فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات چاکلت
🥳🥳🥳🥳🥳
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ق غ
شیر ۲.۵ لیوان
شکلات تخته ای شیرین یا تلخ ۵۰ گرم
+ میزان غلظت این هات چاکلت دست خودتونه میتونید شیر روبیشتر یا زیادتر کنید و هر چقدر سرد بشه غلیظ تر میشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
حرفهایی که میزنیم...
حرف هايي كه ميزنيم.... دست دارند!!!
دست های بلندی كه گاه
گلويی را می فشارند
و نفس فرد را میگيرند !!!
حرف هايي كه ميزنيم.... پا دارند !!!
پاهای بزرگی كه گاهی،
جايشان را روی دلی ميگذارند
و برای هميشه ميمانند!!!
حرف هايي كه ميزنيم.... چشم دارند!!!
چشمهای سياهی كه،
گاهی به چشم های دیگران نگاه میكنند
و آنها را در شرمی بیکران فرو ميبرند !!!
رفیقِ جانم سنجیده سخن گفتن از سکوت هم دشوارتر است...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#شله_زرد
🌈 موادِ لازم شله زرد:
برنج نیم دانه 1 پیمانه
شکر 1/5تا2پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
هل آسیاب شده به مقدار لازم
گلاب 1/2 پیمانه
خلال بادام 1/2 پیمانه
کره 50گرم
آب 8پیمانه
🌸طرز تهیه:
1- برنج را از چند ساعت قبل بدون نمک در آب،مقداری زعفرون و گلاب خیس کنید.
خلال بادوم رو هم با گلاب خیس کنید تا طعم خوبی به خودش بگیره.
2-به اندازه 8برابر برنج آب داخل ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بذاریدو برنج رو همراه با همون ابی که خیس کردین داخل ظرف بریزید .
3- زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا مغز برنج کاملا نرم شود و برنج کاملا باز شود ،بعد از اینکه برنج خوب نرم شد و آب نداشت زعفرون رو اضافه کنید.اگه برنجتون آب اضافی داشته باشه شله زرد بعد پخت آب میندازه پس دقت کنید که آب برنج کاملا تبخیر شده باشه
4-بعد شکر را اضافه کنیدو هم بزنید تا برنج و شکر کاملا مخلوط شوند
5- . بعد از اینکه شله زرد کمی غلیظ شد کره ، گلاب خلال بادام به شله زرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید .
6-شله زرد را در ظرف مناسب بریزید و با دارچین و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین و سرو کنید .
🌸دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود
🌸برای زعفران بهتر است همون اول کار زعفران رو روی چند تکه یخ بریزید تا رنگش بهتر شه و حتمااااا زعفران رو قبل از شکر به موادتون بزنید
#غذا #نذري #نذر
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ماست و خیار #مجلسی 🥒
خیار سالادی درشت به مقدار لازم ۱۰۰ گرم پنیر لبنه ۳ ق غ ماست چکیده کمی نعناع یک حبه سیر ( دلخواه) نمک
تمام مواد به جز خیار را مخلوط کرده داخل خامه زن ریخته و روی خیارهای حلقه و کمی توش خالی شده بریزید و اجازه دهید دو سه ساعت مزه دار شود ....
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیشه پاکن عالیه این ترفند 👌😜
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
✅️خورشت کرفستو جوری درست کن ک همه عاشقش بشن😋
مواد لازم:
کرفس ۱ بوته
نعنا ۴ دسته
جعفری ۴ دسته
پودر سیر زرد چوبه پودر پیاز ۱ ق چ
گوشت ماهیچه گوسفندی ۳۰۰ گرم
آبغوره ۱/۳ پیمانه
زعفران دم شده
عصاره گوشت ۱ عدد
طرز تهیه:
کرفس خورد میکنیم و میشوریم
پیاز نگینی و تفت دادیم و ادویه ها رو اضافه کردیم
لعاب ک انداخت گوشت میاد و چند دقیقه بعد ۳ پیمونه آب جوش
جعفری و نعنا و برگ کرفس خورد شده تفت میخورن و ساق کرفسم توی تابه مون تفت دادیم
یک ساعت بعد سبزیجات رو اضافه کردیم به گوشتا و آب تا جایی ک کاور کنه ریختیم
یه عصاره گوشتم اضافه کردیم
۱۰ دقیقه قبل از سرو نمک آبغوره زعفرون دم شده اضافه میکنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃