بخشی از زيبایی های وقايع کربلا ...!
✿ زيباترین خواهش یک زن ↯
همراه کردن زهير با امام حسین (ع) توسط همسرش
✿ زيباترين بازگشت ↯
توبه حر و الحاق به سپاه امام حسين (ع)
✿ زيباترين وفاداری ↯
آب نخوردن حضرت اباالفضل (ع) در شط فرات
✿ زيباترين جنگ ↯
نبرد حضرت علی اکبر (ع) با دشمن
✿ زيباترين واکنش ↯
پرتاب کردن سر وهب توسط مادرش به طرف دشمن
✿ زيباترين پاسخ ↯
احلیٰ مِن الْعَسَل جناب قاسم ابن الحسن(ع)
✿ زيباترين هديه ↯
تقديم عون و محمد به امام حسين (ع) توسط مادرشان حضرت زينب (س)
✿ زيباترين نماز ↯
نماز ظهر عاشورا در زير باران تير
✿ زيباترين جان نثاری ↯
حائل قرار دادن دست ها، توسط عبدالله ابن الحسن (ع) و دفاع از عمو
✿ زيباترين سخنرانی ↯
سخنرانی امام سجاد (ع) و حضرت زينب (س) در کاخ ظلم
❗️ از همه زيبايى ها زيباتر، جمله «ما رأيتُ إلّٰا جميلاً» که حضرت زينب (س) حيدر وار بيان کرد.
وقتی که یزید با کنایه از ایشان پرسید: خب, چه دیدی؟
و خانم جواب دادند:
⇦ غیر از زیبایی چیزی ندیدم ⇨
🖤🖤🖤🖤🖤
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
خدایا؛
گاهی مرا در آغوش بگیر...
وقتی در محاصرهٔ مشکلاتم و تنها پناهگاهم تویی.
وقتی تمام تلاشم را کردهام، خستهام و دلم کمی سکوت میخواهد،
کمی آرامش، کمی تسکین.
بیخبر از راه برس و مرا بغل کن.
باور کن آدمِ جا زدن نیستم!
اما از یک جایی به بعد، بگو که با هم درستش میکنیم.
از یک جایی به بعد، خودت برایم معجزه کن!
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل موی شیک••🌾
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
پاستیل
یک بسته ژله (از هر طعم دوست دارین میشه استفاده کرد)
دو ق غ سر پر پودر ژلاتین
دو سوم لیوان آب سرد
یک ق غ گلوکز
پودر ژلاتین و ژله رو مخلوط میکنیم بعد آب سرد رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم روی بخار کتری میزلریم مرتب هم میزنیم تا ذرات ژله آب بشه کامل
وقتی کاملتر شد و شفاف شد گلوکز رو اضافه کنید مخلوط کنید کاملا حل بشه حتما و حتما گلوکز رو بعد حل شدن کامل ژلاتین اضافه کنید وقتی حل شد از روی حرارت برمیداریم چنددقیقه بمونه یه لایه سفید روش میبنده حتما او لایه سفید رو بردارین که پاستیل شفاف بشه بعد با قاشق داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار بدین نیم ساعت میبنده اگر سفت شد بزارید روی بخار تا روان بشه و باهاش کار کنیدپاستیل رو بعد آماده شدن در ظرف دربسته و بیرون یخچال نگهداری کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃