#شامی_لپه
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده : یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز : متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و پودر سیر بمیزان لازم
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت بدین و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن و گرد کنید و داخل روغن سرخ کنیدبا این مقدار بیست تا شامی درست شدمیتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ترفند_آشپزی 🥘
🔸اگر غذايتان تند شده است چند دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی حرارت، آب یك عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید وخوب هم بزنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ایده ی در آمدزا برای خانمهای هنرمند
درست کردن کش مو ...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کلم_پلو_شیرازی👩🍳
قسمت اول
مواد لازم👇🏻
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سبزی کلم پلو شامل تره،ترخون،ریحون و شوید ۱۰۰گرم
ابغوره با ابلیمو ۱قاشق غذا خوری
پیاز ۱عدد
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه
زعفران
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کلم_پلو_شیرازی👩🍳
قسمت دوم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃