7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای_ترکیه_ای
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان شیر
1 لیوان شیره (انگور یا توت)
2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است
نصف استکان ارده
تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر
مواد لازم حلوا:
250 گرم کره
2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود)
ترجیحا یک پاکت وانیل(۱۰ گرم)
اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود.
این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#حلوای_ترک 🥠 😋
▫️1 لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغن
▫️نصف لیوان کره آب شده
▫️ 1.5 لیوان آرد
▫️نصف لیوان آب + نصف لیوان شیر
▫️مقداری گردو یا فندق
🔸 روغن و کره را در یک تابه بزرگ و عمیق ریخته و روی حرارت قرار دهید. آب ، شیر و شکر را در قابلمه دیگری بریزید و بگذارید بجوشد. آرد را به روغن داغ شده اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید. وقتی رنگ آن به قهوهای تغییر کرد و بوی آرد بیرون آمد ، اجاق گاز را خاموش کنید. شربت را به آرامی در قابلمه ای که آرد را در آن تفت دادهاید بریزید و به سرعت مخلوط کنید. مراقب باشید در این زمان دستان خود را نسوزانید. 2 الی 3 دقیقه دیگر مخلوط کرده و اجاق را خاموش کنید ، بنا به سلیقه خودتان گردو یا فندق را داخل آن بریزید و مخلوط کنید. میتوانید حلوا را در طرف ریخته و با قاشق شکل بدید و یا در قالب بریزید، فشرده کنید سپس در ظرف سرو برگردانید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ترفند 🧡
موقع پوست گرفتن بادمجون برای خورش قسمت کلاهکش رو جدا نکنید چون باعث میشه بادمجون له نشه و برای کشیدن توی ظرف هم خیلی راحته 🍆🥘
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده هایکاربردی
میزهای آرایشوتونو خوشگلسازی کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
شکرگزار باش
وقتی تو شاکر باشی،
غیر ممکن است که منفی گرا باشی.
وقتی تو قدردان باشی،
غیر ممکن است که خرده گیر و سرزنشگر باشی.
وقتی تو شاکر باشی،
امکان ندارد دچارِ احساسِ اندوه یا هر نوع احساس منفی دیگری بشوی.
خبر خوش این است که اگر فعلاً در زندگیات وضعیتی منفی داری، با شکرگزاری مدت زمانِ زیادی طول نمیکشد که اوضاع دگرگون شود.
وضعیت های منفی در یک چشم به هم زدن، مثل یک افسون، محو میشود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃