eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.3هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
يك فكرِمثبت در ابتدای روز ميتواند كل روزتان را تغييردهد خالق اين فكر مثبت توهستي "نه هيچ كس ديگر" منتظر نباش كسي بيايدوحالِ خوب رادرجعبه ی قلبِ توبگذارد‌. روزتون بخیر ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول جوشاندن شیر به مقدار لازم است دقت داشته باشید که دلیل شل بودن یا سفت بودن ماست به جوشاندن شیر بستگی دارد به طوری که اگر شیر را در دمای ملایم مقداری حرارت دهیم که مواد جامد آن بیشتر باشد و حدود 10 تا 20 درصد آب شیر تبخیر شود ، ماست سفتی به دست می آوریم مرحله بعد می گذاریم دمای شیر حدود 40 درجه سانتی گراد پایین بیاید طوری که انگشت را نسوزاند بعد 2 قاشق غذاخوری ماست را به ازای هر لیتر شیر به شیر سرد شده می افزاییم و آن را هم می زنیم . قبل از افزودن مایه به شیر بهتر است آن را با کمی شیر مخلوط کنیم و سپس به شیر بیافزاییم حالا ظرفی که شیر مایه زده شده در آن قرار دارد با پتو یا پارچه گرم 2 یا 3ساعت می پوشانیم تا دمای شیر پایین نیاید و يا اينكه مثل من در يك فر خاموش بزاريد، این روش گرمخانه گذاری نام دارد سپس ظرف ماست را آرام در یخچال بگذارید و تا چند ساعت به آن دست نزنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
و اما اين نوع كتلت بدون تخم مرغ هست و با كمي سبزي كوكو درست شده، اميدوارم كه درست كنيد و خوشتون بياد، كاملا ساده است: طرز تهيه كتلت با سبزي كوكو . گوشت چرخ شده از سبزي كوكوش بيشتره مثلاً اگر سيصد گرم گوشته ، سبزي كوكو بايد دويست گرم باشه ، يه پياز درشت رنده ميكنيم به همرا يكعدد سيب زميني رنده شده (سيب زميني خام ) كه با گوشت و سبزي كوكو مخلوط كرده (براي اينكه مايه شل نباشه قبلش آب پياز و سيب زميني رو بگيريد ) به اضافه يه حبه سير رنده شده بازهم اگر سير دوست داريد اضافه كنيد ويه قاشق آرد و نمك و زردچوبه و ادويه كاري و خوب مايه رو ورز بديد و با مقداري روغن توي ماهي تابه سرخ كنيد و نوش جان كنيد . 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده های جالب با پوم پوم 😊 👍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ب هندوانه با بستنی 🍉😋 هندوانه اب اناناس و اب کمپوت هلو گلاب شکر بستنی هندوانه یا توت فرنگی یخ اب هندونه رو بگیرید و بذارید دو ساعت فریزر بعد بهش گلاب و اب کمپوت و شکر و یخ اضافه کنید و برا هر کدوم یه کوپ بستنی قشنگ برا یه ظهر تابستونیه دلبره 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
لیموناد صورتی آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا ۶ قاشق غذا خوری سیروپ رز ۲ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذاخوری آب گازدار ۲/۵ فنجان ابتدا برگ نعنا را با کمی آب در هاون له کنید سپس به آن آب لیمو، شکر و سیروپ رز را اضافه کنید و خوب ترکیب نمایید در انتها آب گازدار را بیافزائید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
😋 🔸1.برای قسمت های قهوه ای (خال ها) پاناکوتا وانیلی رو درست کنید. جدا توی یه سینی از پاناکوتا بریزید وقتی کاملا بست. بعد با کاتر دایره قالب بزنید بعد به دیواره ظرف بچسبانید. (کف سینی مشما بندازید و مشما رو هم چرب کنید) و بعد پاناکوتا شکلاتی رو درست کنید وقتی سرد شد. توی قالبتون بریزید. (محض احتیاط برای کنده نشدن دایره ها می تونید پاناکوتا شکلاتی رو در چند مرحله بریزید) پاناکوتا_وانیلی: شیر 2 لیوان، شکر 7 قاشق غذاخوری، خامه صبحانه 5 ق غ، ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
خدا..، در دستی است، که به یاری می گیری در قلبی ست که شاد می کنی در لبخندی ست که به لب می نشانی خدا در عطر خوش نانی ست که به دیگران می دهی در جشن و سروری ست که برای دیگران بپا می کنی آنجاست که عهد می بندی و عمل می کنی خدا ،در تو ،با تو ، و برای توست...... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃