸ ساعت داخل فریز ببنده و نوش جان کنید اگراز زغال اخته خشک استفاده میکنید حتما باید ۱۲ ساعت با آب خیس بدین 👏😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
فوقالعاده زیبا وکم هزینه 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی حصیری
خامه صبحانه : ۱۰۵ گرم (تقریبا یه ذره از نصف لیوان کمتر)
شکر : ۴ ق غ استاندارد
وانیل : من یک بسته وانیل شکری زدم اگه از این پیدا نکردید ۱/۳ ق چ بزنید
شیر : ۷۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۳ ق چ)
عکس مقدار مواد بر اساس لیوان رو الان استوری می کنم 🌹
خوب بچه ها این رسپی واقعا فوق العاده آسون با مواد خیلی کم ولی واقعا خوشمزه و دقیقا طعم بستنی پاستوریزه رو می ده 👌
من برا اینکه شبیه بیرونی ها بشه یه ذره زعفران زدم شما می تونید ۳ ق چ پودر کاکائو بزنید یا همون طوری سفید بخورید یا کارامل بزنید با کارامل هم عالی میشه 👌
می تونید تو قالب بستنی مگنوم بریزید یا هر جور دیگه ای که دلتون خواست نوش جان کنید
نکته خاصی نداره و خیلی آسونه فقط شش بار هم زدن بستنی با قاشق یا چنگال باعث میشه بستنی حالت یخی و منجمد نداشته
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه مدل بستن روسری
با حلقه روسری یا انگشترر یا حتی کش ریز میتونید جلوی روسریتون رو این مدلی ببندید خیلی راحت و جذابه😍 زیر گلو از گیره روسری استفاده شده😌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃