eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.3هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
یه وقتایی باید بذاری هر کی هر جوری دوست داره در موردت فکر کنه.. خوب و بدش اصلا برات مهم نباشه. ولی تو هدفت یادت نره. اون تو زمان گیر میکنه و تو رشد میکنی. بعضی وقتا خوبه بذاری بعضیا مشغول اضافه کاری باشن تا تو بری بالا 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
302.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
      زندگی آنقدر ارزش دارد که به خاطر آن از همه هستی خود مایه بگذاریم تا قصری باشکوه از مهربانی محبت ،عشق و دوستی بنا کنیم و زندگی آنقدر بی ارزش است که نباید به خاطر آن دلی را بیازاریم و برای رسیدن به قله های فانی دنیا دست به هر کاری بزنیم … 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش کنگر با مرغ چه با گوشت قرمز چه با مرغ یکی از یکی خوشمزه تره☺ پیاز رو کمی تقت بدید تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید وباهاش تفت بدید واب بریزید ودرشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه تو این فاصله کنگر رو تمیز وخرد کنید وبا مقداری آب بزارید تا نیم پز بشه گوشت مرغ که نیم پز شد کنگر رو نیز اضافه کرده نمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا با شعله ملایم بپزن یکربع آخر مقداری غوره بریزد .بجای غوره میتونید کمی ریواس بزنید عااالی میشه این خورش خیلی خوشمزه حتماااامتحان کنید. برای خورش کنگر کمی بلند برش بزنید قشنگتره میخواید کنگر رو فریزیر کنید .تمیز کنید وخرد کرده وبزارید بپزه سپس تو آبکش بریزید تا کاملا ابش کشیده بشه عجله دارید با فشار دست ابشو بگیرید سپس بسته بندی کرده وفریزیر بزارید اگر ابشو نگیرید تو فریزیز یخ میزنه وقتی یخ زدای بشه له میشه پس حتما ابشو بگیرید کنگر رو خام فریزیر نزارید بعدا وقتی بزارید بپزه وا میره موقع پخت کنگر کمی نمک بزنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای سریع و ساده مخصوص مامانا و کارمندا تخم مرغ؛شیر؛نمک و فلفل؛پنیرموزارلا؛سوسیس کباب شده یا سرخ شده(یا فیله مرغ خورد شده و با گوشت چرخکرده)؛پیازچه(یا فلفل دلمه ای) برای 25دقیقه در فر در دمای 180تا 200درجه سانتیگراد بذاریدتا بپزه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تسلیم نشو ... خودت را نباز ... یک روزی میرسه که ‌‌‌‌... بر میگردی و به گذشته نگاه میکنی ... و بخاطر صبرت خوشحال میشی ... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بلغور گندم یک لیوان نخودپخته شده یک لیوان بادمجان متوسط خردشده یک عدد کلم قمری یک عدد خردشده(دلخواه) شوید خشک یک استکان دوعدد پیاز نگینی خردشده +نمک+فلفل+زردچوبه+پودرلیموعمانی+دوقاشق رب گوجه+نصف استکان روغن که همگی راخوب مخلوط کرده درظرف درب دارگذاشته وکنارمیزاریم. از شب قبل بلغور راخیسانده وبعد آب بلغور رادور ریخته ودرقابلمه همراه با آب جوش گذاشته باشعله کم به مدت چند ساعت تابلغورها تقریباً پخته شوند وبادمجان +کلم+نخود+شوید خشک ونمک ومواد پیاز راکه کنار گذاشته بودیم رااضافه وهمگی رامخلوط ومیزاریم همینطور باجوش کم آش ما پخته وجا بیفته واگه دیدید که آش سفت شده کم کم بهش آب جوش اضافه کنید تا آش لعاب بندازه وگاهی هم بهم بزنید تا ته نگیره چون گندم زود ته می گیره وحرارت را ملایم کنید تا کاملامواد پخته بشه اگر ابش کشیده شد کم کم بهش ابجوش اضافه کنید اش نباید زیاد سفت بشه چون بعد سرد شدن غلیظ تر می شه نکته........میتونید گوشت هم توی این آش اضافه کنید بعد پخت گوشت اونوریش کنید وبریزید توی آش ولی من خودم همیشه بدون گوشت درست میکنم عالی میشه این آش باید تند باشه خوشمزگیش به همینه بسیار اش خوشمزه ای است اگر کلم یا بادمجون دوست ندارید میتونید حذف کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 موادی که لازم داریم 👇 تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ پیمانه وانیل : ۱/۲ ق‌چ شیر یا ماست : ۱ پیمانه روغن : ۱/۲ پیمانه آرد قنادی : ۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا