غذاهای سنتی مثل قرمه سبزی و...علاوه بر خوشمزگی یه حس نوستالژی هم برای همه ی ما داره که منم علاقه زیادی به آماده کردن اینجور غذاهای سخت ولی خوشمزه دارم البته با رعایت تمامی نکات فنی...😄😍
.
سبزی(تره، شنبلیله ،گشنیز، جعفری و اسفناج به دلخواه) رو با شعله کم سرخ کردم. همزمان در ظرفی جدا پیاز داغ کردم و گوشت رو باهاش تفت دادم و ادویه شامل گرد لیمو زردچوبه فلفل چوب دارچین ریختم(رب گوجه فرنگی و انار به دلخواه )و لوبیا قرمز(یا چیتی) که از قبل خیس کرده بودم رو بهش اضافه کردم و لیمو عمانی. در آخر هم سبزی رو اضافه کردم و آب ریختم تا بپزه. نوش جان
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_مرغ_ترکیه_ای
اینم کلیپ بورک مرغ امیدوارم خوشتون بیاد❤️😘
مواد لازم:
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل قرمز
1 کاسه مرغ پخته ریش ریش شده
نمک فلفل و ادویه
خمیر یوفکا
تخم مرغ هم زده
آرد سوخاری
طرز تهیه:
پیاز و فلفل را درون روغن کم تفت میدهیم. مرغ و ادویه را اضافه میکنیم.(میتونید از چیزهای دیگه مثلا ذرت ونخودفرنگی یا به جای مرغ ازگوشت چرخ کرده مثل موادماکارونی هم استفاده کنید سلیقه ای هست میتونیدحتی ازپنیرپیتزاهم توش استفاده کنید)
خمیرهای یوفکارا مثلثی شکل میبریم. داخلش از موادمان ریخته و لقمه میکنیم. آنها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان.😍😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃